HT-A7000

7.1.2 csatorna – körülölel a valóság élménye

Fedezd fel az elmerülés új szintjét. A HT-A7000 segítségével körülölel az eredeti 7.1.2 csatornás surround hangzás – több hangsugárzó, beépített mélynyomó és fejlett hangtechnológiák révén. Érezd, hogy a cselekmények körülötted zajlanak. Mintha ott lennél a jelenetben.

Iratkozz fel most, és megkapod a legfrissebb híreket és a rendkívüli ajánlatokat. Kattints a lenti hivatkozásra, és nem maradsz le semmiről.

Kiemelkedő surround hangzás a csúcsmodellnek számító hangprojektorunktól

A HT-A7000 7.1.2 csatornával rendelkezik: két felfelé irányított hangszóró biztosít térhangzást, két irányított magassugárzó és öt első hangszóró nyújt szélesebb surround hangzást, és egy beépített mélynyomó gondoskodik a mélyebb basszusról. A Vertical Surround Engine és az S-Force PRO Front Surround technológiával a HT-A7000 virtuális surround hangzást teremt körülötted, így teljes mértékben élvezheted a Dolby Atmos® és a DTS:X® által nyújtott izgalmakat.

Ábra: a Vertical Surround Engine hangot ad a hallgató fölött a 3D hangélményhez mennyezeti hangszóró nélkül
Hangélmény fentről 

A Sony virtuális surround technológiájának köszönhetően a hangprojektor képes pozícionálni a hangot a függőleges térben – így 3D hangzást élvezhetsz a mennyezetben található hangszórók nélkül. A Dolby Atmos, a DTS:X és a Vertical Surround Engine pedig még realisztikusabb, többdimenziós hangzást ad az egyéb formátumoknak is.

Ábra arról, ahogyan az S-Force PRO Front Surround csak az elülső hangsugárzóival virtuális surround hangzást hoz létre
Surround hangzás egyszerűen 

A Sony egyedi digitális hangtérfeldolgozó technológiája surround hangzást hoz létre csak az első hangszórók használatával úgy, hogy a hang mindkét oldalról érkezik. Gazdag, moziszerű surround hangzást élvezhetsz anélkül, hogy telepakolnád az élettered.

Tekintsd meg virtuális surround filmünket

Szeretnéd kipróbálni a HT-A7000 megával ragadó hangzását a kedvenc eszközeiden? Javasoljuk, hogy vedd fel a fejhallgatódat az izgalmas virtuális surround élményhez.

Kifinomult hangszóró-technológia

Dőlj hátra, és élvezd a szobát betöltő térhangzást a két, felfelé irányított hangszóróval, a két irányított magassugárzóval, az öt, szélesebb surround hangzást biztosító első hangszóróval és a mélyebb basszust adó mélynyomóval. 

Az egyedülállóan téglalap alakú X-Balanced Speaker Unit és egy hagyományos hangsugárzó összevetése
X-Balanced Speaker Unit

A felfelé irányított hangszórók, a mélynyomó és az első hangszóró X-Balanced Speaker Unit egységet tartalmaz. Ezen hangszórók egyedi, téglalap alakja maximalizálja a membrán területét, hogy még ütősebb legyen a basszus. Csökkenti a hangszóró kitérését a hangnyomás megtartása mellett, így kisebb a torzítás és tisztább a vokálhangzás. 

Merülj el a kiváló zeneminőségben

Élvezd a zenét olyannak, amilyennek az előadó valójában megálmodta – erre is képes a High-Resolution Audio kristálytiszta precizitása. De a zenehallgatás új fejezetével is megismerkedhetsz a 360 Reality Audio révén a valóban magával ragadó élőkoncert- vagy stúdióhangulat jegyében. A HT-A7000 segítségével a zenéd életre kel, azelőtt sosem látott módon.  

Tömörített fájlok DSEE Extreme segítségével történő helyreállítását mutató diagram

A = Bővített hangdinamika (húrosok és rendkívül halk részletek)
B = Helyreállított magas frekvenciák (valósághű akusztikus hangszerek és énekhang)

Minden tömörített fájl helyreállítása valós időben zajlik

A DSEE Extreme™ digitális hangzásjavító eszköz – az Edge-AI (mesterséges intelligencia) segítségével – valós időben feljavítja a tömörített digitális zenefájlokat. Dinamikusan felismeri a zeneszámok hangszereit, zenei műfaját és különleges elemeit (pl. vokált, közjátékot), és helyreállítja a tömörítéssel elvesző magas hangokat a teljesebb zenei élmény érdekében.

Élethű filmek és játékok

Életteli jelenetekben gyönyörködhetsz valósághű színekkel és mélységgel. Az eredeti minőség nem csorbul a HT-A7000 hangprojektoron keresztüli lejátszáskor, így teljesen magával ragadhatnak a filmek. A játék is sokkal izgalmasabb és valósághűbb, ugyanis a HT-A7000 a legújabb formátumokat is támogatja.

PlayStation®5 konzol és kontroller egy BRAVIA XR™ televízió mellett, amelyen a Horizon Forbidden West egyik jelenete látható
Élvezd a lenyűgöző játék- és moziélményt

Az Automatikus HDR-tónusleképezés és az Automatikus műfajválasztó kép üzemmód által optimalizált képbeállítás lenyűgöző játék- és filmélményt nyújt, ha BRAVIA XR™ tévét és PlayStation®5 konzolt csatlakoztatsz ezzel a termékkel a 2022 tavaszán megjelenő firmware-frissítés után.

Merülj el még jobban opcionális mélynyomóval és hátsó hangszórókkal

A még mélyebb basszus érdekében adj hozzá kiegészítő, vezeték nélküli mélynyomót. A kétféle mélynyomó lehetővé teszi, hogy a HT-A7000 beépített mélynyomója kezelje a basszust és az énekhangot, a vezeték nélküli kiegészítő mélynyomó pedig foglalkozhat az alsó frekvenciatartomány hangjaival. A még fokozottabb mozis izgalmak és az akár mögüled érkező hangok érdekében egészítsd ki SA-RS3S vezeték nélküli hátsó hangsugárzóval.


SA-SW5 mélynyomó elölnézete
SA-SW5 mélynyomó

300 W mély, gazdag basszus egy 180 mm-es, passzív hangsugárzóból.

SA-SW3 mélynyomó elölnézete
SA-SW3 mélynyomó

200 W teljesítmény egy kompakt, 160 mm-es hangszóróval rendelkező Bass Reflex mélynyomóból.

Az SA-RS3S hátsó hangsugárzó elölnézeti képe
SA-RS3S hátsó hangsugárzók

Akár falra is szerelhető, összesen 100 W szélesebb surround hangzás. 

Ábra: a HT-A7000 intelligensen felméri a hangsugárzók pozícióját, és a helyiségnek megfelelően optimalizálja a hangzást
Hangtér optimalizálása

Nem kell precízen elhelyezni a hangszórókat. A beépített mikrofonokat tartalmazó HT-A7000 mindent elvégez helyetted, vízszintesen és függőlegesen is beméri az egyes hangszórók pozícióját, és optimalizálja a hangzást a szobában. A HT-A7000 segítségével kiegészítő hangszórókkal vagy azok nélkül is élvezheted a hangtér optimalizálását. A kezdeti beállításoknál vagy a kezdőoldal menüjéből lehet aktiválni.

Sony televíziókkal a legjobb

BRAVIA™ televízióhoz párosítva a HT-A7000 a kép- és hangminőség csúcsát kínálja, lenyűgöző audiovizuális élményt nyújt. A BRAVIA televíziók tökéletes hangprojektora. 

Ábra a center hangsugárzóként dolgozó tévé és a BRAVIA Acoustic Center Sync funkciós hangprojektor hangjával
Az Acoustic Center Sync még lenyűgözőbb élményt nyújt

Ha Acoustic Center Sync funkciós BRAVIA televízióhoz van csatlakoztatva a tartozék kábellel, a hangprojektor és a televízió is a házimozirendszer középső hangszórója lesz. Így a hang tökéletesen követi a képernyőn látottakat, és garantált a magával ragadó élmény.

A hang tökéletesen követi a cselekményeket

Az Acoustic Center Sync funkciónak köszönhetően a hang pont onnan szól, ahol a szereplő áll a jelenetben. A mozgás és a hang tökéletes összhangjának köszönhetően a tévézés még lebilincselőbb lesz. 

Család tévézik kanapén, a márványszekrényen HT-A7000 hangprojektorral
Képernyőkép filmről, rajta a BRAVIA „Gyors beállítások” menü hangprojektor-beállításaival
Egyszerűen kezelhető BRAVIA televíziókról

Integrált kezelőfelületének köszönhetően a hangprojektor beállításai automatikusan megjelennek a BRAVIA tévé „Gyors beállítások” menüjében, így könnyen vezérelheted a hangmódokat, a hangteret és a hangerőt.

HT-A7000 hangprojektor márványszekrényen, állítható állványos BRAVIA készülék alatt
A hangprojektor pozíciója

Ha állítható állványon tartod BRAVIA televíziódat, a rendezettebb összhatás kedvéért diszkréten a tévékészülék alá helyezheted a HT-A7000 hangprojektort a tévéállvány pozíciójának változtatásával. 

Minden irányt lefedő blokk dizájn

A HT-A7000 és az opcionális hangszórók is az egységes Omnidirectional Block koncepció jegyében készültek. A HT-A7000 dizájnja tökéletesen illik az opcionális hangszórókéhoz. Kifinomult, lekerekített sarkai egyetlen szilárd blokkot alkotnak, melynek hangja széles területet fed le. Az alkalmazott anyagok kombinációja bármilyen nappalihoz jól illik.

Élvezd a zenét az egész családdal 

Egyszerűen elérheted a Spotify-hoz hasonló népszerű zenei szolgáltatásokat, a Chromecast vagy az Apple AirPlay 2 segítségével pedig minden kedvenc albumodat és lejátszási listádat streamelheted. Hívd össze a családot, és kezdődhet a buli. 

Család hallgat zenét a nappaliban, márványszekrényre helyezett tévével és HT-A7000 hangprojektorral
Bluetooth® logó
Bluetooth®-kapcsolat

A Bluetooth® kapcsolaton keresztül vezeték nélküli továbbíthatsz zenét okostelefonról, táblagépről vagy laptopról. 

Wi-Fi® logó
Wi-Fi® adatátvitel

Csatlakoztasd internetre a beépített Wi-Fi-vel, és már küldheted is a zenéket az otthoni hálózat eszközeiről.

Spotify Connect™ logó
Spotify Connect™

A távvezérlést biztosító Spotify Connect™ alkalmazással a hangszórón is lejátszhatod a számokat a Spotify-ról.

Chromecast built-in logó
Chromecast built-in

Streamelj zenéket, online rádióállomásokat és podcastműsorokat okostelefonodról, táblagépedről vagy laptopodról audioeszközödre a Cast gomb egyetlen érintésével.

Apple AirPlay logó
Apple AirPlay 2

Oszd meg a zenét és egyebeket kedvenc Apple készülékeidről a hangprojektoron. Mindezt egyetlen koppintással.

Még jobban lenyűgöznek majd a kedvenceid

Egy ügyes algoritmus térhangzással bővíti a hagyományos surround és sztereó hanganyagokat, így minden lenyűgöző hangélményt nyújt. A bekapcsoláshoz csak nyomd meg az Immersive AE gombot a távirányítón.

Család tévézik kanapéról a nappaliban, HT-A7000 hangprojektor a márványszekrényen, kikapcsolt „Immersive AE” funkcióval
Immersive AE funkció kikapcsolva
Család tévézik kanapéról a nappaliban, HT-A7000 hangprojektor a márványszekrényen, bekapcsolt „Immersive AE” funkcióval
Immersive AE bekapcsolva
Ábra valakiről, aki a HT-A7000 hangprojektort a Google Home-hoz beszélve vezérli
Hangvezérlés

A hangprojektor kompatibilis a Chromecast built-innel rendelkező Google Assistant és Amazon Alexa által támogatott eszközökkel. Add a HT-A7000 hangprojektort a hangszórócsoporthoz a Google Home alkalmazással, és hallgass zenét, módosítsd a hangerőt és érj el más funkciókat hangvezérléssel.

Beállítás másodpercek alatt 

A HT-A7000 szinte azonnal használható a dobozból kivéve. Egyszerűen dugd be, csatlakoztasd a tévéhez a HDMI eARC kábellel, és kapcsold be. Minden csatlakoztatási lehetőség a rendelkezésedre áll, ami a lélegzetelállító surround hangélményhez szükséges: USB, optikai és analóg bemenet, HDMI be- és kimenet (eARC), és S-CENTER OUT a kompatibilis BRAVIA modellekhez.

Műszaki adatok és funkciók

Fedezd fel az élmények új szintjét. A HT-A7000 hiteles 7.1.2 csatornás surround hangzást nyújt több hangszóróval, illetve az S-Force PRO Front Surround és a Vertical Surround Engine technológiával. Azt fogod érezni, hogy a cselekmények körülötted zajlanak.
  • Az S-Force PRO Front Surround és a Vertical Surround Engine többdimenziós hangzást nyújt

  • Az Immersive Audio Enhancement térhangzást ad a hagyományos surround hangzású számokhoz és sztereó hanganyagokhoz

  • Felfelé irányított hangszórók, irányított magassugárzók, beépített mélynyomó és öt első hangszóró biztosítja a magával ragadó moziélményt

  • Hangtér-optimalizálás az egyszerű beállításért

  • Vezeték nélküli csatlakoztathatóság zenelejátszáshoz

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről

Értékelések

A felhasználók véleménye