AUDIORENDSZEREK

Nagy felbontású otthoni hangsugárzó

SS-HW1

Kép a(z) Nagy felbontású otthoni hangsugárzó termékről

180 000 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
Képek a(z) Nagy felbontású otthoni hangsugárzó termékről

Jellemzők

Nagy felbontású hang a kompromisszumok nélküli hangzásért

Hallgassa digitális zenegyűjteményét még jobb minőségben, nagy felbontású hanggal. Azáltal, hogy a rendszer a CD-knél alkalmazottnál nagyobb bitrátán rögzíti a zenét – növelve ezáltal mind a mintavételezési frekvenciát, mind pedig a bitráta pontosságát –, a rendszer szinte tökéletes felvételt készít a művészek zenéjéről. Így minden egyes szusszanást, minden egyes finom mozdulatot élvezhet, garantálva ezáltal a tökéletes élményt.

Tökéletesen párosítás MAP-S1 eszközökkel

Az SS-HW1 hangsugárzók úgy vannak finomhangolva, hogy a legjobbat hozzák ki az MAP-S1 nagy felbontású hangot kínáló lejátszónkból. A MAP-S1 már eleve javított hangzását átvezetve a hangsugárzók széles szórású szuper-magassugárzóján az SS-HW1 hangsugárzók képesek a magas frekvenciájú hangokat a nagy felbontású hang technológiája által megkövetelt tisztasággal és részletességgel biztosítani.

Csatlakoztassa nagy felbontású zeneszámainak gyűjteményét

Az SS-HW1 hangsugárzók tökéletesek egyéb nagy felbontású hangot kínáló eszközökhöz – a számítógépen tárolt zenefájloktól kezdve, egészen a HDD audiolejátszó-rendszerig vagy USB DAC erősítőig. Egyszerűen csak csatlakoztassa a hangsugárzókat az erősítőjéhez, és máris új életet lehelhet a zenegyűjteményébe.

Háromutas hangsugárzó-rendszer a mindent körülölelő hangzásért

A szopránoktól kezdve a telt mély hangokig, minden hangot a kívánt részletességgel hallhat. Egy mélynyomó, egy magassugárzó és két WD szuper-magassugárzó dolgozik együtt, hogy a teljes frenkvenciatartományban visszaadja a hangot – így bármit is hallgat, mindig tiszta, természetes lesz a hangzás.

Szuper-magassugárzó a szárnyaló magas hangokért

Tapasztalja meg az igazi, tiszta magas hangokat, zene vagy beszéd esetében is. Az egyes hangsugárzók elejére felszerelt WD szuper-magassugárzók szélesebb hangteret hoznak létre, ami a teljes helyiségben minőségi hangzást nyújt. A különösen magas frekvenciájú hangok visszaadása a nagy felbontású hangok tisztaságával és részletgazdagságával történik, így bárhol is foglal helyet, kiemelkedő hangzásban lesz része.

Csillámmal erősített, lépsejtmintás kúp a torzításmentes hangélményért

Napjaink zenéit - ahol a basszus hangsúlyos szerepet kap - is kompromisszumok nélkül élvezheti. A legtöbb hangsugárzóban alkalmazott papírtölcsér idővel rugalmassá válik, elhasználódik, így a hangkép torzul. Csillámmal erősített, méhsejtmintás, tölcséres mélysugárzók merevek, ezért nagy hangnyomás és sebesség mellett is megőrzik alakjukat, így nagy hangerő esetén is tiszta zenei élményt nyújtanak.

Erős szerkezet az átütő basszusokhoz

Ezek a hangsugárzók szilárd alapokra épülnek. A doboz rezgéscsökkentője 15 mm vastag MDF-lemezből készül, biztosítva minden nem kívánt rázkódás alapos elnyomását, míg a belső doboz további megerősítést kapott egy fából készült tartószerkezettel. A végeredmény: gazdag, telt akusztika.

Különböző kamrákból érezheti a mély hangokat és ízlelheti meg a magas hangokat

Kevesebb rázkódást és több részletet hallhat a zenében. A hangsugárzón belül egy leválasztott kamraszerkezet elkülöníti a magassugárzót a többi elemtől, így megakadályozva a nem kívánatos rázkódás elterjedését, és biztosítva a tiszta, természetes hangzást.

Prémium alkatrészek, prémium hangzás

A nem megfelelő csatlakozások jelentős hatással lehetnek az általános hangminőségre. Ez az oka annak, hogy ezekben a hangsugárzókban csak prémium minőségű alkatrészeket használunk: egy filmkondenzátor és egy kiváló minőségű tekercs biztosítja a jel áthaladását, míg a kiváló minőségű csatlakozások csökkentik a torzítást. Ez azt jelenti, hogy Ön a nagy felbontású hang minden egyes mozzanatát élvezheti.

Fa kialakítás – stílus és tartalom

A hangsugárzó fényes zongora-felületkezelése nem üt el a luxus jellemezte belső terektől sem. A fa furnérlemez is megőrzi a formáját, biztosítva, hogy a hangra ne legyenek hatással a hőmérséklet és páratartalom változásai.

Műszaki adatok
  • Könyvespolcra szerelhető háromutas hangsugárzók

  • Kompatibilis a nagy felbontású hang technológiájával

  • Széles szórású szuper-magassugárzó az élethű magas hangokhoz

  • Csillámmal erősített, lépsejtmintás hangszórók a dinamikus hanghatáshoz

  • Autentikus, valódi fából készült kialakítás

Frekvenciaátvitel:
50 Hz-50 kHz
Első hangsugárzó
2

A doboz tartalma

Hangsugárzókábel (2), Hangsugárzópárna (1), Használati utasítás (1), Garancialevél

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről