AUDIORENDSZEREK

Dolby Atmos-kompatibilis hangsugárzók

SS-CSE

Kép a(z) Dolby Atmos-kompatibilis hangsugárzók termékről

79 079 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
Képek a(z) Dolby Atmos-kompatibilis hangsugárzók termékről
Képek a(z) Dolby Atmos-kompatibilis hangsugárzók termékről
Képek a(z) Dolby Atmos-kompatibilis hangsugárzók termékről
Képek a(z) Dolby Atmos-kompatibilis hangsugárzók termékről
Képek a(z) Dolby Atmos-kompatibilis hangsugárzók termékről

Állítsa be a Dolby Atmos® surround hangzást

Élvezze a legmodernebb mozihangzást otthonában. Az SS-CSE hangsugárzókat kizárólag a Dolby Atmos technológiához – egy moziélménnyel felérő surround technológiához – tervezték, és számos egyéb fejlett surround formátummal (pl. a DTS:X™-szel) is együttműködik. Az eredmény egy minden irányból – még felülről is – körülölelő surround hangzás.

Dolby Atmos

Dolby Atmos

A Dolby Atmos lélegzetelállítóan valósághű hangzást teremt 360º-os surrounddal, a környezetben nagy pontossággal pozicionált hangok révén. Az így kialakuló gazdag hangzás teljesen körbeveszi, az SS-CSE hangsugárzókkal pedig a hang még felülről is szól.

Magával ragadó surround hangzás

Nincs szükség bonyolult hangsugárzó-beállításra. A kompakt méretű SS-CSE hangsugárzók együttműködnek a meglévő rendszerrel és térrel a mozis surround hangélmény megteremtése érdekében. 

  • A hangsugárzók tetején indexképA hangsugárzók tetején
  • Falra szerelve indexképFalra szerelve 

A kiváló hangminőséghez tervezve 

Az SS-CSE hangsugárzó minden alkatrészét úgy tervezték, hogy csökkentse a vibrációt és a torzítást, így a Dolby Atmos surround hangzáshoz méltó gazdagságú és tisztaságú hang jön létre. 

A CS sorozathoz tervezve és illesztve

CS sorozatú kivitel   

Az SS-CSE hangsugárzók tökéletesen illeszkednek a berendezéshez, a TV-khez és az AV-erősítőkhöz. A kifinomult famegmunkálási technikákkal készített kompakt szekrény hangzásban és kivitelben nagyszerűen illik a meglévő CS sorozatú hangsugárzókhoz.

Erős MDF-szekrény

Gazdag hangzás megerősített MDF-hangszekrénnyel

A hangmérnökeink által optimalizált, teljesen fából készült szekrény rezonáns hangokat sugároz. A belső MDF-illesztéseknek köszönhetően elnyeli és tompítja a nem kívánatos vibrációt. Az eredmény a TV és a filmek hangjának tiszta, térben széles reprodukálása. 

MRC (méhsejtmintás) tölcsér

Tiszta hangzás az MRC tölcsérnek köszönhetően

Számos hagyományos hangsugárzó papírtölcsért tartalmaz, amely idővel elvetemedik és tönkremegy, így a hang torzul. Az SS-CSE MRC mélysugárzói merevek, és alakjukat még nagy nyomáson is megőrzik. 

Kompakt és sokoldalú   

Az SS-CSE kompakt profiljának köszönhetően ideálisan és diszkréten elhelyezhető a meglévő hangsugárzókon és a falakon. Akár moziszerű Dolby Atmos hangra szeretne váltani, akár csak meglévő hangrendszerét szeretné kiegészíteni, ez a hangsugárzó egy mindent körülölelő légkört teremt.

Kompakt és sokoldalú kivitel

Mélység: 180 mm hangsugárzó-csatlakozó nélkül | Magasság: 145 mm rostéllyal

Műszaki adatok és funkciók
Tapasztalja meg a legújabb mozis hanginnovációt saját otthonában. Az SS-CSE hangsugárzók kifejezetten a – mozis surround hangzást képviselő – Dolby Atmos technológiához készülnek, és nagyszerűen kezelik a többi fejlett hangformátumot is, köztük a DTS:X™-et. Az eredmény: olyan surround hangzás, amely minden oldalról körülöleli – még felölről is.
  • Lehengerlő mozis surround hangzás Dolby Atmos technológiával

  • Csillámmal erősített, méhsejtmintás kúp a tiszta hangélményért

  • Merev, prémium audiokomponens-kialakítás

  • Sokoldalú beállítási lehetőségek

  • A CS sorozathoz illeszkedő, kompakt kialakítás

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről