A hang újrafelfedezése

A gyönyörű képek lenyűgöző hangot érdemelnek. A Sony TV-k egyedülálló, továbbfejlesztett hangtechnológiákat tartalmaznak, melyek azonnal az akciók középpontjába röpítik.

Sound-from-Picture Reality™

Egy teljesen új többdimenziós hangzás

Az Acoustic Surface Audio+™ technológiának és a tévéközepi hangsugárzó üzemmódnak köszönhetően a hang közvetlenül a képernyő közepéből szól: a tévé hátulján található vezérlők rezegnek, és a képpel együtt mozgó hangot képeznek. A két mélynyomó pedig erőteljes basszust és térbeli hatást biztosít, így a hang a szoba egyik feléből a másikba utazhat.

Az A9F átalakítása center hangsugárzóvá
Hang egyenesen a középpontból

TV-középső hangsugárzó mód

Ha erősítőt csatlakoztat az tévé hátsó kimeneti csatlakozójához, kiváló minőségű center hangsugárzóvá alakítja. Az Acoustic Surface Audio+™ segítségével a filmek és a koncertek minden szavát és hangjegyét közvetlenül a képernyőből hallhatja.

A hang képernyője 

Az Acoustic Surface Audio™ technológiának köszönhetően a hang közvetlenül a képernyőből szól. A tévé hátulján található két innovatív vezérlő finoman rezegve kelt a képpel együtt mozgó hangot, így a párbeszédek és a különleges effektek pontosan a megfelelő helyről szólnak.

Hang a képernyőből, mintha ott lennél

Foglalj helyet az első sorban. A Sound-from-Picture Reality™ és az Acoustic Multi-Audio™ hangtechnológiával a zenei koncertek és a filmek középpontjában érezheted magad.

Négy darab előre néző hangsugárzó

A tévé tetején és alján optimálisan elhelyezett, négy darab előre néző hangsugárzó a képernyő közepéről érkező hangot szimulál, így a hang és a képek tökéletes összhangban vannak. 

Hangpozicionáló magassugárzók

A hangrendszer kiegészítéseként a tévé hátuljára helyezett két hangpozícionáló magassugárzó a képernyő közepéről érkező hangot szimulál, hogy a hang és a képek tökéletes összhangban legyenek. 

Keretbe épített, rezgő magassugárzó
Keretbe épített magassugárzó

A keretbe épített rezgő magassugárzó úgy működik, mint egy hangsugárzó, és lehetővé teszi, hogy a hang kövesse a történéseket a valóban magával ragadó élményért.

Finomhangol minden pillanatot 

A ClearAudio+ egy hangtechnológiai csomag, amely automatikusan finomhangolja a TV hangzását az élethűbb és magával ragadóbb élmény érdekében, bármilyen tartalomról is legyen szó.