A hang újrafelfedezése

A gyönyörű képek lenyűgöző hangot érdemelnek. A Sony TV-k egyedülálló, továbbfejlesztett hangtechnológiákat tartalmaznak, melyek azonnal az akciók középpontjába röpítik.

A hang képernyője 

Az Acoustic Surface™ technológia révén a hang közvetlenül a képernyőről jön. A TV mögött elhelyezett két innovatív vezérlő finoman vibrálva olyan hangot hoz létre, amely a képpel együtt mozog, így a beszédhang és a speciális effektusok hangja pontosan a megfelelő helyről jön. A dinamikus akciójelenetek mély, erőteljes basszusáról egy mélynyomó gondoskodik.

Finomhangol minden pillanatot 

A ClearAudio+ egy hangtechnológiai csomag, amely automatikusan finomhangolja a TV hangzását az élethűbb és magával ragadóbb élmény érdekében, bármilyen tartalomról is legyen szó.

  • S-Force Front Surround PRO
  • DSEE
  • Clear Phase

Mozizzon hangprojektorral 

Párosítson egy megfelelő hangprojektort egy Dolby Vision™-kompatibilis Sony TV-vel a valódi házimozi élményhez. Egészítse ki a kiváló képeket magával ragadó, erőteljes hangzással. Egyes modelleken olyan technológiák is megtalálhatók, mint a Dolby Atmos®, amely precíz hangpozícionálást és fej feletti effektusokat tesz lehetővé.

A Pókember™: Hazatérés mostantól elérhető 4K Ultra HD™ felbontásban.