A hang újrafelfedezése

A gyönyörű képek lenyűgöző hangot érdemelnek. A Sony TV-k egyedülálló, továbbfejlesztett hangtechnológiákat tartalmaznak, melyek azonnal az akciók középpontjába röpítik.

Egy teljesen új többdimenziós hangzás

Az Acoustic Surface Audio+™ segítségével a hang közvetlenül a képernyőből szól – a tévé hátuljában található három mozgatóelem rezgése nyomán –, így a hangzás együtt mozog a képpel. A két oldalra néző mélynyomók erőteljes basszust és térhatást biztosítanak, így a hang könnyen bejárja a szobát.

Az A9F átalakítása center hangsugárzóvá

Hang egyenesen a középpontból

TV-középső hangsugárzó mód

Ha erősítőt csatlakoztat az AF9 hátsó kimeneti csatlakozójához, csúcsminőségű központi hangsugárzóvá alakítja. Az Acoustic Surface Audio+™ segítségével a filmek és a koncertek minden szavát és hangjegyét közvetlenül a képernyőből hallhatja.

A hang képernyője 

Az Acoustic Surface™ technológia révén a hang közvetlenül a képernyőről jön. A TV mögött elhelyezett két innovatív vezérlő finoman vibrálva olyan hangot hoz létre, amely a képpel együtt mozog, így a beszédhang és a speciális effektusok hangja pontosan a megfelelő helyről jön. A dinamikus akciójelenetek mély, erőteljes basszusáról egy mélynyomó gondoskodik.

Finomhangol minden pillanatot 

A ClearAudio+ egy hangtechnológiai csomag, amely automatikusan finomhangolja a TV hangzását az élethűbb és magával ragadóbb élmény érdekében, bármilyen tartalomról is legyen szó.

  • S-Force Front Surround PRO
  • DSEE
  • Clear Phase