Ugrás a tartalomra
HANDYCAM

PJ810 Handycam® beépített kivetítővel

HDR-PJ810E

Kép a(z) PJ810 Handycam® beépített kivetítővel termékről

260 000 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
Képek a(z) PJ810 Handycam® beépített kivetítővel termékről
Képek a(z) PJ810 Handycam® beépített kivetítővel termékről
Képek a(z) PJ810 Handycam® beépített kivetítővel termékről
Képek a(z) PJ810 Handycam® beépített kivetítővel termékről

Filmkamerától a moziminőségig

Élvezze nagy képernyőn otthoni filmjeit a PJ810E Handycam® segítségével - csatlakoztasson egy okostelefont vagy egy tabletet HDMI®-csatlakozón keresztül. Örökítse meg a felejthetetlen pillanatok minden részletét az Exmor R® CMOS-érzékelővel, majd ossza meg azokat a beépített, akár 50 lumenes fényerejű kivetítővel.

Tegye mozivá az egész világot

Vetítsen képet akár 500 cm (200”) távolságból bármely felületre, és tekintse meg az élethű részleteket. Most már közvetlen napfényben is vetíthet okostelefonról vagy tabletről a HDMI®-bemeneten keresztül – a kivetítő akár 50 lumenes fényerővel tiszta és élénk képeket jelenít meg.

A képstabilizálásnak köszönhetően szabadon mozoghat

Mozgás közben bátran pásztázzon és zoomoljon - mindezt a felvételen látható zavaró remegések nélkül. A kiegyenlített optikai SteadyShot felülmúlhatatlan képstabilizálást nyújt. A hagyományos megoldásokhoz képest akár 13-szor nagyobb mozgást is kompenzálja.

Kifinomultabb, gyorsabb felvétel

Az új BIONZ X képfeldolgozó processzor gyors, erőteljes, és csökkenti a kép zaját. A részletes Exmor R® CMOS-érzékelővel együttműködve a jelenet minden részletét valósághűen, precíz részletességgel reprodukálja.

Minden belefér a képkockába

A pásztázástól a zoomolásig - bármi legyen a felvétel, a 26,8 mm-es nagylátószögű G objektívnak köszönhetően több belefér a képkockába. Kerüljön közelebb, és örökítsen meg minden részletet a 12-szeres optikai és a 24-szeres Clear Image Zoommal.

Élvezze a vezeték nélküli használat nyújtotta szabadságot

Felejtse el a kábeleket. Wi-Fi®-kapcsolat létesítéséhez használja az NFC technológiát, így azonnal megoszthatja fotóit és videóit.

Vegye célba a tárgy hangját

Megunta már, hogy minden videón csak a saját hangját hallja? A saját hang levétele funkcióval lehalkíthatja a kamera mögül származó hangokat, így az esemény hangjai jobban kiemelhetők.

A két technológia ötvözete

A kétrétegű videofelvétellel egyszerre két formátumban rögzítheti felvételét. Filmezzen AVCHD formátumban a kiváló minőségű felvételért, és MP4 formátumban a könnyű online megosztásért.

Műszaki adatok
  • Beépített, 50 lumen fényerejű kivetítő

  • Kiegyenlített optikai SteadyShot

  • Exmor R CMOS-érzékelő

  • BIONZ X képfeldolgozó processzor

  • Nagylátószögű G objektív

Objektívtípus
G-objektív
Érzékelő típusa
1/3.95 típusú (4,6 mm) hátulról megvilágított Exmor R® CMOS-érzékelő
Bővített zoom
24-szeres
Képernyő típusa
7,5 cm (3.0-ás típus) Xtra Fine LCD™ kijelző (921 K) széles (16:9)
Bemeneti és kimeneti csatlakozók
Multi/Micro USB-csatlakozó, sztereó minidugasz, HDMI-kimenet (mikro), kivetítő-bemenet (HDMI Micro), kompozit kimenet, 4K kimenet (A-típusú (beépített)/nagy sebességű USB 2.0 (nagy kapacitású tároló, MTP))
Fénykibocsátás
50 lumenig
A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről

Értékelések

A felhasználók véleménye