HDR-CX900E

Szuper érzékelő. Remek minőség.

A Handycam® fő jellemzői a masszív, hátulról megvilágított 1.0 típusú érzékelő, a gazdag, 50 Mb/s XAVC S formátum, a nagylátószögű ZEISS® objektív, és a Wi-Fi®/NFC megosztás.

VIDEOKAMERÁK

CX900E Handycam® 1.0-ás típusú érzékelővel

HDR-CX900E

Kép a(z) CX900E Handycam® 1.0-ás típusú érzékelővel termékről

520 000 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t

Az új HDR-CX900E szoftver már elérhető.

Turbózza fel HDR-CX900 készülékét a még egyszerűbb felvételkészítés érdekében. A frissítés által fotókat készíthet az XAVC S formátumú videotartalmakból és feljavíthatja az Autofókusz funkció nyújtotta teljesítményt is.

Kulcsfontosságú a kiváló felvételekhez

zeiss objektív

ZEISS Vario-Sonnar® T* objektívek

A 12-szeres optikai zoommal rendelkező 29 mm-es nagylátószögű ZEISS objektívek ideálisak nagy tájképekhez.

az Exmor R® érzékelő

1.0 típusú háttérvilágítású Exmor R® CMOS-érzékelő

A HDR-CX900E készülék nagy méretű Exmor R® CMOS-érzékelője az 1/2,88 típusú érzékelőnél körülbelül 4,9x nagyobb fényérzékelő tartománnyal rendelkezik.

a Bionz X képfeldolgozó processzor

új BIONZ X™ képfeldolgozó processzor

A BIONZ X™ képfeldolgozó processzor a 100 képkocka/mp sebesség mellett még élénkebb, élethű felvételeket és még nagyobb felbontást tesz lehetővé.

Intuitív vezérlés a látvány megformálásához

egy Handycam® készüléket tartó kéz

A nagyszerű közelképekben rejlő lehetőségek

ZEISS® objektív + Sony tiszta képnagyítás funkció

A ZEISS Vario Sonnar® T* 12x optikai zoomobjektív egy hétlamellás fényrekesszel ellátott, nagy blendével társul, amely professzionális videók és csodálatos bokeh hatású fényképek készítését teszi lehetővé. CX900 Clear Image Zoom tiszta képnagyítás funkcióval.

handycam virággalhandycam virággalhandycam virággalhandycam virággalhandycam virággalhandycam virággalhandycam virággalhandycam virággalhandycam virággalhandycam virággalhandycam virággalhandycam virággalhandycam virággalhandycam virággalhandycam virággalhandycam virággalhandycam virággalhandycam virággalhandycam virággalhandycam virággalhandycam virággalhandycam virággalhandycam virággalhandycam virággal
Áthúzás

Egyszerű, vezeték nélküli csatlakozás okostelefonnal...

Csatlakoztassa telefonhoz, táblagéphez vagy tévéhez vezeték nélküli kapcsolattal. A beépített Wi-Fi- és NFC-technológiának köszönhetően egyetlen érintéssel, vezeték nélkül továbbíthatja Handycam® készüléke videoklipjeit vagy fényképeit okostelefonra vagy táblagépre. Ehhez egyszerűen töltse le az ingyenes Imaging Edge Mobile alkalmazást az iOS vagy Android készülékére.

Kettős formátum, még nagyobb rugalmasság

Rögzítsen MP4 + AVCHD formátumot a kétrétegű videorögzítési lehetőséggel.

A CX-900E készülék képes párhuzamosan webbarát és professzionális felvételt is rögzíteni. Ezáltal Ön azonnal megoszthatja fájljait NFC/Wi-Fi® kapcsolaton keresztül, miközben felvételeit nagy felbontású fájlként is elmentheti szerkesztésre.

a fényképezőgép vezérlése
fekete-fehér logó

AVCHD: a szabvány formátum

Elismert, megbízható minőség

fekete-fehér logó

Élvezze az XAVC S formátum előnyeit

A XAVC S egy új, rendkívül hatékony videokodek, mely kivételes minőséget garantál a legapróbb részletek megörökítéséhez – akár mozgó modell esetén is.

Gyors képkockák, kiemelkedő minőség

Komoly kodekek komoly felvételekhez

A még kreatívabb önkifejezési eszközöket kereső, lelkes műkedvelők örömére a CX900E képes 50 Mb/s sebességű Full HD videót rögzíteni az új, XAVC professzionális formátumon alapuló XAVC S kodek használatával. Ezáltal a videokészítő teljes részletgazdagsággal rögzíthet minden jelenetet még gyors pásztázás esetén is. Ráadásul a 100 képkocka/mp sebességű felvételkészítésnek köszönhetően az esemény minden pillanata gyönyörű lassított felvételként tekinthető meg.

Műszaki adatok és funkciók
  • 1.0 típusú Exmor R® CMOS-érzékelő

  • BIONZ X képfeldolgozó processzor

  • ZEISS Vario-Sonnar® T* objektívek

  • Sokoldalú kézi beállítások

  • NFC és Wi-Fi® csatlakoztathatóság

Érzékelő típusa
1,0 típusú (13,2 x 8,8 mm) hátsó megvilágítású Exmor R CMOS-érzékelő
Valódi pixelszám (videó)
kb. 14,2 M pixel (16:9)
Objektívtípus
ZEISS Vario-Sonnar® T*
Optikai zoom
12x
Tiszta képnagyítás
24×
Képernyő típusa
8,8 cm (3,5-ös típus) Xtra Fine LCD™ kijelző (921K) Széles(16:9)

A doboz tartalma

Akkumulátorkészlet (NP-FV50), Hálózati adapter, Hálózati kábel, Kezelési útmutató, HDMI® (micro) kábel, USB-csatlakozókábel, Távvezérlő (RMT-835 elemmel (CR2025)), Napellenző, Objektívsapka

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről

Értékelések

A felhasználók véleménye