4K

AXP33 4K Handycam® beépített kivetítővel

FDR-AXP33
Kép a(z) AXP33 4K Handycam® beépített kivetítővel termékről

400 000 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
Képek a(z) AXP33 4K Handycam® beépített kivetítővel termékről
Képek a(z) AXP33 4K Handycam® beépített kivetítővel termékről
Képek a(z) AXP33 4K Handycam® beépített kivetítővel termékről
Képek a(z) AXP33 4K Handycam® beépített kivetítővel termékről

Jellemzők

4K képminőség

4K felvételt rögzíthet, amely kb. négyszer annyi részletet tartalmaz, mint a Full HD felvétel (3840 x 2160 pixel az 1920 x 1080 arányhoz képest), így még több olyan lenyűgöző minőségi adatot rögzíthet, amely életre kelti a képeket. 

Extra könnyű, extra kompakt ház

A FDR-AXP33 30%-kal kisebb, és 20%-kal könnyebb, mint a jelenlegi modell, a FDR-AX100, ezzel a leginkább hordozható 4K videokamerává vált a piacon.

Kiegyenlített optikai SteadyShot™

Fejlett képstabilizálási technológiánk lehetővé teszi az elmosódottságmentes felvételt, még rázós felvételi körülmények esetén is. 

Speciális felvételi funkciók:

Élvezze a teljes testreszabási lehetőségeket az ergonomikus kézi vezérlés segítségével. Használja az intuitív, többfunkciós manuális gyűrűt a zoom, fókusz, exponálás, írisz, zársebesség, AE-beállítás, vagy fehéregyensúly beállítására, miután kiválasztotta a módot a kézi gombbal. Az elektronikus képkereső minőségi előnézetet biztosít.

Super-sample élsimítású Full HD visszajátszás

A felvételek megtekintése nem csak 4K tévékészüléken nyújt nagyobb élményt. Az FDR-AXP33 túlmintavételezéssel automatikusan rendkívül részletgazdag Full HD-ra konvertálja a 4K-s felvételt. 

Lejátszás körülvágása

KIválaszthatja a kép egy részét, és lejátszhatja Full HD-ben, a részletgazdag 4K felbontásnak köszönhetően. A körülvágási méret is beállítható a zoom gombbal, vagy a képernyőn megjelenő ikonnal.

Többkamerás vezérlés

A több felvétel több szerkesztési lehetőséget nyújt. Könnyedén készíthet különböző szögekből felvételeket, akár közvetlenül az FDR-AXP33 készülékre szerelt kamerákkal, akár vezeték nélküli távkioldó használatával. A többkamerás vezérlés segítségével könnyedén szinkronizálhatók a különböző eszközök felvételkészítési beállításai. 

Live Streaming a Ustream-en keresztül (jelenleg IBM Cloud Video)

Az előadásoktól kezdve a sporteseményekig vannak olyan dolgok, amelyeket egyszerűen élőben nézni a legjobb. Kiváló kép- és hangminőséggel oszthatja meg a jeleneteket, valós időben. 

Highlight Movie Maker

A filmek egyszerűbb szerkesztését biztosító, sokoldalú Highlight Movie Maker számos időtakarékossági funkciót kínál. Kiemelési pontokat adhat hozzá felvételkészítés közben, a videokamera pedig automatikusan szinkronizálja az átvitt tartalmat a kiválasztott zeneszámmal. 

Beépített kivetítő 

Készítsen és játsszon le felvételt ugyanazzal az eszközzel. Az 50 lumenes kijelző lehetővé teszi az ön filmének - vagy egyéb tartalmának - bemutatását a külső bemenet használatával, bármilyen sima képernyőfelületen. 

Exmor R® CMOS-érzékelő

Ez a csúcstechnológiás szenzor fokozza a képtisztaságot, csökkenti a képzajt a sötét környezetekben, és lehetővé teszi a háttérlágyítást.

BIONZ X™ képfeldolgozó processzor

A csúcstechnológiás BIONZ X™ képfeldolgozó természetesen élénk, valósághű képminőséget biztosít a gyorsabb feldolgozási teljesítmény mellett. 

Nagylátószögű ZEISS Vario-Sonnar® T* objektívek

Ez a 29,8 mm-es, széles látószögű, 10x optikai zoomot biztosító ZEISS objektív nem csupán a lenyűgöző tájképek (és egyéb jelenetek) rögzítéséhez ideális, hanem kifejezetten a 4K minőségre van finomhangolva. 

Lenyűgöző képminőség

Az XAVC S formátum alkalmazásával, melyet az XAVC formátumból fejlesztettek ki professzionális használatra, 4K Ultra HD magas átviteli sebességű, hihetetlen minőségű felvétel készítése valósulhat meg. Azonban az XAVC S adatok tömörítettek, így átlagos fogyasztók számára könnyebben kezelhetőbbek.

20,6 megapixeles állókép-rögzítés

Vannak pillanatok, amikor nincs szüksége - vagy nem akar - videofelvételt készíteni. Állítsa készülékét állókép üzemmódba, és készítsen lenyűgöző, kiváló minőségű fényképeket, akár egy fényképezőgéppel.

Kiváló éjszakai felvételkészítés

Ez a funkció infravörös fényt használ, hogy teljes sötétségben is képeket lehessen készíteni. A NIGHTSHOT funkció használatával a szülők könnyen megörökíthetik alvó kisgyermekük kedves arcát.

Motion Shot Video

Ez a praktikus funkció lehetővé teszi az egymásra helyezett sebes képsorok visszajátszását, hpgy akció minden egyes másodperc-töredékét kielemezhesse - egy erős eszköz a sportmozgások képernyőn való kielemzéséhez. Visszajátszás közben beállíthatja az időközt a képek között, vagy megállíthatja a felvételt állóképek kiragadásához, hogy megossza azokat barátaival.

Kétrétegű videofelvétel

Egyszerre két videót rögzíthet - egy a lehető legjobb minőséget biztosító XAVC S vagy AVCHD formátumú felvételt és egy másikat MP4 formátumban. Így kap egy azonnal megosztható kisebb fájlt, valamint egy professzionális minőségű, nagyobb fájlt további szerkesztéshez.

Arcérzékelés és Mosolyfelismerő

Az arcérzékelés alkalmazásával a felvétel legfontosabb szereplőire optimalizálhatja a fókusz, az expozíció és a szín beállítását. Az LCD-n megérintve előresorolhatja a felvétel alanyának arcát. A mosolyfelismerő alkalmazásával pedig az FDR-AXP33 automatikusan – akár filmezés közben is – állóképeket készít a gyönyörű (ám futó) mosolyokról.

Követő AF

Javítja a mozgó tárgya követését az optimális AF-pont használatával, illetve a célkeret méretének változtatásával a tárgy legjobb karakterisztikáinak megfelelően. A fázisérzékelő AF a fejlesztéseknek köszönhetően pontosabb, mint valaha – csak kapcsolja be a témakövetést, és rögzítse a mozgó tárgyakat eddig nem látott pontossággal.

5.1 csatornás mikrofon

Rögzítsen a jelenet hangulatát tökéletesen visszaadó kristálytiszta hangot, és élvezze a surround hangokat házimozi-rendszerén. A szintmérők segítségével az LCD panelen szemmel tarthatja az egyes csatornák szintjeit.

Automatikus szélzajcsökkentés

A fejlett hangelemző algoritmusnak köszönhetően ez a funkció kiszűri a szélzajt, amely a rossz minőségű kültéri hang leggyakoribb okozója. 

Saját hang levétele funkció

Ha éppen beszélget a fotóalannyal vagy hangosan szurkol neki, csökkentheti a kamera mögött észlelhető hangot. 

Golfütés

Elemezze ki lendítését - nem kell hozzá semmi extra felszerelés. A Golfütés mód lehetővé teszi a videofelvételt, és kimerevíti lendítése minden egyes mozzanatát.

Xtra Fine LCD WhiteMagic™ technológiával.

A nagy pontosságú Xtra Fine LCD WhiteMagic™ kijelzője az RGB pixelek mellett fehér pixeleket is alkalmaz a képernyő fényerejének növelése érdekében, lehetővé téve a felhasználók számára a részletek és árnyalatok megjelenítését minden fajta felvételkészítési környezetben, akár szikrázó napsütésben is.

Beépített USB-kábel 

A csuklópántban tárolt, beépített USB-kábel rendkívül kényelmes, gyors megoldást kínál a töltéshez és a számítógéphez való csatlakoztatáshoz, így nem kell külön cipelni az USB-kábelt vagy a hálózati adaptert. A számítógép nélküli töltéshez használja a kompakt AC-USB adaptert (külön megvásárolható). 

Egyérintéses távvezérlés, egyérintéses megosztás

Az egyérintéses távvezérlés funkcióval okostelefonja vagy tabletje a digitális fényképezőgép képkeresőjévé és távvezérlőjévé alakítható, az egyérintéses megosztással pedig továbbíthatja fotóit és videóit a fényképezőgépéről. Ha telepíti az Imaging Edge Mobile alkalmazást NFC-kompatibilis androidos okostelefonjára vagy tabletjére, elkerülheti a bonyolult beállítási műveleteket, és egyszerűen – készülékét a fényképezőgéphez érintve – létrehozhatja a vezeték nélküli kapcsolatot. Ezzel már okostelefonjáról is vezérelheti a fényképezőgépét korábban elérhetetlen helyről történő fotózáshoz, a saját csoportképen szerepléshez vagy az okostelefonra történő azonnali továbbításhoz (közösségi oldalakon való megosztáshoz). Nincs NFC? Nem gond. A készülékek párosítását manuálisan is elvégezheti.

Tudj meg többet

Az új szoftver már elérhető.

Turbózza fel fényképezőgépét, és fotózzon még egyszerűbben.

Letölthető a Sony támogatási oldaláról

Műszaki adatok

Szebbítse meg emlékeit a 4K videokamerával. 4K Ultra HD felvétel: négyszer annyi részlet, mint Full HD-ben. A rázkódás okozta elmosódás minimalizálása a kiegyenlített optikai SteadyShot funkcióval. Lenyűgöző eredmények létrehozása minden perspektívából a 29,8 mm-es ZEISS Vario-Sonnar® T* lencse segítségével. Felvételi kulcsparaméterek intuitív beállítása kézi gyűrű segítségével. Mindez egy kompakt vázban.
  • 4K Ultra HD (3840 x 2160) felvétel

  • Kiegyenlített optikai SteadyShot™

  • 29,8 mm-es ZEISS Vario-Sonnar® T* objektív 

  • 10x optikai zoom 15x Clear Image Zoom (4K) funkcióval 

  • Sokoldalú kézi beállítások

Érzékelő típusa
1/2.3 típusú (7,76 mm-es), hátulról megvilágított Exmor R CMOS-érzékelő
Valódi pixelszám (videó)
kb. 8,29 megapixel (16:9)
Objektívtípus
ZEISS Vario-Sonnar® T*
Optikai zoom
10x
Tiszta képnagyítás
4K: 15x HD: 20x
Képernyő típusa
7,5 cm (3.0-s típus) Xtra Fine LCD™ kijelző (921 600 képpont) széles (16:9)

A doboz tartalma

Akkumulátorkészlet (NP-FV70), Hálózati adapter, Hálózati kábel, Kezelési útmutató, HDMI® (mikro) kábel, USB-csatlakozókábel

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről

Értékelések

A felhasználók véleménye