FDR-AXP33

Tenyérnyi 4K teljesítmény.

A padlón kúszástól kezdve a színpadon végigvonulásig az élet rengeteg jelentős eseményt foglal magába. Rögzítse ezeket hihetetlenül részletgazdag, 4K minőségben a kompakt FDR-AXP33 videokamerával. 

VIDEOKAMERÁK

AXP33 4K Handycam® beépített kivetítővel

FDR-AXP33

Kép a(z) AXP33 4K Handycam® beépített kivetítővel termékről

400 000 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t

Az új szoftver már elérhető.

Turbózza fel fényképezőgépét, és fotózzon még egyszerűbben.

Profi teljesítmény a tenyerében.

Emlékezetes pillanatok kiváló 4K-felbontásban, a Full HD minőségnél négyszer nagyobb részletgazdagság mellett. FDR-AXP33 videokamera Kiegyenlített optikai SteadyShot™ funkcióval és ZEISS objektívvel. 

Kivételesen kompakt manuálisan kezelhető funkciókkal

Az FDR-AXP33 kamera hordozható és több mint 30%-kal kompaktabb elődjénél, a kisméretű FDR-AX100 típusnál. Számos kézi beállítási lehetőségének köszönhetően mégis egyszerűen és intuitív módon igazíthatók a beállításai az aktuális felvételkészítési helyzethez.

Íme a tökéletesen elmosódásmentes felvétel

A továbbfejlesztett, kiegyenlített optikai SteadyShot funkció képes szabályozni a fény útját az objektívtől a lebegő egységnek tekinthető érzékelőig, így hihetetlenül stabil felvételek születnek.

Kiegyenlített optikai SteadyShot logó

Kiegyenlített optikai SteadyShot

Készítsen páratlanul stabil felvételeket a nagy látószögtől a teleobjektívig. Legújabb képstabilizáló funkciónk 13x hatékonyabb az optikai SteadyShot modellek normál üzemmódjánál. 

Egyedülálló felvételek 

Hogy a videokamerával rögzített képek minőségét a profik szintjére emelhesse, a Sony vezető technológiák alkalmazásával forradalmi újítást hoz a felbontás világába, így a lehető legtöbbet hozhatja ki a legújabb felvételi formátumokból.

Nyűgözze le őket részletgazdag 4K felbontással

Hogy a videokamerával rögzített képek minőségét a profik szintjére emelhesse, a Sony vezető technológiák alkalmazásával forradalmi újítást hoz a felbontás világába, így a lehető legtöbbet hozhatja ki a legújabb felvételi formátumokból.

Full HD
4K (3840 x 2160)

Hosszabb és jobb felvételek

Nem minden kép rögzítése történik egyformán. Az intelligens digitális tömörítésnek köszönhetően az XAVC S formátum nagy átviteli sebességű, kiterjesztett 4K felvételeket tesz lehetővé akár 100 Mb/s mellett.

Exmor R® CMOS-érzékelő ikon

Nagyméretű Exmor R® CMOS-érzékelő

Az érzékelő nagy mennyiségű fényt nyel el, így képes megörökíteni a beltéri és gyengén megvilágított jelenetek valódi hangulatát.

BIONZ X™ ikon

BIONZ X™ képfeldolgozó processzor

A BIONZ X processzorral még élethűbb képeket készíthet, és gyorsabb feldolgozást lehetővé tevő funkciókat biztosít.

ZEISS Vario-Sonnar® T* objektívek ikon

29,8 mm-es ZEISS Vario-Sonnar® T* objektívek

A 4K felbontáshoz finomhangolt, tízszeres optikai zoommal ellátott objektívek ideálisak nagyméretű tájképek készítéséhez.

Szórakozás fotózás közben és után

A könnyű felvételkészítéshez és a gyors szerkesztéshez optimalizált FDR-AXP33 segítségével pontosan az elképzeléseinek megfelelően rögzítheti az emlékezetes pillanatokat. 

Bárhol azonnal mozizhat

Ne várjon a nagyszerű történetekkel. A különösen nagy, 50 lumen fényerejű kivetítővel bármilyen felületre vetíthet. A bemenet lehetővé teszi a külső eszközök tartalmának kivetítését is. 

 • Gyors!
 • Sokoldalú!

Kreatívabb filmek egyszerűbben

A többkamerás vezérlés segítségével egy jelenetet egyszerre több nézőpontból is rögzíthet a tv-műsorok stílusában. Később a jeleneteket a PlayMemories Home alkalmazásban olyan speciális funkciók segítségével szerkesztheti, mint a kép a képben.

 • Többkamerás vezérlés
 • PlayMemories™ Home
Highlight Movie Maker

Highlight Movie Maker

A funkció hihetetlenül gyors és gördülékeny szerkesztést tesz lehetővé. Állítsa össze és ossza meg a jeleneteket, vagy szinkronizálja az átmeneteket kedvenc zeneszáma ritmusára.

Valós idejű adatátvitel az Ustream® segítségével

Live Streaming a Ustream® funkcióval

Az FDR-AXP33 Live Streaming funkciójának köszönhetően megoszthatja a különleges pillanatokat a Ustream online streaming platformon. Kiváló lehetőséget kínál az aktuálisan rögzített filmek valós idejű közvetítéséhez. 

Egyérintéses távvezérlő

Egyérintéses távvezérlő

A Wi-Fi® és NFC funkcióval az FDR-AXP33 távvezérléssel működtethető, és a tartalom átvihető a videokamera és az okostelefon vagy táblagép között a mobileszközökhöz elérhető PlayMemories Mobile alkalmazással. 

A tartozékok széles választéka minden igényt kielégít.

A professzionális szintű opciók új lehetőségeket nyitnak meg.

Legyen a fényképezés még örömtelibb. Készítse el fényképeit professzionális minőségben a kifejezetten ehhez a típushoz tervezett tartozékokkal.

Műszaki adatok és funkciók
Szebbítse meg emlékeit a 4K videokamerával. 4K Ultra HD felvétel: négyszer annyi részlet, mint Full HD-ben. A rázkódás okozta elmosódás minimalizálása a kiegyenlített optikai SteadyShot funkcióval. Lenyűgöző eredmények létrehozása minden perspektívából a 29,8 mm-es ZEISS Vario-Sonnar® T* lencse segítségével. Felvételi kulcsparaméterek intuitív beállítása kézi gyűrű segítségével. Mindez egy kompakt vázban.
 • 4K Ultra HD (3840 x 2160) felvétel

 • Kiegyenlített optikai SteadyShot™

 • Fonticon_Zeiss_logo

  29,8 mm-es ZEISS Vario-Sonnar® T* objektív 

 • 10x optikai zoom 15x Clear Image Zoom (4K) funkcióval 

 • Sokoldalú kézi beállítások

Érzékelő típusa
1/2.3 típusú (7,76 mm-es), hátulról megvilágított Exmor R CMOS-érzékelő
Valódi pixelszám (videó)
kb. 8,29 megapixel (16:9)
Objektívtípus
ZEISS Vario-Sonnar® T*
Optikai zoom
10x
Tiszta képnagyítás
4K: 15x HD: 20x
Képernyő típusa
7,5 cm (3.0-s típus) Xtra Fine LCD™ kijelző (921 600 képpont) széles (16:9)

A doboz tartalma

Akkumulátorkészlet (NP-FV70), Hálózati adapter, Hálózati kábel, Kezelési útmutató, HDMI® (mikro) kábel, USB-csatlakozókábel

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről

Értékelések

A felhasználók véleménye