347 926 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
22

4.5 termék 22 vásárlói vélemény alapján

15
5
1
1
0
Képminőség

Kiváló

Hangminőség

Funkciók

Kialakítás

Kiváló

Egyszerű használat

Leghasznosabb pozitív értékelés
0

Határozottan tetszik!

FDR-AX53 2017.06.05. Rendezés elve: VDM1

Mindenképpen vegyetek hozzá tartalék akkumulátort,mert egész Európában hiány a NP-FV 70 V sorozatú aksi. Kompatibilis még az NP-FV 100 aksival is,és ezzel a típussal dupla időt kibír. A Final Cut Pro X professzionális vágó és szerkesztő programmal kompatibilis és csodákat hozhattok ki a felvételekből.Még a 4K 25p-vel is tökéletes lassítást érhettek el ezzel a programmal...egyébként sajnos nem,de ez nem meglepő. A legtökéletesebb SDXC memóriakátya hozzá a SanDisk Extreme Pro class 10. Az öttengelyes képstabilizátor valóban tökéletes.A ZEISS lencse hozza magával a világgyőztes rangot ismét. A 20-szoros optikai zoom tökéletes,a digitális zoomot pedig itt sem érdemes használni,mivel szétesik a kép (ez is érthető). Az XAVC S 4K formátumban max.25p-vel vehettek csak fel 60 és 100 mb/s-al...Az XAVC S HD formátumban 25p és 50p-vel készíthettek felvételt 50 mb/s-al...Az AVCHD formátumban 25p-vel,50-vel,50i-vel. 5.1-es hang csak AVCHD formátumban érhető el. A MacBook-osoknak a figyelmét felhívnám arra,hogy a LaCie Porsche Designe USB külső merevlemezzel tökéletes összhangban van. Ami nem tetszik,hogy a gyorsított felvételeket (ami csak HD formátumokban elérhető) fényképenként rögzíti,és nem állítja össze egy videóvá,mint pl.a GoPro. Fél évig kerestem azt a kamerát ami a videózási igényeimet kielégítené,és nem bántam meg,hogy ezt a kamerát választottam. Megéri az árát! Hibásodásról még nincs tapasztalatom,de ha lesz (amit nem szeretnék) akkor remélem,hogy segítőkész szervízre fogok találni.

Képminőség

Hangminőség

Megfelelő

Funkciók

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

2

0

Leghasznosabb negatív értékelés
0

Más a reklámszöveg, mást tud a kamera

FDR-AX53 2016.05.09. Rendezés elve: Csami

6 hete vettem ezt a típust (az elődjei megvoltak már), azóta megjártam a szervizt is, ahol szoftvert frissítettek. 2 ALAPproblémám volt: 1. zoomolás közben elment az "intelligens" autofókusz, azaz az élesség. 2. az arcra bökve a követő fókusz nem tartja az arcon az élességet, elmászik, különösen akkor, ha mozgok a kamerával, vagy pl. az "arc" jön felém. SZOFTVERFRISSÍTÉS után a zoomolás "intelligens" autófókusza megbízhatóbb lett, de az arcra tett követőfókusz továbbra is nagyon gáz. (Majd a következő szoftverfrissítésnél..., nekem kell figyelnem, mikor jön ki a következő frissítés...). Összefoglalva: a követő fókusszal továbbra sem vagyok "biztonságban", hiába van a keret az arcon, ha az élesség egy kontúros háttére mászik át. VISZONT: a többi (nem csak SONY) kamera sem jobb, ár/érték arányban EZ EGY JÓ VÉTEL (csak nagyon-nagyon kell figyelni az élességet). Csináltam teszteket, ha kéri a SONY elküldöm (nem nyilvános), hogy ennél a típusnál a további szoftverfejlesztésnél mit kellene még ALAPBÓL korrigálni. Jó szándékkal írtam, amelyet SOS meg kell oldani!!!!!

Képminőség

Hangminőség

Funkciók

Átlagos

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

25

0

22 vásárlói vélemény

0

Nagyszerű minőség, elfogadható áron

FDR-AX53 2020.04.10. Rendezés elve: P_laci

Korábban egy egyszerűbb fullHD kamerával rögzítettünk iskolai ill. templomi eseményeket, minden esetben több kamerával (hiszen csak így lehet jó videót vágni), a többit kölcsönöztük ismerősöktől. Az FDR-AX53 kamera beszerzésével új távlatok nyíltak, most a régi kamera lett a második számú és hát drasztikus különbség van a képminőségek között. Ami eddig a "csúcs"-nak számított, most olyan szegényesnek tűnik... Olyannyira, hogy úgy döntöttem, kell még egy ilyen kamera, hogy legalább két egyforma és szuper minőségből lehessen vágni. Csak néhány előny a régi kamerához képest (a 4K funkciókat nem használjuk, mert általában értelmetlen. Csak a FullHD/50fps-t): - Tűéles és stabil kép, remek színek. - Vakutartó papucs (ez a régin nem volt), végre a rádiós mikrofonok vevőegysége is rögzíthető rá - Nagy optika, remek fényérzékenység, félhomályban is jól használható - Kiváló optikai stabilizátor - Megfelelő kapacitású akkumulátor az alapcsomagban, >3,5 óra üzemidő - WIFI adatátvitel a számítógépre, távoli kamerák vezérlése képátvétellel (!?!), szinkron indítással, zoom-mal stb. És ehhez nem kell külső eszköz sem. - Sztereo hangbemenet csatlakozó (mikrofon), állítható felvételi jelszinttel. - A MULTI interfész alkalmas külső távvezérlő csatlakoztatására (zoom két fix sebességgel, felvétel gomb, fotó gomb, ki-/bekapcsolás). Kár, hogy pl. az élesség állításra nincsen távvezérlés. Tapasztalt hiányosságok: - Az auto fókusz igen lomha, a kézzel kijelölt objektumot egy idő után elengedi. - Kézi fókuszállítás lehetséges, de a zoom használata elrontja a nehezen beállított élességet (?!?). A kis képernyő egyébként is alkalmatlan a kézi élességállításra. - A WIFI direkt stream NEM TÁMOGATJA a YOUTUBE-ot (ez elfogadhatatlan!), csak valami IBM-féle fizetős valamit... - WIFI-n és USB-n sem lehet webkameraként használni - Kihagyták belőle a GPS-t, pedig ezen az áron igazán lehetne benne... Összességében nagyon jó készülék, és alap használata egyszerű. Képminősége a profi kamerákkal vetekszik. De ez csak az otthoni hobbi használatnál igaz. Ha ennél komolyabb felhasználási igény van, ott már hiányosságokkal küzd, de hát nem is profi alkalmazásra való, az már a dupla árnál kezdődik.

Képminőség

Kiváló

Hangminőség

Kiváló

Funkciók

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

0

0

0

előnyök, hiányosságok

FDR-AX53 2019.12.20. Rendezés elve: Sándor1

1 hónapja vettem, elégedett vagyok a próbafelvételekkel. Több klasszissal jobb az előzőleg használt HC1E kazettás rögzítésű típusnál, amivel szintén nagyon elégedett voltam. Jó szívvel ajánlhatom másoknak is. Hiányosságoknak tartom: - Az ismertetőkből nem derül ki, hogy a fénykép-és videófelvételeket ugyanarra a memóriakártyára rögzíti. - A kézikönyv szűkszavú, csak felsorolja a menüpontokat, de nem ismerteti, hogy mire használhatók - ez visszalépés a fenti típus kézikönyvéhez képest. - Elengedhetetlennek tartom a porvédő használatát a mechanikai védelem miatt - ez is hiányzik. - A gyártó nem alakított ki semmilyen nyakba akasztási lehetőséget az elejtés megelőzésére. - A jól kézben tartáshoz, kényelmes kezeléshez kicsi a kamera mérete és szűk a tépőzáras kézrögzítő.

Képminőség

Kiváló

Hangminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Egyszerű használat

0

0

0

könnyű kezelhetőség

FDR-AX53 2019.11.26. Rendezés elve: IFOR112

Egy napja vettem, de már lenyűgözött. Kifejezetten ejónak tartom a szoftveres támogatást.

Képminőség

Hangminőség

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

0

0

0

Ismerkedünk

FDR-AX53 2019.03.12. Rendezés elve: Amarkod

Ez persze szubjektív, de én szeretem. Még ismerkedés fázisában vagyunk. Eddig tetszik minden.

Képminőség

Kiváló

Hangminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

0

0

0

Kiváló képminőségű kamera

FDR-AX53 2019.02.17. Rendezés elve: Zsolt0177

Nyáron vásároltam, a nyári emlékek megörökítésére. Kiváló felvételeket készít, meg vagyok vele elégedve.

Képminőség

Kiváló

Hangminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

0

0

0

Remek kamera

FDR-AX53 2018.12.17. Rendezés elve: Laci51

Elégedett vagyok a kamerával. A képminőség kiváló és a stabilizátor is remekül működik.

Képminőség

Kiváló

Hangminőség

Funkciók

Dizájn

Egyszerű használat

0

0

0

Szuper képminőség, remek stabilizátor

FDR-AX53 2018.12.04. Rendezés elve: inotaii

A legjobb optikai stabilizátor amivel eddig dolgoztam. 4K szaggatás mentes, a full HD pedig magas FPS-es Az effektek hasznosak. (nem minden kamerában azok) Szuper cucc

Képminőség

Kiváló

Hangminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Egyszerű használat

0

0

0

kiváló képmínőség.

FDR-AX53 2018.08.13. Rendezés elve: Steve1960

Összeségébe megvagyok elégedve a kamerával. Nagyából ezt vártam a Sony-tól

Képminőség

Kiváló

Hangminőség

Kiváló

Funkciók

Dizájn

Egyszerű használat

0

0

0

kiváló képminőség

FDR-AX53 2018.07.15. Rendezés elve: Ivaan

Gyenge fényviszonyok között is kiváló képet készít.

Képminőség

Kiváló

Hangminőség

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

0

0

0

hasznos termékfejlesztésekk a még jobb sony-ért

FDR-AX53 2018.04.02. Rendezés elve: simi65

Kb. egy hónapja vettem még csak ismerkedem a gép funkcióival. Eddigi véleményem: Vannak részek amit nem említenek: pl az lcd és a kereső szineit hogyan lehet összhangba hozni, Jo lenne egy kb 10 mp számolókép arra, hogy a legtöbb jelenet a videoba 10 mp-es. majd az az idő után eltünne.3, kicsit távol van egymástol a hang, és a mikrofon csatlakozás, közbe fogni is kell a gépet igy zavaró a két különálló csatlakozó. 4, ahogy elnézem ritkán van program frissités. 5, erős napsütésbe nem lehet használni az lcd-t van erre megoldás. Kár hogy nincs a géphez egy napellenző , mely nem zavarná a fénymérést/pl objekiven belüli / kicsi a kereső szemkagylója.. Amikor megvettem nem tünt fel, hogy a 4k módban csak 25 kép/mp a lehetőség. Sok mindent még nem tudtam kipróbálni pl ezt az utóbbit.ha egy hónap mulva megkérdeznek akkor már többet tudok mondani. Egyébként a magyar forditás tökéletesen jó/de van egy funkcio ami nem egészen világos130 old gomb testre szabása ezt nem sikerült eddig alkalmazni. a könyv nem irja a standy stop esetében mikor érdemes azt ovatos használat miatt kikapcsolni, ilyenkor leparkol, és védi a készüléket? A leírtak közöl többet egy újjabb frissítéssel meg lehet valósítani.

Képminőség

Hangminőség

Funkciók

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

1

0

0

Egyszerűen imádom, tökéletes, minőségi.

FDR-AX53 2018.03.17. Rendezés elve: Fénysugár

Kb 3 hete vásároltam, még ismerkedési szinten vagyunk, de az egyszerűsége lenyűgőz. Minden pillanatban tudja mit szeretnék. Automata üzemmódban, rögtön készen áll akár fotóra, akár videóra. Remek választás, nem csalódtam semilyen szinten. Köszönöm Sony

Képminőség

Kiváló

Hangminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

0

0

0

Sokkal jobb mint a korábbiak

FDR-AX53 2017.12.05. Rendezés elve: Semmy

A HDMI-n nem megy a 4K... :( ez minden bajom... érthetetlen!

Képminőség

Kiváló

Hangminőség

Átlagos

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

1

0

0

ax53 4k

FDR-AX53 2017.11.11. Rendezés elve: baralaci

Ár érték arány miatt választottam. Profi kamera, bevált.

Képminőség

Kiváló

Hangminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

0

0

0

Csúcsminőségű 4K videó középkategóriás vételáron.

FDR-AX53 2017.10.15. Rendezés elve: Csaba65

Két hete vásároltam a készüléket előzetes tesztek alapos elemzését követően. Kategóriájában a legjobb kameria a piacon, e legatékonyabb képstíbilizátor rendszerrel. Mindekinek ajánlom, aki tökéleteset kerese ezen árfekvésben!

Képminőség

Kiváló

Hangminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

0

0

0

Visszatérek a Sony-hoz

FDR-AX53 2017.09.17.

Néhány hónapja vásároltuk a készüléket. Gyönyörü felvételek, fantasztikus színvilág, kiváló hangminőség. Számunkra fontos volt a videózás közbeni fotó készítés is. A jpg képek szépek, kellemes színvilágúak. Jól eltalálta a Sony a beállításokat. Korábban (sok évvel ezelőtt) volt egy problémás Sony készülékünk. Akkor elpártoltunk a márkától. Sok kamerát kipróbáltunk, mielőtt vásároltunk. Most újra bizalmat szavaztunk. Nem csalódtunk. Véleményünk szerint ár-érték arányban ennek a minőségnek nincs párja. Hajrá Sony!

Képminőség

Kiváló

Hangminőség

Kiváló

Funkciók

Dizájn

Egyszerű használat

0

0

0

Határozottan tetszik!

FDR-AX53 2017.06.05. Rendezés elve: VDM1

Mindenképpen vegyetek hozzá tartalék akkumulátort,mert egész Európában hiány a NP-FV 70 V sorozatú aksi. Kompatibilis még az NP-FV 100 aksival is,és ezzel a típussal dupla időt kibír. A Final Cut Pro X professzionális vágó és szerkesztő programmal kompatibilis és csodákat hozhattok ki a felvételekből.Még a 4K 25p-vel is tökéletes lassítást érhettek el ezzel a programmal...egyébként sajnos nem,de ez nem meglepő. A legtökéletesebb SDXC memóriakátya hozzá a SanDisk Extreme Pro class 10. Az öttengelyes képstabilizátor valóban tökéletes.A ZEISS lencse hozza magával a világgyőztes rangot ismét. A 20-szoros optikai zoom tökéletes,a digitális zoomot pedig itt sem érdemes használni,mivel szétesik a kép (ez is érthető). Az XAVC S 4K formátumban max.25p-vel vehettek csak fel 60 és 100 mb/s-al...Az XAVC S HD formátumban 25p és 50p-vel készíthettek felvételt 50 mb/s-al...Az AVCHD formátumban 25p-vel,50-vel,50i-vel. 5.1-es hang csak AVCHD formátumban érhető el. A MacBook-osoknak a figyelmét felhívnám arra,hogy a LaCie Porsche Designe USB külső merevlemezzel tökéletes összhangban van. Ami nem tetszik,hogy a gyorsított felvételeket (ami csak HD formátumokban elérhető) fényképenként rögzíti,és nem állítja össze egy videóvá,mint pl.a GoPro. Fél évig kerestem azt a kamerát ami a videózási igényeimet kielégítené,és nem bántam meg,hogy ezt a kamerát választottam. Megéri az árát! Hibásodásról még nincs tapasztalatom,de ha lesz (amit nem szeretnék) akkor remélem,hogy segítőkész szervízre fogok találni.

Képminőség

Hangminőség

Megfelelő

Funkciók

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

2

0

0

Kiváló 4K-s kamkorder

FDR-AX53 2017.05.22. Rendezés elve: vtb_

Mint a profik csak kicsiben. Nagyon jó ár/érték arányú kompakt kamkorder. Kiváló képminőséggel. Csak ajánlani tudom.

Képminőség

Kiváló

Hangminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

0

0

0

Könnyen kezelhető!

FDR-AX53 2017.05.14. Rendezés elve: Bors

Sok beállítási lehetőség, rendkívül szép rajzolat és szintartomány. Családi és félprofi felvételekhez, kicsi, könnyű, és élvezet vele dolgozni.

Képminőség

Kiváló

Hangminőség

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Átlagos

0

0

0

AX53

FDR-AX53 2017.03.25. Rendezés elve: Joe01

Egyelőre azt adja, amit vártam. A törlés funkció számomra körülményes.

Képminőség

Kiváló

Hangminőség

Kiváló

Funkciók

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Átlagos

0

0

0

jobbat vártam ...

FDR-AX53 2017.02.27. Rendezés elve: gufe

élesség állítás lomha, bizonytalan; speciális rögzítési formák lehetősége szegényes

Képminőség

Hangminőség

Átlagos

Funkciók

Megfelelő

Dizájn

Egyszerű használat

1

0

0

Szuper kis kamera

FDR-AX53 2016.12.23. Rendezés elve: Tibi35

Egy hónapja vettem eddig meg vagyok vele elégedve nagyon jó kamera. Egyszerű kezelhetőség.

Képminőség

Kiváló

Hangminőség

Funkciók

Dizájn

Egyszerű használat

0

0

0

Más a reklámszöveg, mást tud a kamera

FDR-AX53 2016.05.09. Rendezés elve: Csami

6 hete vettem ezt a típust (az elődjei megvoltak már), azóta megjártam a szervizt is, ahol szoftvert frissítettek. 2 ALAPproblémám volt: 1. zoomolás közben elment az "intelligens" autofókusz, azaz az élesség. 2. az arcra bökve a követő fókusz nem tartja az arcon az élességet, elmászik, különösen akkor, ha mozgok a kamerával, vagy pl. az "arc" jön felém. SZOFTVERFRISSÍTÉS után a zoomolás "intelligens" autófókusza megbízhatóbb lett, de az arcra tett követőfókusz továbbra is nagyon gáz. (Majd a következő szoftverfrissítésnél..., nekem kell figyelnem, mikor jön ki a következő frissítés...). Összefoglalva: a követő fókusszal továbbra sem vagyok "biztonságban", hiába van a keret az arcon, ha az élesség egy kontúros háttére mászik át. VISZONT: a többi (nem csak SONY) kamera sem jobb, ár/érték arányban EZ EGY JÓ VÉTEL (csak nagyon-nagyon kell figyelni az élességet). Csináltam teszteket, ha kéri a SONY elküldöm (nem nyilvános), hogy ennél a típusnál a további szoftverfejlesztésnél mit kellene még ALAPBÓL korrigálni. Jó szándékkal írtam, amelyet SOS meg kell oldani!!!!!

Képminőség

Hangminőség

Funkciók

Átlagos

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

25

0