Ugrás a tartalomra

FDR-AX33

Tenyérnyi 4K teljesítmény.

Az élet tele van izgalmas pillanatokkal. Örökítse meg ezeket hihetetlenül részletgazdag 4K minőségben a kompakt FDR-AX33 videokamera segítségével.

HANDYCAM

AX33 4K Handycam® Exmor R® CMOS-érzékelővel

FDR-AX33

Kép a(z) AX33 4K Handycam® Exmor R® CMOS-érzékelővel termékről

279 990 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t

Az új szoftver már elérhető.

Turbózza fel fényképezőgépét, és fotózzon még egyszerűbben.

Profi teljesítmény a tenyerében

Emlékei kiváló 4K-felbontásban, a Full HD minőségnél négyszer nagyobb részletgazdagság mellett. FDR-AX33 videokamera Kiegyenlített optikai SteadyShot™ funkcióval és ZEISS objektívvel. 

4K/HD XAVC S felvétel

SDXC-/SDHC-memóriakártya (UHS-I U3 vagy magasabb) szükséges 4K 100 Mb/s-os rögzítéshez és SDXC-/SDHC-memóriakártya (Class 10 vagy magasabb) szükséges a 4K 60 Mb/s és HD 50 Mb/s felvételhez. SDHC-memóriakártya használatához szükséges a fényképezőgép-firmware frissítése.

Kivételesen kompakt manuálisan kezelhető funkciókkal

Az FDR-AX33 kamera hordozható és több mint 30%-kal kompaktabb elődjénél, a kisméretű FDR-AX100 típusnál. Számos kézi beállítási lehetőségének köszönhetően mégis egyszerűen és intuitív módon igazíthatók a beállításai az aktuális felvételkészítési helyzethez.

Íme a tökéletesen elmosódásmentes felvétel

A továbbfejlesztett, kiegyenlített optikai SteadyShot funkció képes szabályozni a fény útját az objektívtől a lebegő egységnek tekinthető érzékelőig, így hihetetlenül stabil felvételek születnek.

Kiegyenlített optikai SteadyShot logó

Kiegyenlített optikai SteadyShot

Készítsen páratlanul stabil felvételeket a nagy látószögtől a teleobjektívig. Legújabb képstabilizáló funkciónk 13x hatékonyabb az optikai SteadyShot modellek normál üzemmódjánál. 

Egyedülálló felvételek 

Hogy a videokamerával rögzített képek minőségét a profik szintjére emelhesse, a Sony vezető technológiák alkalmazásával forradalmi újítást hoz a felbontás világába, így a lehető legtöbbet hozhatja ki a legújabb felvételi formátumokból.

Nyűgözze le őket részletgazdag 4K felbontással

A Full HD minőségnél négyszer nagyobb felbontás mellett (3840 x 2160 az 1920 x 1080-hoz képest) a 4K minőség elképesztően élethű részletgazdagságú képet nyújt.

Full HD
4K (3840 x 2160)

Hosszabb és jobb felvételek

Nem minden kép rögzítése történik egyformán. Az intelligens digitális tömörítésnek köszönhetően az XAVC S formátum nagy átviteli sebességű, kiterjesztett 4K felvételeket tesz lehetővé akár 100 Mb/s mellett.

Exmor R® CMOS-érzékelő ikon

Nagyméretű Exmor R® CMOS-érzékelő

Az érzékelő nagy mennyiségű fényt nyel el, így képes megörökíteni a beltéri és gyengén megvilágított jelenetek valódi hangulatát.

BIONZ X™ ikon

BIONZ X™ képfeldolgozó processzor

A BIONZ X processzorral még élethűbb képeket készíthet, és gyorsabb feldolgozást lehetővé tevő funkciókat biztosít.

ZEISS Vario-Sonnar® T* objektívek ikon

29,8 mm-es ZEISS Vario-Sonnar® T* objektívek

A 4K felbontáshoz finomhangolt, tízszeres optikai zoommal ellátott objektívek ideálisak nagyméretű tájképek készítéséhez.

Szórakozás fotózás közben és után

Az FDR-AX33 videokamerát az egyszerű felvételkészítéshez és az azonnali szerkesztéshez tervezték, így emlékeit pontosan úgy őrizheti meg, ahogyan szeretné.

Kreatívabb filmek egyszerűbben

A többkamerás vezérlés segítségével egy jelenetet egyszerre több nézőpontból is rögzíthet a tv-műsorok stílusában. Később a jeleneteket a PlayMemories Home alkalmazásban olyan speciális funkciók segítségével szerkesztheti, mint a kép a képben.

  • Többkamerás vezérlés
  • PlayMemories™ Home
Egyérintéses távvezérlő

Egyérintéses távvezérlő

Az FDR-AX33 Wi-Fi® és NFC-funkciója segítségével távolról is működtethető, és a tartalmakat átviheti a videokamera, az okostelefon vagy tablet között a mobilkészülékekhez készült a PlayMemories Mobile alkalmazással.

A tartozékok széles választéka minden igényt kielégít.

A professzionális szintű opciók új lehetőségeket nyitnak meg.

Legyen a fényképezés még örömtelibb. Készítse el fényképeit professzionális minőségben a kifejezetten ehhez a típushoz tervezett tartozékokkal.

Műszaki adatok és funkciók
Szebbítse meg emlékeit a 4K videokamerával. 4K Ultra HD felvétel: négyszer annyi részlet, mint Full HD-ben. A rázkódás okozta elmosódás minimalizálása a kiegyenlített optikai SteadyShot funkcióval. Lenyűgöző eredmények létrehozása minden perspektívából a 29,8 mm-es ZEISS Vario-Sonnar® T* lencse segítségével. Felvételi kulcsparaméterek intuitív beállítása kézi gyűrű segítségével. Mindez egy kompakt vázban.
  • 4K Ultra HD (3840 x 2160) felvétel

  • Kiegyenlített optikai SteadyShot™

  • Fonticon_Zeiss_logo

    29,8 mm-es ZEISS Vario-Sonnar® T* objektívek

  • 10x optikai zoom, 15x Clear Image Zoom technológiával (4K)

  • Sokoldalú kézi beállítások

Objektívtípus
ZEISS Vario Sonnar® T*
Érzékelő típusa
1/2.3-típusú (7,76 mm-es), hátulról megvilágított „Exmor R®” CMOS-érzékelő
Képernyő típusa
7,5 cm (3.0-s típus) Xtra Fine LCD™ kijelző (921 600 képpont) széles (16:9)
Bemeneti és kimeneti csatlakozók
4K kimenet, DC-tápcsatlakozó, Fejhallgató csatlakozó, HDMI csatlakozó, STD-kimenet, Sztereó minidugasz, Tartozékfoglalat, Többfunkciós/mikro USB-csatlakozó

A doboz tartalma

Akkumulátorkészlet (NP-FV70), Hálózati adapter, Hálózati kábel, Kezelési útmutató, HDMI® (mikro) kábel, USB-csatlakozókábel

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről

Értékelések

A felhasználók véleménye