4K

AX33 4K Handycam® Exmor R® CMOS-érzékelővel

FDR-AX33
Kép a(z) AX33 4K Handycam® Exmor R® CMOS-érzékelővel termékről

295 786 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
Képek a(z) AX33 4K Handycam® Exmor R® CMOS-érzékelővel termékről
Képek a(z) AX33 4K Handycam® Exmor R® CMOS-érzékelővel termékről
Képek a(z) AX33 4K Handycam® Exmor R® CMOS-érzékelővel termékről
Képek a(z) AX33 4K Handycam® Exmor R® CMOS-érzékelővel termékről

Jellemzők

4K képminőség

Készítsen 4K videofelvételt, ami körülbelül négyszer annyira részletes, mint a Full HD (3840 x 2160 pixel, 1920 x 1080 pixel helyett), és örökítsen meg minél többet a lenyűgöző tulajdonságok közül, amelyek élettelivé varázsolják képeit.

Extra könnyű, extra kompakt ház

A FDR-AX33 30%-kal kisebb, és 20%-kal könnyebb, mint a jelenlegi modell, a FDR-AX100, ezzel a leginkább hordozható 4K videokamerává vált a piacon.

Kiegyenlített optikai SteadyShot™

Fejlett képstabilizálási technológiánk lehetővé teszi az elmosódottságmentes felvételt, még rázós felvételi körülmények esetén is.

Speciális felvételi funkciók:

Élvezze a teljes testreszabási lehetőségeket az ergonomikus kézi vezérlés segítségével. Használja az intuitív, többfunkciós manuális gyűrűt a zoom, fókusz, exponálás, írisz, zársebesség, AE-beállítás, vagy fehéregyensúly beállítására, miután kiválasztotta a módot a kézi gombbal. Az elektronikus képkereső minőségi előnézetet biztosít.

Super-sample élsimítású Full HD visszajátszás

Nagyobb vizuális élmény, 4K televízió nélkül is. A super-sampling élsimítással a FDR-AX33 automatikusan kiváló FULL HD minőségűvé alakítja át a 4K-s felvételt.

Lejátszás körülvágása

KIválaszthatja a kép egy részét, és lejátszhatja Full HD-ben, a részletgazdag 4K felbontásnak köszönhetően. A körülvágási méret is beállítható a zoom gombbal, vagy a képernyőn megjelenő ikonnal.

Többkamerás vezérlés

A több felvétel több szerkesztési lehetőséget is jelent. Könnyű felvételkészítés több szögből, akár közvetlenül FDR-AX33-ra erősített kamerát használva, akár vezeték nélküli elindítással. A többkamerás vezérlés lehetővé teszi az összes eszközön történő felvételkészítési beállítást.

Live Streaming a Ustream-en keresztül (jelenleg IBM Cloud Video)

Bizonyos dolgokat élőben látni a legjobb, a sporteseményektől kezdve az előadásokig. Ossza meg jeleneteit úgy, ahogy azok megtörténtek - kiváló kép- és hangminőséggel.

Highlight Movie Maker

A sokoldalú Highlight Movie Maker funkció több, időt megtakarító lehetőséget is kínál a munkafolyamat szerkesztéséhez. Adjon meg kiemelési pontokat a felvétel kulcspillanataihoz, és hagyja, hogy a videokamera automatikusan szinkronizálja képáttűnéseit kiválasztott zenei aláfestéséhez.

Exmor R® CMOS-érzékelő

Ez a csúcstechnológiás szenzor fokozza a képtisztaságot, csökkenti a képzajt a sötét környezetekben, és lehetővé teszi a háttérlágyítást.

BIONZ X™ képfeldolgozó processzor

A BIONZ™ X képfeldolgozó processzor segíti, a természetesebb, élénk és életszerű képminőséget, továbbá gyorsabb feldolgozási eljárásra is képes.

Nagylátószögű ZEISS Vario-Sonnar® T* objektívek

Ez a 29,8 mm-es, nagy látószögű, 10x optikai zoommal ellátott ZEISS objektív nemcsak nagy méretű tájképek elkészítéséhez ideális, más jelenetek mellett - hanem kifejezetten 4K-ra van finomhangolva.

Lenyűgöző képminőség

Az XAVC S formátum alkalmazásával, melyet az XAVC formátumból fejlesztettek ki professzionális használatra, 4K Ultra HD magas átviteli sebességű, hihetetlen minőségű felvétel készítése valósulhat meg. Azonban az XAVC S adatok tömörítettek, így átlagos fogyasztók számára könnyebben kezelhetőbbek.

20,6 megapixeles állókép-rögzítés

Vannak pillanatok, amikor nincs szüksége - vagy nem akar - videofelvételt készíteni. Állítsa készülékét állókép üzemmódba, és készítsen lenyűgöző, kiváló minőségű fényképeket, akár egy fényképezőgéppel.

Kiváló éjszakai felvételkészítés

Ez a funkció infravörös fényt használ, hogy teljes sötétségben is képeket lehessen készíteni. A NIGHTSHOT funkció használatával a szülők könnyen megörökíthetik alvó kisgyermekük kedves arcát.

Motion Shot Video

Ez a praktikus funkció lehetővé teszi az egymásra helyezett sebes képsorok visszajátszását, hpgy akció minden egyes másodperc-töredékét kielemezhesse - egy erős eszköz a sportmozgások képernyőn való kielemzéséhez. Visszajátszás közben beállíthatja az időközt a képek között, vagy megállíthatja a felvételt állóképek kiragadásához, hogy megossza azokat barátaival.

Kétrétegű videofelvétel

Egyszerre két videót rögzíthet - egy a lehető legjobb minőséget biztosító XAVC S vagy AVCHD formátumú felvételt és egy másikat MP4 formátumban. Így kap egy azonnal megosztható kisebb fájlt, valamint egy professzionális minőségű, nagyobb fájlt további szerkesztéshez.

Arcérzékelés és Mosolyfelismerő

Arcérzékelés a fókusz, exponálás, és a szín optimalizálásához - azoknak az embereknek a számára, akik egy felvétel legfontosabb tárgyai. Egy alany arca kiemelhető, ha megérinti az LCD-képernyőn. A Mosolyfelismerő funkcióval a FDR-AX33 automatikusan tudja rögzíteni a nagyszerű (de tünékeny) mosolyokat, még videofelvételek készítése közben is.

Követő AF

Javítja a mozgó tárgya követését az optimális AF-pont használatával, illetve a célkeret méretének változtatásával a tárgy legjobb karakterisztikáinak megfelelően. A fázisérzékelő AF a fejlesztéseknek köszönhetően pontosabb, mint valaha – csak kapcsolja be a témakövetést, és rögzítse a mozgó tárgyakat eddig nem látott pontossággal.

5.1 csatornás mikrofon

Rögzítsen a jelenet hangulatát tökéletesen visszaadó kristálytiszta hangot, és élvezze a surround hangokat házimozi-rendszerén. A szintmérők segítségével az LCD panelen szemmel tarthatja az egyes csatornák szintjeit.

Automatikus szélzajcsökkentés

Egy fejlett hanganalizáló algoritmus használatával ez a funkció kiiktatja a szélzajt - a kinti felvételek rossz audiominőségének legnagyobb okozóját.

Saját hang levétele funkció

Csökkentse a kamera mögötti hangok intenzitását, amikor alanyához beszél, vagy mosolyra inti, miközben felvételt készít.

Golfütés

Elemezze ki lendítését - nem kell hozzá semmi extra felszerelés. A Golfütés mód lehetővé teszi a videofelvételt, és kimerevíti lendítése minden egyes mozzanatát.

Xtra Fine LCD WhiteMagic™ technológiával.

A nagy pontosságú Xtra Fine LCD WhiteMagic™ kijelzője az RGB pixelek mellett fehér pixeleket is alkalmaz a képernyő fényerejének növelése érdekében, lehetővé téve a felhasználók számára a részletek és árnyalatok megjelenítését minden fajta felvételkészítési környezetben, akár szikrázó napsütésben is.

Beépített USB-kábel

A csuklópántba beépített USB-kábel rendkívül praktikus az extragyors töltéshez és a PC-hez való csatlakoztatáshoz, PC nélküli töltéshez használjon egy kompakt AC-USB adaptert (külön megvásárolható)

Az új szoftver már elérhető.

Turbózza fel fényképezőgépét, és fotózzon még egyszerűbben.

Letölthető a Sony támogatási oldaláról

Műszaki adatok

Szebbítse meg emlékeit a 4K videokamerával. 4K Ultra HD felvétel: négyszer annyi részlet, mint Full HD-ben. A rázkódás okozta elmosódás minimalizálása a kiegyenlített optikai SteadyShot funkcióval. Lenyűgöző eredmények létrehozása minden perspektívából a 29,8 mm-es ZEISS Vario-Sonnar® T* lencse segítségével. Felvételi kulcsparaméterek intuitív beállítása kézi gyűrű segítségével. Mindez egy kompakt vázban.
  • 4K Ultra HD (3840 x 2160) felvétel

  • Kiegyenlített optikai SteadyShot™

  • 29,8 mm-es ZEISS Vario-Sonnar® T* objektívek

  • 10x optikai zoom, 15x Clear Image Zoom technológiával (4K)

  • Sokoldalú kézi beállítások

Érzékelő típusa
1/2.3 típusú (7,76 mm-es), hátulról megvilágított Exmor R CMOS-érzékelő
Valódi pixelszám (videó)
kb. 8,29 megapixel (16:9)
Objektívtípus
ZEISS Vario-Sonnar® T*
Optikai zoom
10x
Tiszta képnagyítás
4K: 15x HD: 20x
Képernyő típusa
7,5 cm (3.0-s típus) Xtra Fine LCD™ kijelző (921 600 képpont) széles (16:9)

A doboz tartalma

Akkumulátorkészlet (NP-FV70), Hálózati adapter, Hálózati kábel, Kezelési útmutató, HDMI® (mikro) kábel, USB-csatlakozókábel

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről

Értékelések

A felhasználók véleménye