10 160 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
Képek a(z) 4 portos USB hálózati adapter termékről
Képek a(z) 4 portos USB hálózati adapter termékről

Jellemzők

Egyszerre négy eszközt is tölthet

A négy USB-eszköz egyidejű töltését lehetővé tévő négy USB-porttal rendelkező USB hálózati adapter helytakarékos töltési megoldást jelent azon családoknak, akiknek sok eszközt kell tölteniük, és akkor is tökéletes, ha utazás közben egyszerre szeretné tölteni minden mobilkészülékét.

6,0 A teljes kimenet a gyorsabb töltés érdekében 

Az egyik port a hagyományos hálózati adaptereknél ötször gyorsabb, 2,4 A-es kimenetet biztosít, így lehetővé teszi a nagyobb eszközök, például tabletek gyors töltését. A másik három porton a hagyományos hálózati adaptereknél akár háromszor gyorsabban feltöltheti készülékeit.

Sony biztonságos töltés

Hálózati adapterünk hőálló kivitele és exkluzív, intelligens teljesítményszabályozási technológiája az ismételt használat során is garantálja a folyamatosan biztonságos, megbízható teljesítményt.

Kiemelkedően tartós

Kiváló minőségű alapanyagokból készült, így rendkívül tartós, ugyanakkor biztonságos, és megbízható teljesítményt nyújt. Teszteléssel igazoltan kibír több mint 5000 USB-kábel- és 3000 tápaljzat-csatlakoztatást.

100 – 240 V feszültség (világszerte használható)

Utazáshoz ideális: 100 – 240 V kompatibilitásnak köszönhetően a világon bárhol feltöltheti készülékeit.

USB-eszközökkel való kompatibilitás

Segítségével nem csak okostelefont, hanem táblagépet, fényképezőgépet és más USB-csatlakozós eszközt is tölthet.

Műszaki adatok
Gyorsan és hatékonyan töltheti hordozható töltőjét, tabletjét, okostelefonját és egyéb készülékeit ezzel a kábellel és az USB hálózati adapterrel, amelyen négy USB Type-A port található.
  • A Sony hordozható USB Type-A töltővel való használatra ajánlott

  • 5 V, 6 A (teljes) kimenet a gyorsabb töltés érdekében

  • Négy USB Type-A port négy USB-eszköz egyidejű töltéséhez

  • 1 méteres vagy 50 cm-es hálózati kábel

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről