TAPASZTALJA MEG A KIFINOMULTSÁGOT

Az otthon egy darabja

Az otthoni szórakoztatás kényelmesebb formája

A Sony televízióján látottak egészen biztosan hatással lesznek Önre, de a helyiség ugyanolyan megnyugtató hangulatot áraszt majd, mind eddig. A titok: új formatervezés, amely a belsőépítészetből merít ihletet.

Formatervezési paletta

Formatervezés, amely bármely otthonba illeszkedik 

Képzeljen el egy olyan formatervezési választékot, amely azokból a formákból, mintákból és egyéb elemekből áll össze, amelyek egy nappali adott „szeletében” találhatók meg. A legtöbb ilyen szelet lapos, táblaszerű tárgyakat tartalmazna – például a falra akasztott képeket, a polcon található könyveket, illetve az asztalon fekvő tányérokat –, ezért ezeket alkalmaztuk alapvető építőelemekként a termékek formatervezése során.

Karcsú kialakításuk megőrzi a nappali harmóniáját, mégis egyedi megjelenést nyújt.

A nappali kényelmére alapozva

Mivel a karcsúbb készülékházak és vékonyabb előlapok révén kevésbé érzékelhetjük különálló tárgyként a televíziókat, a helyiség egésze nagyobb hatást gyakorol majd a televíziózás élményére. Bár ugyanazt a magával ragadó élményt szerettük volna elérni, amelyet az emberek a BRAVIA® tv-ktől várnak, ráébredtünk, hogy el kell térnünk a megszokott gondolkodásmódtól, és a nappalik kényelmére alapozva kell újat alkotnunk. „Az otthon egy darabja” formatervezés.

Tako, művészeti vezető

Új mérce, tökéletes kompozícióban

Az egyszerű felépítésű 2016-os BRAVIA® televíziók tökéletes összhangot alkotnak a nappali berendezésével, hiszen táblaszerű formákat tartalmaznak mind a falból kivágottnak látszó állványok, mind a képeket vagy ablakokat idéző képernyők esetében. Nem csupán karcsúak, hanem zavaró elemektől is mentesek. Az új sorozat egészében a kábelek az állványon át elvezethetők, így minden oldalról rejtve maradnak. Új mércét állítottunk fel az elegáns megjelenésű televíziók terén, amelynek köszönhetően az otthonosság érzéséről sem kell lemondania nappalijában.

ZD9 SOROZAT

Masszív, pompás, erőteljes tábladizájn, amely tetszetős keretet ad a látványnak

A ZD9 sorozat a Slice of Living koncepciónkban megfogalmazott térharmóniát letisztult megjelenéssel dobja fel, illeszkedve a tökéletes látványt nyújtó csúcstechnológiájú modellek sorába. A szemből nézve kifinomultságot árasztó, egyszerű fekete táblakialakításnak köszönhetően a néző zavartalanul elmélyedhet a 4K HDR (nagy dinamikatartományú kép) elképesztő képi világában.

Oldalnézetből az első és hátsó tábla összeeresztésénél látható prémium minőségű, arany színű vonalak erőteljes, fémes tónusa új vizuális elemmel egészíti ki a szemet gyönyörködtető látványt.

A belsőépítészet geometrikus jegyeit tükröző hátlap egységes rácsos mintázatában eltűnnek a különböző alkotóelemek körvonalai, így a környezetét kiegészítő látványelemként is funkcionál. Ezenfelül a kábeleket teljesen elrejtő kialakítás is gondoskodik a készülék minden szögből elegáns megjelenéséről.

XD94/93 sorozat

Összhangot alkotó, gyönyörű táblák

Az XD94/93 sorozat kiemelkedő 4K HDR képminősége mögött két táblaszerű réteg bújik meg, amelyek célja, hogy minden egyes képből a legtöbbet hozzák ki. A gyönyörű felületű képernyőt és az új Slim Backlight Drive™ technológiával kialakított részt a televízió két oldalán egy prémium minőségű, aranyszínű vonal osztja ketté. A keskeny, lapos előlap vizuális kapcsolatot teremt az oldalak között, így keretbe foglalja és kihangsúlyozza a televízió ultrakarcsú megjelenését.

A gyönyörű megjelenés iránti elkötelezettségünk a televízió minden egyes jellemzőjét áthatja – az állványokat is beleértve. A könnyedség érzetét keltő, és egyben stabilitást biztosító XD94/93 sorozat elegáns, elkeskenyedő elülső lappal rendelkezik. Az alumínium bevonatú, meleg ezüstszürke állvány tökéletes kiegészítője mind a televíziónak, mind pedig az Ön nappalijának.

A készüléket akár falra is szerelheti.

XD85 SOROZAT

Ugyanaz az egyszerű panelkombináció található meg az alumínium felületű XD85 sorozat tagjaiban, amely az XD94/93 sorozatot is jellemzi, az oldala mentén végigfutó felső vonal azonban ezüstszínű, az állvány elegáns elülső panelje pedig befelé keskenyedik.

A dizájn és a mérnöki munka összhangja

Vajon mennyire nyerné el az emberek tetszését „Az otthon egy darabja” formatervezés? Ennek kiderítése érdekében több országban is megkérdeztük az embereket. A prototípusokkal – különösen a számos színben és anyagban megalkotott állványokkal – kapcsolatos visszajelzések egyértelművé tették a kedvelt megoldásokat. Amint meggyőződtünk arról, hogy milyen irányt kell követnünk a formatervezés során, mérnökeink segítségével kidolgoztuk a részleteket. Megszületett a tökéletes megoldás.

Yokota, művészeti vezető

Új BRAVIA® típusaink többet nyújtanak a kivételes mérnöki tervezésnél és a gyönyörű külsőnél. Átfogó küldetésünk részét képezik, amelynek célja, hogy megváltoztassuk az emberek otthoni szórakoztatással kapcsolatos elképzeléseit. Azáltal, hogy megértjük, miként viszonyulnak termékeink a környezetükhöz, illetve milyen interakcióba lépnek vele, érzelmekben gazdag élményeket biztosíthatunk, amelyek megváltoztatják az otthoni televíziózás, zenehallgatás és játék módját. Fedezze fel még ma a Sony termékek nyújtotta különbséget otthonában.