TÚLMUTAT A VALÓSÁGON

A 4K valódi csodája minden egyes képen
Ez nem pusztán 4K. Ez a Sony 4K.

A Sony televíziókkal minden, amit néz élesebb és finomabb a legújabb részletjavítási és zajcsökkentési technológiával az elképesztően valóságos képek érdekében.

Ez nem pusztán 4K. Ez a Sony 4K.
HAGYOMÁNYOS
Ez nem pusztán 4K. Ez a Sony 4K.
4K PROCESSOR X1™/4K HDR PROCESSOR X1 / 4K PROCESSOR X1™ EXTREME
Még több erő, még több teljesítmény, még több szépség

4K HDR Processor X1™ Extreme 

Új fejlesztésünk, a 4K HDR Processor X1 Extreme 40%-kal több kép valós idejű feldolgozására képes, mint a már nagy nevet szerzett 4K Processor X1™. Minden nézhető anyag felbontását közel 4K HDR-minőségre növeli.

A lehető legközelebb a valósághoz

Objektumalapú HDR-feljavítás 

Ezentúl mindent a 4K HDR szépségéhez fogható minőségben nézhet. A képernyő természetesebb, valósághűbb képén jól láthatók a hegyek körvonalai, a virágok rejtett mintázata, a felhők mélysége, továbbá a vadvilág is természethű kontraszttal és színekben pompázik.

Hagyományos
Objektumalapú HDR-feljavítással
Objektumalapú HDR-feljavítással
Objektumalapú HDR-feljavítás nélkül
Valóságosabb szín és kontraszt

Az objektumalapú HDR-feljavítás (1) során a televízió egyenként elemzi a képernyőn látható objektumok színét, és ennek megfelelően szabályozza a kontrasztot, ellentétben a legtöbb tévével, amely csak egy feketétől fehérig terjedő kontrasztgörbe alapján módosítja a kontraszt mértékét (2). Az objektumok külön-külön történő feljavításával tévékészülékünk nagyobb mélységű, textúrában gazdagabb és valósághűbb képet képes visszaadni. 

Kevesebb sávosodás, egyenletesebb kép

Super Bit Mapping™ 4K HDR 

A naplemente több ezer tónust, árnyalatot és fényátmenetet tartalmaz. A Super Bit Mapping 4K HDR mindet megmutatja: a megtekintés során egyenletes, természetes képet alkot, a más tévéken előforduló „sávosodás” nélkül.

Super Bit Mapping 4K HDR nélkül
8 BITES FORRÁS
Super Bit Mapping 4K HDR-rel
14 BITES FELDOLGOZÁS UTÁN
64-szer több színárnyalat minden jelenetben

A 14 bites jelfeldolgozás részekre bontja az egységes színsávokat, lényegében egyenletessé téve az árnyalatok közötti átmenetet – így még 8 bites forrás esetén is 14 bitessel egyenértékű gradáció érhető el, azaz a hagyományos kijelzőhöz képest 64-szer több színárnyalat látható.

8 bites forrás feldolgozása 14 bitessel egyenértékűre

Nagyobb részletgazdagság a zajcsökkentést és felbontásnövelést szolgáló adatbázisokkal

Két adatbázisos képfeldolgozás

Az egyik adatbázis a kép tisztítására, a képernyőn megjelenő zaj csökkentésére szolgál, a másik pedig a felbontás növelésére, a jól láthatóság fokozására. Ez a két nagy kapacitású képjavító adatbázis egyesült erővel, dinamikusan, valós időben javítja a képpontokat. Mindegyik adatbázis több tízezer, az évek során tévés és filmes tartalmak készítése során szerzett tapasztalatunk részeként felhalmozott referenciát tartalmaz.

Két adatbázisos képfeldolgozás nélkül
HAGYOMÁNYOS 
Két adatbázisos képfeldolgozással
KÉT ADATBÁZISOS KÉPFELDOLGOZÁSSAL
1. Zajcsökkentési adatbázis

A képek zajcsökkentés előtti és utáni állapotát tartalmazó adatokat tartalmazó adatbázis alapján a készülék azonosítja és eltávolítja a tömörítési képzajt.

2. Felbontásnövelési adatbázis

A felbontásnövelési adatbázis szintén összehasonlító adatokat tartalmaz, amelyek felhasználásával a tévé növeli a jel felbontását, és valósághűbb képet alkot.

Minden kép látványos, megnövelt felbontásban

Az egyedülálló 4K X-Reality™ PRO és X-Reality™ PRO képfeldolgozó technológia minden egyes pixel esetében figyelemreméltó tisztaságot eredményez. A továbbfejlesztett zajcsökkentő technikák és a speciális mintázat-adatbázis gondoskodnak minden jelenet élethű részletességéről.

A realizmus újradefiniálása

A 4K X-Reality™ PRO és a X-Reality™ PRO változatos zajcsökkentő technikákkal teszi élesebbé és finomabbá a képet. Tekintse meg, hogyan lesznek tisztábbak, lágyabbak és természetesebbek a jelenetek.

Minden pixel életre keltve

A 4K X-Reality™ PRO és X-Reality™ PRO technológia a tökéletes színárnyalatok, átmenetek és fényerő érdekében minden egyes pixel esetében összeveti a képek mintázatait egy egyedülálló adatbázisban tárolt mintázatokkal. Kasszasiker filmjeink és tv-műsoraink forgatásából és megalkotásából származó tudásunkat felhasználva kiemelkedően valósághű és részletgazdag vizuális tartalmakat kínálunk.