Ugrás a tartalomra
Fényképezőgépek

Full Frame fényképezőgépek

További tudnivalót a kínálatunkról lentebb olvashat, illetve megtalálhatja az Önnek leginkább megfelelő típust, mellyel pillanatait élesen megörökítheti.

Fedezzen fel még több részlet minden képen

A Full Frame fényképezőgépeinkkel a fotók új dimenzióba lépnek. Minden Full Frame DSLR-jellegű fényképezőgéphez tartozik egy 35 mm-es képkockával megegyező méretű képérzékelő.

A Sony Full Frame DSLR-jellegű fényképezőgép megjelenése
A Sony legjobb Full Frame DSLR-jellegű fényképezőgéppel készített fénykép

Hozza ki a legjobbat fotóiból

Fedezze fel a különbséget a Full Frame fényképezőgépünkkel. Az átlagosnál nagyobb képérzékelő természetes melegséget kölcsönöz minden képnek, ezzel ideális eszközzé válik a nagy felbontású tájképfotókhoz.

Javítson fel minden pixelt

A nagy sebességű BIONZ X® képfeldolgozó processzor pontosan visszaadja a részleteket, csökkenti a zajt és felerősíti az árnyalatokat. Exmor® CMOS-érzékelőnk magasabb dinamikus tartományt biztosít az élettel teli, színes fotók és filmek érdekében.

Sony Full Frame kompakt fényképezőgép processzorok
Objektívek a Sony legjobb Full Frame DSLR-jellegű fényképezőgépéhez

Szabadság és rugalmasság

A-bajonettes vagy E-bajonettes, cserélhető objektívvel rendelkező Full-Frame fényképezőgépeinkkel maximális felvételkészítési rugalmasságot élvezhet, legyen szó akár tengerparti naplemente, focimeccs vagy családi esemény megörökítéséről.

Full Frame megjelenítés filmjeihez

A legjobb Full Frame DSLR-jellegű fényképezőgépeink nem csak lenyűgöző fotókat készítenek, hanem nagyszerű filmfelvételeket is. A XAVC S Full HD felvételkészítés lehetővé teszi a profi színvonalú filmfelvétel-készítést nehézkes videokamerák nélkül.

A Sony Full Frame kompakt fényképezőgéppel készített képek
Full Frame fényképezőgépek NFC és Wi-Fi® csatlakozással

Kapcsolódjon fényképezőgépével

Ossza meg a világgal fotóit és videóit a legjobb Full Frame DSLR-jellegű fényképezőgépeinkkel. Beépített Wi-Fi® és NFC csatlakoztathatóság a a fotók és videofelvételek online megosztásához vagy okostelefonra történő tartalomátvitelhez.