103 124 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
Képek a(z) XBA-N3AP / XBA-N3BP fülhallgató termékről
Képek a(z) XBA-N3AP / XBA-N3BP fülhallgató termékről
Képek a(z) XBA-N3AP / XBA-N3BP fülhallgató termékről
Hihetetlen hang kis helyen

Hallgasd a hangok egész spektrumát, tökéletes tisztasággal a teljes frekvenciatartományban. Ezek a kifinomult, fülbe helyezhető fülhallgatók újfajta HD hibrid meghajtórendszert tartalmaznak, mely rengeteg apró részletet sűrít kis helyre.

Nagy felbontású hang
Nagy felbontású hang

Élvezd a stúdióminőségű hangzás legapróbb részleteit a CD-nél jobb minőségben a nagy felbontású hanggal.

LCP HD hibrid meghajtórendszer
LCP HD hibrid meghajtórendszer 

Gazdag basszust és egyenletes középfrekvenciájú hangokat biztosító dinamikus meghajtóegységet és LCP membránt párosít a szárnyaló magas hangokat nyújtó kiegyensúlyozott forgórésszel.     

Hangtérvezérlés
Hangtérvezérlés

A nagyobb, nyitott üregű kivitel és a jobb légáramlás javítja a hangteret és gazdagabb, természetesebb hangzást biztosít.     

Kiegyensúlyozott teljesítmény

A HD hibrid meghajtórendszer optimalizálja a hangokat a frekvenciasávokban

A 9 mm-es dinamikus meghajtóegység a mély basszusoknál és tiszta közepes hangoknál is megőrzi a teljesítményt anélkül, hogy más hangszórókhoz hasonlóan visszaesne, míg a légmentes kiegyensúlyozott forgórész hosszabb ideig biztosít természetes magas frekvenciájú hangokat. A két meghajtóegység együtt dolgozva biztosít egyenletes hangreprodukciót a különböző frekvenciákon.

Minden a légáramlásról szól

Hangtérvezérlés

A jobb légáramlás egy nagyobb üregben azt jelenti, hogy a hangszórónak több helye van a mozgásra és a rezonálásra. Az eredmény egy természetesebb hangzás gazdagabb középső frekvenciával és kiegyensúlyozott teljes frekvenciasávval. 

Nagy felbontású hang

3,2-szer nagyobb mennyiségű adatátvitel

Hozd ki a legtöbbet a zeneszámokból

Ahogyan a hagyományos felbontás és a HD-videó is nagyban eltér egymástól, óriási a különbség a nagy felbontású hangfájlok és az MP3-fájlok, sőt még a CD-k között is: minden lélegzetvételt, minden dobütést, minden hangot hallhatsz.

Kifinomultság kicsiben

A kis házban nagy precizitású hangtechnológia rejlik. A hordtokkal együtt kapható, könnyű fülhallgatót élvezet hordani.

Teljes kényelem

A háromféle méretben kapható triplakomfort fülhallgató pontosan illeszkedik a legkülönbözőbb fülformákhoz is. A kemény szilikongumit és a speciálisan megformázott szilikont ötvöző fülhallgató stabilan és kényelmesen viselhető.

Cseréld jobbra a kábelt

Cseréld ki a kábelt, és használj egy még tisztább hangzást biztosító opcionális vezetéket. Válaszd a szimmetrikus kábelt külön bal és jobb oldali földelő vezetékkel, mely csökkenti az áthallást.

Hitelesített fejhallgató: személyre szabott élmény

A hitelesített 360 Reality Audio fejhallgatók és a Sony | Headphones Connect alkalmazás optimalizálja az élményt a fülforma elemzésével, így elmerülhetsz a lenyűgöző zenében.

Artist_connection
Hallgass meg zenemintát a lejátszó demóján az Artist Connection letöltésével

Műszaki adatok és funkciók

A teljes hangspektrumot nagyobb tisztasággal hallhatod a frekvenciatartományon. A kifinomult, újonnan tervezett HD hibrid meghajtórendszerrel rendelkező fülhallgató egy LCP dinamikus meghajtóegységet és hangtérvezérlést tartalmaz, így kis helyen is szélesebb hangteret biztosít.
  • Nagy felbontású audiotartalmak

  • HD hibrid meghajtórendszer a mély basszushangok és kristálytiszta magas hangok érdekében

  • Az ütemátvitel vezérlése csökkenti az erőteljes basszus torzítását

  • Kényelmes, szilárdan illeszkedő gumiharangok

  • Könnyű kialakítás, hogy a zenét bárhová magával vihessed

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről

Értékelések

A felhasználók véleménye