FEJHALLGATÓ

EX650AP fülbe helyezhető fejhallgató

MDR-EX650AP

Kép a(z) EX650AP fülbe helyezhető fejhallgató termékről

goldblack

24 990 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
Képek a(z) EX650AP fülbe helyezhető fejhallgató termékről
Képek a(z) EX650AP fülbe helyezhető fejhallgató termékről

Tiszta zene, kevesebb rezgés.

Csökkentett rezgést, tiszta és biztos hangzást nyújtó sárgaréz kialakítás

Élvezzen minden hangot tisztábban és kevesebb nem kívánt rezgéssel. Az MDR-EX650AP fejhallgatóink sárgaréz burkolata minimalizálja a torzítást, és a széles sárgaréz csövek nagy mértékben stabilizálják a hangzást. Az új ívelt fülpárnaforma biztonságosan illeszkedik a fülbe, így viselés közben alig érezhető.

Kicsi, de erőteljes membrán

Hallgasson minden hangjegyet tökéletesen tisztán a kompakt, rendkívül érzékeny membránnal.

Széles frekvenciaátvitel

Élvezze a mély basszusokat és a szárnyaló magas hangokat a kibővített hangtartományban.

Minimalizálja a basszushangok torzítását

A fejhallgatók sárgaréz burkolata kevésbé rezonál, mint a hagyományosabb anyagokból készült burkolatok, így a közép és magas tartományokban tisztább hangzást biztosít, és az alacsony frekvenciasávban lágyabban szól.

Tiszta és stabil hangzás

A nagyobb fokú stabilitás és a tisztább magas hangok eléréséhez tágított rézcsöveket tartalmaz, amelyek belső átmérője 15%-kal nagyobb, mint a hagyományos fejhallgatók esetében.

Pontos teljesítmény

A kemény rocktól a szórakozóhelyek slágerein át a pop klasszikusokig minden zene tisztán, erőteljesen hallatszik, és minden részlet pontosan kivehető marad.

Ütemátvitel vezérlése

Az alacsony frekvenciák optimalizálásához és a mély basszus ritmusok és ütemek pontos visszaadásához kialakított, speciális szellőzőnyílásokat használ.

12 mm-es neodímium membrán

A nagyfokú érzékenység és az alacsony torzítási szint érdekében a kicsi, de erőteljes membrán a 16 mm-es membránnal azonos méretű hangsugárzó dómmal rendelkezik.

Különösen nagy érzékenység

Az érzékenység azt méri, hogy egy elektromos jel milyen hatékonysággal konvertálódik át hanggá. Ezeknél a különösen nagy érzékenységű fejhallgatóknál maximumra tekerheti a hangerőt anélkül, hogy le kellene mondania a tiszta hangokról.

Kényelmes zenehallgatás

Kialakításánál fontos szempont volt, hogy pontosan illeszkedjen a fülbe, lehetővé téve a több órán át tartó, kényelmes zenehallgatást.

Ívelt profil

Kis méretének köszönhetően a membrán szépen hozzásimul a fül hátulsó részéhez, különösen kényelmes illeszkedést és jobb hangszigetelést biztosítva.

Hibrid szilikon fülillesztékek

A kemény szilikon kivitel tartóssá teszi, a puhább szilikonból készült külső borítás pedig a kényelmet szolgálja. Biztonságosan illeszkedik a fülbe, négy fülpárna-méretben.

Utazásra készen

Okostelefon-barát és kiemelkedő hordozhatóságot nyújtó kialakítás

Ez a körülbelül 9 g-os, tartozék hordtokkal ellátott fejhallgató nagyszerű társ utazás során is. A fogazott kábellel, amelyen csúszka is található a kábel hosszának egyszerű beállításához, megszabadulhat a csomóktól. A vezetékbe épített távvezérlővel kihangosítva intézheti hívásait.

Gondoskodjon zenéi személyre szabásáról

Töltse le a Sony SmartKey alkalmazást, és segítségével könnyedén Android okostelefonjához igazíthatja a zenei funkciók beállításait. Lejátszás, szüneteltetés, zeneszámok átugrása, hangerő-beállítás – mindez a fejhallgatóról.

Tartsa kézben hívásait

Gondoskodjon a híváskezelés gomb Android okostelefonjához történő testreszabásáról. Hívásindítás és -befejezés, hangerő-szabályozás a vezetékbe épített távvezérlő által. Ingyenes Sony SmartKey alkalmazás.

Műszaki adatok és funkciók
  • Sárgaréz burkolat és hangot továbbító vezeték a nem kívánt rezgések minimalizálása érdekében

  • Kényelmes, stabilan illeszkedő kialakítás

  • Dinamikus hangzást biztosító, 12 mm-es neodímium membránok

  • 5–28 000 Hz frekvenciatartomány

  • Okostelefonnal kompatibilis a vezetéken lévő mikrofonnal

Hangszóróegység
12 mm-es dinamikus – dóm rendszerű
Frekvenciaátvitel:
5–28 000 Hz
Kábel hossza
1,2 m

A doboz tartalma

Hordtáska, Kábelhosszúság-szabályozó fejhallgatóhoz, Fülpárnák, Használati utasítás

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről

Értékelések

A felhasználók véleménye