25 999 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
Képek a(z) MDR-EX650AP fülhallgató termékről
Képek a(z) MDR-EX650AP fülhallgató termékről
Tiszta zene, kevesebb rezgés.

Csökkentett rezgést, tiszta és biztos hangzást nyújtó sárgaréz kialakítás

Élvezz minden hangot tisztábban és kevesebb nem kívánt rezgéssel. Az MDR-EX650AP fülhallgatónk sárgaréz burkolata minimalizálja a torzítást, és a széles sárgaréz csövek nagy mértékben stabilizálják a hangzást. Az új ívelt fülpárnaforma biztonságosan illeszkedik a fülbe, így viselés közben alig érezhető.

Kicsi, de erőteljes membrán

Hallgass minden hangjegyet tökéletesen tisztán a kompakt, rendkívül érzékeny membránnal.

Széles frekvenciaátvitel

Élvezd a mély basszusokat és a szárnyaló magas hangokat a kibővített hangtartományban.

Minimalizálja a basszushangok torzítását

A fejhallgatók sárgaréz burkolata kevésbé rezonál, mint a hagyományosabb anyagokból készült burkolatok, így a közép és magas tartományokban tisztább hangzást biztosít, és az alacsony frekvenciasávban lágyabban szól.

Tiszta és stabil hangzás

A nagyobb fokú stabilitás és a tisztább magas hangok eléréséhez tágított rézcsöveket tartalmaz, amelyek belső átmérője 15%-kal nagyobb, mint a hagyományos fejhallgatók esetében.

Pontos teljesítmény

A kemény rocktól a szórakozóhelyek slágerein át a pop klasszikusokig minden zene tisztán, erőteljesen hallatszik, és minden részlet pontosan kivehető marad.

Ütemátvitel vezérlése

Az alacsony frekvenciák optimalizálásához és a mély basszus ritmusok és ütemek pontos visszaadásához kialakított, speciális szellőzőnyílásokat használ.

12 mm-es neodímium membrán

A nagyfokú érzékenység és az alacsony torzítási szint érdekében a kicsi, de erőteljes membrán a 16 mm-es membránnal azonos méretű hangsugárzó dómmal rendelkezik.

Különösen nagy érzékenység

Az érzékenység azt méri, hogy egy elektromos jel milyen hatékonysággal konvertálódik át hanggá. Ezeknél a különösen nagy érzékenységű fülhallgatóknál maximumra tekerheted a hangerőt anélkül, hogy le kellene mondanod a tiszta hangokról.

Kényelmes zenehallgatás

Kialakításánál fontos szempont volt, hogy pontosan illeszkedjen a fülbe, lehetővé téve a több órán át tartó, kényelmes zenehallgatást.

Ívelt profil

Kis méretének köszönhetően a membrán szépen hozzásimul a fül hátulsó részéhez, különösen kényelmes illeszkedést és jobb hangszigetelést biztosítva.

Hibrid szilikon fülillesztékek

A kemény szilikon kivitel tartóssá teszi, a puhább szilikonból készült külső borítás pedig a kényelmet szolgálja. Biztonságosan illeszkedik a fülbe, és négy pár, különböző méretű gumiharang tartozik hozzá.

Utazásra készen

Okostelefon-barát és kiemelkedő hordozhatóságot nyújtó kialakítás

Ez a mindössze 6 g-os, tartozék hordtokkal ellátott fülhallgató nagyszerű utazás közben. A fogazott kábellel, amelyen csúszka is található a kábel hosszának egyszerű beállításához, megszabadulhatsz a csomóktól. A vezetékbe épített távvezérlővel kihangosítva intézheted hívásaidat.

Gondoskodj zenéid személyre szabásáról

Töltsd le a Sony SmartKey alkalmazást, és segítségével könnyedén Android okostelefonodhoz igazíthatod a zenei funkciók beállításait. Lejátszás, szüneteltetés, zeneszámok átugrása, hangerő-beállítás – mindez a fülhallgatódról.

Tartsd kézben hívásaid

Gondoskodj a híváskezelés gomb Android okostelefonodhoz történő testreszabásáról, hívásindítás és -befejezés, hangerő-szabályozás a vezetékbe épített távvezérlő által. Ingyenes Sony SmartKey alkalmazás.

Műszaki adatok és funkciók

  • Sárgaréz burkolat és hangot továbbító vezeték a nem kívánt rezgések minimalizálása érdekében

  • Kényelmes, stabilan illeszkedő kialakítás

  • Dinamikus hangzást biztosító, 12 mm-es neodímium membránok

  • 5–28 000 Hz frekvenciatartomány

  • Okostelefonnal kompatibilis a vezetéken lévő mikrofonnal

Hangszóróegység
12 mm-es dinamikus – dóm rendszerű
Frekvenciaátvitel:
5–28 000 Hz
Kábel hossza
1,2 m

A doboz tartalma

Hordtáska, Kábelhosszúság-szabályozó fejhallgatóhoz, Fülpárnák, Használati utasítás

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről

Értékelések

A felhasználók véleménye