FEJHALLGATÓ

EX450 fülbe helyezhető fejhallgatók

MDR-EX450

Kép a(z) EX450 fülbe helyezhető fejhallgatók termékről

whitegray

Normál

MDR-EX450LP

12 200 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t

Android

MDR-EX450AP

12 990 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
Képek a(z) EX450 fülbe helyezhető fejhallgatók termékről
Képek a(z) EX450 fülbe helyezhető fejhallgatók termékről
Képek a(z) EX450 fülbe helyezhető fejhallgatók termékről
Képek a(z) EX450 fülbe helyezhető fejhallgatók termékről

Kifinomult hangzás, bárhova is megy

A csatlakoztatást követően máris indulhat a zenehallgatás

Ideális megoldás azoknak, akik folyamatos mozgásban vannak, mivel vegyíti a rendkívül könnyű alumínium kivitelt a neodímium membrán nyújtotta pontos hangzással. A négy méretben kapható hibrid, puha szilikon fülpárnák biztosítják a lehető legnagyobb kényelmet.

Kicsi, de erőteljes membrán

Hallgasson minden hangjegyet tökéletesen tisztán a kompakt, rendkívül érzékeny membránnal.

Széles frekvenciaátvitel

Élvezze a mély basszusokat és a szárnyaló magas hangokat a kibővített hangtartományban.

Tiszta, kiegyensúlyozott zene

Élvezze a kristálytiszta közép és magas hangokat. A könnyű, de merev alumínium burkolatnak köszönhetően stabilabb a hangzás, gazdagabb és dinamikusabb a teljesítmény.

Pontos teljesítmény

A kemény rocktól a szórakozóhelyek slágerein át a pop klasszikusokig minden zene tisztán, erőteljesen hallatszik, és minden részlet pontosan kivehető marad.

Ütemátvitel vezérlése

Az alacsony frekvenciák optimalizálásához és a mély basszus ritmusok és ütemek pontos visszaadásához kialakított, speciális szellőzőnyílásokat használ.

12 mm-es neodímium membrán

A nagyfokú érzékenység és az alacsony torzítási szint érdekében a kicsi, de erőteljes membrán a 16 mm-es membránnal azonos méretű hangsugárzó dómmal rendelkezik.

Nagyfokú érzékenység

Az érzékenység azt méri, hogy egy elektromos jel milyen hatékonysággal konvertálódik át hanggá. Ezeknél a nagy érzékenységű fejhallgatóknál magasabbra tekerheti a hangerőt anélkül, hogy le kellene mondania a tiszta hangokról.

Kényelmes zenehallgatás

Kialakításánál fontos szempont volt, hogy pontosan illeszkedjen a fülbe, lehetővé téve a több órán át tartó, kényelmes zenehallgatást.

Ívelt profil

Kis méretének köszönhetően a membrán szépen hozzásimul a fül hátulsó részéhez, különösen kényelmes illeszkedést és jobb hangszigetelést biztosítva.

Hibrid szilikon fülillesztékek

A kemény szilikon kivitel tartóssá teszi, a puhább szilikonból készült külső borítás pedig a kényelmet szolgálja. Biztonságosan illeszkedik a fülbe, négy fülpárna-méretben.

Utazásra készen

Okostelefon-barát és kiemelkedő hordozhatóságot nyújtó kialakítás

Ez a mindössze 6 g-os, tartozék hordtokkal ellátott fejhallgató nagyszerű utazás közben. A fogazott kábellel, amelyen csúszka is található a kábel hosszának egyszerű beállításához, megszabadulhat a csomóktól. A vezetékbe épített távvezérlővel kihangosítva intézheti hívásait.

Gondoskodjon zenéi személyre szabásáról

Töltse le a Sony SmartKey alkalmazást, és segítségével könnyedén Android okostelefonjához vagy iPhone készülékéhez igazíthatja a zenei funkciók beállításait. Lejátszás, szüneteltetés, zeneszámok átugrása, hangerő-beállítás – mindez a fejhallgatóról.

Tartsa kézben hívásait

Gondoskodjon a híváskezelés gomb Android okostelefonjához vagy iPhone készülékéhez történő testreszabásáról. Hívásindítás és -befejezés, hangerő-szabályozás a vezetékbe épített távvezérlő által. Ingyenes Sony SmartKey alkalmazás.

Műszaki adatok és funkciók
  • Az alumínium ház minimalizálja a nem kívánt rezgéseket

  • Dinamikus hangzást biztosító, 12 mm-es neodímium membránok

  • Kényelmes, szilárdan illeszkedő szilikon fülpárnák

  • 5–25 000 Hz frekvenciatartomány

  • Okostelefon-kompatibilis + mikrofonos távvezérlő

A doboz tartalma

Hordtáska, Kábelhosszúság-szabályozó fejhallgatóhoz, Fülpárnák, Garancialevél, Használati utasítás

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről

Értékelések

A felhasználók véleménye