FEJHALLGATÓ

MDR-EX450 fülbe helyezhető fejhallgató

MDR-EX450
Kép a(z) MDR-EX450 fülbe helyezhető fejhallgató termékről

whitegray

Normál

MDR-EX450LP

12 200 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t

Android

MDR-EX450AP

12 399 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
Képek a(z) MDR-EX450 fülbe helyezhető fejhallgató termékről
Képek a(z) MDR-EX450 fülbe helyezhető fejhallgató termékről
Képek a(z) MDR-EX450 fülbe helyezhető fejhallgató termékről
Képek a(z) MDR-EX450 fülbe helyezhető fejhallgató termékről
Kifinomult hangzás, bárhova is megy

A csatlakoztatást követően máris indulhat a zenehallgatás

Ideális megoldás azoknak, akik folyamatos mozgásban vannak, mivel vegyíti a rendkívül könnyű alumínium kivitelt a neodímium membrán nyújtotta pontos hangzással. A négy méretben kapható hibrid, puha szilikon fülpárnák biztosítják a lehető legnagyobb kényelmet.

Kicsi, de erőteljes membrán

Hallgasson minden hangjegyet tökéletesen tisztán a kompakt, rendkívül érzékeny membránnal.

Széles frekvenciaátvitel

Élvezze a mély basszusokat és a szárnyaló magas hangokat a kibővített hangtartományban.

Tiszta, kiegyensúlyozott zene

Élvezze a kristálytiszta közép és magas hangokat. A könnyű, de merev alumínium burkolatnak köszönhetően stabilabb a hangzás, gazdagabb és dinamikusabb a teljesítmény.

Pontos teljesítmény

A kemény rocktól a szórakozóhelyek slágerein át a pop klasszikusokig minden zene tisztán, erőteljesen hallatszik, és minden részlet pontosan kivehető marad.

Ütemátvitel vezérlése

Az alacsony frekvenciák optimalizálásához és a mély basszus ritmusok és ütemek pontos visszaadásához kialakított, speciális szellőzőnyílásokat használ.

12 mm-es neodímium membrán

A nagyfokú érzékenység és az alacsony torzítási szint érdekében a kicsi, de erőteljes membrán a 16 mm-es membránnal azonos méretű hangsugárzó dómmal rendelkezik.

Nagyfokú érzékenység

Az érzékenység azt méri, hogy egy elektromos jel milyen hatékonysággal konvertálódik át hanggá. Ezeknél a nagy érzékenységű fejhallgatóknál magasabbra tekerheti a hangerőt anélkül, hogy le kellene mondania a tiszta hangokról.

Kényelmes zenehallgatás

Kialakításánál fontos szempont volt, hogy pontosan illeszkedjen a fülbe, lehetővé téve a több órán át tartó, kényelmes zenehallgatást.

Ívelt profil

Kis méretének köszönhetően a membrán szépen hozzásimul a fül hátulsó részéhez, különösen kényelmes illeszkedést és jobb hangszigetelést biztosítva.

Hibrid szilikon fülillesztékek

A kemény szilikon kivitel tartóssá teszi, a puhább szilikonból készült külső borítás pedig a kényelmet szolgálja. Biztonságosan illeszkedik a fülbe, négy fülpárna-méretben.

Utazásra készen

Okostelefon-barát és kiemelkedő hordozhatóságot nyújtó kialakítás

Ez a mindössze 6 g-os, tartozék hordtokkal ellátott fejhallgató nagyszerű utazás közben. A fogazott kábellel, amelyen csúszka is található a kábel hosszának egyszerű beállításához, megszabadulhat a csomóktól. A vezetékbe épített távvezérlővel kihangosítva intézheti hívásait.

Gondoskodjon zenéi személyre szabásáról

Töltse le a Sony SmartKey alkalmazást, és segítségével könnyedén Android okostelefonjához vagy iPhone készülékéhez igazíthatja a zenei funkciók beállításait. Lejátszás, szüneteltetés, zeneszámok átugrása, hangerő-beállítás – mindez a fejhallgatóról.

Tartsa kézben hívásait

Gondoskodjon a híváskezelés gomb Android okostelefonjához vagy iPhone készülékéhez történő testreszabásáról. Hívásindítás és -befejezés, hangerő-szabályozás a vezetékbe épített távvezérlő által. Ingyenes Sony SmartKey alkalmazás.

Műszaki adatok és funkciók
  • Az alumínium ház minimalizálja a nem kívánt rezgéseket

  • Dinamikus hangzást biztosító, 12 mm-es neodímium membránok

  • Kényelmes, szilárdan illeszkedő szilikon fülpárnák

  • 5–25 000 Hz frekvenciatartomány

  • Okostelefon-kompatibilis + mikrofonos távvezérlő

A doboz tartalma

Hordtáska, Kábelhosszúság-szabályozó fejhallgatóhoz, Fülpárnák, Garancialevél, Használati utasítás

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről

Értékelések

A felhasználók véleménye