Normál

MDR-EX450LP

12 200 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t

Android

MDR-EX450AP

13 999 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
Képek a(z) MDR-EX450 fülhallgató termékről
Képek a(z) MDR-EX450 fülhallgató termékről
Képek a(z) MDR-EX450 fülhallgató termékről
Képek a(z) MDR-EX450 fülhallgató termékről
Kifinomult hangzás, bárhova is mész

A csatlakoztatást követően máris indulhat a zenehallgatás

Ideális megoldás azoknak, akik folyamatos mozgásban vannak, mivel vegyíti a rendkívül könnyű alumínium kivitelt a neodímium membrán nyújtotta pontos hangzással. A négy méretben kapható hibrid, puha szilikon fülpárnák biztosítják a lehető legnagyobb kényelmet.

Kicsi, de erőteljes membrán

Hallgass minden hangjegyet tökéletesen tisztán a kompakt, rendkívül érzékeny membránnal.

Széles frekvenciaátvitel

Élvezd a mély basszusokat és a szárnyaló magas hangokat a kibővített hangtartományban.

Tiszta, kiegyensúlyozott zene

Élvezd a kristálytiszta közép és magas hangokat. A könnyű, de merev alumínium burkolatnak köszönhetően stabilabb a hangzás, gazdagabb és dinamikusabb a teljesítmény.

Pontos teljesítmény

A kemény rocktól a szórakozóhelyek slágerein át a pop klasszikusokig minden zene tisztán, erőteljesen hallatszik, és minden részlet pontosan kivehető marad.

Ütemátvitel vezérlése

Az alacsony frekvenciák optimalizálásához és a mély basszus ritmusok és ütemek pontos visszaadásához kialakított, speciális szellőzőnyílásokat használ.

12 mm-es neodímium membrán

A nagyfokú érzékenység és az alacsony torzítási szint érdekében a kicsi, de erőteljes membrán a 16 mm-es membránnal azonos méretű hangsugárzó dómmal rendelkezik.

Nagyfokú érzékenység

Az érzékenység azt méri, hogy egy elektromos jel milyen hatékonysággal konvertálódik át hanggá. Ezeknél a nagy érzékenységű fülhallgatóknál magasabbra tekerheted a hangerőt anélkül, hogy le kellene mondanod a tiszta hangokról.

Kényelmes zenehallgatás

Kialakításánál fontos szempont volt, hogy pontosan illeszkedjen a fülbe, lehetővé téve a több órán át tartó, kényelmes zenehallgatást.

Ívelt profil

Kis méretének köszönhetően a membrán szépen hozzásimul a fül hátulsó részéhez, különösen kényelmes illeszkedést és jobb hangszigetelést biztosítva.

Hibrid szilikon fülillesztékek

A kemény szilikon kivitel tartóssá teszi, a puhább szilikonból készült külső borítás pedig a kényelmet szolgálja. Biztonságosan illeszkedik a fülbe, és négy pár, különböző méretű gumiharang tartozik hozzá.

Utazásra készen

Okostelefon-barát és kiemelkedő hordozhatóságot nyújtó kialakítás

Ez a mindössze 6 g-os, tartozék hordtokkal ellátott fülhallgató nagyszerű utazás közben. A fogazott kábellel, amelyen csúszka is található a kábel hosszának egyszerű beállításához, megszabadulhatsz a csomóktól. A vezetékbe épített távvezérlővel kihangosítva intézheted hívásaid.

Gondoskodj zenéid személyre szabásáról

Töltsd le a Sony SmartKey alkalmazást, és segítségével könnyedén Android okostelefonodhoz vagy iPhone készülékedhez igazíthatod zenéid beállításait. Lejátszás, szüneteltetés, zeneszámok átugrása, hangerő-beállítás – mindez a fülhallgatóról.

Tartsd kézben hívásaid

Gondoskodj a híváskezelés gomb Android okostelefonodhoz vagy iPhone készülékedhez történő testreszabásáról. Hívásindítás és -befejezés, hangerő-szabályozás a vezetékbe épített távvezérlő által, ingyenes Sony SmartKey alkalmazás.

Műszaki adatok és funkciók

  • Az alumínium ház minimalizálja a nem kívánt rezgéseket

  • Dinamikus hangzást biztosító, 12 mm-es neodímium membránok

  • Kényelmes, szilárdan illeszkedő gumiharangok

  • 5–25 000 Hz frekvenciatartomány

  • Okostelefon-kompatibilis + mikrofonos távvezérlő

A doboz tartalma

Hordtáska, Kábelhosszúság-szabályozó fejhallgatóhoz, Fülpárnák, Garancialevél, Használati utasítás

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről

Értékelések

A felhasználók véleménye