AS600BT FÜLBE HELYEZHETŐ VEZETÉK NÉLKÜLI SPORTFEJHALLGATÓ

Összes műszaki adat és funkció

MDR-AS600BT

29 100 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t

Általános funkciók és jellemzők

Hangszóróegység
9 mm
Mágnes 
Neodímium
Frekvenciaátvitel:
20 Hz-20 000 Hz
Hangerőszabályzó
Igen
Töltési idő
Kb. 2,5 óra

A doboz tartalma

Tartozékok
4 méretű fülbetét. 3 méretű íves támaszték.

Mikrofon

Mikrofonegység
ECM
A kábelen lévő mikrofon iránya
Térmikrofon

Színválaszték

orangebluewhiteblack

Jellemzők

Kép a(z) AS600BT fülbe helyezhető vezeték nélküli sportfejhallgató termékről

Vezeték nélküli streaming Bluetooth®-adatátvitellel

Vezeték nélküli módon átviheti kedvenc zeneszámait a Bluetooth® segítségével. Párosítsa okostelefonját vagy táblagépét a Bluetooth®-os kapcsolattal rendelkező fejhallgatóval, így a készülékről hallgathatja zenéit, illetve beállíthatja a lejátszási listákat és a hangerőt.

Egyérintéses zenehallgatás funkció az azonnali zenelejátszás érdekében

Az NFC (Near Field Communication, rövid hatótávolságú kommunikáció) technológiának köszönhetően nincs többé szükség vezetékes kapcsolatra és bonyolult beállítási folyamatra. Egyszerűen érintse NFC-kompatibilis okostelefonját vagy egyéb eszközét* a készüléken található „N” jelhez, és indítsa el zenéit. Nincs NFC? Nem gond! A Bluetooth® beállítások a készülékek manuális párosítását is lehetővé teszik. *Kompatibilis eszközök megtekintése

Kompatibilis eszközök

Beépített mikrofon a kéz nélküli hívásokért

Akkor sem kell félbeszakítania az edzést, ha menet közben fontos telefonhívást kap. A beépített mikrofonnak és Bluetooth®-os kapcsolatnak köszönhetően vezeték nélkül indíthat és fogadhat hívásokat az okostelefonjáról.

Kép a(z) AS600BT fülbe helyezhető vezeték nélküli sportfejhallgató termékről

Hallgasson zenét hosszabb ideig a 8,5 órás zenelejátszással

Zenelejátszás egész nap – megszakítás nélkül. Egy beépített lítium-ion akkumulátor kb. 8,5 órás használatot lehetővé tevő teljesítményt biztosít (zenei beállításaitól függően), és USB-porton keresztül újratölthető.

Kép a(z) AS600BT fülbe helyezhető vezeték nélküli sportfejhallgató termékről

A fröccsenésálló kialakítás időjárástól függetlenül kiváló hallgatási élményt nyújt

Ezt a fröccsenésálló bevonatú, IPX4-osztályú minősítéssel rendelkező fejhallgatót futás közben akár enyhébb esőzés esetén is viselheti, illetve a medence környékén is bátran használhatja. A fejhallgató kiemelten ellenáll az izzadtságnak, így edzés során nem kell kompromisszumokat kötnie a kényelem terén.

Fejpántos rögzítés a szabad mozgásért

Ezzel a fejre rögzíthető headsettel szabadon mozoghat. Ez a headset kényelmes és biztonságos viseletet nyújt, így még gyorsabban futhat, még magasabbra ugorhat, és még keményebb edzéseket csinálhat végig vele. A tartozék íves támaszték még nagyobb biztonságot biztosít, így nem kell aggódnia, hogy a fülhallgatók kiesnek a füléből sportolás közben. 

Kép a(z) AS600BT fülbe helyezhető vezeték nélküli sportfejhallgató termékről

Többféle színben kapható

Különféle színekben kapható stílusának megfelelően. Válassza a klasszikus feketét, az éles fehéret, vagy döntsön a merészebb narancssárga vagy kék mellett.