A képek ereje

Bármerre jár, bármi is történjen, a Sony α vagy Cyber-shot™ fényképezőgépei precizitást, stílust és kényelmet jelentenek, ami által úgy örökítheti meg a pillanatokat, ahogyan szeretné.

A Sony termékcsalád

Mindegy, hogy a barátait vagy egy naplementét szeretne lefényképezni, biztosan van olyan Sony fényképezőgép, amellyel könnyen megteheti. Használja útmutatónkat és fedezze fel Cyber-shot™, α E-bajonettes és A-bajonettes fényképezőgépeinket.

Sony Cyber-shot™ fényképezőgép

Cyber-shot™ fényképezőgépek

A fix objektív egyszerűségét és kényelmét idéző Cyber-shot® termékek között vannak könnyen használható és csúcskategóriás, professzionális modellek is.

E-bajonettes Sony fényképezőgép

α E bajonettes fényképezőgépek

DSLR minőség és teljesítmény: feleakkora méret és tömeg. Az αE-bajonettes fényképezőgépek cserélhető objektívvel és nagyméretű, érzékeny Exmor® érzékelővel rendelkeznek.

A-bajonettes Sony fényképezőgép

α A bajonettes fényképezőgépek

Funkciókban gazdag, teljes méretű fényképezőgépek az A bajonettes objektívek óriási választékával, melyek érdekessé és szórakoztatóvá teszik a profi fényképek készítését.

A holnap objektívei ma, a Sony-tól

Objektívek, amelyek egyesítik a nagy felbontást és a látványos bokeh hatást – továbbfejlesztett fényképezőgép-vázakba oltott tökéletes teljesítmény a jövőben is.

Sony objektívek termékcsaládja

Első osztályú üveg

Új objektívek, új lehetőségek

A Sony objektívek széles választékával a zoomtól a makróig számtalan világot megörökíthet. Legyen szó akár négyemeletnyi építészeti részletről, akár egy rezgő harmatcseppről.

Kreatív kiegészítők

Emelje új szintre fényképészeti tudását a számtalan tartozékkal – csúsztasson képkeresőt, külső vakut, mikrofont vagy egyéb tartozékot a beépített intelligens foglalatba.

Sony objektív

Lens-style fényképezőgépek

Tartsa biztonságban készülékeit a biztonságos okostelefon-tartozékokkal és puha hordtokokkal.

Sony Cyber-shot™ fényképezőgép

Cyber-shot™ fényképezőgépek

Memóriakártyák, akkumulátorok, tokok stb. segítik a fotók szállítását, tárolását és megosztását.

α Cserélhető objektíves fényképezőgép

α cserélhető objektíves fényképezőgépek

A vaku, a mikrofon, a függőleges markolat stb. a következő szintre emeli a kreativitást.

TULAJDONOSOK SZÁMÁRA