E PZ 18-105 mm F4 G OSS

Összes műszaki adat és funkció

SELP18105G

227 999 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t

Objektív műszaki adatai

Tartóelem
Sony E-bajonett
Formázás
APS-C
Gyújtótávolság (mm)
18-105 mm
35 mm-esnek megfelelő gyújtótávolság (APS-C)
27-157,5 mm
Objektívcsoportok / elemek
12/16
Látószög (APS-C)
76°-15°
Maximális blende (F)
4
Minimális blende (F)
22
Blendelamellák
7
Körkörös blende
Igen
Minimális fókusztávolság
0,45 (széles)–0,95m (teleobjektív)
Maximális nagyítási arány (x)
0,11x
Szűrőátmérő (mm)
72 mm
Képstabilizálás (SteadyShot)
Optikai SteadyShot
Zoomrendszer
Nagy teljesítményű zoom

Méret és tömeg

Méretek (Átm. × H)
78 x 110 mm
Tömeg
427 g

Lábjegyzet

*
„35 mm-esnek megfelelő gyújtótávolságú (APS-C)” és „Látószög (APS-C)” – cserélhető objektíves, APS-C típusú képérzékelővel rendelkező digitális fényképezőgépekhez.

A doboz tartalma

  • Napellenző (ALC-SH128: szirom alakú, bajonettzáras)
  • Első objektívsapka
  • Hátsó objektívsapka
Placeholder

Jellemzők

Kép a(z) E PZ 18-105 mm F4 G OSS termékről

Egyetlen objektív a különböző felvételkészítési igényekhez

Ha fotózás közben objektívet kell cserélnie, az nem csupán lelassítja, de nem várt változásokat okoz a képminőségben is. Mindegy, hogy fényképet készít vagy videót rögzít, a 18–105 mm-es (27–157,5 mm Full Frame-mel megegyező) zoomtartomány és a finom G-objektív minősége több mint elég lesz a legtöbb felvételkészítési helyzethez, ezen felül rendelkezésére áll az egyenletes, motoros zoom előnyei is.

Kép a(z) E PZ 18-105 mm F4 G OSS termékről

Kiemelkedő részletvisszaadás gyújtótávolságtól függetlenül

Egy korszerű optikai kialakítás, ami két ED (extra alacsony szórású) és három aszférikus lencsetagot tartalmaz, irigylésre méltó G-objektív minőséget kínál a teljes zoomtartományban. Kiváló élességet és kontrasztot biztosít a teljes képfelületen, emellett természetes, élethű részletvisszaadást támogat, amely legkisebb vizuális részleteket is rögzíti.

Tudj meg többet

Kép a(z) E PZ 18-105 mm F4 G OSS termékről

Professzionális felszerelésektől örökölt zoomtechnológia

A Sony Handycam® technológiájával ellátott SELP18105G típus egyenletes, csendes zoomolást biztosít, amely ideális filmkészítések során. A fókuszálási tulajdonságok ugyanabból a professzionális szintű technológiából származnak, egyenletes, csendes működést és érzékenységet biztosítva. Zoomolás vagy fókuszálás alatt az objektív hossza nem változik. A fordított zoom a szoftverfrissítést követően érhető el.

Szoftver letöltése a támogatási oldalról.

Kép a(z) E PZ 18-105 mm F4 G OSS termékről

Folyamatosan változtatható zoomsebesség-vezérlés

A közgyűrűn található zoomgomb segítségével könnyed ujjmozdulatokkal szabályozhatja a zoomsebességet vagy a zoomgyűrűvel egyenletesen zoomolhat, mialatt biztosan, stabilan tartja a fényképezőgépet. Ez egy nagy előnye lehet az egyenletes, stabil kezelésnek főleg, ha mozgóképet készít.

Kép a(z) E PZ 18-105 mm F4 G OSS termékről

Állandó, F4-es max. blendenyílás

A teljes 18–105 mm-es tartományban állandó F4 blendeérték azt jelenti, hogy szükség szerint végezhető zoomolás és képbeállítás, és közben nem kell aggódni az expozíciós beállítások módosítása miatt. Még a legnagyobb teleobjektív zoom mellett sem kell a növelnie az ISO érzékenységet, ezáltal elkerüli a lehetséges zajnövekedést is.

Kép a(z) E PZ 18-105 mm F4 G OSS termékről

Gyönyörű G-objektív bokeh

A G-objektívek a gyönyörű, egyenletes háttérbokeh hatásukról híresek. A hétlamellás körkörös blende kialakítás javítja az egyenletességet és természetes kiemelést biztosít. Az egyenletes háttérlágyítás miatt a fókuszban lévő tárgy olyan szinten kiemelkedhet a képből, hogy annak majdnem háromdimenziós hatása lesz.

Kép a(z) E PZ 18-105 mm F4 G OSS termékről

Minden helyzetben éles és tiszta kép

A beépített optikai SteadyShot képstabilizálás ellensúlyozza a kézi fényképezéskor a fényképezőgép rázkódásából adódóan kialakuló elmosódottságot. Mind az éles, tiszta éjszakai képek, mind a gyenge fényviszonyok között készült beltéri felvételek anélkül rögzíthetők, hogy növelni kellene az ISO-érzékenységet, és fennállna a megnövekedett képzaj kockázata.

Tudj meg többet