299 999 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
Képek a(z) FE 85mm F1.8 termékről
Képek a(z) FE 85mm F1.8 termékről
Képek a(z) FE 85mm F1.8 termékről
Tökéletes élesség és bokeh portrékhoz

Semmi sem fogható egy portrékhoz készült, középtávú telefotó-prímobjektív élességéhez és sima bokeh-jához, az SEL85F18 pedig különösen kiemelkedő választás. Egyszerűen hordozható, nagy teljesítményű optikája és nagy méretű, F1.8-as maximális blendenyílása pedig rendkívüli képminőséget biztosít. Kiváló második objektív a Full Frame és ASP-C kamerák tulajdonosaik számára is.

Kifinomult prímobjektív-teljesítmény
Kifinomult prímobjektív-teljesítmény

A kromatikus aberrációt kompenzáló ED-üveg, a 9 lamellás, körkörös blende, valamint a gondosan ellenőrzött szférikus aberráció mind hozzájárul a szuperélességéhez és sima bokeh-hoz.

Aktív felvételkészítést támogató kialakítás
Aktív felvételkészítést támogató kialakítás

Az α7 sorozathoz ideálisan illeszkedő kompakt, könnyű (371 g) kivitel a hordozhatóság és a kiváló képminőség nagyszerű kombinációját alkotja, legyen szó portrék, események vagy bármi egyéb fotózásáról.

Csendes, precíz fókuszmeghajtás
Csendes, precíz fókuszmeghajtás 

A kettős lineáris motorrendszer közvetlenül, fogaskerekek nélkül hajtja az objektív fókuszmechanizmusát, így precíz, csendes működést tesz lehetővé, ami ideális a filmek és az állóképek készítéséhez is.

Minőségi szerkezet, sokoldalú funkciók
Minőségi szerkezet, sokoldalú funkciók 

A testre szabható élességállítás-rögzítő gomb, a széles és érzékeny fókuszgyűrű, a por- és nedvességálló kialakítás és más részletek összessége teszi kiemelkedően minőségi és sokoldalú eszközzé.

Objektívfelépítés
Objektívfelépítés

Lenyűgöző optikai teljesítményt nyújt a Sony fényképezőgépeken, precíz kialakításának köszönhetően pedig számos különféle alkalmazás esetében sokoldalú és megbízható.

[1] ED üveg

MTF táblázat
MTF táblázat

Az MTF azt mutatja meg, hogy egy objektív mennyire jól képes reprodukálni a finom részleteket. A függvény a finom térközű vonalak közt elérhető kontraszt mértékét méri.

[1] Kontraszt (%) [2] Az objektív optikai középpontjától mért távolság (mm) [3] Térbeli sűrűség [4] 10 vonalpár/mm [5] 30 vonalpár/mm [6] Max. blende[7] F8 blende [8] R: radiális értékek T: tangenciális értékek

FE 85mm F1.8 kompatibilitás

Az alábbi hivatkozásra kattintva további részleteket olvashat az objektív-, illetve házkompatibilitásról.

Műszaki adatok és funkciók
  • Középtávú telefotó-prímobjektív

  • ED-üveg a kromatikus aberráció ellensúlyozása érdekében

  • Körkörös, 9 lamellás blende a gyönyörű képlágyítási hatásokért

  • Lineáris motor a precíz és csendes élességállításhoz

  • Por- és nedvességálló kialakítás

Minimális fókusztávolság
0,8 m
Maximális nagyítási arány (x)
0,13
Szűrőátmérő (mm)
67
Tömeg
371 g

A doboz tartalma

Sapka (modell): ALC-SH150, Elülső objektívsapka: ALC-F67S, Hátsó objektívsapka: ALC-R1EM

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről

Értékelések

A felhasználók véleménye