FE 70-300MM F4.5-5.6 G OSS

Összes műszaki adat és funkció

SEL70300G

548 999 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t

Objektív műszaki adatai

Tartóelem
Sony E-bajonett
Formázás
35 mm-es Full Frame
Gyújtótávolság (mm)
70–300 mm
35 mm-esnek megfelelő gyújtótávolság (APS-C)
105–450 mm
Objektívcsoportok / elemek
13/16
Látószög (35 mm)
34°–8°10’
Látószög (APS-C)
23°–5°20’
Maximális blende (F)
4,5–5,6
Minimális blende (F)
22 – 29
Blendelamellák
9
Körkörös blende
Igen
Minimális fókusztávolság
0,9 m
Maximális nagyítási arány (x)
0,31x
Szűrőátmérő (mm)
72 mm
Képstabilizálás (SteadyShot)
Optikai SteadyShot
Napellenző típusa
Kerek alakú, bajonettzáras

Méret és tömeg

Méretek (Sz x Ma x Mé)
84 x 143,5 mm
Tömeg
854 g

A doboz tartalma

  • Napellenző (ALC-SH144)
  • Első objektívsapka
  • Hátsó objektívsapka
  • Táska
Placeholder

Jellemzők

Kép a(z) FE 70-300mm F4.5-5.6 G OSS termékről

Megnövelt, 70–300 mm-es tartomány FE zoom esetén

Az első E-bajonettes zoom, mely 70–300 mm-es tartományt fed le egy sokoldalú képkészítő eszköz, amely számos téma kezelésére alkalmas, a portréktól és tájképektől a sporteseményekig és természetfotókig. APS-C esetén a tartomány telefotó vége 450 mm-es egyenértéken kifejezett gyújtótávolságnak megfelelő minőségben nyújt kiváló szuper-telefotó képeket.

Kép a(z) FE 70-300mm F4.5-5.6 G OSS termékről

Nagy felbontás bármilyen gyújtótávolságnál

A négy aszférikus és két ED (extraalacsony szórású) lencsetag, illetve a Sony tükröződésmentes nanokristály bevonata együttesen biztosítják, hogy az optikai aberráció minden formája hatékonyan el legyen nyomva a kép egészére kiterjedő kiváló felbontás érdekében. Ugyanez a kialakítás biztosítja a gyönyörű háttérbokeh hatást, mely a G Lens objektívet igencsak vonzóvá teszi.

Tudj meg többet

Kép a(z) FE 70-300mm F4.5-5.6 G OSS termékről

Csúcsminőségű közelkép-teljesítmény

Az alig 0,9 méteres minimális fókusztávolságnak és a 0,31-szoros maximális nagyításnak köszönhetően a sokoldalú zoomobjektívvel rendkívül közel kerülhet új részletekhez és perspektívákhoz, ami felbecsülhetetlenül sokat ad hozzá a kreatív képességeihez. Egy objektíven belül nagy teljesítményű, közepes vagy szuper telefotó-zoomobjektívet és telefotó makrófunkciót kap.

Kép a(z) FE 70-300mm F4.5-5.6 G OSS termékről

Éles, tiszta felvételek kézben tartott készülékkel

A beépített optikai SteadyShot képstabilizálás minimálisra csökkenti a fényképezőgép rázkódásának hatásait kézben tartott készülékkel való felvételkészítés esetén, így könnyebben hozhatók létre kristálytiszta képek, melyek kihasználják az objektív teljes potenciálját. Az Optikai SteadyShot minden fókusztávolságnál hatékony, továbbá jelentősen megnöveli annak az esélyét, hogy akár rossz fényviszonyok között is nagyszerű felvételeket fog készíteni.

Tudj meg többet

Kép a(z) FE 70-300mm F4.5-5.6 G OSS termékről

Kihívást jelentő körülmények között is megbízható működés

A szigetelt, por- és nedvességálló kialakítás további védelmet nyújt, valamint lehetővé teszi, hogy a kihívást jelentő környezetekben is garantálható legyen a megbízható működés. Magabiztos felvételkészítés kisebb esőben vagy szeles időben is.** A készülék por- és nedvességálló kialakítással rendelkezik, azonban nem garantáljuk a por és nedvesség elleni teljes körű védelmet.

Tudj meg többet

Kép a(z) FE 70-300mm F4.5-5.6 G OSS termékről

Lendületes, pontos fókuszálás

A továbbfejlesztett működtető maximalizálja az autofókusz sebességét és pontosságát a lehető legkülönfélébb tárgyak és felvételkészítési helyzetek esetén. A fókuszálás emellett egyenletesen és csendesen működik, ami videók és fotók esetében egyaránt előnyt jelent.

Kép a(z) FE 70-300mm F4.5-5.6 G OSS termékről

Sokoldalú vezérlésre optimalizált működtetés

Az objektív nagyfokú vezérelhetősége sokoldalú felvételkészítést biztosít számos különböző helyzetben. A fókuszmód-kapcsoló segítségével menet közben választhatja ki a manuális vagy autofókuszt, a fókuszrögzítő gombokkal a fókuszpont még folyamatos AF-működtetés esetén is megtartható, a fókusztartomány-limiter kapcsolóval pedig fókusztávolság-tartomány adható meg a maximális AF-sebességhez.

Tudj meg többet