FE 70–200mm F2.8 GM OSS

Összes műszaki adat és funkció

SEL70200GM

1 138 999 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t

Objektív műszaki adatai

Tartóelem
Sony E-bajonett
Formázás
35 mm-es Full Frame
Gyújtótávolság (mm)
70–200 mm
35 mm-esnek megfelelő gyújtótávolság (APS-C)
105–300 mm
Objektívcsoportok / elemek
18/23
Látószög (35 mm)
34°–12° 30'
Látószög (APS-C)
23°–8°
Maximális blende (F)
2,8
Minimális blende (F)
22
Blendelamellák
11
Körkörös blende
Igen
Minimális fókusztávolság
0,96 m
Maximális nagyítási arány (x)
0,25x
Szűrőátmérő (mm)
77 mm
Képstabilizálás (SteadyShot)
Igen
Telekonverter kompatibilitás (x1.4)
Igen
Telekonverter kompatibilitás (x2.0)
Igen

Méret és tömeg

Méretek (Sz x Ma x Mé)
88,0 x 200 mm
Tömeg
1480 g (állványillesztő nélkül)

A doboz tartalma

  • Napellenző (ALC-SH145), Első objektívsapka (ALC-F77S), Hátsó objektívsapka (ALC-R1EM), Tok, Állványillesztő
Placeholder

Jellemzők

Kép a(z) FE 70-200 mm F2.8 GM OSS termékről

Páratlan teljesítményű F2.8 telefotó-zoomobjektív

A G Master sorozat esetében a piac legfejlettebb technológiáját alkalmaztuk, ami tovább fokozza a méltán elismert Sony G Lens objektív teljesítményét. Ez a típus a G Lens objektív újragondolt bokeh hatását a felbontás új szintjeivel ötvözi egy kiváló, állandó F2.8-as értéket biztosító telefotó-zoomobjektív formájában, amely felülmúlhatatlan részletvisszaadást, lenyűgöző AF-teljesítményt és kivételes képstabilizálást biztosít.

Kép a(z) FE 70-200 mm F2.8 GM OSS termékről

Kivételes élesség és bokeh egyetlen objektívben

Ez a kifejezetten a téri frekvenciákhoz kifejlesztett, kiváló kontrasztú objektív három aszférikus lencsetagot tartalmaz, többek között egy kétoldalú és egy újonnan kifejlesztett XA (extrém aszférikus), 0,01 mikron felületi pontosságú elemet, így hatékonyan csökkenti az aberrációt, valamint lenyűgöző felbontást és csodálatos bokeh hatást biztosít.

Bővebben

Kép a(z) FE 70-200 mm F2.8 GM OSS termékről

Hamis színek nélküli, természetes képek

A telefotó-objektívek esetében gyakran problémát jelentő kromatikus aberráció hatékonyan mérsékelhető négy ED (extraalacsony szórású) lencsetag és két Super ED lencsetag használatával. A színátfolyás kiküszöbölése révén a téma maximális élességgel örökíthető meg.

Tudj meg többet

Kép a(z) FE 70-200 mm F2.8 GM OSS termékről

További finomítások a pontos mozgóképes AF érdekében

A fókuszálórendszer dupla lineáris motorja az AF kontrasztérzékelő rendszer videók esetében alkalmazható „ingadozó” működtetéséért felel. A fókuszlégzést hatékonyan minimalizáló optikai kialakítás és a csendes mechanikai működtetés tovább fokozza a fókuszálási teljesítményt, amely videók és állóképek számára egyaránt ideális.

Kép a(z) FE 70-200 mm F2.8 GM OSS termékről

Csúcsminőségű közelkép-teljesítmény

A 0,96 m-es minimális fókusztávolságú és 0,25-szörös maximális nagyítású, csúcsminőségű közelkép-teljesítmény ideális portrékhoz, nagy látószögű makrófotózáshoz és sok egyébhez. A további finomítások közé tartoznak az ED-lencsetagok és a lebegő fókuszmechanizmus, amelyekkel szabályozható a közelképes alkalmazások során problémát jelentő aberráció.

Kép a(z) FE 70-200 mm F2.8 GM OSS termékről

Gyors, állóképekhez és videókhoz optimalizált AF

A két nehéz fókuszáló lencsecsoport gyors és pontos pozicionálását külön működtetőelemek biztosítják: egy nagy teljesítményű RDSSM (Ring Drive Super Sonic wave Motor) működtetőelem az elülső csoportot, míg egy dupla lineáris motor a hátsó csoportot mozgatja. A nagyobb pozicionálási precizitás több helyzetérzékelőtől származó, valós idejű visszajelzést alkalmaz, így lehetővé teszi a ház AF-rendszerének teljes körű működését.

Tudj meg többet

Kép a(z) FE 70-200 mm F2.8 GM OSS termékről

Kimagasló minőség és kontraszt

A korszerű tükröződésmentes nanokristály-technológia pontos nanoszerkezetű objektívbevonatot hoz létre, amely hatékonyan csökkenti a becsillanást és szellemképződést eredményező tükröződést, így jelentősen javítja a tisztaságot, a kontrasztot és az általános képminőséget.(1. Tükröződésmentes nanokristály-bevonat / 2. Lencse / 3. Továbbított fény)

Tudj meg többet

Kép a(z) FE 70-200 mm F2.8 GM OSS termékről

Terepen végzett munkához optimalizált kezelhetőség és megbízhatóság

A merev szerkezet, valamint a fókuszálás és zoomolás közbeni állandó objektívhossz kiváló kezelhetőséget biztosít a felvételkészítési helyzetek széles körében. A fókuszrögzítő gombokkal a fókuszpont még folyamatos AF-működtetés esetén is megtartható, a fókusztartomány-limiter kapcsolóval pedig fókusztávolság-tartomány adható meg a maximális AF-sebességhez.

Tudj meg többet

Kép a(z) FE 70-200 mm F2.8 GM OSS termékről

11 lamella az élettel teli bokeh érdekében

A Sony körkörös blendekialakítása hagyományosan legfeljebb 9 lamellából állt, ez az objektív azonban 11 lamellás, körkörös blendét alkalmaz, amely a természetes hatású, lágy szépség új szintjeire emeli a bokeh fogalmát.

Tudj meg többet

Kép a(z) FE 70-200 mm F2.8 GM OSS termékről

Stabilabb működés az éles, elmosódásmentes képekért

A nagy teljesítményű képstabilizálás közvetlenül az objektívbe van beépítve, így éles, elmosódásmentes képeket biztosít a legkülönfélébb témák esetén is. A nehéz stabilizáló objektív meghajtásáról gyors reakcióidejű lineáris motor gondoskodik a gyors és precíz stabilizálás érdekében. A beépített képstabilizálást biztosító α sorozatú vázakkal való használat esetén öttengelyű képstabilizálás válik elérhetővé.

Tudj meg többet

Kép a(z) FE 70-200 mm F2.8 GM OSS termékről

Stabilitás még pásztázás közben is

Ahhoz, hogy a lehető legnagyobb előnyre tegyen szert a beépített képstabilizáló rendszer révén a felvételkészítési helyzetek széles körében, az SEL70200GM készülék választható MODE 2 stabilizálást biztosít, amellyel a képstabilizálás pásztázott felvételekkel használható a nagyobb tisztaság és átütő hatás érdekében.

Tudj meg többet

Kép a(z) FE 70-200 mm F2.8 GM OSS termékről

Levehető, forgatható állványillesztő

Ez a sokoldalú, az objektív állványra rögzítését biztosító illesztő lehetővé teszi a fényképezőgép állványról történő gyors eltávolítását az azonnali, kézi reakciókat igénylő helyzetekben. Emellett elforgatható szerkezetet tartalmaz, amellyel gyorsan válthat a fekvő és álló elrendezés között. A rögzítőmechanizmus megakadályozza az eszköz véletlen lecsatlakoztatását. 

Kép a(z) FE 70-200 mm F2.8 GM OSS termékről

Magas szintű megbízhatóság mostoha körülmények között is

A szigetelt, por- és nedvességálló kialakítás, valamint az első fluorin objektívbevonat további védelmet nyújt annak érdekében, hogy a kihívást jelentő környezetekben is garantálható legyen a megbízható működés.

Tudj meg többet