FE 70-200 mm F4 G OSS

Összes műszaki adat és funkció

SEL70200G

569 999 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t

Objektív műszaki adatai

Tartóelem
Sony E-bajonett
Formázás
35 mm-es Full Frame
Gyújtótávolság (mm)
70-200 mm
35 mm-esnek megfelelő gyújtótávolság (APS-C)
105-300 mm
Objektívcsoportok / elemek
15/21
Látószög (35 mm)
34°-12°
Látószög (APS-C)
22°-8°
Maximális blende (F)
4
Minimális blende (F)
22
Blendelamellák
9
Körkörös blende
Igen
Minimális fókusztávolság
1–1,5 m (AF) / 1–1,35 m (MF)
Maximális nagyítási arány (x)
0,13x
Szűrőátmérő (mm)
72 mm
Képstabilizálás (SteadyShot)
Optikai SteadyShot

Méret és tömeg

Méretek (Sz x Ma x Mé)
80 x 175 mm
Tömeg
840 g (állványilleszték nélkül)

Lábjegyzet

*
„35 mm-esnek megfelelő gyújtótávolságú (APS-C)” és „Látószög (APS-C)” – cserélhető objektíves, APS-C típusú képérzékelővel rendelkező digitális fényképezőgépekhez.

A doboz tartalma

  • Napellenző (ALC-SH133: kerek, bajonettzáras)
  • Első objektívsapka
  • Hátsó objektívsapka
  • Táska
Placeholder

Jellemzők

Kép a(z) FE 70-200 mm F4 G OSS termékről

Kiváló G objektíves részletvisszaadás

Élvonalbeli optika egy kompakt kialakítású, könnyű objektívben, állandó F4 maximális blendeértékkel, így vonzó, kifejező képminőséget biztosít, amelyről a G objektívsorozat méltán híres. A G objektíveket azzal a céllal gyártják, hogy pontosan megfeleljenek a tűrésértékeknek, és egyedi tesztelésen esnek át, amely biztosítja, hogy minden egyes készülék megfelel ugyanazon magas képminőségi és kreatív vezérelhetőségi elvárásoknak.

Kép a(z) FE 70-200 mm F4 G OSS termékről

Optimális élesség és bokeh egyetlen objektívben

A precíziós AA (továbbfejlesztett aszférikus) lencsetagok, a Super ED lencse és a tükröződésmentes nanokristály bevonat együttesen korszerű optikai kialakítást alkot, így a kép egészén, minden fókusztávolságban nagy felbontást biztosít. A kilenclamellás, körkörös blende kiterjeszti az objektív kifejezési képességét azáltal, hogy gyönyörű háttérbokeh-t és természetes kiemeléseket biztosít.

Tudj meg többet

Kép a(z) FE 70-200 mm F4 G OSS termékről

Könnyű hordozhatóság és egyszerű vezérlés

Ez a kompakt, könnyű, Full Frame, E-bajonettes zoomobjektív maximalizálja a hordozhatóságot, ugyanakkor az α7 sorozatú vázakra jellemző egyensúlyt biztosít. Emellett a belső fókuszálás is előnyt jelent, mert folyamatos objektívhosszt tart fenn, így jobb általános kezelhetőséget biztosít. Minden vezérlőelem, többek között a fókuszrögzítő és a fókusztartomány-limiter kapcsoló úgy lett megtervezve, hogy intuitív működtetést biztosítsanak, és így a felhasználó a képre összpontosíthat.

Tudj meg többet

Kép a(z) FE 70-200 mm F4 G OSS termékről

Mindig éles és tiszta

A beépített optikai SteadyShot képstabilizálás ellensúlyozza a kézi fényképezéskor a fényképezőgép rázkódásából adódóan kialakuló elmosódottságot. Könnyebb éles, tiszta teleobjektíves felvételeket elérni, és a gyenge fényviszonyok között készült beltéri felvételek anélkül rögzíthetők, hogy növelni kellene az ISO-érzékenységet, és fennállna a megnövekedett képzaj kockázata.

Tudj meg többet

Kép a(z) FE 70-200 mm F4 G OSS termékről

Pásztázási üzemmódok

A G objektívek első képstabilizálásimód-kapcsolója „pásztázási üzemmód”-ot biztosít, miáltal pásztázás közben is aktív tud maradni az optikai SteadyShot képstabilizálás. Ez lehetővé teszi a dinamikus, vízszintes pásztázású felvételek rögzítését, ugyanakkor hatékonyan minimalizálja a beremegés miatti elmosódottságot a többi tengelyen.

Tudj meg többet

Kép a(z) FE 70-200 mm F4 G OSS termékről

Állandó, F4-es max. blendenyílás

A teljes 70–200 mm-es tartományban állandó F4 blendeérték azt jelenti, hogy szükség szerint végezhető zoomolás és képbeállítás, és közben nem kell aggódni az expozíciós beállítások módosítása miatt.

Kép a(z) FE 70-200 mm F4 G OSS termékről

Kettős lineáris motor

Gyors és pontos fókuszálást biztosító kettős lineáris motor. A csendes és folyamatos mozgás-koordináció tökéletes filmek rögzítéséhez, gyors sebességű eseményekhez, vagy bármilyen, a fókusz gyors és gyakori módosítását igénylő felvétel esetében. A megfelelő fókuszt nem az első lencse mozgatása, hanem különleges belső lencsék biztosítják, így olyan kompakt készülék született, amely sokféle tartozékkal, mint pl. a napellenzőkkel és polárszűrőkkel is kiválóan használható.

Tudj meg többet

Kép a(z) FE 70-200 mm F4 G OSS termékről

Tükröződésmentes nanokristály bevonat

Az objektívbevonat célja, hogy pontosan továbbítsa a fényt, csökkentve a becsillanást, a tükröződést és a szellemképet. Ennek következtében a felvételek jobb kontrasztarányokkal, nagyobb képtisztasággal és általánosan jobb képminőséggel rendelkeznek. (1. Tükröződésmentes nanokristály-bevonat / 2. Lencse / 3. Továbbított fény)

Tudj meg többet

Kép a(z) FE 70-200 mm F4 G OSS termékről

Kilenclamellás körkörös blende

Az egyedülálló, körkörös, 9-lamellás kialakításnak köszönhetően a blendenyílás majdnem tökéletesen kör alakú a két végállás között minden esetben. Segítségével egyenletesebb, természetesebb hatású defókuszált képeket – beleértve a művészi bokeh fotókat is – készíthet, és jobban szabályozhatja a mélységélességet.

Tudj meg többet

Kép a(z) FE 70-200 mm F4 G OSS termékről

Bármilyen körülmények között megbízható és könnyen kezelhető

A számos körülmény esetében megbízható működést a por és nedvesség objektívbe jutását megakadályozó kialakítás biztosítja.

Tudj meg többet