134 999 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
264

4.4 termék 264 vásárlói vélemény alapján

137
97
20
8
2
Teljesítmény

Kiváló

Kialakítás

Egyszerű használat

Figyelem: A termékekről írt értékelésekben termékváltozatok jelenhetnek meg. A termékekről írt értékelésekben olyan termékváltozatok, szolgáltatások és/vagy funkciók szerepelhetnek, amelyek nem érhetők el minden országban.

Leghasznosabb pozitív értékelés
0

gute Qualität zum günstigen Preis

SEL55210 2015.09.11. Rendezés elve: Kastner (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Als Ergäzung zu meiner A 6000 gekauft und ersten Tests im Urlaub unterzogen. Trotz der Anfangsbrennweite von 4,5 konnte ich gute Ergebnisse erzielen. Auch die Schärfeleistung im Telebreich hat mich zufriedengestellt. Unterwegs erweisen sich das geringe Gewicht und die kompakte Bauweise als sehr günstig. Erfreulich ist auch, dass eine Streulichtblende mitgeliefert wurde - so etwas kenne ich z.B. von Canon nicht. Ein für Fotoamateure empfehlenswertes Produkt.

Képminőség

Funkciók

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

15

0

Leghasznosabb negatív értékelés
0

Pas très efficace

SEL55210 2021.02.18. Rendezés elve: Emroane (Franciaország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

On me l'a offert pour mon anniversaire et moyennement satisfaite

Képminőség

Megfelelő

Funkciók

Megfelelő

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

2

0

264 vásárlói vélemény

0

Very good product

SEL55210 2022.06.30. Rendezés elve: AlTzi (Egyesült Királyság)

It's best selling product among Sony lenses. That explains all.

Teljesítmény

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Telezoom mit fairen Preis-Leistungs-Verhältnis

SEL55210 2022.05.18. Rendezés elve: Tobi Bayern (Németország)

Das SEL55210 ist ein Telezoom mit fairen Preis-Leistungs-Verhältnis. Die Brennweite von 55 bis 210 mm deckt viele Anwendungsbereiche ab, für eine Safari wird man aber mehr brauchen. Die Lichtstärke ist nur Mittelmaß, aber wir reden hier von einem Objektiv in der Einsteigerklasse. Einen optischen Bildstabilisator hat es aber, eine Sonnenblende ist mitgeliefert. Es wirkt gut verarbeitet und ist einfach benutzbar. Fazit: für den Preis sehr empfehlenswert, Profis dürften aber ein Objektiv mit mehr Brennweite und Lichtstärke wollen.

Képminőség

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Nicht nur für die Ferne

SEL55210 2021.10.17. Rendezés elve: KlaKie (Németország)

Das Objektiv kann auch für Nahaufnahmen in Makro Funktion verwendet werden. Perfekte Auflösung bei Nah und fern. Jedoch als Allrounder würde ich das Objektiv nicht bezeichnen, da es doch recht groß ist.

Képminőség

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

0

0

Guter Durchschnitt

SEL55210 2021.10.14. Rendezés elve: Herbert Kues (Németország)

Würde das Objektiv, da Preis- und Leistungsverhältnis stimmt, weiterempfehlen!

Képminőség

Átlagos

Dizájn

Átlagos

Egyszerű használat

Átlagos

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

A great kit lens

SEL55210 2021.10.14. Rendezés elve: SpeedTorque (Egyesült Királyság)

I bought this shortly after getting my a5100. Using the and the standard kit lens I was able to explore all areas off photography which interested me due to the wide range of focal length I now had access to. Since then I have only purchased prime lenses, but the the focal lengths decided upon where mostly influence by the photography I was enjoying with this lens.

Képminőség

Átlagos

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

0

Válasz a következőtől: Sony Support Team
2021.10.18.

Hi,

Thank you for your review.
We're glad to hear that you're enjoying your Lens, and hope you continue to enjoy it for years to come. We're glad to keep you as one of our loyal Sony family members.
If you need any assistance in the future, you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL.

Sawy @ Sony Support UK

0

Preis/Leistung OK

SEL55210 2021.10.13. Rendezés elve: Horst Pütz (Németország)

Ich habe dieses Objektiv für meine a6000 gekauft. Ein tolles Gerät. Preis und Leistung stimmen. Die Schärfe ist für den "Hausgebrauch" völlig Ok.

Képminőség

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

klasse kompaktes Tele zoom

SEL55210 2021.10.13. Rendezés elve: Frank Richter (Németország)

Wieder erwarten tolle Abbildungsleistung nur wegen dem 70-350 verkauft

Képminőség

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Solide Bildqualität

SEL55210 2021.10.13. Rendezés elve: Lichtbildmanufaktur (Németország)

Bei guten bis ausreichenden Lichtverhältnissen erzielt das Objektiv gute bis sehr gute Ergebnisse. Gutes Preis-/Leistungsverhältnis. AF ist etwas träge, aber zuverlässig.

Képminőség

Dizájn

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

Válasz a következőtől: Sony Support Team
2022.02.09.

Hi Lichtbildmanufaktur,

vielen Dank für dein Feedback. Das tut uns leid zu hören, dass AF etwas träge ist. Wir leiten es gerne weiter, damit es berücksichtigt wird.
Stelle bitte sicher, dass du eine der kompatiblen Kameras nutzt
Unter dem folgenden Link findest du Kompatibilitätsinformationen zum Zubehör: https://cutt.ly/dONE60J
Solltest du noch Hilfe benötigen, empfehlen wir dir, uns direkt zu kontaktieren. Die Kontaktdaten findest du unter dem folgenden Link: http://bit.do/fMnKn.
(Kopiere den Link und füge ihn in ein neues Browserfenster ein)
Hadir @Sony DE

0

bon objectif

SEL55210 2021.09.22. Rendezés elve: cyril28 (Franciaország)

très bon rapport qualité/prix qualité des image correct

Képminőség

Átlagos

Funkciók

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Tolle Sache .

SEL55210 2021.09.04. Rendezés elve: HITMAN22 (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Gekauft super glücklich. Kann ich nur jedem empfehlen .

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Gyenge

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Megfelelő

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

consistent results

SEL55210 2021.08.28. Rendezés elve: Newbie2021 (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

purchased as part of a package on a first time interchangable lens system. Not disappointed as it does exactly what it is meant to do although on reflection I should maybe have spent more time with just the kit lens before narrowing down my actual requirements. But for the price and performance, very good.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

Válasz a következőtől: Customer Support
2021.08.31.

Hi Newbie2021,

Thank you for your review.
We're glad to hear that you're enjoying your lens and hope you continue to enjoy it for years to come. We're happy to welcome you into the Sony family!
If you need any assistance in the future, you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL

Usama @ Sony Support UK

0

Tolle Qualität

SEL55210 2021.08.22.  (Németország)

es hat mir sehr gut gefallen das der zoom so gut ist

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Gutes Tele für unterwegs

SEL55210 2021.07.14. Rendezés elve: Ruediger64 (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Vor ein paar Tagen gekauft und während der ersten Städtereise sehr gerne eingesetzt.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Great lens

SEL55210 2021.05.03. Rendezés elve: Johnpeter71 (Egyesült Királyság)

Only had this lens for a few days but the build quality and smooth operation are superb, it ticks all my boxes.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Great! Especially for the price

SEL55210 2021.03.06. Rendezés elve: DarianDelRich (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

I bought this lens alongside an a6400 and it is quick, sharp and light.

Képminőség

Funkciók

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Not bad but not brilliant

SEL55210 2021.02.24. Rendezés elve: Jebc0 (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Picture quality is OK, but when you're at full zoom you get quite soft edges around the Image. The price tells you of the quality. I ended up sending it back as I was not impressed with it.

Képminőség

Megfelelő

Funkciók

Megfelelő

Dizájn

Átlagos

Egyszerű használat

Átlagos

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

1

Válasz a következőtől: Sony support
2021.02.26.

Hi Jebc0,

Thank you for your feedback.
We're sorry to learn that you returned the product. In such cases, we would've suggested troubleshooting steps to resolve the issue. In the future, we would like to be able to offer some assistance so please don't hesitate to contact us using the details here: https://bit.ly/2VBcJwW.

Sony support UK

0

Pas très efficace

SEL55210 2021.02.18. Rendezés elve: Emroane (Franciaország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

On me l'a offert pour mon anniversaire et moyennement satisfaite

Képminőség

Megfelelő

Funkciók

Megfelelő

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

2

0

0

Good Quality

SEL55210 2020.11.27. Rendezés elve: Buzz71 (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

I bought this a few weeks ago great quality and is a great edition to my kit bag

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

0

0

Downgrade

SEL55210 2020.10.29.  (USA)

This kit lens made me feel like I downgraded when switching from A mount to E mount. I think my old DT55-200SAM I had paired to an a300 took higher quality pictures with better bokeh. It makes sense, considering the wider f-stop and 9 blade vs 7blade aperture. With OSS built into the old A-mount cameras, the only thing this lens has on the 55-200SAM is 10mm of focal length. That doesn't compensate for all the areas it falls short. Since the 55-210 is almost double the price and about a decade newer, you would think Sony would make it technologically superior.

Képminőség

Megfelelő

Funkciók

Átlagos

Dizájn

Megfelelő

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

1

0

gutes Objektiv

SEL55210 2020.09.05. Rendezés elve: Diddi64 (Németország)

brauchbares Objektiv mit guter Leistung und geringen Preis

Képminőség

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

0

0

Erfolgreicher Helfer

SEL55210 2020.08.18. Rendezés elve: Dreamtiger (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Hab das Objektiv ca. 3 Wochen und bin sehr zufrieden mit Umgang und Qualität

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

0

0

Leicht und gute Bildqualität

SEL55210 2020.08.13. Rendezés elve: Thomas Loeschke (Németország)

Ich habe das Objektiv als Reisezoom gekauft, um an meiner Alpha 7r2 ein leichtgewichtiges Zoom einsetzen zu können. Mein SEL24240 ist besser in der Bildqualität, aber halt auch ein schweres Trumm..... Mit dem 42 Megapixel-Sensor ist es verschmerzbar, das der Sensorbereich auf APS-C beschnitten wird und "nur" 18 Mega übrig bleiben.

Képminőség

Átlagos

Funkciók

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

0

0

Soft At The End

SEL55210 2020.07.13. Rendezés elve: Nn77 (USA)

It's soft on the telephoto end. If you don't pixel peep it's fine but it is soft when you do.

Képminőség

Átlagos

Funkciók

Átlagos

Dizájn

Átlagos

Egyszerű használat

Átlagos

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

2

0

0

Sehr gutes Produkt

SEL55210 2020.06.06.  (Németország)

Arbeite schon seid Jahren mit Sony-Produkten und bin immer noch überzeugt.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Dizájn

Átlagos

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

4

0

0

Easy to carry and pack

SEL55210 2020.05.02.  (USA) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

This was a great gift; I take it everywhere I travel too

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

great value

SEL55210 2020.04.07. Rendezés elve: rsphoto67 (Egyesült Királyság)

suprisingly good for a cheaper lens very happy with my purchase

Képminőség

Funkciók

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

7

0

0

Einwandfreies Objektiv

SEL55210 2020.01.01. Rendezés elve: Ralf967 (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Das Sony 55-210 ist leicht und sehr gut verarbeitet. Der Autofokus und OSS arbeiten genau ,wenn die Lichtverhältnisse passen. Das Objektiv ist für den Preis sehr brauchbar, wer mehr Lichtstärke braucht,muß auch deutlich mehr bezahlen.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

10

0

0

Tut was es soll

SEL55210 2019.12.26. Rendezés elve: Sometimes68 (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Sehr schönes Produkt. Gute Verarbeitung. Ergebnisse bisher positiv.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

3

0

0

Get it, great value and quality.

SEL55210 2019.12.20. Rendezés elve: Donski (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

I have been on and off buying this lens for ages, encouraged by reading good reports and discouraged by reports that were not so good. Recently I purchased and have to say that I am entirely delighted with the results I get from this lens. I take daylight pictures so a slightly slower lens does not affect me, I want sharp pictures and that is what I get. I’m not a beginner, around 60 years experience and would say to potential buyers, don’t hesitate, a great value lens.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

5

0

0

Gute Qualität

SEL55210 2019.11.26. Rendezés elve: VOLLSTRECKER (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Ich habe es vor kurzem gekauft und bin kein Profi. Ich denke aber das hier der Preis und die Leistung stimmt.

Képminőség

Funkciók

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

0

0

Easy to overcome certain limitations...

SEL55210 2019.09.23. Rendezés elve: Bking1804 (Egyesült Királyság)

The lens is best at mid range and aperture and working around this is easy, don't expect pin sharp fully zoomed images and you'll be laughing all the way to the bank with the hundreds of £'s you will have saved yourself. Yahoo potato.

Képminőség

Funkciók

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

4

2

0

Very fast zoom lens

SEL55210 2019.09.14. Rendezés elve: Korat (USA) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

My favorite kit zoom lens so far. Very fast Auto Focus, great zoom, compact size. The only reason I gave 4 stars is because when zoomed the corners get too a blurry vignette when taking photos as well as hard to keep the focus dial in place when taking shot in manual focus.

Képminőség

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

0

Válasz a következőtől: Sony North America Customer Support
2019.09.17.

Hi, Korat! Your feedback is highly appreciated. It will be a big help in improving the quality of our products. Thank you for sharing your review. ~Ralph

0

Excellent Lens

SEL55210 2019.09.14. Rendezés elve: Excellent quality (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

I've used this lens several times since buying it for my A6400. Well built, sharp and good value for money.

Képminőség

Gyenge

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Good all round

SEL55210 2019.09.10. Rendezés elve: Fred 2806 (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

I used this at the weekend & got some very good pictures

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Fantastic Lens

SEL55210 2019.09.06. Rendezés elve: mickmar1 (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

I recently moved from a micro four thirds outfit to the smaller and more compact Sony A 6300 and needed a linger lens . The E55-210 was my choice with its compact size and sheer quality of image . In short an ideal lens which would become a must have with a 2.8 to 4.5 aperture rather than the 4,5 -6.3

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Dizájn

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

2

0

0

Ist OK

SEL55210 2019.09.05. Rendezés elve: EGU51 (Németország)

Preis-/Leistungsverhältnis in Ordnung weil gebraucht gekauft.

Képminőség

Funkciók

Dizájn

Átlagos

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

0

0

REMEK FUNKCIÓK

SEL55210 2019.08.28. Rendezés elve: Rozsomák (Magyarország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

3 hónapja vettem, nagyszerű, bár a rajzolt kissé lágy. De ez persze szubjektív

Képminőség

Funkciók

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

0

0

0

E55-210 mm F4,5-6,3 OSS sehr gut.

SEL55210 2019.08.02.  (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Bei den ersten Gebrauch macht das Objektive eine sehr guten Eindruck. Werde es auf Safari in Tansania ausführlich weiter Testen

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

0

0

guter kompromiss

SEL55210 2019.07.31. Rendezés elve: egalegal (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

habe gute altobjektive von canon in der brennweite für fotos die zeit haben/brauchen. war mir wichtig die ganze technik zu haben fürs "knipsen" unter normalbedingungen. dafür passt das objektiv im preis und die dünne lichtstärke ist der kompromiss.

Képminőség

Funkciók

Dizájn

Átlagos

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

0

0

leicht und gut

SEL55210 2019.07.30. Rendezés elve: Udo71 (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Mit Bildstabilisierung gleicht das Objektiv alles aus, war man gegen es anführen könnte, denn damit erreicht es in der Praxis unterwegs eine sehr gute Bildqualität. Selbst dann, wenn man höhere Ansprüche stellt, darf man sich fragen, ob man mit geringem Gewicht und OSS nicht besser bedient wäre. Für den Preis nicht zuschlagen.

Képminőség

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

2

0

0

Tolles Objektiv auch für Einsteiger

SEL55210 2019.07.30. Rendezés elve: Laura372 (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Habe das Objektiv erst wenige Wochen aber bin total begeistert. Auch weiter entfernte Objekte können scharf nah fotografiert werden. Eignet sich auch toll für Portraits!

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

2

0

0

fonctionnalité

SEL55210 2019.07.27. Rendezés elve: Vince6962 (Franciaország)

Je voulais faire de gros plans de loin mais il m aurait fallu un objectif type macro...

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Átlagos

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

1

0

Gute Schärfe und ausreichende Brennweite

SEL55210 2019.07.22. Rendezés elve: JBlu (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Ich nutze das Objektiv an einer Sony A7 III Vollformatkamera und profitiere von der APS-C Kompatibilität im Sony EMount System. Wissend, dass nur ein Teil des Vollformat Sensors genutzt wird, ist das Objektiv hinsichtlich der Brennweite, Schärfe und vor allem den Abmessungen und Gewicht eine tolle Alternative für den Urlaub, wenn man keine schweren Vollformat Teleobjektive mitnehmen will. Sehr empfehlenswert.

Képminőség

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

3

0

0

Tolle Ergänzung auf der Reise

SEL55210 2019.07.22. Rendezés elve: Checke (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Das SEL 70210 ist für den normalen Fotografen eine super Ergänzung. Ich habe das Objektiv für eine Reise durch den Thüringer Wald eingesetzt und konnte viele Tieraufnahmen damit realisieren. Das Objektiv stellt sich schnell scharf, so wie man es von der Sony alpha 6000 gewohnt ist. Ich bin froh, diese Investition getätigt zu haben.

Képminőség

Funkciók

Dizájn

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

1

0

Sehr gelungenes Produkt

SEL55210 2019.07.18. Rendezés elve: Rainer Nn (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Habe ich nun schon 1 Jahr und kein Verlangen nach einem anderen Produkt. Bin froh diesen Kauf getätigt zu haben.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

2

0

0

DSCN1271

SEL55210 2019.07.13. Rendezés elve: harald70 (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Ich habe noch nicht alle Facetten auspropiert,aber für Landschaftsaufnahmen sehr gut.

Képminőség

Funkciók

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Hohe Qualität und Funktionalität

SEL55210 2019.07.07. Rendezés elve: DHM Race154 (Németország)

Sony Qualität vom Feinsten, einfach Handhabung und funktional leicht zu bedienen Ergebnis sind Mega Bilder in top Qualität würde ich für die Alpha jedem Serie weiterempfehlen.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

2

0

0

Top Objektiv

SEL55210 2019.07.05. Rendezés elve: Karin70 (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Vor drei Wochen erworben und keine Beanstandungen!

Képminőség

Funkciók

Dizájn

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Hochwertiges Objektiv

SEL55210 2019.07.05. Rendezés elve: Thomas_1988 (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Das Objektiv macht einen wertigen Eindruck. Der AF ist relativ schnell. Ich bin zufrieden.

Képminőség

Funkciók

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Leichtes Traveller-Zoomobjektiv

SEL55210 2019.06.25. Rendezés elve: Peer0 (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Tolles Travellerzoom! Leicht und kompakt! Würde es wieder kaufen.

Képminőség

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

0

0

Gutes zum günstigen Preis

SEL55210 2019.06.18.  (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Ist genau die richtige Ergänzung zu meinen Festbrennweite-Objektiven

Képminőség

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

0

0

Super Objektiv

SEL55210 2019.06.09.  (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Habe mir das Objektiv vor kurzem gekauft und bin absolut begiestert. Definitiv eine Kaufempfehlung

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

0

0

Totale Begeisterung

SEL55210 2019.06.09. Rendezés elve: Smitti (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Ich so überrascht von diesem Objektiv,handlich klein, macht hervoragende Bilder. Löst sehr schnell aus. Was soll man sonst schreiben? Einfach nur zu Empfehlen!!

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

0

0

leicht in der Handhabung und im Gewicht

SEL55210 2019.05.31. Rendezés elve: lilo1951 (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Bin sehr zufrieden. Eine ideale Ergänzung zu meiner Kamera: Setzt da an, wo das Normalobjektiv aufhört.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Új gép és obi

SEL55210 2019.05.27. Rendezés elve: carlovics (Magyarország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Az obit vázzal együtt vettem. Mindkét cucc nekem teljesen új, s így előbb a Sony gépet kell alaposabban megismerjem, és kitanuljam. S ehhez bőségesen elegendő a 18-50 mm-es alapobi is. A telével eleddig kb 30 képet csináltam a szegedi borfesztiválon. Ezek alapján az eddigi értékelésem elegendő adat híján csak átlagos lehet, ami azonban a későbbiek során változhat. Az obi egyenlőre jól kezelhető, szép képet is csinál. Alapesetben RAW képpel dolgozom, de a régebbi képfeldolgozó programjaim nem ismerik a Sony raw-ot az ARW kiterjesztésű képeket. Ezeket előbb át kell a egy RAW konverterrel alakítsam. Nagy kár! Nem értem, hogy mi a fenének kell a fényképezőgép gyártóknak saját RAW formátum. A nagy tömegben nehéz volt 1-1 borospalackot lekapni. A felhőt az obi szépen megrajzolta, ami dícséretes.

Képminőség

Funkciók

Dizájn

Egyszerű használat

0

0

0

Fantastic lens

SEL55210 2019.05.19. Rendezés elve: PorkyNeil (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

I recently purchased this lens to go with a Alpha 6300 camera. It is a great lens, with a very goof focal length range. Focussing is very quick and the first set of images I took with it are very sharp with great exposure. The lens is very light and easy to handhold with no camera skas or blurred image. An excellent lens to go with the camera

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Super Objektiv

SEL55210 2019.05.12. Rendezés elve: Icheopa (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

hab schon viele Bilder damit gemacht und freu mich jedesmal sie an zu schauen ganz tolles Objektiv und in Silber macht das richtig was her

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

0

0

Great Budget Telephoto zoom

SEL55210 2019.05.04. Rendezés elve: Erem03 (USA)

Bought this used off of ebay and its been great. Great for sports stuff where you need the range and the autofocus is quick. Only problem is the relatively small aperture which makes it hard to use indoors if there isnt a lot of light but for the price not much to complain about. Most sports are played outdoors or in well lit gyms, etc. anyways :)

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

0

0

Großer Zommbereich

SEL55210 2019.05.02. Rendezés elve: Linni (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Fantastisch z.B. beim Zoo-Besuch, da die Brennweite bis 210mm reicht. Man muss auf Grund der doch dann geringen Lichtstärke halt definiv etwas länger belichten, aber das Objektiv liegt dazu gut in der Hand. Ein sehr praxisorientiertes Objektiv!

Képminőség

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

kompakt und leicht

SEL55210 2019.04.27. Rendezés elve: Y0GI (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

!kompakt und leicht genug um es immer mit dabei zu haben!

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

0

0

Für den Einstieg okay....

SEL55210 2019.03.31.  (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Solides Objektiv, Bildqualität okay, aber nicht überragend.

Képminőség

Megfelelő

Funkciók

Átlagos

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Fast & easy

SEL55210 2019.03.28. Rendezés elve: pdhmatos73 (USA)

Fantástic lens, practical, easy frendly, fast, not expensive

Képminőség

Funkciók

Dizájn

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

fürs kleine Geld OK.

SEL55210 2019.03.23. Rendezés elve: wolfgangbz (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Objektiv in Verwendung mit Alpha 6500 ergibt nur durchschnittliche Bildschärfe. Lupenfunktion für schärfe Einstellung arbeitet nicht zuverlässig. Berücksichtigt man den Anschaffungspreis ergibt sich ein Wertung "kann man verwenden, aber für hochwertige scharfe Bilder ist es nicht geeignet."

Képminőség

Gyenge

Funkciók

Megfelelő

Dizájn

Átlagos

Egyszerű használat

Átlagos

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

Válasz a következőtől: Customer Support
2019.03.26.

Hi wolfgangbz,
Stelle bitte sicher, dass du die letzte Software-Version auf der Kamera und dem Objektiv hast. Unter dem folgenden Link findest du die aktuellste Version:
für die Kamera: http://clc.am/SHfNuw
für das Objectiv: http://clc.am/7QV2qA
(kopiere den Link und füge ihn in ein neues Browserfenster ein).
Solltest du noch Hilfe benötigen, empfehlen wir dir, uns direkt zu kontaktieren. Die Kontaktdaten findest du unter dem folgenden Link: http://clc.to/8iN1pw.

Sony Support Team

0

E 55-210mm F4.5-6.3

SEL55210 2019.03.22. Rendezés elve: DaveWilts (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Great lens. Image stabilization is very effective.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

gelungenes Format

SEL55210 2019.03.21. Rendezés elve: reitzger (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

kompakt mit guter Bildqualität und nicht zu schwer

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Dizájn

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Tolles Einsteiger Teleobjektiv zum kleinen Preis

SEL55210 2019.03.20. Rendezés elve: Robin 85 (Németország)

Ich habe mir vor ca. 3 Monaten dieses Objektiv zugelegt, und bisher nicht bereut. Man bekommt ein Teleobjektiv zum sehr günstigen Preis. Ich würde dieses Produkt wieder kaufen.

Képminőség

Funkciók

Dizájn

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Super für Portraitfotos

SEL55210 2019.02.28. Rendezés elve: Rickibr (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Durch die lange Brennweite erlaubt es tolle Portraitfotos mit unscharfem Hintergrund. Natürlich ist es auch für entfernte Motive sehr gut. Die optische Stabilisierung sorgt fast immer für scharfe Bilder.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Krass nices Objektiv

SEL55210 2019.02.26. Rendezés elve: pepetranquilo (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Supper Objektbims, han sehr schöne Fotos gemachen damit. LG Jens

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

0