FE 50MM F1.8

Termékismertetők

103 999 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
4

3.5 termék 4 vásárlói vélemény alapján

1
1
1
1
0
Képminőség

Funkciók

Átlagos

Kialakítás

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

4 vásárlói vélemény

0

Kiváló ár-érték arány!

SEL50F18F 2019.07.09.

Bő egy hónapja vettem a Sonytól egy A7III kamerát videózáshoz/filmezéshez, melyhez nem sokkal később meg is rendeltem ezt az objektívet, ugyanis mindenképpen szerettem volna egy 50-es fixet 1.8as blendével. Ezért az árért szerintem nem érheti panasz a terméket, gyors és pontos autofocus gyengébb fényviszonyok esetén is, szép rajzolat, könnyű veled dolgozni. Ami negatívum, de az ára miatt inkább kompromisszumnak írnám, hogy nincs az optikán manual/autofocus kapcsoló így a kamerán kell mindig átállítani. Ezen kívül a bokeh hatásnál nem minden esetben hibátlan kört rajzol, nagyon minimálisan vannak benne törések. Fix optikához képest nem elég karcos a kép, főleg 1.8-as blende nyílásnál. OSS nincs benne. Mindent összegezve, ha valaki szeretne egy pénztárcabarát prím optikát, mellyel gyengébb fényviszonyok között is tud dolgozni, akkor csak ajánlani tudom.

Képminőség

Funkciók

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

0

0

0

Jó ár, vonzó küllem, jó kép, gyengébb fókuszálás

SEL50F18F 2019.06.13. Rendezés elve: clicksforpix

Árban egy vonzó objektív, ráadásul nincs versenytársa. A lencse építési minősége, külleme, súlya, mérete megfelelő, képminőség hozza az elvártat, a fókuszálás sebessége és pontossága azonban csak átlagos, illetve legfeljebb hobbi célokra megfelelő.

Képminőség

Átlagos

Funkciók

Átlagos

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

0

0

0

Jó ár/érték arány

SEL50F18F 2019.02.04. Rendezés elve: gorbelabda

Első objektívem a Sony A7iii géphez. Sok tesztet olvastam róla. A legfontosabb tényező ami mellette szólt a mérete. Pont amiatt váltottam DSLR-ről, hogy ne kelljen annyit cipekedni. Méretében és súlyában is ideális. Nyitott rekesznél is kellően éles.

Képminőség

Funkciók

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

0

0

0

Gyenge

SEL50F18F 2018.02.24. Rendezés elve: Norib

Gyorsan szükségem volt egy alap objektívre. Viszont nem sok jót tudok elmondani. A Nikon és Canon 50mm-es üvegéhez képest ez lassú. De inkább sorolom a hátrányokat. - Nagyon lassú és nehezen találja meg az élességet (legfrissebb firmware) gyenge fénynél van olykor 3-4 mpes keresgélési szakasza is. - Hangos az AF - AF gyorsítás. Nagyon zavaró számomra ez a funkció. Ha gyorsabban rántod gyorsabban húzza az AF-et. Biztos meglehet szokni, de engem nagyon zavar. amúgy alap obinak szórakozni, egyszerűbb helyzetekben nagyon jó.

Képminőség

Átlagos

Funkciók

Megfelelő

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

8

1