SONNAR T* FE 35 mm F2,8 ZA

Összes műszaki adat és funkció

SEL35F28Z

301 798 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t

Objektív műszaki adatai

Tartóelem
Sony E-bajonett
Formázás
35 mm-es Full Frame
Gyújtótávolság (mm)
35 mm
35 mm-esnek megfelelő gyújtótávolság (APS-C)
52,5 mm
Objektívcsoportok / elemek
5/7
Látószög (35 mm)
63°
Látószög (APS-C)
44°
Maximális blende (F)
2,8
Minimális blende (F)
22
Blendelamellák
7
Körkörös blende
Igen
Minimális fókusztávolság
0,35 m
Maximális nagyítási arány (x)
0,12x
Szűrőátmérő (mm)
49 mm

Méret és tömeg

Méretek (Átm. × H)
61,5 x 36,5 mm
Tömeg
120 g

Lábjegyzet

*
„35 mm-esnek megfelelő gyújtótávolságú (APS-C)” és „Látószög (APS-C)” – cserélhető objektíves, APS-C típusú képérzékelővel rendelkező digitális fényképezőgépekhez.

A doboz tartalma

  • Napellenző (ALC-SH129: sapka típusú)
  • Első objektívsapka
  • Hátsó objektívsapka
Placeholder

Jellemzők

Kép a(z) Sonnar T* FE 35 mm F2.8 ZA termékről

Tökéletes teljesítmény az α7 sorozat számára

Ennek a kompakt, 35 mm-es objektívnak a kezelését és kényelmét tovább növeli egy belső fókuszálási mechanizmus, amely a fókuszálás során állandó értéken tartja a hosszát. A könnyű szerkezet még tovább fokozza a hordozhatóságot és a kezelhetőséget. Mindez, valamint a kimagasló ZEISS-felbontás és -kontraszt ideális választássá teszi ezt az objektívet a Full Frame α7 sorozatú vázakhoz.

Tudj meg többet

Kép a(z) Sonnar T* FE 35 mm F2.8 ZA termékről

ZEISS-felbontás a kép minden pontján

A kimagasló felbontás és kontraszt jelentik az objektív fő jellemzőit. A három darab kétoldalú aszférikus lencsetag hatékonyan csökkenti a szferikus hibákat, míg a ZEISS T* bevonat széles körű alkalmazása nem csupán a becsillanást és a szellemképeket csökkenti a természetes színvisszaadás érdekében, hanem a csodás kontraszt elérésében is kulcsfontosságú szerepet játszik.

Tudj meg többet

Kép a(z) Sonnar T* FE 35 mm F2.8 ZA termékről

Csodálatos bokeh és gyenge megvilágítás melletti teljesítmény

Az F2.8-as maximális blende számos fényviszony között elősegíti a felvételkészítést, emellett pedig minden blendenyílás mellett állandó képminőséget biztosít. A nagy fényerejű objektívek gyakran nagyméretűek, de az új, élességállító objektívcsoportos kialakítás maximális blendenyílást biztosít egy kompakt objektívben. A körkörös blendekialakítás csodaszép bokeh-t biztosít, és lágy, életlen háttereket tesz lehetővé.

Kép a(z) Sonnar T* FE 35 mm F2.8 ZA termékről

Készítsen felvételeket magabiztosan, bárhol

A legizgalmasabb képek némelyike a legnagyobb kihívást jelentő környezetben születik. A por- és nedvességálló kialakítás azt jelenti, hogy az objektív még enyhén nedves vagy poros körülmények között is megbízhatóan működik, így magabiztosan rögzíthet képeket a nagyszerű felvételek lelőhelyein.

Tudj meg többet

Kép a(z) Sonnar T* FE 35 mm F2.8 ZA termékről

Kiemelkedő szín és kontraszt

A ZEISS T* bevonat fontos tényezőként járul hozzá a zavaró tükröződések hatékony csökkentéséhez, melyek rontják az általános képminőséget. Csökkent a becsillanás és a szellemképződés a javított színek és kontraszt miatt, amelyek mély, háromdimenziós hatást keltenek.

Tudj meg többet

Kép a(z) Sonnar T* FE 35 mm F2.8 ZA termékről

Hétlamellás, körkörös blende

A 7-lamellás körkörös blendével simább, természetesebb hatású képlágyítás érhető el. Kiélheti kreativitását a művészi elmosódott vagy „bokeh” hatásokkal – és pontosabban szabályozhatja a mélyélességet.

Tudj meg többet

A kiegészítőként biztosított speciális burkolat tökéletesen illeszkedik az objektív kompakt formájához

Tartozék ALC-SH129 sapka típusú napellenző. Ez a kialakítás tökéletesen illeszkedik a kompakt közgyűrűre, így mind a hordozhatósághoz, mind a védelemhez hozzájárul. A napellenzőn belül szűrőmenet található, amellyel a napellenző használata mellett 40,5 mm-es szűrők csatlakoztathatók.