SONNAR T* FE 35 mm F2,8 ZA

Termékismertetők

294 990 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
146

4.5 termék 146 vásárlói vélemény alapján

99
34
6
4
3
Kialakítás

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

Figyelem: A termékekről írt értékelésekben termékváltozatok jelenhetnek meg. A termékekről írt értékelésekben olyan termékváltozatok, szolgáltatások és/vagy funkciók szerepelhetnek, amelyek nem érhetők el minden országban.

146 vásárlói vélemény

0

Dieses Objektiv ist ein Muss

SEL35F28Z 2022.02.16. Rendezés elve: Gotthard Winkler (Németország)

Das Weitwinklel bereits zum zweitenmal gekauft, weil ich es als Festbrennweiten - Liebhaber für unverzichtbar halte. Es ist für alle Situationen einsetzbar, auch optimal für Porträts. Neben dem Normalobjektiv 1,8/55mm ist man bestens ausgerüstet - fürs Vollformat !

Képminőség

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

petit et legé

SEL35F28Z 2022.02.09. Rendezés elve: anaconda14000 (Franciaország)

certe pour un 35mn petit et légé, je m attentais a mieu pour un zeiss en qualité optique, mais tres bon pour voyager dans un fourre tout.

Képminőség

Megfelelő

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

Válasz a következőtől: Sony Support Team
2022.02.11.

Bonjour Anaconda,
Merci pour votre commentaire !
Il a retenu toute notre attention.
Nous allons transmettre votre observation au département concerné pour qu'elle soit prise en compte dans le développement futur du produit.
Merci pour votre fidélité.
Inas@Sony FR

0

Sehr gutes und leichtes Objektiv Schnappschüsse

SEL35F28Z 2022.01.24. Rendezés elve: Merta (Németország)

Objektiv mit präziser Verabeitungsqualität. Ist ideal für Schnappschüsse im Freien bei schönem Wetter. Sonne sollte immer im Rücken des Fotografen sein. Dann gelingen die meissten Schnappschüsse!

Képminőség

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Super kompakt

SEL35F28Z 2021.12.05. Rendezés elve: TH 7 (Németország)

Ein so kompaktes Objektiv mit einer tollen Abbildungsleistung ist in Kombination mit meiner a7C für meine Streetfotografie bestens geeignet.

Képminőség

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Átlagos

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Buy the sony 35mm 1.8 instead

SEL35F28Z 2021.10.19. Rendezés elve: doran4 (Írország)

This lens has a really long minimum focus distance. i can't take detail shots when I am photographing families, dogs or kids. The closest i can get to my subject is 35 cm away which is too far. So I can't photograph eyes, eyelashes, features, basically anything less than 35mm away. This lens was also quite expensive. If i had to choose again i would get the Sony SEL 35mm F1.8 OSS Lens for €379.

Képminőség

Átlagos

Dizájn

Átlagos

Egyszerű használat

Átlagos

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

Válasz a következőtől: Sony Support Team
2021.10.21.

Hi,

Thank you for your review.
We're sorry to hear that you're facing difficulties with your Lens.
We would like to highlight that the specifications of the Lens is showing that the minimum focus distance is 0.35m (1.15ft), which means that it's something within the specs of the Lens itself.
Rest assured, we'll pass your feedback to the relevant channels for future consideration and development. And once more, we're sorry about any inconvenience.
If you need further assistance you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL

Sawy @ Sony Support UK

0

Excellent

SEL35F28Z 2021.10.18. Rendezés elve: Ljcolina (USA) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

I use this lents in my A7III and this is excellent combination

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Klein und Fein

SEL35F28Z 2021.10.14. Rendezés elve: Becksy1970 (Németország)

Das Objektiv für die Reise und den täglichen Gebrauch. Klein leicht und gut. Optimal für Die A7C oder die A6000er Serie. Passt in jede Fototasche.

Képminőség

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Perfectly formed!

SEL35F28Z 2021.10.13. Rendezés elve: Rob06 (Egyesült Királyság)

An extremely light, small size, sharp lens at all f stops

Képminőség

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

0

0

Sehr wertig

SEL35F28Z 2021.09.11.  (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Das Objektiv ist sehr wertig, weist eine hohe Qualität auf und macht vor allem wegen der Größe und dem geringen Gewicht sehr viel Spaß!

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Now in-camera RAW editing?

SEL35F28Z 2021.05.23. Rendezés elve: sirfabio (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

It came unexpected so disappointed by the lack of this feature. Even for only test image profiles for generating a JPEG to use when in mobility. This is a basic feature that lower price camera has and the lack of it surprised me very negatively

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Átlagos

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

3

0

compact and sharp

SEL35F28Z 2021.05.08. Rendezés elve: Geo99 (Egyesült Királyság)

purchased mainly as compact lens for urban/street photography - great little lens, Not especially wide but compensated for by camera's high iso capabilities.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

2

0

Válasz a következőtől: Customer Support
2021.05.12.

Hi Geo99,

Thank you for your review.
We're glad to hear that you're enjoying your lens and hope you continue to enjoy it for years to come. We're happy to welcome you into the Sony family!
If you need further assistance you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL

Sony Support UK

0

Sehr gutes Preis - Leistungsverhältnis

SEL35F28Z 2021.01.17. Rendezés elve: Ulli der Radler (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Bin mit dem Produkt sehr zufrieden. Habe gerade mit digital Fotografie begonnen.

Képminőség

Funkciók

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Great image quality, extremely sharp

SEL35F28Z 2020.12.24. Rendezés elve: Ben40 (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

I'm using this lens on an APSC camera, so this is an unconventional review. I'm mostly using it for portraits of my children and I am very satisfied with image quality, sharpness, colors and Autofocus (super fast and silent). A wider aperture would be helpful in some cases, so that's why I only give this 4 stars.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

1A Objektiv!!

SEL35F28Z 2020.12.13. Rendezés elve: irishmike57 (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Wie in der Werbung angekündigt:Ein Super Objektiv an der Alpha 7ii

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Excellent objectif !

SEL35F28Z 2020.07.06. Rendezés elve: kamgy (Franciaország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Objectif Zeiss 35mm, compact, léger et très bien construit. Bénéficiant d’une très bonne définition dès la pleine ouverture, celle-ci devient excellente par la suite sur la totalité de l’image. Cette caractéristique devrait combler tous les amateurs à la recherche d’un fort « piqué ». J’ai choisi ce modèle pour voyager léger avec mon Alpha 7 II quand l’excellent zoom 24/105mm se fait trop lourd dans le sac à dos…

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

0

0

Excellent objectif !

SEL35F28Z 2020.05.24. Rendezés elve: Sébastien Le Clézio (Franciaország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Utilisé avec un A7RIV, cela me permet d'avoir un 35 mm de qualité et en passant au mode APS-C, j'ai un 52mm et des images de 27 Mo donc tout à fait exploitables. Certes un peu moins piqué que le 55mm mais très très bon quand même et cela à toutes les ouvertures. Le bokeh est vraiment beau. Les distorsions sont quasi nulles. Le vignettage est assez marqué mais cela me convient très bien. Sinon sous lightroom tout est corrigé en un clic ! Le poids de 120 grammes est un vrai atout.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

0

0

Nice compact lens with good image quality

SEL35F28Z 2020.03.10. Rendezés elve: snerkler (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

I bought this lens so that I can travel with a small lightweight prime for general shooting and it fits this bill nicely. Image quality is very good and I haven't noticed much in the way of distortion or CA's. Autofocus seems a little slow, but perfectly acceptable for this type of lens. In an ideal world it would be F2 but of course that would add to size, weight and cost. I do think that UK RRP is too much for tis lens though.

Képminőség

Funkciók

Átlagos

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Superb Lens

SEL35F28Z 2020.03.07. Rendezés elve: LePetomane (USA)

This lens is sharp from edge to edge. Lightweight and well built as one would expect from Sony/Zeiss.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Átlagos

Dizájn

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

5

0

Válasz a következőtől: Sony North America Customer Support
2020.03.08.

Hi LePetomane,

Awesome. Thank you for choosing Sony!

Regards,
David

0

In der Kleinheit gibt es nichts besseres!

SEL35F28Z 2020.01.10. Rendezés elve: Tom8838 (Németország)

Vor einem Monat gekauft und ausprobiert und war begeistert!

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

leider schnell defekt

SEL35F28Z 2019.11.02.  (Németország)

Leicht und scharf, leider bereits bei zwei dieser Objektive Problem mit dem Autofokus und Störgeräusch

Képminőség

Funkciók

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

Válasz a következőtől: Chat
2019.11.04.

Hi Markus,
da wir mehr Informationen benötigen, empfehlen wir dir, uns direkt zu kontaktieren. Die Kontaktdaten findest du unter dem folgenden Link: http://clc.to/8iN1pw (kopiere den Link und füge ihn in ein neues Browserfenster ein).

Sony Support Team

0

Great lens!

SEL35F28Z 2019.10.28. Rendezés elve: Jr Lins (Írország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Good lens! Sharp at f2.8. Fast autofocus and smooth autofocus transitions on video. Perfect for street photo.

Képminőség

Funkciók

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

0

0

Small and light

SEL35F28Z 2019.08.01. Rendezés elve: Sucofni (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Definitely my go to lens. You can keep all the big aperture lenses. I can be bothered taking my A7iii and this lens everywhere and anywhere.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

8

0

0

Die beste Option für Wanderer

SEL35F28Z 2019.07.31. Rendezés elve: Peter777 (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Für mich als Wanderer die beste Option, da ich sowohl auf das Gewicht und auf das Volumen achten muss.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Gutes Objektiv

SEL35F28Z 2019.07.05. Rendezés elve: Prinz13 (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Allround Objektiv für jeden Tag. Tut was es soll und das in sehr guter Qualität

Képminőség

Funkciók

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Klein und fein

SEL35F28Z 2019.06.12. Rendezés elve: xkontor (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

An der A7Rm2 ein wunderbares immer dabei Objektiv!

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Superb lens

SEL35F28Z 2019.06.03. Rendezés elve: RichC58 (Egyesült Királyság)

I am particularly fond of 35mm lenses, they just suit what I do. A 35 and 85 are pretty much all I need. This lens is really good, sharp all the way through, although I don't tend to use it below 5.6. Light weight, easy to carry. When I'm feeling lazy and I just want a light, fast, simple set up for street type use, this lens on my A7iii is all I need, or want! As to whether the peculiar lens hood supplied with the lens does any good is debatable. I use it because it came with the lens, it hasn't caused me any problems and at least provides an unobtrusive solution. Good lens, highly recommended for anyone into street work. Price, a little bit heavy, but...........

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

10

1

0

Tres cher pour un f2.8

SEL35F28Z 2019.05.10. Rendezés elve: Pierrox (Franciaország)

Le produit est qualitatif mais reste qd meme tres chere au vue de l'ouverture a juste 2.8. Apres il est très petit et c'est tout son intérêt.

Képminőség

Funkciók

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

2

2

0

Überraschende Qualität!

SEL35F28Z 2019.04.27. Rendezés elve: cmarkart (Németország)

Als ich das Objektiv zum ersten mal in der Hand hielt, war ich ein wenig Skeptisch, aber die Bildqualität hat mich dann echt von den Socken gehauen. Einzigster Kritikpunkt ist der Lackabrieb am Fokusring. Das Objektiv sieht sehr schnell gebraucht aus !

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

2

0

0

Pas donné... Mais presque parait...

SEL35F28Z 2019.04.10. Rendezés elve: Rafra (Franciaország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Pas donné... Mais presque parait... À 1,8 d'ouverture il aurait sans doute été parfait... Mais peut être pas, ça grande force étant sa compacité. Je ne peux que le recommander pour qui en a les moyens...

Képminőség

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

2

0

0

Accord parfait

SEL35F28Z 2019.03.25. Rendezés elve: elio59 (Franciaország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Comme dit dans le titre c'est l'objectif qui est le plus polyvalent et le plus en accord avec le format de boitier, en tout cas pour ma pratique photo.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

4

0

0

Somnath T FE 35mm F2.8ZA

SEL35F28Z 2019.03.18. Rendezés elve: helendee1408 (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

One of the first prime lens I purchased this so far I have been super impressed.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

5

0

0

klein scharf teuer

SEL35F28Z 2019.03.06. Rendezés elve: Herminator65 (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Dieses Objektiv ist kompakt aber trotzdem scharf. Die Lichtstärke f2,8 ist für mich ausreichend, klar wäre f1,8 besser, dann wäre es wohl nicht mehr so kompakt. Dieses Objektiv eignet sich auch gut für Macro Aufnahmen in Kombination mit Zwischenringen, man kommt sehr nahe ans Motiv ran und hat trotzdem eine gute Tiefenschärfe. Der einzige Wermutstropfen, der relativ hohe Preis. Passt gut zu meiner Sony Alpha 7

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Dizájn

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Superb Lens

SEL35F28Z 2019.03.01. Rendezés elve: Guttersnapper (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

I bought this lens for street work mainly but it hardly leaves the camera as I like to use it for portraits as well.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

6

0

0

What a Banger!

SEL35F28Z 2019.02.28. Rendezés elve: MidweSteve (USA)

What a banger! I wish all primes were this good and this small. It's 35mm, so I don't care if it doesn't open up to 1.4 and neither should you, unless your goal is to impress people on Y**Tube. 2.8 is thin enough for most things that it's worth the tradeoff not to have a family-size can of soup sticking off the front of your camera. The *retail* price is a little high, but within the field of 35mm prime options, I think it was worth it. I just wish every lens came with a programmable focus hold button on the side. I know it's too much to ask, but seriously.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

13

0

0

Kompakt, leicht und gute Qualität

SEL35F28Z 2019.02.18. Rendezés elve: Herrmann101 (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Ich habe mir die Linse gekauft, da ich sie für Videoaufnahmen auf einem Gimbal nutze. Da ich für Vidoeaufnahmen kaum Blende 1.8 brauche, stört es mich auch nicht, dass bei diesem Objektiv eine Öffnung von max. 2.8 möglich ist. Die leichte & kompakte Bauweise sind ideal. Bokeh und Bildschärfe sind super. Alles in allem eine schöne und kompakte Festbrennweite.

Képminőség

Funkciók

Dizájn

Átlagos

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Good in parts

SEL35F28Z 2019.02.16. Rendezés elve: Darkwright (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

A reasonable 35mm lens - but f2.8 is a little slow for a fixed focal length 35mm. Performance is reasonable but not outstanding. The external finish is fragile and scuffs easily. For the price this is slightly disappointing. I bought this for the compact size - which is the best feature of this lens.

Képminőség

Átlagos

Funkciók

Átlagos

Dizájn

Átlagos

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

2

2

0

Top Bildquali und schön klein

SEL35F28Z 2019.02.06. Rendezés elve: Tom47112 (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Einfach eine Tolle Linse in einem kleinen Gehäuse. Perfekt zum immer mitnehmen. Auch für die Reise.

Képminőség

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Top

SEL35F28Z 2019.02.06. Rendezés elve: MoritzR (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

klein aber fein. für die kleine Form hat das Objektiv eine gute Lichtstärke mit guter Bildqualität. Für Unterwegs ideal

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

tolles Produkt, sehr gute Qualität

SEL35F28Z 2019.01.21. Rendezés elve: Micha52 (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Viel Freude mit dem Objektiv, Kauf sehr zu empfehlen

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Perfect - Great Street Photography and Much More

SEL35F28Z 2019.01.06. Rendezés elve: JRHJohn47 (USA) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Equipped with my A7R III, I simply do not need an F-Stop lower unless I need more bokeh that a smaller aperture would offer for portrait photography with a 35mm lens. The bokeh on this lens is great for portraits. My typical day time street photography is usually done at a range of 4.0 to 8.0 and this lens is a beast such that a 2.8 F-Stop is just fine. An aperture of 1.4 or 1.8 on the 35 mm prime lens is much larger and would not accommodate my particular needs for size. The low light performance on my A7R III is spectacular as well as my older A7 using this 35 mm lens. I can toss this into my backpack being my go to lens for landscape and casual portrait photography. I use a 50mm or 85mm at 1.8 F-stop for posed portraits but usually I do more street photography, landscapes, and family candid shots such that the 35mm 2.8 works better for my needs with great resolution detail. A great overall lens.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

9

0

0

Must have for Sony FF mirrorless camera owners

SEL35F28Z 2019.01.03. Rendezés elve: lawphotog (Egyesült Királyság)

I bought this days after I got my A73. this is my first lens for this body apart from the kit lens. I now own a few other Sony lenses for different purpose but this lens always stay on the camera. Good for travel and street photography. I have done landscapes and portraits too. As Martin Parr said, if i need to live with one lens for the rest of my life, it would be 35mm. The optics quality of Zeiss glasses needless to say, it's outstanding.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

7

0

0

Sehr zufrieden.

SEL35F28Z 2018.12.24. Rendezés elve: Angold (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Ich wußte vorher was ich kaufe. Es sit so schön klein und leicht, dennoch eine Superqualität. Wenn auch etwas überteuert.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Klein und fein

SEL35F28Z 2018.12.22. Rendezés elve: Tunt23 (Németország)

Ich habe eine Sony A7 iii mit einem FE 24-105 Zoomobjektiv. Als tolle Ergänzung habe ich das sehr leicht F2,8 ZA . Weniger Gewicht . Mehr Lichtstärke. So habe ich eine relativ kleine, leichte Reportagekamera , die in die Jackentasche passt. Ich bin sehr zufrieden!

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

2

0

0

Nice all around lens

SEL35F28Z 2018.11.09. Rendezés elve: PDYF (USA)

Lightweight, fast autofocus, an ideal travel lens.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

2

0

0

Petit et costaud!

SEL35F28Z 2018.11.05. Rendezés elve: Reno78 (Franciaország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Je l'ai acheté il y a quinze jours. J'aime son design très compact et léger, couplé à un A7II, c'est parfait, on peut presque tout faire. Très bon produit.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Dizájn

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

2

1

0

Sehr gute Abbildungsleistung!

SEL35F28Z 2018.11.04. Rendezés elve: Leguan (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Klein, leicht und sehr scharf. Absolut weiter zu empfehlen!

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

exactement ce que je recherchais comme 35 mm

SEL35F28Z 2018.10.31. Rendezés elve: Torreg50 (Franciaország)

j'en suis content et il correspond à mes attentes professionnelles

Képminőség

Funkciók

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

1

0

Tolles Objektiv

SEL35F28Z 2018.10.27. Rendezés elve: Habbel (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Klein leicht scharf bis in die Ecken, bin sehr zufrieden.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Compact and very sharp

SEL35F28Z 2018.10.20. Rendezés elve: Dylthedog (Egyesült Királyság)

I bought into Sony full-frame for something smaller than DSLRs deliver, and if you did the same, this lens is a gem. It's very sharp wide-open, and while f2.8 isn't a huge max aperture, you'll love the size and build quality. When fitted on my A7R3, it makes it a neat, compact package that is easy to take out on a social event when you want the best quality. It also makes a perfect travel companion to the FE 24-105 G OSS for when you don't want the weight. The lens hood seems odd to start with, but it works very well indeed, and it's easy to remove to get the true pancake size. I'm a little disappointed it didn't come with a lens bag, but this is by no means a deal-breaker (just a bit mean IMHO). I've been amazed at the colour rendition and sharpness, and while you can't quite get the separation that f1.8 or 2.0 would deliver, the size more than makes up for that.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

4

0

0

Ok

SEL35F28Z 2018.10.05. Rendezés elve: Meins (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Schön kompakt, nur leider bei offener Blende dann doch sehr schwach an den Rändern.

Képminőség

Megfelelő

Funkciók

Átlagos

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

Válasz a következőtől: Customer Support
2018.10.09.


Hi Meins,

vielen Dank für dein Feedback. Wir haben es gelesen.
Stelle sicher, dass du eine der kompatiblen Kamera benutzt. Die kompatiblen Kameras findest du unter dem folgenden Link: http://clc.to/JR9Vzw.
Solltest du noch Probleme haben, empfehlen wir dir, den Support zu kontaktieren. Die Kontaktdaten findest du unter dem folgenden Link: ttp://clc.to/qo3xxA, ( kopiere den Link und füge ihn in ein neues Browserfenster ein).

Sony Support Team

0

Perfection

SEL35F28Z 2018.07.13. Rendezés elve: WattyG (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

The quality of this lens is exceptional. Crazy sharp, compact, light and looks great on the Sony A7ii

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

3

1

0

Small and might (sharp)!

SEL35F28Z 2018.06.01. Rendezés elve: Canadapt (USA) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

This has become my favourite Sony full-frame lens ... 35mm is a sweet spot for many genres of photography and this is a great 35mm among many others that are available.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

2

0

0

Small, light and sharp.

SEL35F28Z 2018.05.30. Rendezés elve: New Wave (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

This lens brings the compact A9 alive making a discete light combo but with ecellent IQ and resolution.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

2

0

0

Handlich, leicht und scharf

SEL35F28Z 2018.04.23. Rendezés elve: deGrasi (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Eine tolle 35mm Brennweite. Schön handliches Format, geringes Gewicht, ideal für meine Alpha 7R II. Eine 1.8 Lichtstärke wäre für mich noch das Highlight. Das Gegenstück mit 1.4 Lichtstärke finde ich persönlich schon wieder zu unhandlich.

Képminőség

Funkciók

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

tolles allroundobjektiv

SEL35F28Z 2018.03.21. Rendezés elve: Hanno 56 (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Wurde sofort zu meinem Lieblingsobjektiv. Hohe Schärfe bis an den Rand bei jeder Blende

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Der zuverlässige ständige Begleiter

SEL35F28Z 2018.03.08. Rendezés elve: alterKlaus (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Sehr leistungsfähig, und dabei klein und leicht. Wenn ich die Kamera für eventuelle Schnappschüsse unterwegs mitnehme, ist dieses Objektiv die beste Wahl.

Képminőség

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Remek funkciók!

SEL35F28Z 2018.02.27. Rendezés elve: Subipapa (Magyarország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Gyönyörű rajzolatú képeket lehet készíteni az objektívvel!

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

0

0

0

Produktionsfehler inkludiert

SEL35F28Z 2018.02.13. Rendezés elve: SeKle (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Ich habe diese Objektiv schon etwas länger, leider zu spät versucht zu aktualisieren. Dies funktioniert nicht und ist ein bekannter Fehler. Die Reparatur muss ich selbst bezahlen. Daher Punktabzug, da die Zuverlässigkeit für mich in Frage steht. Haptik ist sehr wertig, Abbildungsleistung ist auch sehr gut. Jedoch kann ich dieses Objektiv aus vorgenannten Grund nicht empfehlen.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Átlagos

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Megfelelő

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

1

0

Très bon produit

SEL35F28Z 2018.01.13. Rendezés elve: jlm49 (Franciaország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Acheté il y a deux mois, j'en suis très satisfait et j'attends les beaux jours pour en profiter encore plus en ville et en sortie randonnée. A noter, au delà de la qualité optique extraordinaire, le poids ultra léger.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Great clarity for the money

SEL35F28Z 2017.10.23. Rendezés elve: RedPea (USA) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Not the fastest but still very sharp. Made for a very compact high grade camera to take on vacation.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

2

0

0

Gut aber könnte Besser sein ;-)

SEL35F28Z 2017.10.14. Rendezés elve: M W Fuchs (Németország)

Nicht wegen der guten Werte, sondern wegen des Konzepts! Besser wäre, genau so (natürlichzwangsweise etwas scherer) mit Lichtstärke 2.0! Ich hatte vorher das ähnlich teure Touit 32, auch schön aber der AF und die Geräuschkolisse des Sonars ist deutlich besser. Natürlich ist das auch Vollformat super! Nur bisschen Lichtstärke fehlt! Ansonsten habe ich zwei Batis und finde die Haptik dieser sehr schön, ähnlich den Touit! Also das Sonnar im Touit Gewand mit f/2, dann muss ich wieder was neues kaufen ;-) Weiter so Zeiss und auch Sony/Zeiss, ihr macht nen Super Job im Moment mit dem Konzept a7S und Zeiss Linsen!

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Átlagos

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

1

0

Great lens for the A6500.

SEL35F28Z 2017.09.07. Rendezés elve: Sowellraider (USA) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Bought this lens when I purchased my A6000. Works great on the crop sensor. Almost I repeat almost a 50mm lens with the crop. But it's not. But almost. Looks great is very small. Great travel lens. Now I've upgraded to the A6500 and wow even better photos. Love this lens.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

0

0

Wunderbares Reporter-Objektiv!

SEL35F28Z 2017.09.06. Rendezés elve: KOR2017 (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Wirklich keine Sekunde habe ich es bereut, dieses Objektiv gekauft zu haben. Zusammen mit meiner ∝7r und ∝9 hat es mich auch wieder dazu gebracht, viel SW zu fotografieren. Das macht riesen Spaß!

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

0

0

Klein und scharf

SEL35F28Z 2017.05.19. Rendezés elve: Thomas2222 (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

sehr gute Bildqualität, leicht und unauffällig mit der A7R2

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

2

0

0

Compact et léger, idéal pour les photos de rue.

SEL35F28Z 2017.05.02. Rendezés elve: Jlouis37 (Franciaország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Très satisfait de ce produit, il me permet de photographier en toute discrétion.

Képminőség

Funkciók

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

0

0

Great prime lens very sharp

SEL35F28Z 2017.04.18. Rendezés elve: Cast a giant shadow (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

I've had this lens only for 2 weeks but I was immediately impressed by the quality of images it produces - it's very satisfying to use. In addition, it is a small lens so, when mounted on my Sony A7r, it's no bigger than a lot of micro four thirds kit but with full frame and high resolution.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

6

0

0

Ein sehr gutes Standard Objektiv

SEL35F28Z 2017.04.12. Rendezés elve: phototiger (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Top-Bilder; für die Hobby -Fotografie bestens geeignet.

Funkciók

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Top Objektiv,

SEL35F28Z 2017.04.09. Rendezés elve: awegi (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Habe in vielen Einsätzen das Objektiv dabei gehabt und bin immer wieder sehr zufrieden, die Schärfe und Detailgenauigkeit sind einfach toll.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

4

0

0

Always wanted this lens

SEL35F28Z 2017.04.07. Rendezés elve: MarkyM (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

As I am sure many owners know,when I purchased my A7R 3 years ago, this and the 55mm were the initial 2 lens releases. I got the 55mm first and it was/is a fantastic gem of a lens.Was not really impressed with the 2.8 aperture on this 35mm and thought I would hold out for a f2 or 1.4. These have come out but are HUGE (especially the latter one of course). And I kept seeing plenty of happy reviews about this lens so after 3 years decided to bit the bullet. Should not have worried. It is a beautifully small lens that fits the ethos of the compact A7R perfectly. It focuses silently and quickly but does not always lock on as quickly as my other lenses (hence the missing star). Surprisingly sharp also, and bokeh is ok at 2.8. It is so light and small you can carry the A7R and lens in a not very large coat pocket!

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

9

0

0

Great in low light

SEL35F28Z 2017.04.06. Rendezés elve: MPount (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Been using this lens a few weeks now, and attached to my A7Rii is super fast in AF, and superb in low light conditions in an auditorium where I can't use flash, this lens gives me pin sharp images that I need.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

4

0

0

Kiváló prime lencse

SEL35F28Z 2017.03.18. Rendezés elve: FuRioN (Magyarország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Könnyű, kompakt és szép a rajzolata. A7RII vázon használom, nagyon megérte az árát, saroktól sarokig éles képet produkál. Hajlamosak sok helyen kicsit lehúzni ezt a lencsét, tapasztalatom szerint alaptalanul. Volt alkalmam tesztelni az 55f18z objektívvel párban és egyáltalán nem vall szégyent élességben. Picit puhább a sarokban a 35mm-es lencse, de még így is bőven átlagon felül teljesít. Jó torzítás és minimális CA jellemző rá. Egy dolgot voltam képtelen megszokni az pedig a napellenző. Cseréltem egy ALC-SH131 -re, tökéletesen kompatibilis vele.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

0

0

0

Gute Linsen

SEL35F28Z 2017.02.21. Rendezés elve: Navajo 61 (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Habe mir vor ein paar Wochen das Sonnar 35 mm F2.8 und 55 mm F1.8 zugelegt. Die Linsen machen einen sehr guten Eindruck und haben eine sehr gute Bildqualität. Auto Focus ist sehr schnell und die Bilder sind Rattenscharf! Würde ich mir wieder kaufen und kann diese getrost weiter empfehlen.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

2

0