FE 35 MM F1.8

Termékismertetők

248 999 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
69

4.6 termék 69 vásárlói vélemény alapján

49
17
2
0
1
Képminőség

Kiváló

Kialakítás

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

Figyelem: A termékekről írt értékelésekben termékváltozatok jelenhetnek meg. A termékekről írt értékelésekben olyan termékváltozatok, szolgáltatások és/vagy funkciók szerepelhetnek, amelyek nem érhetők el minden országban.

69 vásárlói vélemény

0

Leicht, schnell und scharf

SEL35F18F 2021.11.27. Rendezés elve: Will B (Németország)

Ich hatte das Objektiv als leichtes, kleines Reise-Prime für meine A7R IV ausgewählt, da ich für eine Reise mit einem Ziel nördlich des Polarkreises und sehr eingeschränktem Gepäck die "Dicken Brocken" zuhause lassen musste. Es hat sich in Schnee, Regen und Eis bei um die 0°C sehr bewährt. Ich wünschte, es gäbe dies auch als 28mm Version, denn 35mm war doch oft ein wenig zu lang.

Képminőség

Dizájn

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

Válasz a következőtől: Customer Service
2021.11.29.

Hi Will,
danke für dein Feedback. Wir werden es bezüglich der 28mm Version zur Berücksichtigung weiterleiten.
Radwa @Sony DE

0

Kompakt, fényerős mindenes

SEL35F18F 2021.11.15. Rendezés elve: nemjo (Magyarország)

Full frame-re váltáskor ez és a 85mm-es párja volt betervezve A7m3 -ra. Az elvárásoknak megfelelő, kis méretű, gyors és pontos autófókusszal.

Képminőség

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

0

0

0

Belles performances optiques

SEL35F18F 2021.11.06. Rendezés elve: Gingko_Biloba (Franciaország)

Excellent objectif. Une belle ouverture à 1,8 avec un bon niveau de piqué qui devient excellent dès que l'on ferme un peu. Taille, poids parfait pour la série A7 voire pour les apsc pour qui veut un très bon équivalent 50mm dans ce format. J'ai testé plusieurs 35mm, un qui ouvre plus mais trop imposant, un qui ouvre moins encore plus petit mais moins qualitatif. Ce Sony FE 35mm est le bon compromis. Son prix est légèrement élevé à s'offrir dans le cadre d'une offre, de rabais sur cette optique qui en vaut le détour.

Képminőség

Kiváló

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

Válasz a következőtől: Sony Support Team
2021.11.08.

Bonjour Gingko,
Merci de nous avoir contactés
Nous sommes ravis d'entendre votre retour positif.
Continuez bien à vous régaler avec !
Merci pour votre fidélité.
Inas@Sony Support FR

0

Good

SEL35F18F 2021.10.16. Rendezés elve: anaanaana (Egyesült Királyság)

Although I'm not happy with my camera image quality with any of the lens I've tryed, this little lens is actually good for it's price.

Képminőség

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

Válasz a következőtől: Sony Support Team
2021.10.18.

Hi,

Thank you for your review.
We're glad to hear that you're enjoying your lens and hope you continue to enjoy it for years to come. We're happy to welcome you into the Sony family!
If you need any assistance in the future, you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL

Amr @ Sony Support UK

0

Bon pour le prix !

SEL35F18F 2021.10.15. Rendezés elve: Fastrider07 (Franciaország)

Pas très réactif parfois. Acheté aussi pour filmé de nuit. Pas encore testé dans se département. Mais vraiment bon pour le prix.

Képminőség

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

Válasz a következőtől: Customer Support
2021.10.18.

Bonjour Fastrider07,
Nous avons lu votre commentaire avec attention.
C'est de notre plaisir d'entendre que votre SEL35F18F vous satisfait. Nous restons à votre disposition si besoin via ce lien: https://bit.ly/2oCYGVR (copiez-collez cette adresse dans votre navigateur).
Rania@Sony support FR

0

Objectif passe-partout

SEL35F18F 2021.10.15. Rendezés elve: François PhotOsmose (Franciaország)

Objectif léger de très bon rapport qualité/prix et de faible encombrement permetttant une bonne discrétion en photo de rue ou en reportage par exemple

Képminőség

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

Válasz a következőtől: Customer Support
2021.10.18.

Bonjour François,
Nous avons lu votre commentaire avec attention.
C'est de notre plaisir d'entendre que votre SEL35F18F vous satisfait. Nous restons à votre disposition si besoin via ce lien: https://bit.ly/2oCYGVR (copiez-collez cette adresse dans votre navigateur).
Rania@Sony support FR

0

Auch klein kommt Groß raus.

SEL35F18F 2021.10.14. Rendezés elve: JuCaPa (Németország)

Für die Standart Fotografie bestens geeignet. Sorgt für gute Ergebnisse. Darf in keiner FotoTasche fehlen.

Képminőség

Dizájn

Átlagos

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Objectif de la photo de rue

SEL35F18F 2021.10.14. Rendezés elve: dcou9446 (Franciaország)

Objectif qui m'a beaucoup servi pendant les balades confinées. Photographier la rue et ses vides.....

Képminőség

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Super Bildqualität und tolle Brennweite

SEL35F18F 2021.10.14. Rendezés elve: T1Q7 (Németország)

Das Objektiv liefert gestochen scharfe Bilder und das auch bei eher schlechten Lichtverhältnissen. Mittlerweile fotografiere ich fast ausschließlich mit dem 35mm Objektiv und habe meinen Standard Zoom (Zeiss 24-70) in den Rucksack verbannt. Grund hierfür ist neben der Bildqualität die Lichtempfindlichkeit, die Möglichkeit Objekte einfacher freizustellen und nicht zu letzt der Blickwinkel. Anmerkung: Die Beispiel-Bilder sind komprimiert und haben nicht die volle Auflösung.

Képminőség

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Une optique parfaite pour du street style

SEL35F18F 2021.10.13.  (Franciaország)

J'utilise beaucoup le 35mm et pas que chez Sony. C'est l'une de mes optiques préférées car elle est super compacte et légère. Le rendu, même à f1.8 est exceptionnel en terme de piqué. J'ai quelques aberration chromatiques, rien de dramatique et c'est facilement corrigeable sous Lightroom. Je mets 5/5 pour la qualité d'image (piqué même aux bords, contraste, bokeh, vignettage, aberrations chromatiques), de fabrication, taille et poids de l'objectif. Par contre je mets -1 à Sony car cette optique n'est même pas livrée avec une petite housse... c'est vraiment dommage de trébucher juste avant la ligne d'arrivée, surtout lorsqu'on est en tête de course !

Képminőség

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Top-Allrounder

SEL35F18F 2021.10.13. Rendezés elve: Willi H (Németország)

Seit Juli 2020 verwende ich dieses Objektiv an einer Alpha7RM3. Seitdem habe ich die meisten Fotos mit diesem Objektiv gemacht. Selbst kleine Ausschnitte aus dem Randbereich sind noch gestochen scharf. Benötige ich eine etwas längere Brennweite, schalte ich die Kamera einfach in den APS-C-Modus. Schon ab Blende f=2,8 ist die Abbildungsleistung hervorragend und ab Blende f=4,0 übertrifft es sogar das mehr als doppelt so teure Pendant eines renomierten Herstellers, das ich früher eingesetzt habe. Dieses Objektiv ist rundum empfehlenswert: Klein, leicht und Spitze!

Képminőség

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Great lens for videography.

SEL35F18F 2021.10.13. Rendezés elve: DWolk (Egyesült Királyság)

Very good I ma like ! Focus very fast, sharp light weight.

Képminőség

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Gutes Objektiv

SEL35F18F 2021.10.13. Rendezés elve: Tonnenstein (Németország)

Gutes lichtstarkes Objektiv. Leider ist der Autofokus insbesondere bei offener Blende nicht sehr treffsicher und auch eher langsam. Für den Preis aber ein gutes leichtes und lichtstarkes Objektiv .

Képminőség

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Perfectly formed lens!

SEL35F18F 2021.10.13. Rendezés elve: Rob06 (Egyesült Királyság)

The lens is sharp, small, extremely light and great at all stops.

Képminőség

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Tolles Objektiv

SEL35F18F 2021.10.13. Rendezés elve: Jochen K (Németország)

Es wurde mein zehntes Objektiv. Mittlerweile ist es zu meinem Lieblingsobjektiv aufgestiegen! Das sagt eigentlich schon alles!

Képminőség

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Objectif de qualité

SEL35F18F 2021.10.13. Rendezés elve: PSVS (Franciaország)

Objectif du Kit, mais pas déçu par la qualité des images produites.

Képminőség

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Knackscharf.

SEL35F18F 2021.10.13. Rendezés elve: PointxofxView (Németország)

Hatte das 35mm jetzt schon oft im Einsatz. Ich liebe den Look, den Autofokus und die Bildschärfe ist absolute Sahne.

Képminőség

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Schmeckt super

SEL35F18F 2021.10.13. Rendezés elve: David Luther (Németország)

Ich betreibe damit mein ferngesteuertes U-Boot, meinen Knien geht es inzwischen viel besser, und die Katze spielt sehr gerne damit. Spaß beiseite: Tolle Scherbe, das Objektiv bereitet mir viel Freude.

Képminőség

Kiváló

Dizájn

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Tolles Objektiv

SEL35F18F 2021.10.13. Rendezés elve: Heiko Goretzki (Németország)

Ich habe mir das Objektiv vor einigen Monaten gekauft, aber nicht lange behalten. Qualitativ sehr gut und auch leicht - aber dann doch zu dicht am Look des 50er. Daher auf 24mm ausgewichen.

Képminőség

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

un bon comprimis en général

SEL35F18F 2021.10.11. Rendezés elve: YMFR (Franciaország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Je suis content de cet objectif, il a de très bon piqués. Mais il y a pas mal de aberration chromatique en grand ouverture sur certaine condition lumière.

Képminőség

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Super Lens

SEL35F18F 2021.08.26. Rendezés elve: simmy954 (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

After damaging my 18-55 kit lens, I researched for a long time before deciding to buy this Prime lens. Its realyl fast, silent, small and produces some wonderful images with great Bokeh. I just need to improve my photography skills now to get the best out of it!

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

My Favourite lens ever.

SEL35F18F 2021.08.21. Rendezés elve: Bazileous (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Waited a while for a lens to make me smile, cheap at the price and the results were more than nice. Shoots the best RAW files partnered with the ACR profiles.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Simple et performant, très Legé et compact

SEL35F18F 2021.07.25. Rendezés elve: geoffreydore (Franciaország)

Je suis tres content du produit. compact, tres bon rendu, efficace.

Képminőség

Funkciók

Dizájn

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

35mm highly recommend

SEL35F18F 2021.07.18. Rendezés elve: Bruno2020 (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

This is my first sony lens and I so happy with it.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Unzufrieden

SEL35F18F 2021.07.16. Rendezés elve: fabi72an (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Für das Geld ist die Qualität zu schlecht. Sei es das Material als auch die Bild Qualität

Képminőség

Gyenge

Funkciók

Gyenge

Dizájn

Átlagos

Egyszerű használat

Gyenge

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

1

0

Tolles 35er, auch als Immerdrauf geeignet

SEL35F18F 2021.07.07. Rendezés elve: MirkoG (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Das Objektiv ist klein, leicht und dennoch lichtstark. Es fühlt sich wertig und gut verarbeitet an.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

schönes Objektiv

SEL35F18F 2021.06.21. Rendezés elve: Bongo 1954 (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

schönes Objektiv, macht was es soll, in topp Qualität

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Dizájn

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Dixon prieto

SEL35F18F 2021.04.27. Rendezés elve: Dixon21 (USA) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Very good I like 35mm1.8 sony is the best for short films.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

léger et pratique pour de belles images

SEL35F18F 2021.04.21. Rendezés elve: misterbrunch (Franciaország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Bon rapport qualité prix pour cet objectif 35mm à grande ouverture. Petit et léger. Seul défaut : un vignettage présent à f1.8, mais également jusqu'à f6.3

Képminőség

Átlagos

Funkciók

Átlagos

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

0

Válasz a következőtől: Customer Support
2021.04.26.

Bonjour misterbrunch,
Nous avons lu votre commentaire avec attention.
Le mieux est de contacter notre assistance.
Nous vous invitons à vérifier ce lien: https://bit.ly/2oCYGVR (copiez-collez cette adresse dans votre navigateur).
Équipe Sony Support.

0

Belle bête !

SEL35F18F 2021.03.27. Rendezés elve: Louis BRTRD (Franciaország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

J’ai acheté ce joujou avec un Sony a7iii et je suis déjà fan après seulement 2 semaines. Un beau bokeh, une optique légère, très polyvalente. Manque juste une bague pour régler l’ouverture...

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

0

0

Universale Objektiv

SEL35F18F 2021.03.11. Rendezés elve: Serg77 (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Hervorragende Bildqualität ob Porträt- oder Stadtaufnahmen

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

2

0

0

Super schnelle Linse

SEL35F18F 2021.01.30. Rendezés elve: Tan Lam (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Die Linse ist ein super immer drauf. Der af ist wirklich schnell und zuverlässig. 1 Stern Abzug für die sehr starke Vignietierung. Die Kamera löst dieses Problem einigermaßen bei jpegs. Bei raw macht man es ja über das Programm welches man benutzt. Sieht hochwertig bearbeitet aus. Bokeh ist schön aber auch Geschmackssache. Bildschärfe ist gegeben.

Képminőség

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

0

0

Tolle Bildqualität

SEL35F18F 2021.01.27. Rendezés elve: Kleckifoto (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Schönes lichtstarkes und leichtes Objektiv mit sehr guter Bildqualität.

Képminőség

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Sony FE 35/1,8 Schärfe super

SEL35F18F 2021.01.27. Rendezés elve: anne anvo (Németország)

Testergebnisse mit Corel AfterShot Pro waren überwältigend.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Great lens with a dreamy feel. What a value!

SEL35F18F 2021.01.22. Rendezés elve: Beavermoon (USA)

Looking to fill the 35mm gap in my prime lineup, I contemplated the 35mm 1.4 GM at twice the price but figured at half the price I could test the 1.8 out to see if I liked the size before shelling out so much dough. After a few hundred landscape and portrait shots with this lens, I can't find any reason to upgrade. I love this lens, especially shooting in low light situations.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

13

0

0

Tolles Objektiv

SEL35F18F 2021.01.22. Rendezés elve: Sylty55 (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Diesen Monat gekauft und schon einige Bilder damit gemacht. Die Schärfe ist toll und die Naheinstellgrenze von 22cm ergibt schöne Photos.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Amazing lens!

SEL35F18F 2021.01.18.  (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

I bought this lens in December and have been blown away by it since! It’s super sharp and fantastic for film! Due to lockdown restrictions I haven’t been able to film as much as I would like, but looking forward to getting out later in the year and trying it!

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

0

0

Best value for money Sony 35mm - Easy

SEL35F18F 2021.01.18.  (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

This lens is absolutely fantastic. The colours, contrast, and overall image quality is absolutely superb, even whilst at f1.8. I originally sold this lens to get a 35mm compact camera, and almost immediately regretted it. I bought this lens again, and have loved it ever since. Clients love the images it produces, I love the size and functionality of the lens, and what's best? It's a fraction of the price of the 35mm g-master. If you are umming and arring over which one to get, definitely choose this one.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

2

0

0

Super Festbrennweite für den Einstieg!

SEL35F18F 2021.01.06. Rendezés elve: SonyEinsteiger (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Ich habe das Objektiv als erste Festbrennweite für meine A7M3 gekauft und bin sehr zufrieden. Leicht und klein und dennoch lichtstark. Ich wollte es vor allem auch für Innenaufnahmen verwenden, dafür finde ich die 35mm sehr passend. Für alles weitere nutze ich das 24-105G.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Schönes handliches Objektiv

SEL35F18F 2021.01.02. Rendezés elve: Micha 1 (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Gute Abbildungsleistung auch an 42Mp, klein und angenehm zu tragen.Durch AF/MF Umschalter und programmierbaren Taster komfortabel zu bedienen. Ich würde es wieder kaufen.

Képminőség

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Viel zu teuer

SEL35F18F 2021.01.02. Rendezés elve: komax (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Das Objektiv an sich ist solide verarbeitet. Allerdings ist es für die Qualität viel zu teuer. Das Objektiv ist zwar aus Metall gefertigt und besitzt einen AF/MF-Schalter und einen frei belegbaren Knopf, das legitimiert aber nicht den viel zu teuren Preis. Das Objektiv hat nicht mal eine Abdichtung gegen Staub und Spritzwasser - was ja normalerweise in dieser Preisklasse zu erwarten wäre. Die Bildqualität ist aber einwandfrei.

Képminőség

Átlagos

Funkciók

Megfelelő

Dizájn

Átlagos

Egyszerű használat

Megfelelő

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

1

0

Perfekte Festbrennweite

SEL35F18F 2020.12.22. Rendezés elve: Anamorphot (Németország)

Ich habe das Objektiv vor wenigen Monaten gekauft und bin vollauf zufrieden. Das relativ kleine und leichte Objektiv, dessen äußerer Gehäusetubus aus Metall besteht, ist sehr solide verarbeitet und wirkt in seinem schlichten Design insgesamt sehr wertig. Die Linse ist an der Alpha7III dennoch angenehm ausbalanciert und nimmt wenig Platz ein, was für mich persönlich gerade bei langen Bergwanderungen von Vorteil ist. Zudem lässt die Bildqualität hinsichtlich Schärfe und Kontrast auch bei Offenblende nichts zu wünschen übrig. Der Autofokus arbeitet leise und präzise, der manuelle Fokus lässt sich deutlich angenehmer und exakter steuern als etwa beim 2470Z. Besondere Freude bereitet die geringe Naheinstellgrenze, die schon beinahe Makroqualität mit sich bringt. Alles in allem ein Voltreffer. Einzig die Tatsache, dass die Fokussierlinse in ausgeschaltetem Zustand entarretiert und dadurch beim Kippen im Gehäuse spürbar hin und herrutscht, ist anfangs etwas ungewohnt, tut dem Fotografie-Vergnügen aber keinen Abbruch.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

La focale fixe idéale

SEL35F18F 2020.12.21. Rendezés elve: niko_paris_eos (Franciaország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Cet objectif est parfait : léger, piqué, lumineux, tropicalisé, rapide et silencieux, tout y est ! Monté sur un minuscule A7C, le combo est idéal pour l'emmener partout avec soi et répondre à tous les besoins photographiques courants. Les couleurs, le contraste et le bokeh sont très bien restitués. Je suis vraiment très satisfait.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Amazing lightweight lens

SEL35F18F 2020.12.09. Rendezés elve: Aaron Russell Photography (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

I absolutely love this lens. Super lightweight, compact and a joy to use. The sharpness is excellent edge to edge and focusing silent. I shoot weddings, and was missing this focal length as I have the 24mm 1.4 GM and 55mm 1.8 in this focal length area. I found the 24mm a little wide for family formals and the 55mm too to tight. This lens is perfect for the job and many other types of subjects. I’m also getting into video and having done a few test shoots it’s fast becoming the lens I’ll keep on my A7R4 for the job. Fast AF, silent and so lightweight. Love it!

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

4

0

0

Superbe Objectif

SEL35F18F 2020.11.23. Rendezés elve: matnocquet (Franciaország)

Très bon autofocus, superbe qualité et bokeh. Très recommandable

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Just perfect

SEL35F18F 2020.09.15. Rendezés elve: Yudi_g (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

I am so glad I brought this lens. It is well built and the image quality is amazing as expected from a Sony Lens. I had a third party 35mm which I was not happy with so I bought this and the difference is like night and day. I mainly use it for video work. Used it for some youtube work and my wife's cooking channel and she is also happy with the quality this lens has brought. The focus hold button and auto to manual switch are some nice features. Photography has been excellent as well with the images being sharp. Bokeh is vry nice as well.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Schärfe

SEL35F18F 2020.09.12. Rendezés elve: Vaddi (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Ein sehr gutes Objektiv. Schärfe der Aufnahmen Top

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Perfect for video interviews.

SEL35F18F 2020.08.31. Rendezés elve: BrianXx (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

This lens is light, fast and sharp. Perfect for video interviews and using on my Ronin S.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

0

0

Super piqué. Bon rapport qualité prix

SEL35F18F 2020.08.25. Rendezés elve: dominique 2a (Franciaország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Je l'adore. Pour un prix correct, c'est l'objectif parfait pour la photo de rue, le paysage... Très bon pique, autofocus rapide, qualité de fabrication. Je ai pas d'éléments de comparaison avec les autres marques mais ce Sony me semble au top.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Közel enged

SEL35F18F 2020.08.10. Rendezés elve: Dambo (Magyarország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Remek optika, számomra nagyon kedvelt gyújtótáv, és igazi mindenessé teszi, hogy a közelpontja tényleg közel van, részletek, tárgyak, étel fotózásához. Gyors. A háttérelmosás szép, de hordoz SONY-s jellegzetességeket a fényköröknél (mandula alak)

Képminőség

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

0

0

0

Scharfes Immerdrauf

SEL35F18F 2020.08.07. Rendezés elve: Martin Gro (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Ich habe eine leichte, kompakte 35er Linse gesucht, die man zB bei einer Stadtbesichtigung montiert hat. Erst war ich skeptisch, ob die Linse mit der A7RIV "mitkommt", aber auch mit den 61Mpx liefert ds Objektiv sehr scharfe, ansprechende Bilder. Die CAs und Vignette sind relativ stark, lassen sich aber in post leicht korrigieren. Top für den Preis ! Leider hat das Objektiv keinen Blendenring

Képminőség

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Super Brennweite!

SEL35F18F 2020.08.02. Rendezés elve: Sabrinamö001 (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Es macht großen Spaß mit diesem objektiv Portraits zu fotografieren, einfach top

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Klein, Praktisch, Gut !

SEL35F18F 2020.07.11. Rendezés elve: Christian Markart Photogr (Németország)

Ein immer drauf Objektiv. Seine Größe, Haptik und Verarbeitung haben mich sehr überzeugt. Ich benutze es gerne für Panoramas, weil es so gut wie keine Verzeichnung aufweist. Knacke scharf und so gut wie keine Cromatische Aberration. Für sein Geld ein gelungenes Paket. Negativ : Sonnensterne sehen nicht so gut aus.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Dizájn

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

2

0

0

GREAT SMALL LENS

SEL35F18F 2020.06.22. Rendezés elve: Greekevangelist (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Great for scenery, sharp, light, fast. Portraits also good but have to get too close for good bokeh. This is a good lens for taking group photos rather than a 55mm lens. Video bokeh not as good as too wide. Need to get really close up on subject. Is sharp however.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

5

7

0

Klein, leicht und scharf bis in die Ecken

SEL35F18F 2020.06.16. Rendezés elve: DomCorleone82 (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Habe das SEL35f18 für meine A7RIII in Kombination für den Ronin SC gekauft und kann das sowohl zum filmen als auch zum fotografieren von portraits empfehlen. Sehr scharf, kaum Verzeichnung, keine sichtbaren Abberationen. Ein leicht unruhiges Bokeh, aber gemessen an der Brennweite und dem Preis wenig ins Gewicht fallend.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Super sharp and very light!

SEL35F18F 2020.05.27. Rendezés elve: Cjbradbury (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

I bought this lens about a months ago to pair with my a6400 to use for portraits, as the FOV is roughly the same as 50mm full frame. It is the best purchase of a prime I could have made. The lens is so small and light, it makes the setup so easy to carry and very discreet for shooting with. The images are pin sharp and the focus is rapid. It has reasonable levels of weather sealing and the focus button on the side adds extra control options in to the mix. I would highly recommend this lens!

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

2

0

Top !

SEL35F18F 2020.04.16. Rendezés elve: Gyakutsuki (Franciaország)

Un petit objectif très léger avec un superbe piqué et un excellent autofocus. Parfait pour le vidéo (et le gimbal).

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Sehr gutes Objektiv

SEL35F18F 2020.04.02. Rendezés elve: Fux55 (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Verwende das Objektiv seit drei Jahren und lasse jetzt öfter das Zoom im Köcher.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

11

0

Tolle leichte Hochzeitslinse!

SEL35F18F 2020.04.01. Rendezés elve: Bischof Fotografie (Németország)

Als Hochzeitsfotograf fehlte mir, warum auch immer, noch das 35mm Objektiv. Dies habe ich dringend benötigt, da dies eine, wenn nicht sogar die Standardbrennweite am Hochzeitstag darstellt. Ich habe mich ehrlich gefreut, als Sony dieses Objektiv vorgestellt hat, da endlich ein natives 35mm mit f1.8 veröffentlicht wurde. Davor musste man auf andere Optionen zurückgreifen. Das Objektiv wird mit Streulichtblende geliefert. Es ist recht kompakt und und passt wunderbar an meine A7 III. Die kleine Größe harmoniert wunderbar mit der Größe der Kamera. Die f1.8 reichen in der Regel absolut aus um die allermeisten Jobs zu erledigen. Da es bereits bei f1.8 ziemlich scharf ist, kann man es offenblendig sehr gut nutzen. Bei der Größe und dem Preis-Leistungsverhältnis, sehe ich kein Erfordernis, eine wesentlich schwerere und teurere f1.4 Linse zu nutzen. Die ersten Testbilder überzeugen und ich werde viel Freude mit der Linse haben. Durch den tollen Nahbereich lassen sich DEtailaufnahmen ebenfalls gut realisieren und ein Makro ist eigentlich nicht notwendig (in der Hochzeitsfotografie). Das Bokeh passt soweit auch und ist recht weich (erreicht aber natürlich nicht das Niveau eines 35/1.2 von Sigma z.B., welches aber auch 1kg wiegt)

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

2

0

0

très bon objectif

SEL35F18F 2020.03.26. Rendezés elve: Elleric (Franciaország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Très bon au centre dès la pleine ouverture, moins bon dans les angles il faut fermer le diaphragme pour être homogène

Képminőség

Funkciók

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Très bon produit

SEL35F18F 2020.02.04. Rendezés elve: Al31 (Franciaország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Produit testé pendant un mois dans différentes conditions. Aucun problème rencontré, résultats de très bonne qualité

Képminőség

Funkciók

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Tolles Objektiv für den Anfang

SEL35F18F 2020.01.26. Rendezés elve: UwePe (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Zum Alpha 6400 Kit da erste zusätzlich Objektiv und für meine Begriffe schon sehr schöne Fotos damit gemacht. Habe es nicht bereut dieses gekauft zu haben.

Funkciók

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

1

0

Super sharp!

SEL35F18F 2020.01.07. Rendezés elve: tymons (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

I got this around a month ago and already shot entire sessions with this lens. Great for indoor and outdoor shoots!

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

5

2

0

Très bon objectif

SEL35F18F 2019.12.18. Rendezés elve: Elpatou (Franciaország)

Après avis recueillis sur internet et auprès d'amateurs éclairés.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

super handlich - sehr schöne Abbildungsleistung

SEL35F18F 2019.12.02. Rendezés elve: SonyFotoFan (Németország)

Vor 4 Wochen gekauft, konnte bisher sehr schöne Bilder

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

0

0

Tolles immer-drauf Objektiv

SEL35F18F 2019.11.26.  (Németország)

Nach meinem System-Umstieg auf die Sony a7III hatte ich nach einem immer-drauf Objektiv, hauptsächlich für die Reise, gesucht. Dieses Objektiv hat mich wirklich positiv überrascht: schöne Haptik (nicht zu groß, nicht zu klein), sehr gute Bildqualität und selbst bei Offenblende sehr scharf. Der Autofokus ist wirklich sehr schnell, aber auch das manuelle fokussieren gelingt dank AF/MF Umschalttaste und Vergrößerung des Sucherbildes perfekt und exakt auf den gewünschten Punkt.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

11

0

0

Good but...

SEL35F18F 2019.11.21. Rendezés elve: RTPhotography (USA) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

There is no perfect lens. If you want good and small this is your lens. But if you want great and character I prefer the sigma 35 1.4 art (rented recently). Of course the sigma has the heft. But it’s also more than $100 less than the Sony.

Képminőség

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

4

5

Válasz a következőtől: Sony North America Customer Support
2019.11.26.

Hi, RTPhotography! We are glad that you are satisfied with the product. Thank you for choosing Sony. ~Ralph

0

Very sharp. Fast focusing. Light weight.

SEL35F18F 2019.09.24. Rendezés elve: Hafeez (USA)

I use the prime lens on my A7Riii. It is fast, light and it is just what I was hoping it to be. I was suprised at how sharp it is. It’s sharper then 55mm F/1.8 Ziess. Great ultra fast and quiet lens offered by Sony. F/1.8 works extremely great in low light condition. Lightweight and well balanced on my A7Riii.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

14

1

Válasz a következőtől: Sony North America Customer Support
2019.09.25.

Hi, Hafeez!

We are glad to know your experience and feedback using your Sony SEL35F18F lens. Thank you for choosing Sony!

Regards,


Vincent

0

JUSTE PARFAIT

SEL35F18F 2019.08.24. Rendezés elve: docphilzen (Franciaország)

piqué , autofocus, finition , c'est juste magnifique !

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

0