FE 28–60 mm F4–5,6

Összes műszaki adat és funkció

SEL2860

Objektív műszaki adatai

Tartóelem
Sony E-bajonett
Formázás
35 mm-es Full Frame
Gyújtótávolság (mm)
28–60
35 mm-esnek megfelelő gyújtótávolság (APS-C)
42–90
Objektívcsoportok / elemek
7 – 8
Látószög (35 mm)
75゚ – 40゚
Látószög (APS-C)
54° – 27°
Maximális blende (F)
4–5,6
Minimális blende (F)
22-32
Blendelamellák
7
Körkörös blende
Igen
Minimális fókusztávolság
Széles: 0,3 m, Tele: 0,45 m
Maximális nagyítási arány (x)
0,16
Szűrőátmérő (mm)
40,5
Képstabilizálás (SteadyShot)
– (vázba épített)
Zoomrendszer
Kézi
Telekonverter kompatibilitás (x1.4)
-
Telekonverter kompatibilitás (x2.0)
-
Napellenző típusa
-

Méret és tömeg

Méretek (Átm. × H)
66,6 × 45 mm
Tömeg
167 g

A doboz tartalma

  • Első objektívsapka: ALC-F405S
  • Hátsó objektívsapka: ALC-R1EM
  • Tok:-
Placeholder

Jellemzők

Mintakép

A világ legkisebb és legkönnyebb Full-Frame zoomobjektívje

A mechanikai kialakítás (a visszahúzódó szerkezetet is beleértve), valamint a három aszférikus elemet tartalmazó, optimalizált optikai kialakítás kompaktságában és könnyedségében (167 g) világelső eszközt eredményezett. Kompakt E-bajonettes vázra erősítve ideális objektív Full-Frame formátumú, csúcsminőségű felvételek készítéséhez számos különféle téma esetében, ahol szempont a könnyű mozgathatóság – a mindennapi pillanatképektől az utazásig és a vlogolásig.

Mintakép

Standard zoom a nagy felbontású Full-Frame formátumhoz 

A három aszférikus lencse elhelyezése hatékonyan szorítja vissza a különféle aberrációkat, és kimagasló optikai teljesítményt nyújt. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára a Full-Frame formátumra jellemző, nagy felbontású megjelenítést a kép közepétől egészen a szélekig, miközben az objektív kompakt méretű és könnyű. 

Tudj meg többet

Mintakép

Ideális fókusztávolság és közelképkészítési képesség

A sok területen és gyakran használt 28–60 mm-es gyújtótávolságának köszönhetően ez az objektív kifejezetten alkalmas számos mindennapi téma megörökítésér. Emellett a 0,3 m (nagylátószög) és 0,45 m (telefotó) minimális gyújtótávolság garantálja, hogy a gép alkalmas nagyszerű közeli fotókat készíteni, így az asztali fotózástól a vlogolásig hasznos eszköz, minden esetben a Full-Frame formátum nagyszerű képminőségével. 

Mintakép

Lineáris motoros mozgatás a kimagasló AF-teljesítményért

Lineáris AF-mozgató motor biztosítja a legújabb Full-Frame fényképezőgépek által megkívánt, gyors és pontos AF-funkciót. A mozgatómotor csendes működése jól illik mind a fotózáshoz, mind a videókészítéshez, a sebessége és a pontossága pedig garantálja a fényképezőgép maximális AF-teljesítményét – például a valós idejű témakövetés és a valós idejű Szem AF esetében. 

Tudj meg többet

Illusztráció

Por- és nedvességálló kialakítás

Kompakt mérete és kis tömege ellenére a por- és nedvességálló kialakítás biztosítja az aktív kültéri használathoz szükséges megbízhatóságot. 

Tudj meg többet

Illusztráció

7-lamellás körkörös blende

A hétlamellás, körkörös kialakításnak köszönhetően a blendenyílás közel szabályos kör. Ez lehetővé teszi, hogy a képeid defókuszálása – például a művészi elmosódás vagy a bokeh – simább, természetesebb legyen, és nagyobb mértékben szabályozhatod a mélységélességet. 

Tudj meg többet