493 894 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
Képek a(z) FE 24–240 mm F3.5–6.3 OSS termékről
Képek a(z) FE 24–240 mm F3.5–6.3 OSS termékről
Egyetlen objektív minden alkalomra

A 24 mm és 240 mm közötti 10x zoomtartomány lehetővé teszi ezen egyetlen objektív számára a számos felvételi helyzetben való helytállást, így ideális választás utazáshoz, amikor fontos a csomagok számának csökkentése, illetve tájképek, építészeti felvételek, pillanatfelvételek, portrék és sok más fénykép esetében. A nagy látószög és a teleobjektív között objektívcsere nélkül lehetséges az átváltás, így még több tűnékeny pillanatot kaphat vele lencsevégre. A fejlett optika hatékonyan csökkenti a színhibákat, ugyanakkor nagy felbontást biztosít a teljes képfelületen, a fókuszt pedig precíziós, lineáris motor hajtja, ami gyors és egyenletes reagálást biztosít. A kézi teleobjektíves és gyenge megvilágítású felvételkészítést könnyíti meg a beépített optikai SteadyShot (OSS) képstabilizátor, a kialakítása pedig por- és nedvességálló, így még változó körülmények között is megbízható működést biztosít.

FE 24–240 mm F3.5–6.3 OSS kompatibilitás
E-bajonettes, Full Frame fényképezőgépek
E-bajonettes, Full Frame fényképezőgépek
E-bajonettes, APS-C fényképezőgépek
E-bajonettes, APS-C fényképezőgépek
Mintafotók
Az objektívfelépítés ábrája
Objektívfelépítés

Lenyűgöző optikai teljesítményt biztosít a Sony E-bajonettes fényképezőgépekhez, és precíz kialakításának köszönhetően számos alkalmazáshoz sokoldalú és megbízható használatot nyújt.
[1] Aszférikus objektív  [2] ED (extraalacsony szórású) üveg

Az SEL24240 modulációátviteli függvénye
MTF táblázat

Az MTF függvény írja le, hogy az objektív mennyire adja vissza a részleteket; mérőszáma a közeli vonalak közti kontraszt nagysága.
[1] Kontraszt (%)  [2] Az objektív optikai középpontjától mért távolság  [3] 24 mm-en  [4] 240 mm-en  [5] Térbeli sűrűség  [6] 10 vonalpár/mm  [7] 30 vonalpár/mm  [8] Max. blendenyílás  [9] F8 blende  [10] Radiális értékek  [11] Tangenciális értékek

Műszaki adatok és funkciók

  • 24 mm-es nagy látószög a dinamikusabb perspektívákhoz

  • 10-szeres zoom

  • Körkörös hétlamellás blende a gyönyörű képlágyítási hatásokért

  • Beépített optikai SteadyShot™ képstabilizálás

  • Por- és nedvességálló kivitel

Minimális fókusztávolság
0,5-0,8 m
Maximális nagyítási arány (x)
0,27x
Szűrőátmérő (mm)
72 mm
Tömeg
780 g

A doboz tartalma

Napellenző (ALC-SH136: szirom alakú, bajonettzáras), Első objektívsapka, Hátsó objektívsapka

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről

Értékelések

A felhasználók véleménye