382 999 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
Képek a(z) FE 24–240 mm F3.5–6.3 OSS termékről
Képek a(z) FE 24–240 mm F3.5–6.3 OSS termékről
Egyetlen objektív minden alkalomra

A 24 mm és 240 mm közötti 10x zoomtartomány lehetővé teszi ezen egyetlen objektív számára a számos felvételi helyzetben való helytállást, így ideális választás utazáshoz, amikor fontos a csomagok számának csökkentése, illetve tájképek, építészeti felvételek, pillanatfelvételek, portrék és sok más fénykép esetében. A nagy látószög és a teleobjektív között objektívcsere nélkül lehetséges az átváltás, így még több tűnékeny pillanatot kaphat vele lencsevégre. A fejlett optika hatékonyan csökkenti a színhibákat, ugyanakkor nagy felbontást biztosít a teljes képfelületen, a fókuszt pedig precíziós, lineáris motor hajtja, ami gyors és egyenletes reagálást biztosít. A kézi teleobjektíves és gyenge megvilágítású felvételkészítést könnyíti meg a beépített optikai SteadyShot (OSS) képstabilizátor, a kialakítása pedig por- és nedvességálló, így még változó körülmények között is megbízható működést biztosít.

FE 24–240 mm F3.5–6.3 OSS kompatibilitás
E-bajonettes, Full Frame fényképezőgépek
E-bajonettes, Full Frame fényképezőgépek
E-bajonettes, APS-C fényképezőgépek
E-bajonettes, APS-C fényképezőgépek
Mintafotók
Objektívfelépítés

Lenyűgöző optikai teljesítményt biztosít a Sony E-bajonettes fényképezőgépekhez, és precíz kialakításának köszönhetően számos alkalmazáshoz sokoldalúságot és megbízhatóságot biztosít.

MTF táblázat

Az MTF (modulációátviteli funkció) azt írja le, hogy egy objektív mennyire jól tudja visszaadni az apró részleteket, amit a kis távolságra lévő vonalak közötti kontraszt fokával mér meg.

Műszaki adatok és funkciók

  • 24 mm-es nagy látószög a dinamikusabb perspektívákhoz

  • 10-szeres zoom

  • Körkörös hétlamellás blende a gyönyörű képlágyítási hatásokért

  • Beépített optikai SteadyShot™ képstabilizálás

  • Por- és nedvességálló kivitel

Minimális fókusztávolság
0,5-0,8 m
Maximális nagyítási arány (x)
0,27x
Szűrőátmérő (mm)
72 mm
Tömeg
780 g

A doboz tartalma

Napellenző (ALC-SH136: szirom alakú, bajonettzáras), Első objektívsapka, Hátsó objektívsapka

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről

Értékelések

A felhasználók véleménye