645 668 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
Képek a(z) FE 24-105 mm-es F4 G OSS objektív termékről
Képek a(z) FE 24-105 mm-es F4 G OSS objektív termékről
Képek a(z) FE 24-105 mm-es F4 G OSS objektív termékről
Képek a(z) FE 24-105 mm-es F4 G OSS objektív termékről
Kompakt, könnyű, sokoldalú zoom

A nagy teljesítményű G Lens a teljes 24–105 mm-es zoomtartományon F4 blendével biztosít egyenletesen kiváló képminőséget. A kimagasló optikai teljesítmény mellett hordozhatóságot is kínál – E-bajonettes rendszerekre illeszthető. A gyors és precíz AF, valamint a magas fokú megbízhatóság számos helyzetben bevethetővé teszi ezt a kiváló zoomobjektívet.

FE 24-105mm F4 G OSS
Képgaléria
Kiváló képalkotás a kép egészén, a teljes zoomtartományban
Kiváló képalkotás a kép egészén, a teljes zoomtartományban

A fejlett optika saroktól sarokig egyenletesen nagy felbontásra képes a teljes zoomtartományban. Négy aszférikus lencsetagja hatékonyan csökkenti az aberrációt, ED (extra alacsony szórású) üveg lencsetagjai pedig minimalizálják a kromatikus aberrációt. Kör alakú blende és gondosan szabályzott szférikus aberrációs forma fokozza a kifejezőerőt: gyönyörű, lágy háttérbokeh és természetes fények egészítik ki a kimagaslóan éles és tiszta témát.

Egyobjektíves megoldás a könnyen hordozható, mégis sokoldalú fényképezéshez
Egyetlen objektív a mobilis és sokoldalú fényképezéshez

Kiváló optikai tulajdonságok és magas zoomarány egy apró és könnyű – mindössze 663 grammos (23,4 oz) – eszközben. A kompakt és könnyű kialakítás E-bajonettes vázakhoz készül, így kivételesen rugalmasan és egyszerűen használható. Ezzel a nagy teljesítményű objektívvel számos különféle témát és helyzetet fotózhat. Minimális fókusztávolsága 0,38 méter (1,25 láb), beépített képstabilizálója pedig tovább javítja sokoldalúságát.

Fix F4 és gyors, precíz, csendes AF fotókhoz és videókhoz
Fix F4 és gyors, precíz, csendes AF fotókhoz és videókhoz

A teljes zoomtartományon állandó F4 blende változó fókusztávolság esetén is egyenletesen nagy fényerőt ad. A Sony Direct Drive SSM (DDSSM) AF mozgatórendszer élességállítása gyors, precíz és csendes, a precíziós optika pedig minimalizálja a látószög tárgytávolságfüggését. Az FE 24-105mm F4 G OSS pompás választás fényképezéshez és videózáshoz egyaránt.

Professzionális kezelhetőség és megbízhatóság
Professzionális megbízhatóság és kezelhetőség

Az elülső lencsetag fluorbevonata meggátolja a szennyeződések (például olaj, zsír, víz) megtapadását a lencsén, így annak felülete rászáradás után is könnyebben tisztítható. Por- és nedvességálló kialakítása, valamint programozható fókuszrögzítő gombja hozzájárul a professzionális kezelhetőséghez és megbízhatósághoz.

Az objektívfelépítés ábrája
Objektívfelépítés

A Sony G Lens objektív kialakítása nagyszerűen ötvözi a nagy felbontást és a csodás háttérbokeht, így segíti a művészi vízió kibontását.

[1] Továbbfejlesztett aszférikus objektív (AA objektív) [2] Aszférikus objektív [3] ED (extraalacsony szórású) üveg

Az SEL24105G modulációátviteli függvénye
MTF táblázat

Az MTF függvény írja le, hogy az objektív mennyire adja vissza a részleteket; mérőszáma a közeli vonalak közti kontraszt nagysága.

[1] Kontraszt (%)  [2] Az objektív optikai középpontjától mért távolság  [3] 24 mm-en  [4] 105 mm-en  [5] Térbeli sűrűség  [6] 10 vonalpár/mm  [7] 30 vonalpár/mm  [8] Max. blendenyílás  [9] F8 blende  [10] Radiális értékek  [11] Tangenciális értékek

Közelkép a videózáshoz használt FX6-ról
A Sony objektívek előnyei videókészítésnél

Ismerd meg az E-bajonettes Sony objektívek által kínált négy egyedi előnyt. A Sony objektívek és fényképezőgépek kombinációja javítja a videókészítés élményét.

Objektívvezérlés

1. Zoomgyűrű / 2. Élességállítási mód kapcsolója / 3. Élességállító gyűrű / 4. Fókuszrögzítő gomb / 5. Remegéskiegyenlítő kapcsoló

FE 24-105mm F4 G OSS – kompatibilitás

Az alábbi hivatkozásra kattintva további részleteket olvashatsz az objektív-, illetve házkompatibilitásról.

Műszaki adatok és funkciók

  • G Lens standard zoomobjektív

  • Két AA (továbbfejlesztett aszférikus) tag a kimagasló felbontásért

  • Sony tükröződésmentes nanokristály bevonat a becsillanás és a szellemkép kiküszöbölésére

  • Direct Drive SSM a csendes és precíz fókuszálást biztosító objektívvezérléshez

  • Por- és nedvességálló kialakítás

Minimális fókusztávolság
0,38 m
Maximális nagyítási arány (x)
0,31
Szűrőátmérő (mm)
77
Tömeg
663 g

A doboz tartalma

Sapka (modell): ALC-SH152, Elülső objektívsapka: ALC-F77S, Hátsó objektívsapka: ALC-R1EM, Táska

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről

Értékelések és díjak

A felhasználók véleménye