172 872 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
Képek a(z) E 20 mm F2.8 termékről
Képek a(z) E 20 mm F2.8 termékről
Kompakt nagylátószögű prím objektív

E 20 mm F2.8 nagylátószögű prímobjektív (SEL20F28)

Ez a vékony (20,4 mm-es), könnyű „palacsinta” objektív fényképek és videók készítéséhez is ideális. Sokoldalúan használható, beltéri felvételek, természetfotók és pillanatfelvételek készítéséhez egyaránt ajánlott.

Sony α E-bajonettes fényképezőgépekhez csatlakoztatva az APS-C E-bajonettes objektívek nagyszerű teljesítményt biztosítanak.

Körkörös blende az egyenletes bokehért
Egyenletes képlágyítási funkció

A szabványos, sokszög alakú rekesz helyett ez az objektív hétlamellás körkörös blendével rendelkezik a természetesebb, kör alakú lágyítás vagy „bokeh” hatás érdekében.

Kifinomult optikai teljesítmény

Az optimális teljesítmény érdekében az aszferikus lencsetagok minden körülmények között nagy kontrasztot biztosítanak (még nagy blendenyílás esetén is), és minimálisra csökkentik a torzítást és a képsík laposságát.

Gyors, hatékony fókusz

Az objektív hátsó élességállító mechanizmussal rendelkezik, így a közgyűrűt nem kell mozgatni. Ez kompaktabb kivitelt, gyorsabb automatikus fókuszbeállítást és kisebb minimális gyújtótávolságot tesz lehetővé.

Az objektívfelépítés ábrája
Objektívfelépítés

Lenyűgöző optikai teljesítményt biztosít a Sony gépekhez, és precíz kialakításának köszönhetően számos alkalmazáshoz sokoldalú és megbízható használatot nyújt.
[1] Aszférikus objektív

Az SEL20F28 modulációátviteli függvénye
MTF táblázat

Az MTF függvény írja le, hogy az objektív mennyire adja vissza a részleteket; mérőszáma a közeli vonalak közti kontraszt nagysága.
[1] Kontraszt (%)  [2] Az objektív optikai középpontjától mért távolság (mm)  [3] Max. blende  [4] F8 blende  [5] Térbeli sűrűség  [6] 10 vonalpár/mm  [7] 30 vonalpár/mm  [8] Radiális értékek  [9] Tangenciális értékek

Az oldalon a következő javítást kívánjuk eszközölni: A Sony E-bajonettes fényképezőgépei esetében tévesen jelöltük a SteadyShot technológia meglétét, ezért az információt eltávolítottuk.

Műszaki adatok és funkciók

  • Ultravékony (20,4 mm), könnyű, fémbevonattal

  • Az aszferikus lencsetagok minimálisra csökkentik az optikai és kromatikus torzítást

  • Körkörös blende az igényes képlágyítási hatásokért

  • Egyenletes, csendes automata fókusz

  • APS-C érzékelős géppel történő használatkor a fókusztávolság az alábbi értéknek felel meg: 30 mm

Minimális fókusztávolság
0,2 m
Maximális nagyítási arány (x)
0,12x
Szűrőátmérő (mm)
49 mm
Tömeg
69 g

A doboz tartalma

Napellenző (ALC-SH113: sapka típusú), Első objektívsapka, Hátsó objektívsapka

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről

Értékelések

A felhasználók véleménye