130 175 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
Képek a(z) E 16 mm F2,8 termékről
Könnyű, karcsú objektív mindennapos használatra

E 16 mm-es F2,8 nagy látószög (SEL16F28)

A SEL16F28 ötvözi a vékony kivitel, a 16 mm-es látószög és a F2,8-as maximális blendenyílás előnyeit. Szűk szobabelsők fényképezéséhez éppúgy ideális, mint a lenyűgöző tájak fotózásához.

Sony α E-bajonettes fényképezőgépekhez csatlakoztatva az APS-C E-bajonettes objektívek nagyszerű teljesítményt biztosítanak.

Körkörös blende az egyenletes bokehért
Egyenletes képlágyítási funkció

A szabványos, sokszög alakú rekesz helyett ez az objektív hétlamellás körkörös blendével rendelkezik a természetesebb, kör alakú lágyítás vagy „bokeh” hatás érdekében.

Gyors, hatékony fókusz

A belső élességállító mechanizmusnak köszönhetően a közgyűrű nem mozog, ami kompakt kialakítást, gyorsabb automata fókuszt és kisebb minimális fókusztávolságot biztosít.

Kifinomult optikai teljesítmény

Az optimális teljesítmény érdekében az aszferikus lencsetagok minden körülmények között nagy kontrasztot biztosítanak (még nagy blendenyílás esetén is), és minimálisra csökkentik a torzítást és a képsík laposságát.

Az objektívfelépítés ábrája
Objektívfelépítés

[1] Aszférikus objektív

Az SEL16F28 modulációátviteli függvénye
MTF táblázat

[1] Kontraszt (%)  [2] Az objektív optikai középpontjától mért távolság (mm)  [3] Térbeli sűrűség  [4] 10 vonalpár/mm  [5] 30 vonalpár/mm  [6] Max. blende  [7] F8 blende  [8] Radiális értékek  [9] Tangenciális értékek

Az oldalon a következő javítást kívánjuk eszközölni: A Sony E-bajonettes fényképezőgépei esetében tévesen jelöltük a SteadyShot technológia meglétét, ezért az információt eltávolítottuk.

Műszaki adatok és funkciók

  • Ultravékony (22,5 mm) és könnyű kivitel

  • Kiváló minőségű alumíniumbevonat

  • Nagy teljesítményű optika aszferikus lencsetagokkal

  • Fényképek és videók készítését is lehetővé teszi

  • 35 mm-esnek megfelelő gyújtótávolság: 24 mm

Minimális fókusztávolság
0,24 m
Maximális nagyítási arány (x)
0,078x
Szűrőátmérő (mm)
49 mm
Tömeg
67 g

A doboz tartalma

Első objektívsapka, Hátsó objektívsapka

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről

Értékelések

A felhasználók véleménye