FE 12-24mm F4 G

Összes műszaki adat és funkció

SEL1224G

949 990 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t

Objektív műszaki adatai

Tartóelem
Sony E-bajonett
Formázás
35 mm-es Full Frame
Gyújtótávolság (mm)
12 – 24
35 mm-esnek megfelelő gyújtótávolság (APS-C)
18 – 36
Objektívcsoportok / elemek
13-17
Látószög (35 mm)
122゚– 84゚
Látószög (APS-C)
99° – 61°
Maximális blende (F)
4
Minimális blende (F)
22
Blendelamellák
7
Körkörös blende
Igen
Minimális fókusztávolság
0,28 m
Maximális nagyítási arány (x)
0,14
Szűrőátmérő (mm)
- (nem csatolható)
Képstabilizálás (SteadyShot)
– (vázba épített)
Zoomrendszer
Kézi
Telekonverter kompatibilitás (x1.4)
-
Telekonverter kompatibilitás (x2.0)
-
Napellenző típusa
Szirom alakú, rögzített típus

Méret és tömeg

Méretek (Átm. × H)
87 x 117,4 mm
Tömeg
565 g

A doboz tartalma

  • Elülső objektívsapka: Dedikált
  • Hátsó objektívsapka: ALC-R1EM
  • Táska
Placeholder

Jellemzők

Kép a(z) FE 12-24mm F4 G termékről

Nagy felbontás ultra-nagylátószög esetén is

A Full Frame E-bajonettes objektívek bármelyikében elérhető legszélesebb tartományt lefedve az FE 12-24mm F4 G zoomobjektív egyedülállóan kifejező lehetőséget kínál a tájak, városképek, épületek és más kiterjedt tárgyak esetén. A finomított ultra nagylátószögű optika dinamikus perspektívával, kiemelkedő felbontással és tisztasággal rögzíti a jeleneteket.

Kép a(z) FE 12-24mm F4 G termékről

Kiváló felbontás a kép teljes területén

Az innovatív optikai kialakítás négy aszférikus eleme hatékonyan kiküszöböli azokat az optikai aberrációkat, amelyek problémát jelenthetnek a nagylátószögű objektíveknél. Ez a figyelemre méltó objektív kiváló felbontást biztosít, amely teljes mértékben összhangban van a G Lens koncepcióval a zoomtartományban.

Tudj meg többet

Kép a(z) FE 12-24mm F4 G termékről

A Szuper ED-üveg javítja a felbontást és a kontrasztot

Egy Szuper ED (extraalacsony szórású) és három ED-üveg elem stratégiai alkalmazása minimalizálja a kromatikus aberrációt. A kromatikus aberráció hatékony csökkentése hozzájárul a kép élességének és tisztaságának javításához.

Tudj meg többet

Kép a(z) FE 12-24mm F4 G termékről

Tiszta és kontrasztos képek bármilyen fénynél

A Sony által kínált eredeti Nano AR bevonat az egyenletesen magas kontraszt és élesség érdekében visszaszorítja a tükröződéseket, amelyek becsillogást vagy szellemképet okozhatnak ellenfényes, illetve egyéb, kihívást jelentő fényviszonyok között. A sokfél szög esetében becsillanásmentes kialakítás nagyobb szabadságot biztosít a keretezés és komponálás során. (1. Tükröződésmentes nanokristály-bevonat / 2. Lencse / 3. Továbbított fény)

Tudj meg többet

Kép a(z) FE 12-24mm F4 G termékről

Kompakt, könnyű és hordozható

A kifinomult optikai kialakítás jelentősen csökkenti az objektívhenger teljes hosszát, valamint az elülső elem átmérőjét, de megőrzi a lehet legnagyobb optikai teljesítményt minden fókusztávolságnál és blendebeállításnál. Kompakt méretének és mindössze 565 grammos súlyának köszönhetően ez az objektív minden ideális, ahol fontos a hordozhatóság.

Kép a(z) FE 12-24mm F4 G termékről

Gyors, csendes autofókusz fényképekhez és videókhoz

Az autofókusz sebessége és pontossága elengedhetetlen a gyors rögzítéshez és a tárgy megbízható követéséhez, a csendes működés elengedhetetlen a videofelvételnél. Ez az objektív fejlett belső fókuszmechanizmust tartalmaz, mely a Sony Direct Drive SSM (DDSSM) rendszerének köszönhetően gyors, pontos AF-rögzítést, valamint egyenletes és csendes működést biztosít.

Tudj meg többet

Előnyök a filmfelvétel szempontjából

Az állandó F4 maximális blendének és a zoomtartománynak köszönhetően ezzel az objektívvel konzisztens expozíciót lehet elérni. A kiemelkedő sebességű és precizitású, továbbfejlesztett AF megbízható tárgykövetést biztosít a lenyűgözően látványos filmekhez.

Kép a(z) FE 12-24mm F4 G termékről

Egyenletes, rugalmas kezelés

A testreszabható fókuszrögzítő gombhoz másik funkciókat is lehet társítani, így az objektív még jobban kezelhető, az AF/MF kapcsolóval pedig a helyzetnek megfelelően lehet váltogatni a működési módot. A manuális fókuszálás gyors és érzékeny, szinte észrevehetetlen késéssel.

Tudj meg többet

Kép a(z) FE 12-24mm F4 G termékről

Magas szintű megbízhatóság mostoha körülmények között is

Az objektív kialakítása por- és nedvességálló, így jól védve, megbízhatóan működik a kihívást jelentő környezetben is. Magabiztos felvételkészítés kisebb esőben vagy szeles időben is.

Tudj meg többet

Kép a(z) FE 12-24mm F4 G termékről

Beépített napellenző

A beépített napellenző hatékonyan tartja távol a beeső fénysugarakat, melyek becsillanást vagy szellemképet okozhatnak, ezáltal optimális tisztaságot és kontrasztot biztosít még az objektív legszélesebb látószögénél is. A mellékelt objektívsapka közvetlenül a beépített napellenző fölé kerül.