70–400 MM, F4–5,6 G SSM II

Összes műszaki adat és funkció

SAL70400G2

879 999 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t

Objektív műszaki adatai

Tartóelem
Sony A-bajonett
Formázás
35 mm-es Full Frame
Gyújtótávolság (mm)
70–400 mm
35 mm-esnek megfelelő gyújtótávolság (APS-C)
105–600 mm
Objektívcsoportok / elemek
12/18
Látószög (35 mm)
34°–6°10’
Látószög (APS-C)
23°–4°10’
Maximális blende (F)
4–5,6
Minimális blende (F)
22-32
Blendelamellák
9
Körkörös blende
Igen
Minimális fókusztávolság
1,5 m
Maximális nagyítási arány (x)
0,27x
Szűrőátmérő (mm)
77 mm
Képstabilizálás (SteadyShot)
– (házba épített)
Telekonverter kompatibilitás (x1.4)
Kompatibilis manuális fókuszbeállításban
Telekonverter kompatibilitás (x2.0)
Kompatibilis manuális fókuszbeállításban

Méret és tömeg

Méretek (Átm. × H)
94,5 x 196 mm
Tömeg
1500 g (állványilleszték nélkül)

Lábjegyzet

*
„35 mm-esnek megfelelő gyújtótávolságú (APS-C)” és „Látószög (APS-C)” – cserélhető objektíves, APS-C típusú képérzékelővel rendelkező digitális fényképezőgépekhez.

Színválaszték

black

A doboz tartalma

  • Napellenző (ALC-SH121: szirom alakú, bajonettzáras)
  • Első objektívsapka
  • Hátsó objektívsapka
  • Táska
Placeholder

Jellemzők

Kép a(z) 70–400 mm-es, F4–5,6 G SSM II termékről

Prímobjektív teljesítmény 70 mm-től 400 mm-ig

E népszerű 70–400 mm-es F4–5.6-os G-objektív 2. kiadása megőrzi elődje kiemelkedő optikai kivitelezését, köztük a két ED (extra alacsony szórású) lencsetagot és kiegészíti egy tükröződésmentes nanokristály bevonattal, ami tovább csökkenti a nem kívánt tükröződés által okozott becsillanást és szellemképet, kristálytiszta képeket eredményezve. Kiemelkedő optikai teljesítmény, ami a teljes zoomtartományban felveszi a versenyt a prímobjektív minőségével.

Kép a(z) 70–400 mm-es, F4–5,6 G SSM II termékről

Kristálytiszta képek erős kontraszttal

A precíz optikai kialakításon felül a Sony tükröződésmentes nanokristály bevonata olyan pontos nano-struktúrájú bevonatot képez az objektíven, amely hatékonyan csökkenti a tükröződést, ami a becsillanást és a szellemképeket eredményezi. A végeredmény kiemelkedő tisztaság és erős kontraszt, amelyek kiváló felbontásban egyesülnek.

Kép a(z) 70–400 mm-es, F4–5,6 G SSM II termékről

Gyors követés és még jobb válaszidő

A Sony SSM automata fókusz rendszere már önmagában is egy vonzó funkció, amely rendkívül egyenletes és csendes működést kínál. Ezt a teljesítményt az új LSI meghajtókör a korábbi típusoknál lényegesen gyorsabb autofókuszos témakövetéssel egy új szintre emeli, ezáltal az SSM meghajtórendszer érzékenyebb, mint valaha.

Kép a(z) 70–400 mm-es, F4–5,6 G SSM II termékről

SSM (szuperszonikus élességállítás) fókuszállítás

Az SSM (szuperszonikus élességállítás) egy piezoelektromos meghajtórendszer, amely egyenletes, csendes automata fókuszt biztosít. Alacsony forgási sebesség mellett is magas nyomatékra képes, így azonnal reagál az indításra vagy a leállításra és precíz pozicionálást biztosít. Ez a fotós számára gyors, csendes, pontos fókuszálást jelent.

Kép a(z) 70–400 mm-es, F4–5,6 G SSM II termékről

Kifinomult működési élmény

A közgyűrű körül elhelyezett három fókuszrögzítő gomb egyszerű hozzáférést biztosít, mindegy hogyan tartja a fényképezőgépet. A Sony kiemelt figyelme a könnyed használatra szintén megjelenik a fókuszmódban, a fókusztartomány-kapcsolóban és a DMF (közvetlen kézi fókuszálás) képességben.

Kép a(z) 70–400 mm-es, F4–5,6 G SSM II termékről

Éles, kontúros reprodukció

A két ED (extra alacsony szórású) lencsetag a teljes zoomtartományban hozzájárul a prímobjektív osztályú élességhez és felbontáshoz, de ha szükséges az objektív csodálatos háttérbokeh készítésére is képes.

Kép a(z) 70–400 mm-es, F4–5,6 G SSM II termékről

Közelkép-készítési tulajdonság

A rendkívül sokoldalú zoomtartományon felül ez az objektív 1,4 centiméterről is képes fókuszálni, 0,27x nagyítási aránnyal, így a kisméretű tárgyak és részletek is kiváló minőségben kerülnek megörökítésre.

Kép a(z) 70–400 mm-es, F4–5,6 G SSM II termékről

Csodálatos háttérbokeh

A kilenclamellás körkörös blende kialakítás igény esetén képes gyönyörű, egyenletes háttérbokeh-t készíteni, természetes kiemelésekkel. Az egyenletes háttérlágyítás miatt a fókuszban lévő fókusz képes olyan szinten kiemelni a témát, hogy annak majdnem háromdimenziós hatása legyen.

Kép a(z) 70–400 mm-es, F4–5,6 G SSM II termékről

Por- és nedvességálló

A legizgalmasabb képek némelyike a legnagyobb kihívást jelentő környezetben születik. A por- és nedvességálló kialakítás azt jelenti, hogy az objektív még enyhén nedves vagy poros körülmények között is megbízhatóan működik, így magabiztosan rögzíthet képeket a nagyszerű felvételek lelőhelyein.