500 MM-ES F4 G SSM

Összes műszaki adat és funkció

SAL500F40G

5 485 999 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t

Objektív műszaki adatai

Tartóelem
Sony A-bajonett
Formázás
35 mm-es Full Frame
Gyújtótávolság (mm)
500 mm
35 mm-esnek megfelelő gyújtótávolság (APS-C)
750 mm
Objektívcsoportok / elemek
10/11
Látószög (35 mm)
Látószög (APS-C)
3°10'
Maximális blende (F)
4
Minimális blende (F)
32
Blendelamellák
9
Körkörös blende
Igen
Minimális fókusztávolság
4 m
Maximális nagyítási arány (x)
0,135x
Szűrőátmérő (mm)
42 mm (exkluzív)
Képstabilizálás (SteadyShot)
– (házba épített)
Telekonverter kompatibilitás (x1.4)
Kompatibilis
Telekonverter kompatibilitás (x2.0)
Kompatibilis manuális fókuszbeállításban

Méret és tömeg

Méretek (Átm. × H)
140 x 367,5 mm
Tömeg
3460 g (állványilleszték nélkül)

Lábjegyzet

*
„35 mm-esnek megfelelő gyújtótávolságú (APS-C)” és „Látószög (APS-C)” – cserélhető objektíves, APS-C típusú képérzékelővel rendelkező digitális fényképezőgépekhez.

A doboz tartalma

  • Napellenző (ALC-SH118: kerek alakú, rácsíptetős)
  • Első objektívsapka
  • Hátsó objektívsapka
  • kemény tok
  • Objektívszíj
  • Becsúsztatható cirkuláris polárszűrő
Placeholder

Jellemzők

Kép a(z) 500 mm-es F4 G SSM termékről

Teljes mértékben támogatja a magas pixelszámú érzékelőket

A jelenlegi képérzékelők olyan felbontást és képminőséget kínálnak, amely könnyedén felülmúlja a filmminőséget, míg az objektív a képprecizitás teljes előnyét kihasználni képes teljesítménnyel rendelkezik. A csúcstechnológiás G-objektív technológia párosul a kifinomult kialakítással az α objektívek teljesítményének és vezérlésének a csúcsát képviselve.

Kép a(z) 500 mm-es F4 G SSM termékről

Kristálytiszta képek erős kontraszttal

A precíz optikai kialakításon felül a Sony tükröződésmentes nanokristály bevonata olyan pontos nano-struktúrájú bevonatot képez az objektíven, amely hatékonyan csökkenti a tükröződést, ami a becsillanást és a szellemképeket eredményezi. A végeredmény kiemelkedő tisztaság és erős kontraszt, amelyek kiváló felbontásban egyesülnek.

Kép a(z) 500 mm-es F4 G SSM termékről

Éles a kép minden pontján

Az csúcstechnológiás optikai kialakításban helyet kapott három ED (extra alacsony szórású) lencsetag minimalizálja a torzítást, így a kép egész területén kimagasló élességet ér el, emellett a nagy felbontás és a kiváló kontraszt tökéletes keverékét csodálatosan egyenletes háttérbokeh hatással biztosítja az előtérben lévő területeknek, amely mély, dimenziós hatással kiemelheti a témát.

Kép a(z) 500 mm-es F4 G SSM termékről

Gyors követés és még jobb válaszidő

A Sony SSM automata fókusz rendszere már önmagában is egy vonzó funkció, amely rendkívül egyenletes és csendes működést kínál. Ezt a teljesítményt az új LSI meghajtókör a korábbi típusoknál lényegesen gyorsabb autofókuszos témakövetéssel egy új szintre emeli, ezáltal az SSM meghajtórendszer érzékenyebb, mint valaha.

Kép a(z) 500 mm-es F4 G SSM termékről

SSM (szuperszonikus élességállítás) fókuszállítás

Az SSM (szuperszonikus élességállítás) egy piezoelektromos meghajtórendszer, amely egyenletes, csendes automata fókuszt biztosít. Alacsony forgási sebesség mellett is magas nyomatékra képes, így azonnal reagál az indításra vagy a leállításra és precíz pozicionálást biztosít. Ez a fotós számára gyors, csendes, pontos fókuszálást jelent.

Kép a(z) 500 mm-es F4 G SSM termékről

Por- és nedvességálló

A legizgalmasabb képek némelyike a legnagyobb kihívást jelentő környezetben születik. A por- és nedvességálló kialakítás azt jelenti, hogy az objektív még enyhén nedves vagy poros körülmények között is megbízhatóan működik, így magabiztosan rögzíthet képeket a nagyszerű felvételek lelőhelyein.

Kép a(z) 500 mm-es F4 G SSM termékről

Kifinomult működési élmény

A közgyűrű körül elhelyezett négy fókuszrögzítő gomb egyszerű hozzáférést biztosít, mindegy hogyan tartja a fényképezőgépet. A Sony könnyed használatot támogató fejlesztései szintén megjelennek a kettős DMF (közvetlen kézi fókuszálás) módokban, egy fókusztartomány-kapcsolóban és egy funkcióban, mely fókuszálás előtt megméri a tárgytól való távolságot.

Szénszálas napellenző

A napellenző egy fontos része az objektív optikai kialakításának, az optimális teljesítmény érdekében mindig érdemes használni. Az objektívhez egy könnyű, szénszálas, selyemszállal szegélyezett napellenző tartozik, amely hatékonyan nyeli el a zavaró fényt.

Időjárásálló kivitel egymásba hajló szegélyekkel a por és nedvesség elleni védelemért; ideális az SLT-A77 és SLT-A99 fényképezőgéphez