DT 16–50 MM F2,8 SSM

Termékismertetők

258 999 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
83

4.5 termék 83 vásárlói vélemény alapján

52
26
2
2
1
Képminőség

Kiváló

Kialakítás

Egyszerű használat

Kiváló

Figyelem: A termékekről írt értékelésekben termékváltozatok jelenhetnek meg. A termékekről írt értékelésekben olyan termékváltozatok, szolgáltatások és/vagy funkciók szerepelhetnek, amelyek nem érhetők el minden országban.

83 vásárlói vélemény

0

Great zoom range for the low light.

SAL1650 2021.10.14. Rendezés elve: 100625 (Egyesült Királyság)

A bit bulky but I guess that's what you get if you want a F2.8 aperture. Love the zoom range for the low light capture. I'll always have this in my camera bag when I'm out shooting.

Képminőség

Kiváló

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Très bon objectif pour le paysage

SAL1650 2021.07.13. Rendezés elve: Domcolle (Franciaország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Associer à filtre polarisant c est parfait. Le prix reste raisonnable.

Képminőség

Funkciók

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

bon fonctionnement.

SAL1650 2021.01.27. Rendezés elve: zorglubc2651 (Franciaország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Acheté d'occasion pour remplacer le précédent volé. Très satisfait du fonctionnement et du rendu d'images. Juste un lourd avec Alpha A77 II.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

My most used glass by far

SAL1650 2020.12.15. Rendezés elve: Rayzee (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Perfect upgrade over my kit lens a Sony 18-55 sam II which at the time was ok but noisy when filming. This lense with 2.8 constant aperture is a dream to use, heavier than my old 18-55 but feels just right in the hand, on my a57 it feels well balanced with the body. Came without a UV protection filter and genuine Sony lens hood both of which are now resolved it looks the business. This is my first SSM lens from Sony and now will not be my last, it just sucks in the light and focuses quickly in almost silence. I say that because I have filmed with this lens and I cannot hear it change focus. Overall I love this lens and without a doubt this will be my most used glass in my kitbag.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

0

0

Can't Get Rid of It . . .

SAL1650 2020.08.15. Rendezés elve: plasmex (USA)

Accidently entered this trying to register a SELP1650, however I can't remove it as described in: https://www.sony.com/electronics/support/articles/S1F1791

Képminőség

Gyenge

Funkciók

Gyenge

Dizájn

Gyenge

Egyszerű használat

Gyenge

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

1

Válasz a következőtől: Sony Digital Imaging Support
2020.08.26.

Go to the Product Registration site.
Log in to your product registration customer account.
Once logged in, your registered products should be listed within your Home screen (My Product Locker).
From your Product Locker, click the X in the upper right-hand corner of the product you would like to delete.
Some products will have a black box with the Sony logo as the icon - it is difficult to see the X in these cases, hover your mouse in the upper right-hand corner of the icon and the mouse arrow will turn into the selection hand and you're able to click to delete.
You will receive a prompt verifying you wish to remove the item.
Click > Yes and the product will be removed.
Click > No and you will be taken back to your product locker.

For further assistance, please reach out to us directly: https://us.esupport.sony.com/support/s/support-contact?language=en_US&category=di

0

Sehr schönes Objektiv. Macht brillante Fotos

SAL1650 2020.07.27. Rendezés elve: Meintre (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Habe es vor 5 Jahren für Sony alpha 77 gekauft. Bin sehr zufrieden.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

0

0

Impressionnant

SAL1650 2020.05.30. Rendezés elve: DarkBull05120 (Franciaország)

Très bon objectif qualité d'image incroyable, le silence de fonctionnement est incroyable et la vitesse de mise au point hallucinante.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Bestes Reisezoom seiner Klasse!

SAL1650 2020.05.28. Rendezés elve: Niklas27 (Németország)

Ich nutze dieses Objektiv nun seit mittlerweile einem Jahr via Sony LA-EA3 Adapter an meiner A6300. Der Autofokus ist sehr schnell und leise und die Bildqualität ist selbst bei Offenblende am Bildrand das beste was ich bisher in dieser Reisezoom Klasse gesehen habe! Das Objektiv liefert in der Fokusebene eine hohe Schärfe und außerhalb davon ein schön weiches Bokeh. Die Verarbeitung des Objektivs ist hervorragend. Die Fokusskala hinter dem kleinen Fenster ist schick und macht etwas her. Der Zoom Lock Schalter wird eigentlich nicht benötigt, da mein Objektiv keinerlei Zoomcreep aufweist. Für ein APS-C Objektiv in diesem Brennweitenbereich ist es recht groß und dick. Angesichts der hervorragenden Leistung ist dies jedoch zu verschmerzen. Ich kann dieses Objektiv uneingeschränkt empfehlen und möchte es nicht mehr in meiner Fototasche missen. Lediglich ein Spritzwasserschutz wäre noch wünschenswert.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

2

0

0

Fantastic Pocket Rocket

SAL1650 2020.03.04. Rendezés elve: SCPH1000 (Egyesült Királyság)

I've had this lens over a year now and even though it's for APS-C cameras - on my full frame A99II it is superb, really sharp images and near silent focusing. I use this for YouTube work, interviews, landscapes, portraits and general walking about lens. It's one of my best purchases to go with my A99II.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

2

0

0

Tolle Schärfe

SAL1650 2020.03.01. Rendezés elve: Muellman (Németország)

Super Objektiv lohnt sich hervorragend an meiner A77ii

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

2

0

0

Lichtstarkes Objektiv

SAL1650 2019.12.17.  (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Vor 4 Wochen gekauft. Top für Videosequenzen. Gut für Lohlight Aufnahmen.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

0

0

ok

SAL1650 2019.06.20. Rendezés elve: skred (Egyesült Királyság)

i BOUGHT THIS 1 YEAR AGO. Its OK.. Need to try it with my old A55 to confirm quality.

Képminőség

Átlagos

Funkciók

Átlagos

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

4

0

Parfait pour les paysages

SAL1650 2019.05.13. Rendezés elve: Iluro_64 (Franciaország)

C'est le second objectif de ce type que j'achète. Le premier, où le filtre est bloqué et inamovible "coince" un peu en mise au point. Il a pris près de 10000 photos, et semble un peu fatigué. Je lui donne donc un remplaçant

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Dizájn

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Great lens

SAL1650 2019.04.15.  (USA)

The Sony 16-50 2.8 for the money really is a great lens, very sharp and fast.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

0

0

Alle Erwartungen übertroffen

SAL1650 2019.03.07. Rendezés elve: Keycastle (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Für meine neue Kamera (Sony A77M2) habe ich zeitgleich ein lichtstarkes Objektiv gesucht, das mir sowohl einen schönen Weitwinkelbereich bietet, aber auch Nahaufnahmen realisieren kann. Das SAL1650 mit F2.8 hat in jeder Hinsicht meine Erwartungen übertroffen. Klare Bilder im Macromodus und wunderschöne Innenraumaufnahmen, ohne Blitz, haben mich meine Kaufentscheidung nicht bereuen lassen.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

5

0

0

Polyvalent!

SAL1650 2018.11.27. Rendezés elve: Groove Me (Franciaország)

Un bon piqué, des flous de qualité. En grand angle à 16 mm les déformation ne sont pas trop importantes. Il excelle particulièrement à 35 mm. 50 mm le bokeh est vraiment doux. Je m'en sert en toutes occasions. Il est parfait mon A65.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Tres bien

SAL1650 2018.03.20. Rendezés elve: Chrma (Franciaország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Je viens d’acheter cet objectif. Je viens de le tester pendant un WE à Madrid et aucun soucis. Parfait pour ce genre d’utilisation. Relativement leger et s’adaptant à un grand nombre d’utilisation. Très bien egalement en terme de rendu de couleur

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Az egyik legjobb APS-C objektív a kategóriájában.

SAL1650 2018.03.19. Rendezés elve: Soul0101 (Magyarország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Ár/érték arányban a legjobb objektívek egyikének tartom. Nagyon szeretem, a Sony A77-emen javarészt csak ezt használom.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

0

0

0

Sehr gutes Objektiv

SAL1650 2017.12.04. Rendezés elve: hagro_300 (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Vor ca. 10 Tagen habe das Objektiv mit einer Kamera gekauft und es hat sich bewährt.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

4

0

0

Top Qualität

SAL1650 2017.11.13. Rendezés elve: dvoss (Németország)

In Kombination mit der Sony 77 ii das ideale Immerdrauf-Objektiv. Lichtstark und scharf bis in die Randbereiche. Sehr gutes Handling.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

3

0

0

Durchwachsen

SAL1650 2017.09.21.  (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Schärfe im Nahbereich bis 1 Meter überragend! Schärfe bei Landschaftsaufnahmen - bislang nicht erkennbar.

Képminőség

Megfelelő

Funkciók

Átlagos

Dizájn

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

4

5

0

Lumineux

SAL1650 2017.07.29. Rendezés elve: dacarta55 (Franciaország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Cet objectif est très lumineux et silencieux.Je suis impressionné par la finesse des images obtenues avec mon boitier alpha 68 ,je peux profiter pleinement de son capteur 24 M

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Garant für gute Bilder!

SAL1650 2017.07.10. Rendezés elve: MAVioso (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Erstklassige Abbildungseigenschaften auch bei offener Blende.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

3

0

0

The best crop sensor general purpose zoom

SAL1650 2017.05.26. Rendezés elve: jaffreywali (USA)

For many the choice boils down to this or the Zeiss 1680. I have been using a Zeiss 1680 first on an A300 and then A77 for the past 5-6 years. While the Zeiss has excellent image quality, a couple of things bothered me. First was the lens creep and second was the relative small aperture. I have been using the Sony 16-50 for the last few weeks on my A77 and my impressions are: 1. The overall image quality in terms of sharpness, color and distortion are identical to the Zeiss, with a slight edge to the Sony. The Sony performs much better in low or more challenging lighting situations. 2. The build quality of the Sony actually seems a shade higher than the Zeiss in all aspects. 3. The ability to lock the zoom is a nice feature. 4. I do miss the extra 30mm of reach. Doesn't seem like a big deal, but once you're used to the reach even missing 30mm is inconvenient. 5. The Sony focuses faster and more silently. Again, I thought this would not be a big deal for me, but it makes a difference (in favor of the Sony). Overall, I prefer the 16-50 to the 16-80 Zeiss. Clearly, Sony limited the reach to make space for the more expensive 16-80 which the Sony outperforms in every respect. Here is a photo comparing the relative sizes of the Zeiss and Sony.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

7

0

0

Bestes Bundle Objektiv

SAL1650 2017.04.10. Rendezés elve: gouverneur (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Erstes Bundle Objektiv, dass ich kaufen würde wenn es nicht dabei wäre.

Képminőség

Funkciók

Dizájn

Átlagos

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

4

0

0

Fast and bright.

SAL1650 2017.03.18. Rendezés elve: Jcbett (USA) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Bought this in a package with A77II. I would have ordered this one anyway. Good Sharp and Bright Color. Enjoy in Low Light.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

2

0

0

Sehr kompakt

SAL1650 2017.02.14. Rendezés elve: Kai Go (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Muste lange darauf warten hat sich aber gelohnt. Die Camera mit dem Objektiv zu kaufen war eine sehr gute gute Entscheidung.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

4

0

0

Scharfes, lichtstarkes Standardzoom

SAL1650 2017.01.10.  (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Das Objektiv besitze ich bereits seit einem Jahr auf einer Sony Alpha 65. Auf Grund seiner Schärfe und Lichstärke gehört es zu meinen meist eingetzten Objektiven, welches durchweg brillante Bilder liefert. Jedoch kam es beim Einsatz in sehr warmen Regionen im Termeraturbereich vonr 27°C bis 35°C zu erheblichen Problemen. Die Dichtung des Zooms lief außerordenlich schwer und blockierte. Die Kommunikation zwischen Kamera und Blende funktionierte nicht mehr. Die Bilder wurden stark überbelichtet, so daß das Objektiv nicht mehr einsetzbar war. Esbefindet sich derzeit bei der Fa. Geissler zur Reparatur.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

3

1

0

Rapide, précis et silencieux

SAL1650 2016.12.03. Rendezés elve: jeschmi76 (Franciaország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

J'utilise le Sony 16-50 à ouverture 2.8 constante depuis le mois de juillet avec mon ilca 77 M2. On toutes circonstances, cet objectif remplit pleinement ses missions : mise au point rapide et silencieuse, très bon piqué, pour des rendus de grande qualité. C'est un peu limite pour les bokehs, mais c'est normal, il n'est pas prévu pour ça. Je ne regrette pas mon achat.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

0

0

Im gesamten Zoombereich durchgehend Lichtstark

SAL1650 2016.08.27. Rendezés elve: ARW63 (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Kompromisslos bei Kontrast und Schärfe, Superschneller Autofocus, extrem leise

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

5

0

0

Bon rapport qualité prix

SAL1650 2016.08.01. Rendezés elve: ggu59 (Franciaország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Bien utile en basse lumière --------------------------------------------------------

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Dizájn

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Great lens.

SAL1650 2016.07.15. Rendezés elve: Itfcsam (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

4/5 because it's an awesome lens but it developed a fault just within the year. This being that the focus ring became a bit loose and could make the photo out of focus. Up until this point, I had used it all the time and will still use it all the time when it comes back (hopefully fixed in warranty.) Great lens though.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

2

1

0

Optique d'exellente qualitée

SAL1650 2016.07.13. Rendezés elve: gg33 (Franciaország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

J'ai acheté ce produit avec le boitier alpha 77-2, qui forment un couple parfait.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Csalódás volt!

SAL1650 2016.05.23. Rendezés elve: SoGa (Magyarország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Féléves használat alatt több oldalról kerestem a hiba okát, de nem találtam. Tájképnél a közelebbi kevelek is csupán foltok voltak, egy határozott vékonyabb vonal szakadozott volt, a színárnyalatok is kontúrosnak tűntek. Még a garanciális idő lejárta előtt megváltam tőle! Talán sokat vártam tőle, de csalódtam benne. A váz, - amivel használtam, az - SLT a77, más objektíveket szépen kiszolgál.

Képminőség

Megfelelő

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Egyszerű használat

Kiváló

0

0

0

DT16-50mm

SAL1650 2016.04.30. Rendezés elve: Pierre16 (Franciaország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Polyvalent et performant....................................

Képminőség

Funkciók

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

0

0

Beau produit sur le papier

SAL1650 2016.04.15. Rendezés elve: OlivierP95 (Franciaország)

J'ai acheté ce produit en juillet 2015. Je n'ai malheureusement pas pu m'en servir énormément puisqu'il a présenté un défaut de fonctionnement au niveau de l'autofocus au bout de 2 mois. Je viens juste de bénéficier d'un échange, je vais pouvoir me faire une meilleur idée. Au niveau des quelques photos que j'ai prise, je dirais que le produit est conforme aux description. C'est un bel objectif, très lumineux. L'ouverture à 2.8 est très appréciable et donne de très beaux effets.

Képminőség

Funkciók

Megfelelő

Dizájn

Megfelelő

Egyszerű használat

Megfelelő

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

2

0

Excellent objectif

SAL1650 2016.04.05. Rendezés elve: Ludo1314 (Franciaország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

J ai acheté cet objectif en remplacement du sigma 17-70 hsm qui me convenait très bien. Je trouvais le range un peu court mais finalement je m y suis bien adapté. L ouverture 2.8 constant a des avantages. J ai passé 1 journée à Chamonix avec et les photos sont parfaites. Monter sur un a77ii que du bonheur.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Dizájn

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Lichtstark

SAL1650 2016.02.25. Rendezés elve: Wolfgang50 (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Lichtstarkes Normalzoom mit gutem Weitwinkel Sehr gute Farbwiedergabe, spziell bei Aufnahmen im Freien - unabhängig vom Motiv. Einziger Nachteil ist das Gewicht und der Preis.

Képminőség

Funkciók

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

4

1

0

Super Lens

SAL1650 2016.01.29. Rendezés elve: MikeCL (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

This gives me such a good range on my camera I'm sure it will be the most common I use. Lovely handle and excellent results.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

6

0

0

Gutes Objektv

SAL1650 2015.11.20. Rendezés elve: anundfuersich (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Haptik und Verarbeitung gut. Bin begeistert von Lichstärke + Abbildungsschärfe. Verzeichnung bei 16 mm ist für Weitwinkelobjektive normal und kein Grund zu mäkeln. Hoffe es leistet mir jahrelang gute Dienste und funktioniert einwandfrei.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

5

1

0

Excellent piqué

SAL1650 2015.11.12. Rendezés elve: Alain 40 (Franciaország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Je possède cet objectif depuis 3 ans. Un bon choix pour les photos de paysage.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Starkes Standartobjektiv

SAL1650 2015.10.12. Rendezés elve: fReaKdaPunK (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Ich habe schon viele Fotos mit diesem Objektiv gemacht und bin absolut zufrieden mit der Qualität der Fotos.

Képminőség

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

3

0

0

Solide Qualität.

SAL1650 2015.10.11. Rendezés elve: Micha1967 (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Solide Qualität als Standartobjektiv. Macht was es soll und das auf Privatanwenderniveau sehr gut. Die Haltbarkeit kann ich allerdings noch nicht beurteilen.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

4

0

0

Bon objectif à ouverture constante

SAL1650 2015.09.11. Rendezés elve: Pascal_81 (Franciaország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

J'utilise cet objectif sur un SONY Alpha 77 II depuis deux mois et il me donne entière satisfaction. L'ergonomie et le fonctionnement de l'autofocus sont correct. Le boîtier corrige parfaitement les défauts de l'optique sur les JPEG de ce fait dans ce format elle est parfaite. On retrouve les défauts optiques en RAW mais leur traitement ne pose aucun problème (avec lightroom dans mon cas) ces défauts étant communs à toutes les optiques de ce genre. Pour faire simple, un bon objectif à f2.8 constant et abordable.

Képminőség

Funkciók

Dizájn

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

0

0

Quality Product

SAL1650 2015.09.04. Rendezés elve: Darky (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

I bought this lens 6 weeks ago. So far had excellent results with it. With aperture of 2.8f it is fast, it renders the colours beautifully. As mentioned in other reviews it is slightly heavy than 100 mm 2.8f lens. It balances in the hand well, I have stopped using a tripod, it is so easy to hold steady. Only grumble I would have is the lens hood that has been supplied. Cheap and very thin plastic. One slight drop and it cracked, had to be repaired by sellotape. I have not been able to bye a new one, it does not seem to be stocked any were. Sony please do sort the problem out.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

10

1

0

Super Weitwinkel-Zoom-Objektiv!

SAL1650 2015.07.15. Rendezés elve: TeWe (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Nach dem Umstieg auf eine Sony-DLSR mit 18-55mmm Kit-Objektiv, das an sich auch nicht schlecht ist, sollte ein neues und v.a. lichtstarkes WW-Zoom-Objekiv her! Nach langem Überlegen und noch längeren Recherchen habe ich mich letztendlich für dieses Objektiv entschieden ... und den Kauf bislang keine Sekunde bereut! Dieses Sony-Objektiv macht neben seinem sehr wertigen Eindruck super Bilder, deshalb habe ich es ja schließlich auch gekauft!!! Es ist in der Tat schon eine gewichtige Erscheinung, aber es liegt damit echt gut in der Hand. Und das es auch eine manuelle Fokussiermöglichkeit mittels Fokussierring gibt, ist für mich eine für mich völlig neue Erfahrung hinsichtlich einer aktiveren Bildgestaltung! Klasse!

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

5

0

0

Très bon objectif

SAL1650 2015.07.07. Rendezés elve: jeanclaudes (Franciaország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

J'ai acheté cet objectif avec le pack A 77II afin de remplacer mon appareil DSLR-A700P (avec objectif 16/105)

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

pour quelle utilisation.

SAL1650 2015.06.22. Rendezés elve: jurou (Franciaország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Utilisation video. Pour la photo objectif excellent. En video donne son maximum sur des plans moyens à gros plan avec faible profondeur de champ. Alors dans cette configuration, l'objectif donne une très bonne dynamique et un joli piqué.

Képminőség

Funkciók

Átlagos

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Átlagos

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Sehr guter Standartzoom

SAL1650 2015.06.03. Rendezés elve: Hannes95 (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

praktischer Zoombereich ohne Verlust der Blende so gelingen auch noch unter schwierigen Lichtverhältnisse akzeptable Fotos,diese hohe Offenblende hat nur einen kleinen Haken um die große Blende zu erreichen benötigt man viel Glas und so ist das dieses Objektiv nicht das leichteste.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

5

0

0

Sehr gutes Allrounder-Objektiv

SAL1650 2015.06.02. Rendezés elve: Giesi 2 (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Gesehen, probiert, gekauft und ich bin sehr zufrieden damit.

Képminőség

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

5

0

0

Best kit zoom I've ever owned

SAL1650 2015.05.04. Rendezés elve: DutchMikeM (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

My wife is very pleased with the portraits I get with this lens. It keeps up well with the grandchildren when I have the A77M2 in AF-C mode. It's brighter than the DT18-55 (mk 1) that came with my A55. The colours are good, and I haven't had any trouble thus far with ghosting. No zoom creep to report, either.

Képminőség

Funkciók

Dizájn

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

6

0

0

Top Linse !

SAL1650 2015.04.11. Rendezés elve: MG69 (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Kann mit so mancher "Festbrennweite" mithalten , super scharfes Teil !

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

1

0

Superb piece of glass

SAL1650 2015.03.16. Rendezés elve: Angelladee (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

This lens is fast and sharp. I have done whole days crowd shooting after forgetting a flash gun. Silent focusing means you can use this lens for video. The weather sealed lens means you can have fun, its solid build makes it a little heavy, but f2.8 throughout its focal length makes up for it . My everyday lens and I will live with it forever.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

10

3

0

Knackscharfes Teil

SAL1650 2015.02.16. Rendezés elve: Jensi1106 (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Tolles Objektiv mit einer hervorragenden Schärfe. Haptik sehr wertig. Zusammen mit der Sony A77II eine Klasse Kombination.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

2

0

0

Incontournable

SAL1650 2015.02.06. Rendezés elve: NR59 (Franciaország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Entièrement satisfait par cet objectif lumineux et d'une très bonne définition.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

0

0

Excellent

SAL1650 2015.02.06. Rendezés elve: clo836 (Franciaország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

je suis très content de la qualité optique de cet objectif.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Super Objektiv für Standardsituationen

SAL1650 2015.01.18. Rendezés elve: Ede1963 (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Zuerst schien mir der Preis für diesen Brennwertenbereich etwas hoch....aber in der Praxis muss man sagen dass es das Objektiv wert ist! Der Brennweitenbereich ist für Alltagssituationen okay,die Verarbeitung des Objektiv stimmt und die Lichtstärke ist klasse!

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

4

0

0

Objektiv von sehr guter Qualität

SAL1650 2015.01.05. Rendezés elve: KuSiBeck (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Objektiv von sehr guter Qualität in fast alle Brennweiten und dem meisten Blendeneinstellungen. Autofocus mit geringen Ausnahmen sehr schnell und treffsicher.

Képminőség

Funkciók

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

4

0

0

optique qualité

SAL1650 2015.01.05. Rendezés elve: englishbull (Franciaország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

optique achetée en décembre 2014, excellent piqué, trés lumineux, tout est bon ,excellente facture de qualité et rien à envier aux professionnels. Utiliser dans toutes circonstances, il me suit partout.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Belle qualité d'image sans bruit de mise au point

SAL1650 2014.12.04. Rendezés elve: Viger33 (Franciaország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Le zoom 16-50 SAL permet de réaliser des photos de qualité cohérente avec un capteur de 24 M pixels (Alpha 77). De plus, la plage de zoom et l'ouverture constante à 2.8, ainsi que l'absence de bruit lors de la mise au point me permettent de remplacer mes deux anciens objectifs 18-35 et 35-70 sans aucun regret.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Un objectif qui répond à mes attentes

SAL1650 2014.11.30. Rendezés elve: KTalec (Franciaország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Une qualité de finition irréprochable, avec la bague de zoom et de mise au point qui sont toutes les deux très agréables à manipuler. La qualité de l'image est au rendez-vous avec un piqué saisissant, et un bokeh très doux et agréable. La qualité Sony est au rendez-vous.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

2

0

0

Excellent Objectif

SAL1650 2014.11.16. Rendezés elve: CWAT (Franciaország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

J'ai acheté cet objectif pour le monter sur mon nouveau boitier A77 II, L'AF est très rapide, la mise au point est silencieuse (important pour le mode vidéo). La qualité de fabrication est tout simplement exceptionnelle (rien à voir avec le 18-55 d'un kit de base), revers de la médaille l'objectif est un peut lourd par rapport à d'autres modèles équivalents (ouverture et focale).

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Excellent produit

SAL1650 2014.11.13. Rendezés elve: Gaston49 (Franciaország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

3 semaines d'utilisation Que du bonheur ! Ouverture constante mini 2.8

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Kit lens

SAL1650 2014.11.07. Rendezés elve: Goredolf (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

So far only used occasionally but offers fast autofocus, build quality and images

Képminőség

Funkciók

Dizájn

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

6

0

Enfin un zoom en f/2.8 constant, abordable.

SAL1650 2014.11.02. Rendezés elve: Riddick (Franciaország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Cela fait longtemps que j'attendais cette optique zoom avec une ouverture f/2.8 constant ! Sony c'est enfin décider ! Pour ma part, j'en suis pleinement satisfait.

Képminőség

Funkciók

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

tres polyvalent

SAL1650 2014.10.20. Rendezés elve: mickey 974 (Franciaország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

prise en main facile, rapidité de la mise au point, silence du moteur,grande ouverture,poids correct......il ne vous reste plus qu'à chercher le meilleur tarif pour transformer votre boitier.

Képminőség

Funkciók

Dizájn

Átlagos

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Excellent

SAL1650 2014.10.07. Rendezés elve: malx33320 (Franciaország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Utilisé dans plusieurs environnements, pas réussit à le mettre ne défaut. (Associé à un Alpha 77II )

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

APS-C-re talán a legjobb

SAL1650 2014.10.03. Rendezés elve: PMiheller (Magyarország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

A torzítása még elfogadható szinten van, CA egész jó, vignettálás jó - csak lenne ilyen hosszabban is, mondjuk 16-80 vagy 18-135 ilyen minőségben...

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

2

0

0

Ein Sehr gutes Standart Objektiv

SAL1650 2014.10.02.  (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Vor 3 Monaten gekauft und keine sekunde bereut. Ein Sehr gutes Standart Objektiv

Képminőség

Funkciók

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

2

0

0

Amazing Results

SAL1650 2014.08.09. Rendezés elve: Tiny (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

In January I upgraded from an a65 to an a77, and the SAL1650 kit lens. I had used the a65 exclusively with a SAL18250 and kept that lens for my new purchase. The SAL1650 is an exceptional lens matching the optical performance of earlier Minolta lens. Constant f2.8 aperture and a silent efficient focus motor make this lens a joy yo behold.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

12

0

0

Hochwertige und schnelle Optik

SAL1650 2014.07.30. Rendezés elve: Sandro76 (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Habe mit dem SAL16-50 das Tamron 17-50 ersetzt. Erwartet hatte ich lediglich ein leiseres und schnelleres Objektiv. Beides wurde erfüllt. Darüber hinaus liegt die Abbildungsleistung gefühlt über dem bereits sehr guten Tamron. Das SAL 16-50 bildet zusammen mit meiner Alpha 77 eine Symbiose, um das technische Maximum aus Fotos herauszuholen. Ich kann dieses Objektiv nur empfehlen.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

8

1

0

indispensable

SAL1650 2014.07.29. Rendezés elve: aymen (Franciaország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

j'ai fait le choix d'acquérir ce sony aprés avoir testé le tamron 17-50 f2.8,malgré que ce dernier donne de trés bonnes résultat,le sony quand à lui le dépasse en terme de rapidité de mise en point,silence en mode vidéo et surtout piqué/qualité de l'image. Je l'utilise avec mon sony a77 et j'en suis pas deçu de ce duo de choc !

Képminőség

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0