SONNAR T* 135 MM F1,8 ZA

Összes műszaki adat és funkció

SAL135F18Z

703 999 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t

Objektív műszaki adatai

Tartóelem
Sony A-bajonett
Formázás
35 mm-es Full Frame
Gyújtótávolság (mm)
135 mm
35 mm-esnek megfelelő gyújtótávolság (APS-C)
202,5 mm
Objektívcsoportok / elemek
8/11
Látószög (35 mm)
18°
Látószög (APS-C)
12°
Maximális blende (F)
1,8
Minimális blende (F)
22
Blendelamellák
9
Körkörös blende
Igen
Minimális fókusztávolság
0,72 m
Maximális nagyítási arány (x)
0,25x
Szűrőátmérő (mm)
77 mm
Képstabilizálás (SteadyShot)
– (házba épített)

Méret és tömeg

Méretek (Sz x Ma x Mé)
88 x 114,5 mm
Tömeg
995 g

Lábjegyzet

*
„35 mm-esnek megfelelő gyújtótávolságú (APS-C)” és „Látószög (APS-C)” – cserélhető objektíves, APS-C típusú képérzékelővel rendelkező digitális fényképezőgépekhez.

A doboz tartalma

  • Napellenző (ALC-SH0003: kerek alakú, bajonettzáras)
  • Első objektívsapka
  • Hátsó objektívsapka
  • Táska
Placeholder

Jellemzők

Kép a(z) Sonnar T* 135 mm F1.8 ZA termékről

Egy csodálatos közepes prím teleobjektív

Ez a kiemelkedő ZEISS Sonnar kialakítás kielégíti a legkomolyabb műszaki követelményeket és művészi igényeket, ezáltal kiemelkedik a közepes prím teleobjektívek közül. Ha portrékészítéshez, gyenge fényviszonyok közötti fényképezéshez és egyéb felvételekhez keres prímobjektívet ebben a gyújtótávolsági kategóriában egy Full Frame, A-bajonettes fényképezőgéphez, akkor a SAL135F18Z a legjobb választás.

Kép a(z) Sonnar T* 135 mm F1.8 ZA termékről

Kivételes kontraszt és élethű részletvisszaadás

A precíziós optikai kialakításban helyet kapott két ED (extra alacsony szórású) lencsetag hatékonyan kompenzálja a kromatikus aberrációt, így az objektív összes blendenyílása mellett nagy felbontást és lélegzetelállító kontrasztot biztosít. A legmélyebb kontraszt és a legfinomabb gradáció természetes élethűséggel jelenik meg.

Kép a(z) Sonnar T* 135 mm F1.8 ZA termékről

Éles tárgyak egyenletes bokeh hatással a háttérben

Az F1.8-as maximális és a kilenclamellás körkörös blendenyílás széles mélységélesség-vezérlést kínál a tűéles előterekhez, szükség esetén egyenletes háttérbokeh hatással. A nagy maximális blendenyílás lehetővé teszi, hogy bonyolult fényviszonyok között nagy zársebességgel fotózzon gyorsan mozgó jeleneteket.

Kép a(z) Sonnar T* 135 mm F1.8 ZA termékről

Kerüljön közel a kisméretű tárgyakhoz és részletekhez

Az objektív képes akár 0,72 centiméterről is fókuszálni 0,25x nagyítási aránnyal, így apró tárgyakat és részleteket is meg tud örökíteni, ugyanolyan kiemelkedő élességgel és minőséggel, mint nagy tárgyak esetében. Ha azt szeretné, hogy az apró tárgyak igazán kiemelkedjenek, használja az objektív egyenletes háttérbokeh effektusát.

Kép a(z) Sonnar T* 135 mm F1.8 ZA termékről

Kiemelkedő szín és kontraszt

A ZEISS objektívek a kimagasló színvisszaadásukról és kontrasztjukról híresek. A ZEISS T* bevonat fontos tényezőként járul hozzá a zavaró tükröződések hatékony csökkentéséhez, amelyek rontják az általános képminőséget. Csökkent a becsillanás és a szellemképződés a javított színek és kontraszt miatt, amelyek mély, háromdimenziós hatást keltenek.

Gyenge fényviszonyok esetén is tiszta képek

A SAL135F18Z a nagy F1.8-as maximális blendenyílással nagyszerű választás, ha gyenge fényviszonyok között szeretne kézből fényképezni. A gyenge megvilágítású tulajdonsága még tovább erősödik, ha SteadyShot INSIDE funkciót tartalmazó fényképezőgéppel együtt használja, a fényképezőgépbe épített képstabilizátor rengeteg felvételkészítési helyzetben hatékonyan korrigálja a fényképezőgép rázkódását.