WH-XB700

Élet az EXTRA BASS™-el

A WH-XB700 EXTRA BASS™ fejhallgatók egyszerre nyújtanak kivételesen mély és kimagaslóan tiszta hangzást , valamint teljes vezeték nélküli szabadságot páratlan kényelemmel.

FEJPÁNT

WH-XB700 – vezeték nélküli fejhallgató

WH-XB700
Kép a(z) WH-XB700 – vezeték nélküli fejhallgató termékről

blueblack

55 999 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
EXTRA BASS logó
Kivételes basszus a mély, ütős hangzásért

A Sony EXTRA BASS™ termékcsaládjának tagjaként a WH-XB700 fejhallgató kiemeli az összes mély frekvenciát a kivételes basszus érdekében, mégis megőrzi az énekhang érthetőségét, így minden zeneszámot dübörgő ritmushullámokkal dob fel.

Vezeték nélküli szabadság – NFC és Bluetooth® technológiával

Az NFC (Near Field Communication, rövid hatótávolságú kommunikáció) és a Bluetooth® technológiának köszönhetően nincs többé szükség vezetékes kapcsolatra és összetett beállítási folyamatra. Egyszerűen érintse NFC-kompatibilis készülékét a fejhallgatóhoz a gyors, zökkenőmentes csatlakozáshoz, majd indítsa el zenei gyűjteménye átvitelét. Nincs NFC? Nem gond. Csatlakozzon Bluetooth® kapcsolaton keresztül, és máris kezdődhet az átvitel.

30 órás akkumulátor ikon
Nagy akkumulátorkapacitás a zavartalan zenehallgatásért

Kb. 4 óra töltés egész napra elég energiát biztosít – akár 30 óra lejátszást, így folyamatosan jöhetnek egymás után a számok és mixek.

Életstíluskép egy gyorstöltőre helyezett WH-XB700 fejhallgatóról
Gyorstöltés – ha sürgeti az idő

Ha a fejhallgató lemerülőben van, egy 10 perces gyorstöltés akár 90 percnyi lejátszási időt is adhat. Ideális megoldás, ha állandóan ide-oda rohan.

Letisztult formaterv, hosszú távú kényelem

Bármilyen is a stílusa, a WH-XB700 fejhallgató egyszerű, letisztult, kifinomult formaterve és a basszus burkolatának egy színű, élénk díszítése tökéletes találkozás. Puha fülpárnák a hosszan tartó kényelemért; ideális, hogy újra és újra meghallgathassa kedvenc albumát.

Életstíluskép egy férfiről, amint kihangosított hívást intéz a WH-XB700 fejhallgatót használva
A kihangosított hívásokhoz beépített mikrofon

Könnyedén válthat a zeneszámok és a hívások között, és ehhez még fejhallgatóját sem kell levennie. A bal oldali házon található multifunkciós gombot megnyomva a beépített mikrofon segítségével kihangosított hívásokat fogadhat a kiválasztott okostelefonokról.

Sony | Headphones Connect logó
Tedd egyedivé a hangzást

Állítsa be a tökéletes hangzást minden dalhoz. Az innovatív Sony | Headphones Connect alkalmazással beállíthatja a basszus szintjét, és választhat a klub, a koncertterem, az aréna és a kültéri stílusú hangzást adó előbeállítások közül.

Google Segéd és Amazon Alexa logó
Légy okosabb hangutasításos segéddel – Google Segéd, Amazon Alexa és Siri

Tervezd meg a napod; csatlakozz az okostelefonos hangvezérléshez a fejhallgató beépített mikrofonján keresztül. Szórakozhatsz, beszélgethetsz barátaiddal, tájékozódhatsz, zenét hallgathatsz, értesítéseket kaphatsz, emlékeztetőket állíthatsz be stb.

Hitelesített fejhallgató: személyre szabott élmény

A hitelesített 360 Reality Audio fejhallgatók és a Sony | Headphones Connect alkalmazás optimalizálja az élményt a fülforma elemzésével, így elmerülhetsz a lenyűgöző zenében.

Személyre szabott moziélmény

BRAVIA XR™-rel és WLA-NS7 vezeték nélküli adóval

A BRAVIA XR tévéken ezzel a fejhallgatóval és a WLA-NS7 vezeték nélküli adóval izgalmas Dolby Atmos®-élményben lehet részed, a 360 Spatial Sound hangzás pedig alkalmazkodik a füledhez.  

Egy nappaliban, a kanapén ülő férfi használja a fejhallgatót vezeték nélküli adóval
360 Spatial Sound Personalizer

A Sony | 360 Spatial Sound Personalizer alkalmazás személyre szabott hangzást nyújt. Az alkalmazás rögzíti és elemzi a füled alakját, így a fejhallgató személyre szabott hangteret hoz létre, amikor BRAVIA XR™ tévékkel van párosítva.

WLA-NS7 vezeték nélküli adó és a falra szerelt BRAVIA televízióhoz csatlakoztatott fejhallgató a szekrényen
Dolby Atmos-élmény

Ha a fejhallgató Sony WLA-NS7 vezeték nélküli adóval van BRAVIA XR™ tévéhez csatlakoztatva, a fantomhangszórókat a legideálisabban rendezi el körülötted, így valódi Dolby Atmos-élményben lehet részed. Légy a jelenet részese, és merülj el az akcióban.

Artist_connection
Hallgass meg zenemintát a lejátszó demóján az Artist Connection letöltésével

Műszaki adatok és funkciók

Élje át a basszust. A WH-XB700 EXTRA BASS™ fejhallgatók az erőteljes EXTRA BASS™ hangzást tisztán érthető énekhanggal, Bluetooth®-kapcsolattal, hosszú akkumulátoros idővel, letisztult formatervvel, valamint mindennapi kényelemmel és praktikummal ötvözik.
  • EXTRA BASS™ a mély, ütős hangzásért

  • Egyérintéses zenehallgatás Bluetooth® és NFC technológiával

  • Akár 30 órányi akkumulátorkapacitás és gyorstöltés funkció

  • Letisztult formaterv, hosszú távú kényelem

  • A kihangosított hívásokhoz beépített mikrofon

HANGSZÓRÓEGYSÉG
30 mm-es (dóm rendszerű)
S-Master HX
Nem
FREKVENCIAÁTVITEL (BLUETOOTH®-KOMMUNIKÁCIÓ)
20 – 20 000 Hz (44,1 kHz-es mintavételezés)
PASSZÍV MŰKÖDÉS
Igen
NFC
Igen
A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről

Értékelések

A felhasználók véleménye