FEJHALLGATÓ

WH-XB700 EXTRA BASS™ vezeték nélküli fejhallgatók

WH-XB700

Kép a(z) WH-XB700 EXTRA BASS™ vezeték nélküli fejhallgatók termékről

blueblack

51 435 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
Képek a(z) WH-XB700 EXTRA BASS™ vezeték nélküli fejhallgatók termékről
Képek a(z) WH-XB700 EXTRA BASS™ vezeték nélküli fejhallgatók termékről
Képek a(z) WH-XB700 EXTRA BASS™ vezeték nélküli fejhallgatók termékről
Képek a(z) WH-XB700 EXTRA BASS™ vezeték nélküli fejhallgatók termékről
Képek a(z) WH-XB700 EXTRA BASS™ vezeték nélküli fejhallgatók termékről
Képek a(z) WH-XB700 EXTRA BASS™ vezeték nélküli fejhallgatók termékről

Jellemzők

EXTRA BASS™ a mély, ütős hangzásért

A Sony EXTRA BASS™  termékcsaládjának tagjaként a WH-XB700 fejhallgató kiemeli az összes mély frekvenciát a kivételes basszus érdekében, mégis megőrzi az énekhang érthetőségét, így minden zeneszámot dübörgő ritmushullámokkal dob fel.

NFC és Bluetooth® az azonnali csatlakozáshoz

Az NFC (Near Field Communication, rövid hatótávolságú kommunikáció) és a Bluetooth® technológiának köszönhetően nincs többé szükség vezetékes kapcsolatra és összetett beállítási folyamatra. Egyszerűen érintse NFC-kompatibilis készülékét a fejhallgatóhoz a gyors, zökkenőmentes csatlakozáshoz, majd indítsa el zenei gyűjteménye átvitelét. Nincs NFC? Nem gond. Csatlakozzon Bluetooth® kapcsolaton keresztül, és máris kezdődhet az átvitel.

Nagy akkumulátorkapacitás a zavartalan zenehallgatásért

Egy nagyjából 4 órás töltés egész napra elegendő töltést ad: kb. 30 órányi lejátszási időt, így nyugodtan hallgathatja a zeneszámokat folyamatosan egymás után.

Gyorstöltés – ha sürgeti az idő

Ha a fejhallgató lemerülőben van, egy 10 perces gyorstöltés akár 90 percnyi lejátszási időt is adhat. Ideális megoldás, ha állandóan ide-oda rohan.

Letisztult formaterv, hosszú távú kényelem

Bármilyen is a stílusa, a WH-XB700 fejhallgató egyszerű, letisztult, kifinomult formaterve és a basszus burkolatának egy színű, élénk díszítése tökéletes találkozás. Puha, párnázott hangsugárzóegységei hosszú távon is kényelmesek, billenthető kialakításuk pedig ideálissá teszi őket kedvenc albumai folyamatos hallgatásához is.

A kihangosított hívásokhoz beépített mikrofon

Könnyen beszélhet akár zenehallgatás közben is – elég megnyomnia a fejhallgató többfunkciós gombját (a középsőt a háromból), és a beépített mikrofon segítségével kihangosításos hívásokat fogadhat megfelelő okostelefonok esetében. Könnyedén válthat a zeneszámok és a hívások között, nem kell levennie a fejhallgatót sem.

Szabja testre a hangzást

Állítsa be a tökéletes hangzást minden zeneszámhoz. Az innovatív Sony | Headphones Connect alkalmazással beállíthatja a basszus szintjét, és választhat a klub, a koncertterem, az aréna és a kültéri stílusú hangzást adó előbeállítások közül.

Legyen felkészültebb a hangutasításos segéddel

Tegye hatékonyabbá a napját; használja okostelefonjának hangutasításos segédfunkcióját a fejhallgató beépített mikrofonján keresztül. Szórakozhat, beszélgethet az ismerőseivel, tájékozódhat, zenét hallgathat, értesítéseket kaphat, emlékeztetőket állíthat be stb..

Műszaki adatok
Élje át a basszust. A WH-XB700 EXTRA BASS™ fejhallgatók az erőteljes EXTRA BASS™ hangzást tisztán érthető énekhanggal, Bluetooth®-kapcsolattal, hosszú akkumulátoros idővel, letisztult formatervvel, valamint mindennapi kényelemmel és praktikummal ötvözik.
  • EXTRA BASS™ a mély, ütős hangzásért

  • Egyérintéses zenehallgatás Bluetooth® és NFC technológiával

  • Akár 30 órányi akkumulátorkapacitás és gyorstöltés funkció

  • Letisztult formaterv, hosszú távú kényelem

  • A kihangosított hívásokhoz beépített mikrofon

Hangszóróegység
30 mm-es (dóm rendszerű)
S-Master HX
Nem
Frekvenciaátvitel:
5 – 22 000 Hz (JEITA)
Frekvenciaátvitel (Bluetooth® kommunikáció)
20 – 20 000 Hz (44,1 kHz-es mintavételezés)
Passzív működés
Igen
NFC
Igen
A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről