FEJHALLGATÓ

WH-H910N h.ear on 3 vezeték nélküli, zajszűrő fejhallgató

WH-H910N

Kép a(z) WH-H910N h.ear on 3 vezeték nélküli, zajszűrő fejhallgató termékről

redorangegreenblueblack

Képek a(z) WH-H910N h.ear on 3 vezeték nélküli, zajszűrő fejhallgató termékről
Képek a(z) WH-H910N h.ear on 3 vezeték nélküli, zajszűrő fejhallgató termékről
Képek a(z) WH-H910N h.ear on 3 vezeték nélküli, zajszűrő fejhallgató termékről
Képek a(z) WH-H910N h.ear on 3 vezeték nélküli, zajszűrő fejhallgató termékről
Képek a(z) WH-H910N h.ear on 3 vezeték nélküli, zajszűrő fejhallgató termékről
Képek a(z) WH-H910N h.ear on 3 vezeték nélküli, zajszűrő fejhallgató termékről
Képek a(z) WH-H910N h.ear on 3 vezeték nélküli, zajszűrő fejhallgató termékről
Képek a(z) WH-H910N h.ear on 3 vezeték nélküli, zajszűrő fejhallgató termékről

Jellemzők

A kéttónusú színek illeszkednek az életstílusához

Az új h.ear termékcsalád ötféle kéttónusú színkombinációban érhető el, így biztosan megtalálja az életstílusához tökéletesen illeszkedőt. A fejhallgató és a fülpárna eltérő színének köszönhetően saját, igazán egyedi megjelenést érhet el. Próbálja ki kedvenc öltözékével, kiegészítőivel – magától értetődő harmónia.

Karcsú és sima a teljes kényelemért

Hihetetlenül karcsú fülpárnák és a fejhez jobban illeszkedő szilikonos fejpánt révén ez a fejhallgató egész nap kényelmes viselet. Könnyű és kompakt, használat után pedig összehajtható, így könnyen lehet tárolni akár tokban, akár táskában.  

Kettős zajérzékelő technológia

A fejhallgató felületén található két (egy visszacsatolt, egy előrecsatolt) zajszűrőmikrofon több környezeti hangot észlel – akár repülőútról, városi forgalomról vagy munkahelyi csevegésről van szó.

Az adaptív hangszabályozás automatikusan alkalmazkodik Önhöz – bármit is csinál éppen

A Sony | Headphones Connect alkalmazásban elérhető az Adaptív hangszabályozás okosfunkció, amely automatikusan észleli a közelgő elfoglaltságot – pl. utazás, séta, várakozás –, majd a helyzethez igazítja a környezetihang-beállításokat. A beállításokat módosíthatja a kedve szerint is.

Gyors fülelés üzemmódban cseveghet

Egy gyors beszélgetést szeretne lebonyolítani? Tartsa a kezét az érintésérzékelő fölé, és a zene elhalkul, a környezet hangja pedig hangosabb lesz.

25 mm-es hangszóróegység

A kis méretű, de erőteljes, 25 mm-es hangszóró kifejezetten merev alumínium dómmal és puha, poliuretán peremű membránnal ugyanakkora hangnyomást hoz létre, mint a hagyományos 40 mm-es hangszórók – ideális megoldás a mély zengéstől a szárnyaló énekhangig terjedő, teljes frekvenciaskála visszaadásához.

Valóban autentikus hangzás

Élvezze a CD-lemezeknél is tisztább, stúdióminőségű, nagy felbontású hangok apró részleteit is. A zene iránti szenvedélyünk minden alkatrészben megtestesül, a jelfeldolgozástól a hangsugárzóig – mintha az előadó Ön előtt játszana. 

Jobb Bluetooth®-hang 

Az LDAC kb. háromszoros adatmennyiség továbbítását biztosítja (990 kb/s maximális átviteli sebességgel) a hagyományos BLUETOOTH® vezeték nélküli adatátvitelhez képest, így lehetővé válik a High-Resolution Audio hanganyagok kivételesen jó – a vezetékes kapcsolatéval vetekedő – minőségű lejátszása.

A DSEE HX feljavítja a digitális zenét

A tömörítési eljárás során elveszett, felső tartományba tartozó hangok visszaállításával a HX digitális hangzásjavító eszköz (DSEE HX™) újrateremti a gazdag, természetes hangzást a digitális zenefájlokból. 

Akku egész napra, gyorstöltés

Kimagasló, 35 órás akkumulátorkapacitásának köszönhetően elegendő teljesítmény áll rendelkezésére hosszabb utazásokon is. Ha pedig gyorsan kell töltenie, 2,5 órányi lejátszásra elegendő energiát vehet fel mindössze 10 percnyi töltéssel a külön kapható hálózati adapter vagy bármilyen minőségi USB-adapter jóvoltából.

Csak mondja ki a hangutasításos segédfunkció számára

Szervezze meg a napját – a segédjével. Szórakozzon, tartsa a kapcsolatot a barátaival, gyűjtsön információkat, hallgasson zenét, nézze meg az értesítéseket, állítson be emlékeztetőket stb.

Számok átugrása érintéssel

Fogadhatja a hívásokat, kezelheti a zenét, és aktiválhatja a Google Assistant vagy Siri szolgáltatást – mindezt egyszerű érintésalapú vezérléssel.

Finomhangolja a beállításokat telefonjáról

A Sony | Headphones Connect alkalmazásban egyebek mellett megadhatja a hangszínszabályozó beállításait és kiválaszthatja surround hangzást.

Műszaki adatok
Dobja fel a napjait csodás zenével. A h.ear on 3 vezeték nélküli, zajszűrő fejhallgató különféle kéttónusú színekben érhető el, így könnyen kiválaszthatja az életstílusához leginkább illeszkedőt. Több zenét és nagyobb kényelmet élvezhet kiváló hangminőséggel a stúdiós élményért, továbbá kettős zajérzékelő technológiával megvalósított digitális zajszűrést, intelligens zenehallgatást szolgáló adaptív hangszabályozást, valamint karcsúbb, jobban illeszkedő formatervet.
  • Kompatibilis a nagy felbontású hang technológiájával

  • A digitális zajszűrés és a környezeti hang üzemmóddal Ön szabályozhatja, hogy mit hall

  • Kiváló minőségű, vezeték nélküli hang BLUETOOTH® és LDAC™ technológiával

  • Karcsú, könnyű és kényelmes az egész napos zenehallgatásért

  • Finomhangolja a hangzást a Sony | Headphones Connect alkalmazással

Hangszóróegység
25 mm (dóm rendszerű)
DSEE HX
Igen
Bemenet(ek)
Sztereó minidugasz
Frekvenciaátvitel:
5 Hz – 40 000 Hz (JEITA)
Frekvenciaátvitel (Bluetooth® kommunikáció)
20 Hz – 20 000 Hz (44,1 kHz mintavételezés) / 20 Hz – 40 000 Hz (LDAC 96 kHz mintavételezés, 990 kb/s)
Frekvenciaátvitel (aktív működés) 
5 Hz – 40 000 Hz
Passzív működés
Igen
NFC
Igen
Kábel hossza
Kb. 1,2 m
A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről