WH-1000XM4 

CSAK ZENE.
SEMMI MÁS.

A WH-1000XM4 fejhallgató használatakor csak te vagy és a zene – kevesebb zaj, még tisztább hangzás és az automatikusan testre szabott élmény az intelligens zenehallgatási technológiának köszönhetően.

FEJPÁNT

WH-1000XM4 vezeték nélküli, zajszűrő fejhallgató

WH-1000XM4
Kép a(z) WH-1000XM4 vezeték nélküli, zajszűrő fejhallgató termékről

bluewhiteplatinumsilverblack

151 999 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
Válj eggyé a zenével

Fedezd fel, hogy a WH-1000XM4 fejhallgató hogyan ötvözi a legfejlettebb zajszűrési technológiát a kivételes hangminőséggel és számos intelligens funkcióval a páratlan zenei élmény megteremtése érdekében.

Nézz körül a WH-1000XM4 fejhallgatók között
Fő jellemzők
Zajszűrős fejhallgató vonaton
Fejlett zajszűrés
Prémium hangzás platformon
Első osztályú hangminőség
Intelligens technológiát alkalmazó fejhallgató étteremben
Intelligens zenehallgatási technológia
Fejlett zajszűrés

Akár hosszú repülőúton vagy, akár kávézóban lazítasz, a WH-1000XM4 fejhallgató továbbfejlesztett zajszűrési technológiát kínál, és még több magas- és középtartományú hangot zár ki.

A technológia, amely valóra váltja az álmokat

A kettős zajérzékelő technológia fülhallgató egységenként két-két mikrofonnal észleli a környezeti zajt, az adatokat pedig továbbítja a QN1 HD zajszűrő processzornak. Az új algoritmust használó QN1 HD zajszűrő processzor ekkor valós idejű zajszűrést végez a különféle akusztikai környezetekhez. Az új Bluetooth® Audio SoC megoldással együttműködve észleli a zene- és zajjeleket, valamint a hangszóróegység és a fül közötti akusztikus viszonyokat, és másodpercenként több mint 700 mintavétellel alkalmazkodik azokhoz.

QN1 HD zajszűrő processzor
Optimalizált zajszűrés

A zajszűrési csúcsteljesítmény érdekében a WH-1000XM4 fejhallgató két technológiát ötvöz: a személyes zajszűrés-optimalizáló kifejezetten rád van szabva, a légköri nyomáshoz igazodó optimalizálás fejlesztése pedig célzottan, a repülőutakhoz történt.

Környezeti hangok szabályozása

A környezeti hangokat a Sony | Headphones Connect alkalmazásból állíthatod úgy, hogy utazás közben a zajt kiszűrd, de a fontos hangokat – például a hangosbemondót – ne.

wh-1000xm4 fejhallgató bal fülrészének közeli képe
Vezeték nélküli, prémium hangzás

Az LDAC kb. háromszoros adatmennyiséget továbbít (990 kb/s maximális átviteli sebességgel) a hagyományos BLUETOOTH® hangátvitelhez képest, így lehetővé válik a nagy felbontású hangtartalmak különösen jó – a vezetékes kapcsolatéval vetekedő – minőségű lejátszása.

A WH-1000XM4 fejhallgató alkatrészeinek robbantott ábrája
A hiteles hangzás

A QN1 HD zajszűrő processzor beépített analóg erősítője páratlan jel-zaj arányt kínál a hordozható eszközök alacsony torzítása és kivételes hangminősége érdekében. Nagy teljesítményű, 40 mm-es meghajtóegysége és LCP-membránja révén a fejhallgató tökéletesen kezeli az erőteljes ütemeket, és a frekvenciasávokat 40 kHz felső határig képes megszólaltatni.

Minden tömörített fájl helyreállítása valós időben zajlik

A DSEE Extreme™ digitális hangzásjavító eszköz – az Edge-AI (mesterséges intelligencia) segítségével – valós időben feljavítja a tömörített digitális zenefájlokat. Dinamikusan felismeri a zeneszámok hangszereit, zenei műfaját és különleges elemeit (pl. vokált, közjátékot), és helyreállítja a tömörítéssel elvesző magas hangokat a teljesebb zenei élmény érdekében.

DSEE Extreme logó
Intelligens zenehallgatási technológia a hangélmény szolgálatában

A WH-1000XM4 fejhallgató intelligens technológiák sorát felhasználva teremt zökkenőmentes, szabadkezes hangzásélményt. Például elég megszólalni, és a Speak-to-Chat funkció szünetelteti a zenelejátszást, az adaptív lejátszás pedig – egy közelségérzékelő és két gyorsulásmérő révén – észleli, hogy a fejhallgató a fejeden van-e.

Kényelem a mindennapokban – Speak-to-Chat

Amint beszélni kezdesz valakihez, a „Speak-to-Chat” funkció automatikusan leállítja a zenét, és beengedi a környezet hangjait a beszélgetéshez – praktikus, ha nem szeretnéd levenni a fejhallgatót, vagy ha tele a kezed. Ez az intelligens funkció a „Precise Voice Pickup” technológiára épül, és öt, a fejhallgatóba épített mikrofonnal, valamint fejlett audiojel-feldolgozással ismeri fel a hangodat, és reagál arra. A beszélgetés végén pedig a zene automatikusan szól tovább.

Az adaptív hangszabályozás automatikusan alkalmazkodik hozzád – bármit is csinálsz éppen

Az intelligens adaptív hangszabályozási funkció érzékeli, hogy hol vagy és mit csinálsz, majd az ideális hangzásélménynek megfelelőre módosítja a környezetihang-beállításokat.

WH-1000XM4 fejhallgató buszon utazva
Utazás

Merülj el az élményben utazásaid során, semmilyen háttérzaj nem zavarja meg kedvenc zeneszámaidat.

WH-1000XM4 fejhallgató az utcán
Séta

Sem az utcán, sem az irodában nem kerüli el semmi a figyelmedet, zavartalanul élvezheted a zenét.

WH-1000XM4 fejhallgató megállóban várakozva
Várakozás közben

Hallhatod a fontos bejelentéseket várakozás közben, miközben a többi háttérzaj néma marad.

Megtanulja a kedvenc helyszíneidet

Idővel az adaptív hangszabályozás megtanulja felismerni a gyakran látogatott helyszíneidet – például a munkahelyedet, az edzőtermet, a kedvenc kávézódat –, és a hangzást a helyzetnek megfelelően módosítja.

Térkép
Fejhallgató, amely reagál rád

A beépített közelségérzékelő és két gyorsulásérzékelő észleli, hogy rajtad van-e a fejhallgató, majd ennek megfelelően alakítja a zenelejátszást az akkumulátor kímélése érdekében.

WH-1000XM4 fejhallgató nyakba helyezve egy kávézóban
A zene szüneteltetése

Ha leveszed a fejhallgatót, a zenelejátszás automatikusan szünetel.

WH-1000XM4 fejhallgató viselése kávézóban
A lejátszás folytatása

Ha ismét felveszed a fejhallgatót, a zene lejátszása automatikusan folytatódik.

Gyors fülelés üzemmód egy kávézóban
Gyors fülelés üzemmód

Gyorsan hallanod kell a közeli beszédet vagy hangokat? Csak tedd a kezed a készülékházra: a hangerő azonnal lehalkul, a környezeti hangok pedig bejutnak.

Viselje egész nap tökéletes kényelemben

A WH-1000XM4 fejhallgató ötvözi a kifinomult megjelenést a kivételes kényelemmel. Rendkívül puha, uretánhab fülpárnái egyenletesen szétoszlatják a nyomást, és szorosabban, stabilan simulnak a fejhez. Könnyebb kialakításának köszönhetően pedig szinte észre sem veszed, hogy hordod.

Egész napos használat, gyorstöltés

Bőséges, 30 órás akkumulátorkapacitása hosszú utakra is elegendő. Ráadásul 10 percnyi gyorstöltéssel 5 órányi lejátszásra elegendő energiát vehet fel a választható hálózati adapter segítségével.

Könnyed működtetés

A zene vezérlésétől a hangutasításos segédfunkció elérésén át a kihangosításos hívásokig – mindez igazán egyszerű a WH-1000XM4 fejhallgatóval.

WH-1000XM4 hangutasításos segédfunkcióval
Legyél felkészültebb a hangutasításos segéddel

Segítség érintés nélkül. Mondd azt, hogy „OK Google” vagy „Alexa” a kívánt segéd aktiválásához. Szórakozhatsz, tarthatod a kapcsolatot a barátaiddal, informálódhatsz, zenét hallgathatsz, emlékeztetőket állíthatsz be stb. Még a fejhallgató funkcióit, köztük a zajcsökkentést is vezérelheted hanggal.

WH-1000XM4 kihangosított hívással
Tisztább kihangosításos hívások 

A beszélgetések szabadon folynak a könnyen kezelhető kihangosítással. A telefon maradhat, ahol van – dupla koppintás, és máris beszélhetsz. Az öt mikrofont és fejlett audiojel-feldolgozást használó „Precise Voice Pickup” technológiával felvértezett WH-1000XM4 tisztább beszédhangot nyújt a beszélgetőpartner felé. 

WH-1000XM4 érintésvezérléssel
Vezérlés érintéssel

A panel koppintásával vagy pöccintésével válthatsz zeneszámot, hangosíthatod vagy halkíthatod az eszközt, illetve hívást indíthatsz vagy fogadhatsz.

Sony | Headphones Connect alkalmazás

A „Környezeti hangok szabályozása” a Sony | Headphones Connect alkalmazással lehetővé teszi a háttér hangerejének szabályozását, sőt, képes a beszédhangon kívül mindent kiszűrni. Emellett a hangszínszabályzóval egyénivé, a zenének megfelelővé teheti a hangerőszinteket.

Headphones Connect logó
Többpontos csatlakozás

A teljes körű kényelem érdekében a WH-1000XM4 fejhallgató egyszerre két Bluetooth-eszközzel is párosítható, így bejövő hívás esetén a fejhallgató tudni fogja, melyik cseng, és automatikusan kapcsolódik a megfelelőhöz. Gyorsan és könnyedén válthatsz is a két eszköz között, egyetlen gombérintéssel.

WH-1000XM4 férfin, egy étteremben
Fast Pair logó

A WH-1000XM4 támogatja a Google új Fast Pair funkcióját: egy hangjelzés alapján megtalálhatod, hol hagytad WH-1000XM4 fejhallgatódat, vagy megnézheted az utolsó ismert helyét a Google Készülékkereső okostelefonos alkalmazással.

WH-1000XM4 behajtva
Elforgatható, összehajtható szerkezet

A hangsugárzóegységek elfordíthatók befelé, így nagyszerűen elférnek kompakt tokban is.

WH-1000XM4 hordtokban, kábellel
Hordtok kábellel

A tartozék hordtok strapabíró, és tartalmaz egy kábelt is a vezetékes zenehallgatáshoz.

Tanúsított fejhallgató: személyre szabott élmény

A hitelesített 360 Reality Audio fejhallgatók és a Sony | Headphones Connect alkalmazás optimalizálja az élményt a fülforma elemzésével, így elmerülhetsz a lenyűgöző zenében.

Személyre szabott moziélmény

BRAVIA XR™-rel és WLA-NS7 vezeték nélküli adóval

A BRAVIA XR tévéken ezzel a fejhallgatóval és a WLA-NS7 vezeték nélküli adóval izgalmas Dolby Atmos®-élményben lehet részed, a 360 Spatial Sound hangzás pedig alkalmazkodik a füledhez.  

Artist_connection
Hallgass meg zenemintát a lejátszó demóján az Artist Connection letöltésével

Műszaki adatok és funkciók

Az intelligens és intuitív WH-1000XM4 fejhallgató továbbfejlesztett zajszűrést, kivételes hangminőséget és intelligens hallgatástámogatást kínál, amely alkalmazkodik a viselkedésedhez és a tartózkodási helyedhez.
  • A QN1 HD zajszűrő processzor, a Bluetooth Audio SoC és a kettős zajérzékelő zavartalan zenehallgatást tesz lehetővé

  • Személyes zajszűrő optimalizáló és légköri nyomáshoz igazodó optimalizálás

  • Kiváló hangminőség DSEE Extreme™ és LDAC technológiával

  • Az adaptív hangszabályozás automatikusan módosítja a környezetihang-beállításokat az aktuális helyszínnek és viselkedésnek megfelelően

  • Vezeték nélküli szabadság BLUETOOTH® technológiával

HANGSZÓRÓEGYSÉG
40 mm, dóm rendszerű (CCAW lengőcséve)
DSEE Extreme
Igen
FREKVENCIAÁTVITEL
4 Hz - 40 000 Hz
FREKVENCIAÁTVITEL (BLUETOOTH®-KOMMUNIKÁCIÓ)
20 Hz – 20 000 Hz (44,1 kHz mintavételezés) / 20 Hz – 40 000 Hz (LDAC 96 kHz mintavételezés, 990 kb/s)
FREKVENCIAÁTVITEL (AKTÍV MŰKÖDÉS)
4 Hz - 40 000 Hz
PASSZÍV MŰKÖDÉS
Igen
NFC
Igen
VEZETÉK HOSSZA
Fejhallgatókábel (kb. 1,2 m, OFC-vezetékek, aranyozott sztereó mini csatlakozó)
A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről

Értékelések és díjak

A felhasználók véleménye