WH-1000XM4 VEZETÉK NÉLKÜLI, ZAJSZŰRŐ FEJHALLGATÓ

Összes műszaki adat és funkció

WH-1000XM4

129 999 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t

Általános funkciók és jellemzők

Fejhallgató típusa
Zárt, dinamikus
Hangszóróegység
40 mm, dóm rendszerű (CCAW lengőcséve)
Mágnes 
Neodímium
Membrán
Alumíniumbevonatú LCP
Frekvenciaátvitel:
4 Hz - 40 000 Hz
Frekvenciaátvitel (aktív működés) 
4 Hz - 40 000 Hz
Frekvenciaátvitel (Bluetooth® kommunikáció)
20 Hz – 20 000 Hz (44,1 kHz mintavételezés) / 20 Hz – 40 000 Hz (LDAC 96 kHz mintavételezés, 990 kb/s)
Érzékenység (dB/mW)
105 dB/mW (1 kHz) (fejhallgatókábellel történő csatlakoztatáskor, bekapcsolt egység esetén), 101 dB/mW (1 kHz) (fejhallgatókábellel történő csatlakoztatáskor, kikapcsolt egység esetén)
Kábeltípus
Egyoldalú (levehető)
Kábel hossza
Fejhallgatókábel (kb. 1,2 m, OFC-vezetékek, aranyozott sztereó mini csatlakozó)
Csatlakozó
Aranyozott, L-alakú sztereó minicsatlakozó
Stílus
Fület körülölelő kialakítás
NFC
Igen
DSEE Extreme
Igen
Passzív működés
Igen

Akkumulátor

Akkumulátortöltési idő
Kb. 3 óra (teljes feltöltés)
Akkumulátortöltési módszer
USB
AKKUMULÁTORKAPACITÁS (FOLYTONOS ZENELEJÁTSZÁSI IDŐ BELSŐ MEMÓRIÁBÓL)
Max. 30 óra (bekapcsolt zajszűrés), max. 38 óra (kikapcsolt zajszűrés)
Akkumulátorkapacitás (várakozási idő)
Max. 30 óra (bekapcsolt zajszűrés), max. 200 óra (kikapcsolt zajszűrés)

Bluetooth® jellemzők

Bluetooth® verzió
5.0-s verzió
Effektív tartomány
Körülbelül 10 m-es hatótávolság
Frekvenciatartomány
2,4 GHz-es sáv (2,4000-2,4835 GHz)
Profil
A2DP, AVRCP, HFP, HSP
Támogatott hangformátum(ok)
SBC, AAC, LDAC
Támogatott tartalomvédelem
SCMS-T

Zajcsökkentés

Zajcsökkentés be-/kikapcsoló
Igen
Személyes NC-optimalizáló
Igen
Atmoszférikus nyomás optimalizálása
Igen
Környezeti hang üzemmód
Igen
Gyors figyelem
Igen

Hordozható fejhallgató-erősítő

Hangerőszabályzó
Érintésérzékelő

Processzor/Adó

Bemenet(ek)
Sztereó minidugasz

Színválaszték

bluewhitesilverblack

A doboz tartalma

  • Hordtok
  • Repülőgépen használható adaptercsatlakozó
  • Fejhallgatókábel (kb. 1,2 m)
  • USB-kábel: Type-CTM (kb. 20 cm)
Placeholder

Jellemzők

WH-1000XM4 fejhallgató egy vonaton

Kategóriaelső zajszűrés

Akár hosszú repülőúton vagy, akár kávézóban lazítasz, a WH-1000XM4 fejhallgató a legjobb zajszűrési technológiánkat kínálja, és még több magas- és középtartományú hangot zár ki.

QN1 HD zajszűrő processzorchip

A zajszűrés mögötti technológia

A kettős zajérzékelő technológia fülhallgató egységenként két-két mikrofonnal észleli a környezeti zajt, az adatokat pedig továbbítja a QN1 HD zajszűrő processzornak. Az új algoritmust használó QN1 HD zajszűrő processzor ekkor valós idejű zajszűrést végez a különféle akusztikai környezetekhez. Az új Bluetooth Audio SoC megoldással együttműködve észleli a zene- és zajjeleket, valamint a hangszóróegység és a fül közötti akusztikus viszonyokat, és másodpercenként több mint 700 mintavétellel alkalmazkodik azokhoz. 

WH-1000XM4 fejhallgató egy repülőn

Optimalizált zajszűrés

A WH-1000XM4 fejhallgató két technológiát ötvöz a zajszűrés hatékonyságának maximalizálásához. Az egyedülálló légköri nyomáshoz igazodó optimalizáló technológiával optimális hangzást kínál nagy tengerszint feletti magasságokban, a személyes zajszűrő optimalizáló pedig elemzi az egyedi – fejméretből, szemüveghordásból és hajzatból fakadó – hangtani jellemzőket, és testre szabja a hangzást számodra.

WH-1000XM4 fejhallgató bal profilja

Környezeti hangok szabályozása

A környezeti hangokat a Sony | Headphones Connect alkalmazásból állíthatod úgy, hogy utazás közben a zajt kiszűrd, de a fontos hangokat – például a hangosbemondót – ne.

WH-1000XM4 fejhallgató egy peronon

Vezeték nélküli, prémium hangzás

Az LDAC kb. háromszoros adatmennyiséget továbbít (990 kb/s maximális átviteli sebességgel) a hagyományos BLUETOOTH® hangátvitelhez képest, így lehetővé válik a nagy felbontású hangtartalmak különösen jó – a vezetékes kapcsolatéval vetekedő – minőségű lejátszása.

Hi-Res Audio és Hi-Res Audio Wireless logók

A hiteles hangzás

A QN1 HD zajszűrő processzor beépített analóg erősítője páratlan jel-zaj arányt kínál a hordozható eszközök alacsony torzítása és kivételes hangminősége érdekében. Nagy teljesítményű, 40 mm-es meghajtóegysége és LCP-membránja révén a fejhallgató tökéletesen kezeli az erőteljes ütemeket, és a frekvenciasávokat 40 kHz felső határig képes megszólaltatni.

DSEE Extreme logó

A tömörített fájlokat valós időben képes helyreállítani 

A Sony Music Entertainmenttel közösen fejlesztett Edge-AI (mesterséges intelligencia) segítségével a DSEE Extreme™ digitális hangzásjavító motor valós időben feljavítja a tömörített digitális zenefájlokat. Dinamikusan felismeri a zeneszámok hangszereit, zenei műfaját és különleges elemeit (pl. vokált, közjátékot), és helyreállítja a tömörítéssel elvesző magas hangokat a teljesebb hangzásélmény érdekében.

WH-1000XM4 fejhallgató egy étteremben

Kényelem a mindennapokban – Speak-to-Chat

Amint beszélni kezdesz valakihez, a „Speak-to-Chat” funkció automatikusan leállítja a zenét, és beengedi a környezet hangjait a beszélgetéshez – praktikus, ha nem szeretnéd levenni a fejhallgatót, vagy ha tele a kezed. Ez az intelligens funkció a „Precise Voice Pickup” technológiára épül, és öt, a fejhallgatóba épített mikrofonnal, valamint fejlett audiojel-feldolgozással ismeri fel a hangodat, és reagál arra. A beszélgetés végén pedig a zene automatikusan szól tovább.

WH-1000XM4 fejhallgató egy vonaton

Az adaptív hangszabályozás automatikusan alkalmazkodik az aktuális helyszínhez és viselkedéshez

Az adaptív hangszabályozás okosfunkció képes tanulással felismerni az általad gyakran felkeresett helyszíneket, például a munkahelyedet vagy a kedvenc kávézódat, és a hangzást az ideális hangélményhez igazítani. Emellett automatikusan észleli, hogy mire készülsz – például sétálni, várakozni vagy utazni –, majd a környezetihang-beállításokat a helyzetnek megfelelőre alakítja. 

WH-1000XM4 fejhallgató az utcán

Fejhallgató, amely reagál rád

A fejhallgatóba épített közelségérzékelő képes észlelni, hogy felvetted-e a fejhallgatót, majd ennek megfelelően módosítja a lejátszást az akkumulátorhasználat csökkentése érdekében. Ha leveszed a fejhallgatót, a zene automatikusan szünetel. Ha ismét felveszed a fejhallgatót, a zene lejátszása automatikusan folytatódik.

WH-1000XM4 fejhallgató gyors fülelés üzemmóddal

Gyors fülelés üzemmód

Gyorsan hallanod kell a közeli beszédet vagy hangokat? Csak tedd a kezed a készülékházra: a hangerő azonnal lehalkul, a környezeti hangok pedig bejutnak.

Közelkép a WH-1000XM4 fejhallgató hangsugárzóegységéről

Viselje egész nap tökéletes kényelemben

A WH-1000XM4 fejhallgató ötvözi a kifinomult megjelenést a kivételes kényelemmel. Rendkívül puha, uretánhab fülpárnái egyenletesen szétoszlatják a nyomást, és szorosabban, stabilan simulnak a fejhez. Könnyebb kialakításának köszönhetően pedig szinte észre sem veszed, hogy hordod.

A 35 órás akkumulátorkapacitás logója

Akku egész napra, gyorstöltés

Bőséges, 30 órás akkumulátorkapacitása hosszú utakra is elegendő. Ráadásul 10 percnyi gyorstöltéssel 5 órányi lejátszásra elegendő energiát vehet fel a választható hálózati adapter segítségével.

WH-1000XM4 fejhallgató hangutasításos segéddel

Legyél felkészültebb a hangutasításos segéddel

Segítség érintés nélkül. Az előnyben részesített Voice Assistant aktiválásához csak mondd, „OK Google” vagy „Alexa”.. Szórakozhatsz, tarthatod a kapcsolatot a barátaiddal, rákereshetsz információkra, zenét hallgathatsz, értesítéseket fogadhatsz és egyebek mellett emlékeztetőt is beállíthatsz. Számos fejhallgató-funkciót, például a zajszűrést is a hangoddal vezérelheted.

WH-1000XM4 fejhallgató kihangosított hívással

Tisztább kihangosításos hívások 

A beszélgetések szabadon folynak a könnyen kezelhető kihangosítással. A telefon maradhat, ahol van – dupla koppintás, és máris beszélhetsz. Az öt mikrofont és fejlett audiojel-feldolgozást használó „Precise Voice Pickup” technológiával felvértezett WH-1000XM4 tisztább beszédhangot nyújt a beszélgetőpartner felé. 

WH-1000XM4 fejhallgató érintéses vezérléssel

Vezérlés érintéssel

A panel koppintásával vagy pöccintésével válthatsz zeneszámot, hangosíthatod vagy halkíthatod az eszközt, illetve hívást indíthatsz vagy fogadhatsz.

Headphones Connect logó

Sony | Headphones Connect alkalmazás

A „Környezeti hangok szabályozása” a Sony | Headphones Connect alkalmazással lehetővé teszi a háttér hangerejének szabályozását, sőt, képes a beszédhangon kívül mindent kiszűrni. Emellett a hangszínszabályzóval egyénivé, a zenének megfelelővé teheti a hangerőszinteket.

WH-1000XM4 fejhallgató egy étteremben

Többpontos csatlakozás

A teljes kényelem érdekében a WH-1000XM4 fejhallgató egyszerre két Bluetooth-eszközzel is párosítható, így bejövő hívás esetén a fejhallgató tudni fogja, melyik cseng, és automatikusan kapcsolódik a megfelelőhöz. Gyorsan és könnyedén válthatsz is a két eszköz között, egyetlen gombérintéssel.

WH-1000XM4 fejhallgató összecsukva

Elforgatható, összehajtható szerkezet

A hangsugárzóegységek elfordíthatók befelé, így nagyszerűen elférnek kompakt tokban is. 

WH-1000XM4 fejhallgató hordtokban, kábellel

Hordtok kábellel

A tartozék hordtok strapabíró, és tartalmaz egy kábelt is a vezetékes zenehallgatáshoz.

Kép a(z) WH-1000XM4 vezeték nélküli, zajszűrő fejhallgató termékről

360 Spatial Sound Personalizer

A Sony | 360 Spatial Sound Personalizer alkalmazás személyre szabott hangzást nyújt. Az alkalmazás rögzíti és elemzi a füled alakját, így a fejhallgató személyre szabott hangteret hoz létre, amikor BRAVIA XR tévékkel van párosítva.

Kép a(z) WH-1000XM4 vezeték nélküli, zajszűrő fejhallgató termékről

Dolby Atmos-élmény

Ha egy Sony WLA-NS7 vezeték nélküli adóval BRAVIA XR tévéhez van csatlakoztatva, a fejhallgató ideálisan rendezi el a fantomhangszórókat körülötted, így valódi Dolby Atmos-élményben lehet részed. Légy a jelenet részese, és merülj el az akcióban.