WH-1000XM3

CSAK A ZENE. SEMMI MÁS.

A WH-1000XM3 fejhallgató tovább mélyíti a csöndet kategóriaelső zajszűrési technológiánk további fejlesztései, valamint az intelligens, helyzethez alkalmazkodó zenehallgatási funkció révén.

FEJHALLGATÓ

WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrő fejhallgató

WH-1000XM3

Kép a(z) WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrő fejhallgató termékről

silverblack

129 413 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t

Tapasztalja meg a csend új fokozatát

Élje át, hogy milyen csak a zenét hallani – ez a zajszűrés több külső hangot zár ki, mint korábban bármikor. Tapasztalja meg azt is, hogy mennyire intelligens lehet a fejhallgató fejlett zajszűrési technológiával, például az adaptív hangszabályozással, és tapasztalja meg az intelligens funkciók kényelmét is, pl.: „Gyors fülelés” üzemmód, kompatibilitás a hangutasításos segédfunkcióval, érintésvezérlés.

Adja át magát a csendnek

Vonuljon el a város zajától kategóriaelső zajszűréssel . A WH-1000XM3 fejhallgató zajszűrési technológiája minden korábbit felülmúl; szorosan illeszkedő fülpárnát és QN1 HD zajszűrő processzort kínál.

Nagyobb teljesítmény = még kevesebb zaj

Új QN1 HD zajszűrő processzorunkkal a zajszűrési teljesítmény nagy mértékben javult. A külön zajszűrő processzor alkalmazása garantálja azt is, hogy a zene minőségét soha veti vissza a processzor teljesítménye.

Zajszűrő processzor

Hatékonyabb zajszűrés

A zajszűrő fejhallgatók többsége képes kiszűrni az utazáskor jelentkező járműzajokat. Ez alól a WH-1000XM3 fejhallgató sem kivétel, ugyanakkor kifejezetten hatékonyan zárja ki a mindennapos zajokat is – például a beszédhangokat és a városi háttérzajt.

  • Atmoszférikus nyomás optimalizálása
  • Személyes NC-optimalizáló

Vezeték nélküli szabadság, nagyszerű hangzás a csöndben

Az LDAC kb. háromszoros adatmennyiség továbbítását biztosítja (990 kb/s maximális átviteli sebességgel) a hagyományos BLUETOOTH® vezeték nélküli adatátvitelhez képest, így lehetővé válik a High-Resolution Audio hanganyagok kivételesen jó – a vezetékes kapcsolatéval vetekedő – minőségű lejátszása.

40 mm-es meghajtó

A hiteles hangzás

A QN1 HD zajszűrő processzor beépített erősítője a kategóriájában páratlan jel-zaj arányt és alacsony torzítást kínál hordozható eszközökben, és kivételes hangminőséget nyújt. Nagy teljesítményű, 40 mm-es meghajtóegysége és LCP-membránja révén a fejhallgató tökéletesen kezeli az erőteljes ütemeket, és a frekvenciasávokat 40 kHz felső határig képes megszólaltatni.

Állítsa helyre tömörített fájljait

A Digital Sound Enhancement Engine HX (DSEE HX™) javítja a tömörített digitális zenefájlok hangminőségét, közelít a nagy felbontású hangzáshoz. A tömörítéskor elveszett magas hangok visszaállításával a DSEE HX™ gazdag, természetes hangzást ad a digitális zenefájloknak.

Ábra a DSEE HX tömörítésről

Intelligens zenehallgatás a SENSE ENGINE technológiával – automatikusan alkalmazkodik a helyzethez

Tapasztalja meg, ahogyan az adaptív hangszabályozás automatikusan érzékeli a pillanatnyi tevékenységét – például utazás, séta, várakozás –, és megfelelően módosítja a környezeti hangok beállításait. A Gyors fülelés üzemmóddal pedig a fejhallgatók levétele nélkül kommunikálhat; egyszerűen takarja le kézzel a tokozást a hangerő csökkentéséhez, és máris beszélgethet. 

Automatikusan alkalmazkodik Önhöz, bármit is tesz

Taxiban utazó férfi

Utazás 

Utazás közben semmi nem zökkenti ki, nyugodtan elmerülhet a háttérzajmentes zenehallgatásban. 

Repülőtéren átsétáló férfi

Gyalog

Sem az utcán, sem az irodában nem kerüli el semmi a figyelmét, de zavartalanul élvezheti a zenét. 

Közleményt váró férfi

Várakozás közben

Várakozás közben nem marad le a fontos közleményekről, ugyanakkor kevesebb háttérzaj éri.  

SENSE ENGINE™ logó

Hang testreszabása egyéni igények szerint

A SENSE ENGINE™ lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel ráhangolódjon, illetve eltávolodjon a zenétől.

A Sony | Headphones Connect alkalmazás logója

Sony I Headphones Connect alkalmazás

Töltse le a Sony I Headphones Connect alkalmazást az adaptív hangszabályozással működő Intelligens zenehallgatás funkció használatához, a környezeti hangok beállításainak szabályozásához és a hangszínszabályzáshoz.

Gyors fülelés üzemmód

Beszélgetés érintésre a Gyors fülelés üzemmóddal

Kommunikáljon anélkül, hogy levenné a fejhallgatót. Azonnali beszélgetéshez tegye a kezét a burkolatra, és a hangerő csökken.

Környezeti hangok szabályozása

Környezeti hangszabályozással hallja, ami fontos

A környezeti hangok szabályozására szolgáló Sony | Headphones Connect alkalmazással akkor is meghall minden lényeges hangot, ha zenét hallgat útközben.

Hangszínszabályzó

Az előbeállítások között minden zeneszámhoz megtalálhatja a tökéletes hangzást, de a Sony | Headphones Connect alkalmazással könnyedén testre is szabhatja a beállításokat.

Virtuális surround hangzás

Akármerre jár, úgy érezheti, hogy magával ragadja a zene. Különböző helyszínekre, például szabadtéri színpadra, klubhelyiségre, koncertteremre és arénára optimalizált audioélményben lehet része.

Hangpozíció-vezérlés

A vezeték nélküli hangsugárzókhoz hasonlóan kiválaszthatja, milyen irányból jöjjön a hang.

Viselje egész nap tökéletes kényelemben

Uretánhab anyagú, rendkívül puha, nyomáscsökkentő fülpárnák egyenletesen szétoszlatják a nyomást, és szorosabb fülpárna-érintkezést eredményeznek a stabil illeszkedés érdekében. A kényelmet tovább fokozza az ergonomikus, nagyobb és mélyebb fültérszerkezet. A kisebb súlynak köszönhetően pedig csak a zene élményét tapasztalja meg egész nap.

Okosabb a szokványos fejhallgatóknál

Minden csupán egyetlen érintésnyire. Dupla koppintással fogadhat kihangosításos telefonhívást – de válthat zeneszámot, módosíthatja a hangerőt, illetve hívást is kezdeményezhet a panel megérintésével, illetve pöccintésével. A telefon hangutasításos segédfunkciója is mindössze egyetlen hosszú érintésnyire van.

  • Hangutasításos segédfunkció
  • Hívások kihangosítása
  • Érintéses vezérlés

Akku egész napra, gyorstöltés

A 30 órás akkumulátoros üzemidő hosszú utakra is elegendő. Ráadásul gyorstöltéssel 5 órányi lejátszásra elegendő energiát vehet fel mindössze 10 percnyi töltéssel a választható hálózati adapterrel.

Elforgatható, összehajtható szerkezet

Elforgatható, összehajtható szerkezet

A hangsugárzóegységek elfordíthatók befelé, így nagyszerűen elférnek kompakt tokban is.

Hordtok kábellel

Hordtok kábellel

A tartozék hordtok strapabíró, és tartalmaz egy kábelt is a vezetékes zenehallgatáshoz.

Annyira magával ragadó. Annyira valódi.

Merüljön el a hangtengerben. Olyan, mintha élő koncerten lenne vagy az előadó mellett állna a stúdióban. A zene még soha nem volt olyan magával ragadó és élethű, mint a 360 Reality Audióval.

Ezzel a fejhallgatóval a 360 Reality Audio hangzást is élvezheti.

Műszaki adatok és funkciók
A WH-1000XM3 fejhallgató tovább mélyíti a csöndet kategóriaelső zajszűrési technológiánk további fejlesztései, valamint az intelligens, helyzethez alkalmazkodó zenehallgatási funkció révén.
  • A QN1 HD zajszűrő processzor zavartalan zenehallgatást kínál

  • Egyedi automatikus személyes zajszűrés és légnyomás-optimalizáció

  • Vezeték nélküli szabadság BLUETOOTH® technológiával és NFC-vel

  • Az Intelligens zenehallgatás az adaptív hangszabályozással automatikusan a tevékenységéhez igazítja a környezeti hangok beállítását

  • Kiváló hangminőség DSEE HX™ és LDAC technológiával

Hangszóróegység
40 mm, dóm rendszerű (CCAW lengőcséve)
DSEE HX
Igen
Bemenet(ek)
Sztereó minidugasz
Frekvenciaátvitel:
4 Hz - 40 000 Hz
Frekvenciaátvitel (Bluetooth® kommunikáció)
20 Hz – 20 000 Hz (44,1 kHz mintavételezés) / 20 Hz – 40 000 Hz (LDAC 96 kHz mintavételezés, 990 kb/s)
Frekvenciaátvitel (aktív működés) 
4 Hz - 40 000 Hz
Passzív működés
Igen
NFC
Igen
Kábel hossza
Fejhallgatókábel (kb. 1,2 m, OFC-vezetékek, aranyozott sztereó mini csatlakozó)

A doboz tartalma

Hordtok, Repülőgépen használható adaptercsatlakozó, Fejhallgatókábel (kb. 1,2 m), USB-kábel: Type-C™ (kb. 20 cm)

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről

Értékelések és díjak

A felhasználók véleménye