MDR-ZX770BN VEZETÉK NÉLKÜLI ZAJSZŰRŐ FEJHALLGATÓ

Összes műszaki adat és funkció

MDR-ZX770BN

39 990 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t

Méret és tömeg

Tömeg
245 g (vezeték nélkül)

Általános funkciók és jellemzők

Zárt típus
Zárt, dinamikus kialakítás
Hangszóróegység
40 mm-es dinamikus – dóm rendszerű
Mágnes 
Neodímium
Impedancia (Ohm)
23 ohm (BEKAPCSOLT ÁLLAPOT) (vezetékes), 50 ohm (BEKAPCSOLT ÁLLAPOT) (vezetékes)
Frekvenciaátvitel:
8 Hz-22000 Hz (vezetékes), 8–22,000 Hz
Érzékenység (dB/mW)
98 dB/mW, BEKAPCSOLT ÁLLAPOT 100 dB/mW (vezetékes), BEKAPCSOLT ÁLLAPOT 98 dB/mW (vezetékes)
Hangerőszabályzó
Igen
Kábel hossza
1,2 m
Csatlakozó
Aranyozott, L alakú sztereó minicsatlakozó
Üzemidő
Max. 13 óra (BT BE/NC BE)
Töltési idő
Kb. 2,5 óra (teljes feltöltés)
Stílus
Fejpánt, Fülre simuló

A doboz tartalma

Tartozékok
DC 3,7 V: Beépített lítium-ion akkumulátor

Mikrofon

Mikrofonegység
Elektret kondenzátoros mikrofon
A kábelen lévő mikrofon iránya
Nem irányhoz kötött

Színválaszték

blueblack

Jellemzők

Kép a(z) MDR-ZX770BN vezeték nélküli zajszűrő fejhallgató termékről

Vezeték nélküli streaming Bluetooth®-adatátvitellel

Vezeték nélküli módon átviheti kedvenc zeneszámait a Bluetooth® segítségével. Párosítsa okostelefonját vagy táblagépét a Bluetooth®-os kapcsolattal rendelkező fejhallgatóval, így a készülékről hallgathatja zenéit, illetve beállíthatja a lejátszási listákat és a hangerőt.

Egyérintéses zenehallgatás funkció az azonnali zenelejátszás érdekében

Az NFC (Near Field Communication, rövid hatótávolságú kommunikáció) technológiának köszönhetően nincs többé szükség vezetékes kapcsolatra és bonyolult beállítási folyamatra. Egyszerűen érintse NFC-kompatibilis okostelefonját vagy egyéb eszközét* a készüléken található „N” jelhez, és indítsa el zenéit. Nincs NFC? Nem gond! A Bluetooth® beállítások a készülékek manuális párosítását is lehetővé teszik. *Kompatibilis eszközök megtekintése

Kompatibilis eszközök

Kép a(z) MDR-ZX770BN vezeték nélküli zajszűrő fejhallgató termékről

A digitális zajszűrésnek köszönhetően arra koncentrálhat, amire igazán szeretne

A digitális zajszűrés csökkenti a háttérzajokat zenehallgatás esetén. A fejhallgatóba épített mikrofon digitális zajcsökkentés technológiájának köszönhetően megszünteti a nem kívánatos zajokat. A fejhallgató a környezet intelligens elemzése által kiválasztja az optimális módot (repülő, vonat vagy iroda). A zajcsökkentés funkciót egy be- és kikapcsoló gombbal vezérelheti. 

Kép a(z) MDR-ZX770BN vezeték nélküli zajszűrő fejhallgató termékről

A dinamikus neodímium membrán precíz hangzást biztosít

A könnyű, 40 mm-es dinamikus neodímium membránok a legigényesebb zeneszámok esetében is biztosítják a fejhallgató erőteljes, ritmusos hangzását. A rendkívül érzékeny membránnak hála tiszta és precíz hangzásban lehet része a teljes spektrumban még akkor is, ha felhangosítja a fejhallgatót.

Masszív basszus az ütemátvitel vezérléssel

Az ütemátvitel-vezérlő technológia feszes és erőteljes mélyhangvisszaadást tesz lehetővé, ezért tökéletesen illik a mély hangokra koncentráló zenei stílusokhoz. Egy szellőzőnyílás maximalizálja a légáramlást az alacsony frekvenciatartományban, ami segít optimalizálni a membrán hatékonyságát, és ezzel biztosítja a basszus ritmusok még pontosabb visszaadását.  

Kép a(z) MDR-ZX770BN vezeték nélküli zajszűrő fejhallgató termékről

Nagyfokú érzékenység az erőteljes, tiszta hangzásért

A fejhallgatók hangkábellel történő használatakor 100 dB/mW-os magas érzékenységnek köszönhetően (98 dB/mW bekapcsolt zajszűrés mellett) rendkívül hatékonyak az elektromosság akusztikai jelekké alakításában. Ez azt jelenti, hogy ugyanabból a forrásból érkező, ugyanolyan hangerővel hallgatott zene esetén (a kisebb érzékenységű fejhallgatókhoz képest) nagyobb hangerejű hangzást élvezhet a teljes hangspektrum területén.  

Kihangosított hívások fogadása beépített mikrofonnal

Függetlenül attól, hogy éppen a nappaliban pihen, vagy a kertben heverészik, ha hívása érkezik, meg sem kell érintenie telefonját. Egyszerűen párosítsa telefonját a fejhallgatóval Bluetooth®-on keresztül, és használja a beépített mikrofont.

Kép a(z) MDR-ZX770BN vezeték nélküli zajszűrő fejhallgató termékről

Támogatás a népszerű AAC és aptX kodekek

A fejhallgató támogatja a népszerű, kiváló minőségű kodekeket, pl. az AAC-t iPhone/iOS felhasználók számára, és az aptX® technológiát a tiszta, vezeték nélküli hangzás érdekében, amely nem megy a hangminőség rovására. Az aptX® kodek tiszta, vezeték nélküli hangtartalmak Bluetooth®-os átvitelét biztosítja a hangfájlok méretének csökkentése által.

Kép a(z) MDR-ZX770BN vezeték nélküli zajszűrő fejhallgató termékről

Fülpárnák a teljes kényelmért

Zenehallgatás tökéletes kényelemben A fejhallgatók puha, párnázott fülrészei takarják az egész fület, így Ön élvezheti a hosszan tartó kényelmet kedvenc albumai szüntelen hallgatása közben is.

Kép a(z) MDR-ZX770BN vezeték nélküli zajszűrő fejhallgató termékről

Kényelmet és tartósságot biztosító rozsdamentes acél csúszka

Hallgasson zenét teljes kényelemben. A fejpánt rozsdamentes acél csúszkája gondoskodik a tökéletes illeszkedésről és utazás közben is kiváló tartósságot biztosít.    

Hallgasson zenét a tartozék hangkábellel

Bluetooth® funkcióval nem elérhető zenékhez támadt kedve? Csupán a tartozék hangkábelt kell fejhallgatójához és kedvenc zenelejátszójához csatlakoztatni a kiváló hangminőség eléréséhez. A kábel 1,2 méter hosszú, és a tartós mindennapi használatra tervezték.