MDR-ZX660AP FEJHALLGATÓ

Termékismertetők

19 990 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
19

4.8 termék 19 vásárlói vélemény alapján

15
4
0
0
0
Hangminőség

Kiváló

Kialakítás

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

Figyelem: A termékekről írt értékelésekben termékváltozatok jelenhetnek meg. A termékekről írt értékelésekben olyan termékváltozatok, szolgáltatások és/vagy funkciók szerepelhetnek, amelyek nem érhetők el minden országban.

19 vásárlói vélemény

0

Minden jól működik rajta!

MDR-ZX660AP 2017.03.10. Rendezés elve: Imike (Magyarország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Kényelmes a fejen, sokára unja meg az ember. Erős és tiszta hangzás, a mélyek is jönnek egy jó equalizerrel. Lenovo K6 okostelefonnal használom, a mikrofon is jól működik a fülesen, könnyen lehet váltani beszélgetésre. Nem bántam meg, hogy ezt választottam, pedig voltak egyéb márkák is napirenden.

Hangminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

2

0

0

Remek hangzás,kiváló design!

MDR-ZX660AP 2017.02.28. Rendezés elve: SuperSaiyanGotto (Magyarország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Kiváló hangzás ,remek mély és magas hangok .! Tiszta hangzás nem recseg nem ropog .

Hangminőség

Kiváló

Funkciók

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

1

0

0

Zavartalanul hallgatni

MDR-ZX660AP 2017.02.07. Rendezés elve: Troubadour (Magyarország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Jó hangja van. Erősen véd a külső zajtól. Könnyű. Nagyon örülök, hogy emellett döntöttem.

Hangminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Egyszerű használat

Kiváló

2

0

0

Jó hang minőség

MDR-ZX660AP 2016.08.09. Rendezés elve: Pókica (Magyarország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Mióta megvettem szinte folyamatosan használom. Nagyon meg vagyok vele elégedve. Kicsit hiányolom róla hang vezérlő gombokat de meg lehet lenni nélküle is.

Hangminőség

Kiváló

Funkciók

Átlagos

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

2

1

0

Son très clair

MDR-ZX660AP 2016.07.30. Rendezés elve: oakland172 (Franciaország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Écouteurs confortables, son très clair, bon réglage de l'arceau, pratique quand on veut le poser grâce au pivotement des écouteurs.

Hangminőség

Funkciók

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

2

0

0

Tollen Klang

MDR-ZX660AP 2016.07.02. Rendezés elve: MilenBG (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Die Kopfhörer kommen jeden Tag in Einsatz, hochwertige Verarbeitung, richtig angenemen un voluminösen Klang, tiefe, satte, aber nicht übersteuerte Bässe, sehr gutes Raumklangbild. Ziemlich leicht, mit angenemen Tragekomfort.

Hangminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

30

2

0

Headphones

MDR-ZX660AP 2016.06.27. Rendezés elve: GUKEN (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Bought this at Gatwick for use on holiday and after, good sound and comfortable to wear.

Hangminőség

Kiváló

Funkciók

Dizájn

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

5

1

0

Great sound!

MDR-ZX660AP 2016.03.26. Rendezés elve: niasape (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Great sound! No noise! No distortions! Very nice! Good confort!

Hangminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

7

0

0

Headphones iPad

MDR-ZX660AP 2016.03.04. Rendezés elve: LiamC (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Bought these a couple of weeks ago I am very happy with my purchase.

Hangminőség

Funkciók

Dizájn

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

5

2

0

Szép hangzású

MDR-ZX660AP 2016.02.07. Rendezés elve: Csimasz (Magyarország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Két hete vettem a terméket. A kiválaszás fő szempontja a megfelelő hangminőség, és telt mély hangok visszaadása volt. Ezeknek a kritériumoknak számomra teljesen megfelel ez a fejhallgató. Emellett kényelmes a a viselése, szép megjelenésű, és a telefonomra dugva headset-ként is funkcionál.

Hangminőség

Kiváló

Funkciók

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

4

0

0

Great bass quality and beautiful rich sound

MDR-ZX660AP 2016.01.18. Rendezés elve: Hoeman (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

So glad I bought these headphones rich bass sound with clear music nice and load ringing in my ears just because now I can and no one else can hear my music

Hangminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

12

0

0

Sony headphone

MDR-ZX660AP 2016.01.01. Rendezés elve: Bgm477 (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

I am really glad to have sony product i am using it for 2 weeks and i can feel the difference thanks to sony

Hangminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

5

2

0

great features

MDR-ZX660AP 2015.11.12. Rendezés elve: andytrevor (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

I got this product a month ago and I have tried it WIth my radios and 2 mobiles Z ultra and xperia S and I was very pleased with the results. The headband is very flexible and easily adjusted to the width of my head.The ear cups fit snuggly over the ears and there isno sound lleakage with a good sound balance. The bass comes out well and not overwhelming. The cable is grey and inconspicuous and the controls are easy to use and unobtrusive overall good value for the money and I would really recommend it Well done SONY

Hangminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

12

4

0

Great product

MDR-ZX660AP 2015.09.12. Rendezés elve: Owen11 (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

I brought these a few months ago and I have to say these headphones have exceeded my expectations and I am so happy with the product and the low price !

Hangminőség

Kiváló

Funkciók

Átlagos

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

13

0

0

Perfect sound quality

MDR-ZX660AP 2015.09.11.  (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Got these as a present and I'm over the moon with then. Brilliant sound quality, great looks and an even better price

Hangminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

18

14

0

Amazing Earphones

MDR-ZX660AP 2015.08.15. Rendezés elve: Wesley949 (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

These were purchased as I do not like the standard Apple iPhone in-earphones so as I am a fan of Sony products, I looked online for handsfree ones and with the reviews and the colour options available, I purchased online and got the green ones. Comfortable. Sound Amazing. Look superb.

Hangminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

7

1

0

Best headphones I have used in a long time

MDR-ZX660AP 2015.06.25. Rendezés elve: Elston Gunn (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Excellent build quality with fantastic style, and easily one of the best sounding pairs of headphones I have used in quite some time. Deep, clear bass levels and overall balanced sound make listening to music or playing games an absolute treat. The in-line microphone reproduces my voice clearly. Headphones are compatible with the PS4, you can simply plug them into your controller to enjoy great audio whilst also being able to chat online with your friends. All in all I am extremely happy I chose to purchase these headphones. They look great, sound great and have an extremely premium build quality that is hard to come by at this price range.

Hangminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

15

0

0

My new Sony headphones

MDR-ZX660AP 2015.05.28. Rendezés elve: Turnbull5283 (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Got my headphones and they look great and are comfortable plus they have great sound quality even when load no distortion also work brilliantly on my ps4

Hangminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

13

0

0

Joli casque

MDR-ZX660AP 2015.05.14. Rendezés elve: Ayam (Franciaország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Agréable à l'oreille et son de bonne qualité! Pas mal

Hangminőség

Funkciók

Dizájn

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

5

0