FEJPÁNT

MDR-ZX330BT vezeték nélküli fejhallgató

MDR-ZX330BT
Kép a(z) MDR-ZX330BT vezeték nélküli fejhallgató termékről

34 999 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
Képek a(z) MDR-ZX330BT vezeték nélküli fejhallgató termékről
Képek a(z) MDR-ZX330BT vezeték nélküli fejhallgató termékről
Képek a(z) MDR-ZX330BT vezeték nélküli fejhallgató termékről

Jellemzők

Vezeték nélküli streaming Bluetooth®-adatátvitellel

Vezeték nélküli módon átviheti kedvenc zeneszámait Bluetooth® kapcsolat segítségével. Párosítsa okostelefonját vagy táblagépét a Bluetooth® kapcsolattal rendelkező fejhallgatóval, így a készülékről hallgathatja zenéit, illetve beállíthatja a lejátszási listákat és a hangerőt.

NFC egyérintéses technológia az azonnali csatlakoztatási lehetőséghez

A Near Field Communication (NFC, rövid hatótávolságú kommunikáció) technológiával a bonyolult beállítási műveletek kora már a múlté. A gyors, zökkenőmentes csatlakoztatáshoz egyszerűen csak érintse hozzá a kiválasztott NFC-kompatibilis eszközöket a készülék N-jeléhez, ezután indítsa el a tartalom Bluetooth®-os átvitelét. Nincs NFC-funkció? Nem gond! A Bluetooth®-os funkcióhoz a készülék beállítási menüjén keresztül manuálisan is csatlakozhat.

A 30 mm-es membránokkal mindent hallhat

A dinamikus hangzású, kompakt és könnyű kialakítású egységek 30 mm-es dóm membránjainak köszönhetően minden részletet tisztán hallhat.

Hosszabb hallgatási idő – 30 órás, vezeték nélküli zenelejátszás

Zenelejátszás egész nap – megszakítás nélkül. Egy beépített lítium-ion akkumulátor közel harminc órás használatot lehetővé tevő teljesítményt biztosít (zenei beállításaitól függően), és USB-porton keresztül újratölthető. 

Gyorstöltés USB-n keresztül

Mire várjon, ha már hallgathatná is, amit szeretne? Csatlakoztassa fejhallgatóit a mellékelt USB-kábelen keresztül, és indulhat az akár tíz órás zenelejátszás, egy alig egy órás töltést követően. Az MDR-ZX330BT fejhallgatók akár négy óra alatt is teljesen feltölthetők, így nincs mire várakoznia.

Az elforgatható kialakítás rendkívül praktikus az utazáshoz

Ezt a fejhallgatót nyugodtan magával viheti bárhová. Az elforgatható kialakítás egyszerű tárolást tesz lehetővé utazás alatt, vagy, amikor nem használja. A hangsugárzók elforgathatók, így a laposra összecsukott fejhallgatót könnyen becsúsztathatja a táskájába vagy éppen a bőröndjébe.

Műszaki adatok

Táncoljon, mintha senki se figyelné a vezeték nélküli MDR-ZX330BT Bluetooth®-os fejhallgatóval. Az NFC Egyérintéses zenehallgatás funkcióval csatlakozhat a kiválasztott okostelefonhoz, majd ezt követően akárhol is legyen, szabadon és könnyen mozoghat gubancok és kellemetlenségek nélkül. A párnázott fülbetétek elnyelik a nyomást, ezáltal hosszabb ideig hallgathatja zenéit.
  • NFC egyérintéses technológiával kiegészített egyszerűsített Bluetooth® csatlakoztathatóság

  • 30 mm-es meghajtóegység

  • Akár 30 órás akkumulátorkapacitás

  • USB-n keresztül újratölthető, tartozék kábellel

Hangszóróegység
30 mm-es átmérő, dóm rendszerű
Frekvenciaátvitel:
20 Hz–20 000 Hz
A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről

Értékelések

A felhasználók véleménye