Képek a(z) Z7 fejhallgató termékről
Képek a(z) Z7 fejhallgató termékről
Képek a(z) Z7 fejhallgató termékről
Képek a(z) Z7 fejhallgató termékről
Képek a(z) Z7 fejhallgató termékről

Ahogyan azt az előadó valójában megálmodta

Élvezze a CD lemezeknél is jobb hangzású, stúdióminőségű, nagy felbontású hangok apró részleteit. A zenei iránti szenvedélyünk minden egyes alkotórészében tetten érhető az audiojeltől a hangsugárzóig. Mintha közvetlenül Ön előtt játszana az előadó.

Valódi magával ragadó hangzás

Hangzás és kényelem terén egyaránt a legjobb választás zenerajongóknak

Csúcskategóriájú fejhallgatóink – egy valódi technológiai újításként elsőként - képesek a finom, akár 100 kHz-es magas frekvenciájú hangok visszaadására. A folyadékkristályos polimer kialakítású, 70 mm-es HD-membránoknak és a teljesen fémből készült kialakításnak köszönhetően élvezheti a nagy felbontású hang tisztaságát, és zenéinek hangzása még inkább hasonló lesz az élő koncertekéhez.

70 mm-es membrán

Érezzen többet

Élvezze a masszív 70 mm-es membrán nyújtotta tökéletes precizitást és a legapróbb dinamikai jellemzőket.

Különösen széles frekvenciatartomány

Szélesebb

Mély basszusok és szárnyaló magas hangok alkotta teljes hangtartomány, akár 100 kHz-ig.

102 dB/mW-os nagyfokú érzékenység

Tisztább

Élvezzen erős és tiszta hangzást bármely otthoni szórakoztató rendszerről vagy hordozható eszközről való zenelejátszáskor, nagy, akár 102 dB/mW érzékenység mellett.

Abszolút hangtisztaság

A tökéletesség keresésében nincsenek kompromisszumok

Ismerje meg az eredeti felvétel érzelmeit és energiáját visszaadó, igazi hangzást. A hatalmas, 70 mm-es HD-membrán erőt ad zenéinek, és minden hangot pontosan visszaadva, magasabb hangerő mellett is.

Autentikus hangzás - alumínium bevonatú LCP

A folyadékkristályos polimermembránt és az alumíniumbevonatot egyesítő technológia még pontosabb hangot eredményez a teljes frekvenciatartományon belül, mint a hagyományos LCP-membránok.

Szférikus hullámú hang

Szférikus hullámú hang

A kisebb 40 mm-es membránok szférikus hullámok formájában sugározzák a hangot, ami visszaverődési késésekhez vezethet a fülhallgatóegységeken belül.

Plane hullámú hang

Plane hullámú hang

A sokkal nagyobb, 70 mm-es membrán egy laposabb ún. plane hullámhatást hoz létre, megakadályozva a visszaverődési késéseket és a hangveszteséget.

Nagyfrekvenciás rögzítés

A CD-knél nagyobb frekvenciával történő rögzítés

A nagy felbontású hang rögzítése jellemzően 96 kHz/24 bit, sőt esetenként akár 192 kHz/24 bit frekvencián történik, ami lényegesen meghaladja a CD-kre való rögzítés frekvenciáját.

Különösen széles frekvenciatartomány

Valósághűbb, érzelemdús hangzás

A CD-kre és MP3-kra jellemző max. 20 kHz értékkel ellentétben, a nagy felbontású hang a 80 kHz fölötti frekvenciákat (jelen modellnél akár 100 kHz) is támogatja, a szélesebb dinamikus tartományon felül.

Tartsa bent a hangot

A szorosan a fülre illeszkedő forma „elszigeteli” a zenét, és kívül tartja a zavaró hatásokat. A hang visszaverődik a fül irányába, így a legapróbb részletek sem vesznek el.

Fülre illeszkedő kialakítás
Kiegyensúlyozott hangzás

Kiegyensúlyozott hangzás

A precíz és tiszta hangminőségről a négy, ezüstbevonatú réz- és mindkét csatorna esetében külön földvezetékeket (kék és sárga színű) magába foglaló kábel gondoskodik.

Kétrétegű vezeték

3 méteres kétrétegű vezeték

A szimmetrikus kábelekhez hasonlóan ezek a fejhallgatók tartalmaznak egy 3 méteres kétrétegű vezetéket. A rézkábel biztosítja a tiszta magas hangokat, az ezüst szigetelés pedig a telt mély hangokat.

Made in Japan

Kompromisszummentes precíziós tervezés és tesztelés

A Japánban készülő Sony termékek az abszolút minőség és teljesítmény szinonimái. A hangtisztaság határait tovább feszegető fejhallgatóink megalkotása során kizárólag a legjobb minőségű alkatrészeket használjuk fel, a legszigorúbb gyártási technikák alkalmazása mellett.

Tiszta fém kialakítás

A fém ház kevésbé rezonál, mint a hagyományos anyagokból készített házak. A szintén fémből készült függeszték, a fejpánt és a további részek egyaránt kivételes tartósságot biztosítanak.

Fém ház

Fém ház

A kisebb rezonanciának köszönhetően tisztábban hallhatja a közép és magas hangokat, és egyenletesebbnek az alacsonyabb frekvenciájú hangokat.

Fém függeszték és részek

Fém függeszték

A függeszték tokjának, a szárnak és a részeknek fém kialakításának köszönhetően készen áll a mindennapos használat ütődéseire és rázkódásaira.

Fém fejpánt

Fém fejpánt

A stabil és kényelmes illeszkedés érdekében erősebb, könnyebb és rugalmasabb, mint a hagyományos anyagok.

Zárt hátoldalú, fület körülölelő kialakítás

Maximális kényelem

Tökéletes zenei élményre tervezve

Halljon többet zenéiből a zárt hátoldalú, fület szorosan körülölelő kialakításnak köszönhetően. A puha, bőr fülpárnák szorosan illeszkednek fülei köré, kényelmes viseletet biztosítva.

Lenyűgöző külső

Karcsú és kifinomult. Elegáns, mégis markáns. Ezek az egyenletes, tiszta fém kialakítású, fekete plüss- és bőrborítású fülpárnákkal rendelkező, ikonikus fejhallgatók pontosan olyan jól néznek ki, mint amilyen jól szólnak. Egy időtlen, professzionális külső mindenki számára, aki törődik a stílussal.

Sony formatervezés
Negatív tér

Megmutatjuk, mi rejlik a prémium minőségű audioeszközök mögött. Ismerje meg a dizájn inspirációja mögött rejlő belső történeteket.

Műszaki adatok és funkciók
Csúcskategóriájú fejhallgató finom magas frekvenciájú hangokat biztosít 100 kHz-ig – a fejhallgató-technológiában első alkalommal. A HD-meghajtóegységek 70 mm-es, folyadékkristály-polimer filmmembránjainak és a teljesen fémből készült háznak köszönhetően a nagy felbontású hang egyedülálló tisztaságának élményével ajándékozza meg. Az autentikus élmény már az élő koncertek hangulatával ér fel. 
  • Kompatibilis a nagy felbontású hang technológiájával

  • Nagy érzékenységű folyadékkristályos polimer meghajtó a tisztaság érdekében

  • Ütemátvitel vezérlése

  • Kétrétegű vezeték, 2 és 3 méteres hosszúsággal

  • Stabil nyakpánt, tiszta fém kialakítás

Hangszóróegység
70 mm-es dinamikus – dóm rendszerű
Frekvenciaátvitel:
4-100 000 Hz
Kábel hossza
2 m-es (kábel kiegyenlített csatlakozással), 3 m-es (csatlakozókábel)

A doboz tartalma

Garancialevél, Használati utasítás, UniMatch adaptercsatlakozó, Fejhallgatókábel (3 m), Fejhallgatókábel kiegyenlített csatlakozással (2 m)

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről

Értékelések

A felhasználók véleménye