239 990 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
Képek a(z) MDR-Z7 fejhallgató termékről
Képek a(z) MDR-Z7 fejhallgató termékről
Képek a(z) MDR-Z7 fejhallgató termékről
Képek a(z) MDR-Z7 fejhallgató termékről
Képek a(z) MDR-Z7 fejhallgató termékről

Ahogyan azt az előadó valójában megálmodta

Élvezze a CD lemezeknél is jobb hangzású, stúdióminőségű, nagy felbontású hangok apró részleteit. A zenei iránti szenvedélyünk minden egyes alkotórészében tetten érhető az audiojeltől a hangsugárzóig. Mintha közvetlenül Ön előtt játszana az előadó.

Valódi magával ragadó hangzás

Hangzás és kényelem terén egyaránt a legjobb választás zenerajongóknak

Csúcskategóriájú fejhallgatóink – egy valódi technológiai újításként elsőként - képesek a finom, akár 100 kHz-es magas frekvenciájú hangok visszaadására. A folyadékkristályos polimer kialakítású, 70 mm-es HD-membránoknak és a teljesen fémből készült kialakításnak köszönhetően élvezheti a nagy felbontású hang tisztaságát, és zenéinek hangzása még inkább hasonló lesz az élő koncertekéhez.

70 mm-es membrán

Érezzen többet

Élvezze a masszív 70 mm-es membrán nyújtotta tökéletes precizitást és a legapróbb dinamikai jellemzőket.

Különösen széles frekvenciatartomány

Szélesebb

Mély basszusok és szárnyaló magas hangok alkotta teljes hangtartomány, akár 100 kHz-ig.

102 dB/mW-os nagyfokú érzékenység

Tisztább

Élvezzen erős és tiszta hangzást bármely otthoni szórakoztató rendszerről vagy hordozható eszközről való zenelejátszáskor, nagy, akár 102 dB/mW érzékenység mellett.

Abszolút hangtisztaság

A tökéletesség keresésében nincsenek kompromisszumok

Ismerje meg az eredeti felvétel érzelmeit és energiáját visszaadó, igazi hangzást. A hatalmas, 70 mm-es HD-membrán erőt ad zenéinek, és minden hangot pontosan visszaadva, magasabb hangerő mellett is.

Autentikus hangzás - alumínium bevonatú LCP

A folyadékkristályos polimermembránt és az alumíniumbevonatot egyesítő technológia még pontosabb hangot eredményez a teljes frekvenciatartományon belül, mint a hagyományos LCP-membránok.

Szférikus hullámú hang

Szférikus hullámú hang

A kisebb 40 mm-es membránok szférikus hullámok formájában sugározzák a hangot, ami visszaverődési késésekhez vezethet a fülhallgatóegységeken belül.

Plane hullámú hang

Plane hullámú hang

A sokkal nagyobb, 70 mm-es membrán egy laposabb ún. plane hullámhatást hoz létre, megakadályozva a visszaverődési késéseket és a hangveszteséget.

Nagyfrekvenciás rögzítés

A CD-knél nagyobb frekvenciával történő rögzítés

A nagy felbontású hang rögzítése jellemzően 96 kHz/24 bit, sőt esetenként akár 192 kHz/24 bit frekvencián történik, ami lényegesen meghaladja a CD-kre való rögzítés frekvenciáját.

Különösen széles frekvenciatartomány

Valósághűbb, érzelemdús hangzás

A CD-kre és MP3-kra jellemző max. 20 kHz értékkel ellentétben, a nagy felbontású hang a 80 kHz fölötti frekvenciákat (jelen modellnél akár 100 kHz) is támogatja, a szélesebb dinamikus tartományon felül.

Tartsa bent a hangot

A szorosan a fülre illeszkedő forma „elszigeteli” a zenét, és kívül tartja a zavaró hatásokat. A hang visszaverődik a fül irányába, így a legapróbb részletek sem vesznek el.

Fülre illeszkedő kialakítás
Kiegyensúlyozott hangzás

Kiegyensúlyozott hangzás

A precíz és tiszta hangminőségről a négy, ezüstbevonatú réz- és mindkét csatorna esetében külön földvezetékeket (kék és sárga színű) magába foglaló kábel gondoskodik.

Kétrétegű vezeték

3 méteres kétrétegű vezeték

A szimmetrikus kábelekhez hasonlóan ezek a fejhallgatók tartalmaznak egy 3 méteres kétrétegű vezetéket. A rézkábel biztosítja a tiszta magas hangokat, az ezüst szigetelés pedig a telt mély hangokat.

Made in Japan

Kompromisszummentes precíziós tervezés és tesztelés

A Japánban készülő Sony termékek az abszolút minőség és teljesítmény szinonimái. A hangtisztaság határait tovább feszegető fejhallgatóink megalkotása során kizárólag a legjobb minőségű alkatrészeket használjuk fel, a legszigorúbb gyártási technikák alkalmazása mellett.

Tiszta fém kialakítás

A fém ház kevésbé rezonál, mint a hagyományos anyagokból készített házak. A szintén fémből készült függeszték, a fejpánt és a további részek egyaránt kivételes tartósságot biztosítanak.

Fém ház

Fém ház

A kisebb rezonanciának köszönhetően tisztábban hallhatja a közép és magas hangokat, és egyenletesebbnek az alacsonyabb frekvenciájú hangokat.

Fém függeszték és részek

Fém függeszték

A függeszték tokjának, a szárnak és a részeknek fém kialakításának köszönhetően készen áll a mindennapos használat ütődéseire és rázkódásaira.

Fém fejpánt

Fém fejpánt

A stabil és kényelmes illeszkedés érdekében erősebb, könnyebb és rugalmasabb, mint a hagyományos anyagok.

Zárt hátoldalú, fület körülölelő kialakítás

Maximális kényelem

Tökéletes zenei élményre tervezve

Halljon többet zenéiből a zárt hátoldalú, fület szorosan körülölelő kialakításnak köszönhetően. A puha, bőr fülpárnák szorosan illeszkednek fülei köré, kényelmes viseletet biztosítva.

Lenyűgöző külső

Karcsú és kifinomult. Elegáns, mégis markáns. Ezek az egyenletes, tiszta fém kialakítású, fekete plüss- és bőrborítású fülpárnákkal rendelkező, ikonikus fejhallgatók pontosan olyan jól néznek ki, mint amilyen jól szólnak. Egy időtlen, professzionális külső mindenki számára, aki törődik a stílussal.

Sony formatervezés
Negatív tér

Megmutatjuk, mi rejlik a prémium minőségű audioeszközök mögött. Ismerje meg a dizájn inspirációja mögött rejlő belső történeteket.

Műszaki adatok és funkciók
Csúcskategóriájú fejhallgató finom magas frekvenciájú hangokat biztosít 100 kHz-ig – a fejhallgató-technológiában első alkalommal. A HD-meghajtóegységek 70 mm-es, folyadékkristály-polimer filmmembránjainak és a teljesen fémből készült háznak köszönhetően a nagy felbontású hang egyedülálló tisztaságának élményével ajándékozza meg. Az autentikus élmény már az élő koncertek hangulatával ér fel. 
  • Kompatibilis a nagy felbontású hang technológiájával

  • Nagy érzékenységű folyadékkristályos polimer meghajtó a tisztaság érdekében

  • Ütemátvitel vezérlése

  • Kétrétegű vezeték, 2 és 3 méteres hosszúsággal

  • Stabil nyakpánt, tiszta fém kialakítás

Hangszóróegység
70 mm-es dinamikus – dóm rendszerű
Frekvenciaátvitel:
4-100 000 Hz
Kábel hossza
2 m-es (kábel kiegyenlített csatlakozással), 3 m-es (csatlakozókábel)

A doboz tartalma

Garancialevél, Használati utasítás, UniMatch adaptercsatlakozó, Fejhallgatókábel (3 m), Fejhallgatókábel kiegyenlített csatlakozással (2 m)

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről

Értékelések

A felhasználók véleménye