Ugrás a tartalomra

35 600 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
Képek a(z) XB950AP EXTRA BASS fejhallgató termékről
Képek a(z) XB950AP EXTRA BASS fejhallgató termékről
Képek a(z) XB950AP EXTRA BASS fejhallgató termékről
A(z) XB950AP EXTRA BASS fejhallgató működés közben

Mély basszusokat ad, és kompatibilis az okos telefonokkal

Hallgassa a legmélyebb ütemeket anélkül, hogy egy hívásról is lemaradna

Érezzen minden egyes dübörgő ütemet és basszust. A szorosan a fül köré illeszkedő nagy teljesítményű, 40 mm-es neodímium membránok mély, kiegyensúlyozott hangzást biztosítanak, még nagy hangerő mellett is. A vezetéken lévő távvezérlő és mikrofon segítségével bármikor kihangosítva fogadhatja hívásait.

40 mm-es meghajtó

Intenzív basszusok

Érezze a nagy teljesítményű meghajtó nyújtotta dübörgő tánctéri ritmusokat.

Különösen széles frekvenciatartomány

Széles frekvenciaátvitel

Élvezze a mély basszushangokat és a szárnyaló énekhangokat a kibővített hangtartományban.

Vérpezsdítő ritmusok

Újra ütőssé teheti zenéjét a dinamikus, kiegyensúlyozott ritmusokkal. Érezheti a mélyebb és tisztább zenei hangzást, akár nagy hangerő mellett is.

Mélyhangkiemelés

A hang benntartása

A fejlett Direct Vibe Structure technológia akusztikailag szorosan elzárja a fület, így bezárja a basszusokat. Az alacsony frekvencia tartományú hangok mély és kiegyensúlyozott ütemeit a Bass Booster funkció támogatja.

Ütemátvitel vezérlése

Dübörgő ütemek

Az ütemátvitel-vezérlő kialakított szellőzőnyílásokat használ a tiszta, torzításmentes basszushangzásért. A szellőzőnyílások optimalizálják az alacsony frekvenciák légáramlását és pontosan adják vissza a mély ritmusokat és ütemeket.

Érezze a zenét

A nagy méretű, óriási energiájú neodímium mágnessel ellátott, 40 mm-es membrán tökéletesen egyesíti a teljesítményt a pontossággal, legyen szó dübörgő lábdobokról vagy üvöltő gitárszólókról

3 Hz-es alacsony frekvencia

Mélyüljön el

A 3 Hz-es alsó határértéknek köszönhetően a fejhallgató dübörgő mély basszus ritmusokat is hűen visszaadja.

Hatalmas, 1000 mW-os terhelhetőség

Növelje a basszus erejét

Egy OFC hangtekercs biztosítja az 1000 mW-os, hatalmas teljesítményt a folyamatosan ütős basszus hangokért.

Teljes kényelem

A fül köré simuló kialakításnak köszönhetően órákon át viselhető

A puha fejpárnával bélelt fém fejpánttal, valamint szorosan és kényelmesen a fül köré simuló fülpárnával rendelkező fejhallgató a táncparketten is viselhető, akárhová is viszi a zene. A külső szalag anyaga alumínium. Ez a könnyű, de mégis merev anyag első osztályú külsőt és érzetet biztosít, miközben megszünteti az átütő, mély ritmusok okozta rezgéseket.

Nyomáscsökkentő fülbetétek

Őrizze meg kényelmét a hangokat lezáró, különösen vastag fülpárnával. A nyomáscsökkentő párnák tökéletesen illeszkednek a fül köré, a zenét bent, a zavaró zajokat pedig kint tartják.

Nyomáscsökkentő fülbetétek

Csak tegye el, és már indulhat is

Vigye magával zenéit akárhová megy. A csúsztatható fém fejpánt és az elforgatható összecsukható hangsugárzóknak köszönhetően egyszerűen egy bőröndben vagy táskában tárolhatja fejhallgatóját.

Tökéletesen illik okostelefonjához

Legyen elérhető zenehallgatás közben

A vezetéken található praktikus távvezérlő és mikrofon kihangosított hívásfogadást tesz lehetővé androidos okostelefonjának, illetve iPhone készülékének használata esetén.

Gondoskodjon zenéi személyre szabásáról

A Sony SmartKey alkalmazás segítségével könnyedén Xperia™ okostelefonjához igazíthatja a zenei funkciók beállításait. Lejátszás, szüneteltetés, zeneszámok átugrása, hangerő-beállítás – mindez a fejhallgatóról.

Tartsa kézben hívásait

Testreszabhatja a híváskezelés gombot Xperia™ okostelefonján. A távvezérlővel hívást indíthat, befejezheti a hívást vagy szabályozhatja a hangerőt. Mindezt a Sony SmartKey alkalmazás teszi lehetővé.

Műszaki adatok és funkciók
Érezzen minden egyes dübörgő ütemet és basszust. A szorosan a fül köré illeszkedő nagy teljesítményű, 40 mm-es neodímium membránok mély, kiegyensúlyozott hangzást biztosítanak, még nagy hangerő mellett is. A vezetéken lévő távvezérlő és mikrofon segítségével bármikor kihangosítva fogadhatja hívásait.
  • Okostelefonnal kompatibilis a vezetéken lévő mikrofonnal

  • Klubhangzást idéző EXTRA BASS funkció

  • Az ütemátvitel vezérlése csökkenti az erőteljes basszus torzítását

  • Elfordítható fülhallgatóegységek az egyszerű szállításhoz

  • Sodrott, 1,2 m hosszú kábel

Hangszóróegység
40 mm-es dinamikus – dóm rendszerű
Frekvenciaátvitel (Hz)
3–28 000 Hz
Kábel hossza
1,2 m
A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről

Értékelések

A felhasználók véleménye