MDR-XB650BT

A basszus számít

Az MDR-XB650BT fejhallgató ötvözi a mély, átütő EXTRA BASS™ hangzást a vezeték nélküli kialakítás szabadságával és a hosszan tartó zenehallgatási kényelemmel.

FEJPÁNT

MDR-XB650BT EXTRA BASS™ vezeték nélküli fejhallgató

MDR-XB650BT
Kép a(z) MDR-XB650BT EXTRA BASS™ vezeték nélküli fejhallgató termékről

redblueblack

34 990 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
Érezze az EXTRA BASS erejét

A kifejezetten tánczenékhez kifejlesztett, innovatív EXTRA BASS technológia mély, átütő basszushangzást biztosít.

Még gazdagabb basszus hangzás

Az EXTRA BASS termékcsalád részeként ez a fejhallgató is rendelkezik a Bass Booster technológiával. Ennek része a kiváló hangizolációt biztosító, akusztikusan záró szigetelés, illetve a pontos mélyhangvisszaadás. 

Zenehallgatás bárhol, korlátlanul

A nagyobb akkumulátorkapacitás 30 órányi zenelejátszást biztosít a legjobb hangzás mellett. Emellett pedig élvezheti a vezeték nélküli csatlakoztathatóság nyújtotta szabadságot a Bluetooth® és az NFC egyérintéses zenehallgatási technológiának köszönhetően.

Kényelmes zenehallgatás

A kompakt és pehelykönnyű MDR-XB650BT fejhallgató kialakítása nemcsak a hosszan tartó zenehallgatási kényelmet biztosítja, hanem a basszus optimalizálásában is segít.

Állítható fejpánt
Basszusra teremtve

Az állítható fejpántszerkezet optimális a mély basszusok lejátszására, mivel stabilan tart, így minimalizálja az átütő basszushangok keltette rezgéseket.

Forgatható kialakítású fülhallgató-egységek
A forma és funkció ideális összhangja

A puha fülpárnák nagymértékben légmentes zárat képeznek a közvetlen basszustovábbítás érdekében. Használaton kívül a fülhallgató-egységek laposra forgathatóak a kényelmes tároláshoz.

Műszaki adatok és funkciók

Az MDR-XB650BT fejhallgató a nagy teljesítményű EXTRA BASS hangminőséget a vezeték nélküli csatlakoztathatóság szabadságával és a hosszantartó zenehallgatás kényelmével ötvözi.
  • EXTRA BASS a mély, ütős hangzásért

  • Egyérintéses zenehallgatás Bluetooth® és NFC™ technológiával

  • 30 mm-es neodímium hangszóróegység kizárólag EXTRA BASS fejhallgatókhoz

  • Akár 30 óra üzemidő

  • Elfordítható fülhallgatóegységek az egyszerű szállításhoz

Hangszóróegység
30 mm
Frekvenciaátvitel:
20 Hz–20 000 Hz
A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről

Értékelések

A felhasználók véleménye