MDR-1ABT VEZETÉK NÉLKÜLI FEJHALLGATÓ

Összes műszaki adat és funkció

MDR-1ABT

122 799 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t

Méret és tömeg

Tömeg
Kb. 300 g

Általános funkciók és jellemzők

Hangszóróegység
40 mm
Kapacitás
100 mW (a tartozék fejhallgató-kábel használata esetén)
Impedancia (Ohm)
24 Ω
Frekvenciaátvitel:
4 Hz - 100,000 Hz (a tartozék fejhallgató-kábel használata esetén)
Érzékenység (dB/mW)
98 dB/mW (1 kHz) (a tartozék fejhallgató-kábel használata esetén)
Hangerőszabályzó
Érintésérzékelő
Kábeltípus
Egyoldalú (levehető)
Kábel hossza
Kb. 1,2 m
Csatlakozó
Aranyozott, L alakú sztereó minicsatlakozó
Üzemidő
Fülre simuló fejpánt
Töltési idő
Kb. 4 óra (teljes feltöltés)

A doboz tartalma

Tartozékok
Fejhallgatókábel (1,2 m) Mikro USB-kábel (Kb. 0,5 m)

Mikrofon

Mikrofonegység
Elektret kondenzátoros mikrofon
A kábelen lévő mikrofon iránya
Térmikrofon

Színválaszték

silverblack

Jellemzők

Kép a(z) MDR-1ABT vezeték nélküli fejhallgató termékről

A dinamikus HD-meghajtók valósághű hangzást biztosítanak

A könnyű, 40 mm-es, nagyméretű szellőzőnyílásokkal rendelkező HD membránok a legigényesebb zeneszámok esetén is biztosítják az erőteljes, ritmusos basszushangzást. A könnyű, mégis merev kristálypolimer membrán gyorsan reagál az énekhangok és a középtartományú hangok rendkívül tiszta visszaadásához. Növelje a hangerőt, és tiszta, precíz hangokat hallhat a teljes audiotartományban.

Kép a(z) MDR-1ABT vezeték nélküli fejhallgató termékről

Alumínium bevonatú LCP-membrán a nagyobb percizitásért

Az alumínium bevonatú kristálypolimer membrán még egyenletesebb és precízebb hangzást nyújt az egész frekvencia-tartományban, mint a hagyományos LCP membránok. A fejhallgatóházba történő átvitel során elvesztett hangenergia egyenletesebb, így biztosítható a valósághű teljesítmény. Egyúttal egyenletesebb frekvencia-átvitelben lesz része, még nagy felbontású hang hallgatása esetén is.

Kép a(z) MDR-1ABT vezeték nélküli fejhallgató termékről

Mélyhangzás-kiemelő rések az ütős ritmusokért

A tökéletes kialakítású rések maximalizálják a fejhallgatón belüli légáramlást. A PET membrán így könnyebben lélegezhet, és lehetővé teszi a mély basszushangzás azonnali átvitelét.

Kép a(z) MDR-1ABT vezeték nélküli fejhallgató termékről

Nagy felbontású hang a kompromisszumok nélküli hangzásért

Hallgassa digitális zenegyűjteményét még jobb minőségben, nagy felbontású hanggal. A nagy felbontású hang technológia a CD-knél alkalmazottnál nagyobb bitrátán rögzíti a zenét – növelve ezáltal mind a mintavételezési frekvenciát, mind pedig a bitráta pontosságát –, ezáltal lehetővé teszi szinte tökéletes zenei felvétel készítését. Így minden egyes szusszanást, minden egyes finom mozdulatot élvezhet, garantálva ezáltal a tökéletes élményt.

Kép a(z) MDR-1ABT vezeték nélküli fejhallgató termékről

Széleskörű frekvencia-átvitel a teljes hangtartomány érdekében

Napjaink változatos zenei stílusához igazodó, széles – vezetékes kapcsolat használatakor 4 Hz és 100 kHz közötti – frekvenciatartomány. A frekvenciatartomány 4 Hz-es alsó tartománya elég terjedelmet nyújt még a legmélyebb basszus hangokhoz is. A frekvenciatartomány 100 kHz-es magas tartományán érzékelhetők a finom szubharmonikusok, még élőbbé és valószerűbbé téve a zenéket.

Kép a(z) MDR-1ABT vezeték nélküli fejhallgató termékről

Nagyfokú érzékenység a tiszta teljesítményért

Nagy, 98 dB/mW érzékenységével ez a fejhallgató rendkívül hatékony az elektromosság akusztikai jelekké alakításában. Ez azt jelenti, hogy ugyanabból a forrásból érkező, ugyanolyan hangerővel hallgatott zene esetén (a kisebb érzékenységű fejhallgatókhoz képest) tisztább hangzást élvezhet a teljes hangspektrum területén.

Kép a(z) MDR-1ABT vezeték nélküli fejhallgató termékről

A DSEE a részletgazdag hangzásért felelős

Turbózza fel a tömörített zeneszámok minőségét. A tömörítés során a zene elveszíti azokat a magas frekvenciájú elemeket, amelyek részletgazdag hangzást kölcsönöznek kedvenc számainak. A digitális hangzásjavító eszköz (DSEE) visszaállítja ezeket az elemeket, ily módon kiváló minőségű, az eredeti felvételhez közelebb álló hangzást eredményez.

Kép a(z) MDR-1ABT vezeték nélküli fejhallgató termékről

Egyszerű, kényelmes érintőgombos vezérlés

A kényelmes érintésérzékelővel minden eddiginél egyszerűbbé válik a zenelejátszás vezérlése. A számok indításához vagy megállításához egyszerűen csak érintse meg a fülpárnát; az előző vagy következő számhoz lapozzon balra/jobbra; A zenék közötti ide-oda pásztázáshoz csúsztassa az ujját; a hangerő állításához lapozzon felfelé vagy lefelé. Az alapvető funkciók mind karnyújtásnyira vannak, így nem kell a készülékén keresgélni a vezérlőgombokat.

Kép a(z) MDR-1ABT vezeték nélküli fejhallgató termékről

Vezeték nélküli átvitel Bluetooth segítségével

Audiotartalmak vezeték nélküli átvitele kedvenc zeneszámaiból és alkalmazásaiból Bluetooth®-os technológiával. Párosítsa okostelefonját vagy táblagépét a Bluetooth®-os kapcsolattal rendelkező fejhallgatóval, így a készülékről hallgathatja zenéit, illetve beállíthatja a lejátszási listákat és a hangerőt.

Kép a(z) MDR-1ABT vezeték nélküli fejhallgató termékről

Élvezze az LDAC kodekkel megvalósított kiváló minőségű Bluetooth®-os átvitelt

Az LDAC egy új kodek, amelyet a Sony a csúcsminőségű Bluetooth®-os hangátvitelhez fejlesztett ki. Az akár 96 kHz-es mintavételi ráta és a hatékonyabb kódolás által a szokásos Bluetooth®-os lejátszásnál akár háromszor nagyobb bitrátát tesz lehetővé. Az eredmény: Kiváló audio kisebb tömörítéssel, a vezeték nélkül hallgatható, CD-minőséget felülmúló hangzásért.

Kép a(z) MDR-1ABT vezeték nélküli fejhallgató termékről

Egyérintéses zenehallgatás funkció az azonnali zenelejátszás érdekében

Az NFC (Near Field Communication, rövid hatótávolságú kommunikáció) technológiának köszönhetően nincs többé szükség vezetékes kapcsolatra és bonyolult beállítási folyamatra. Egyszerűen érintse NFC-kompatibilis okostelefonját vagy egyéb eszközét* a készüléken található „N” jelhez, és indítsa el zenéit. Nincs NFC? Nem gond! A Bluetooth® beállítások a készülékek manuális párosítását is lehetővé teszik. *Kompatibilis eszközök megtekintése

Kompatibilis eszközök

Kép a(z) MDR-1ABT vezeték nélküli fejhallgató termékről

A burkolt, zárt hátoldalú kivitel elszigeteli a hangot

A zárt hátoldalú, burkolt kialakítás a fül köré illeszkedik, és segít a zenére fókuszálásban a külvilági zajok kizárásával. A hang visszaverődik a fül irányába, így a legapróbb részletek sem vesznek el. Érezni fogja az összes ritmust, ahogy a zárt hátú kialakítás a maximumot hozza ki zenéi mély hangjaiból. 

Kép a(z) MDR-1ABT vezeték nélküli fejhallgató termékről

Rugalmas terhelésű fülpárnák a tökéletes kényelemért

A puha, bőr, nyomáscsökkentő kialakítású fülpárnákkal rendelkező fülbetéteket arra tervezték, hogy magasabban, a fülre simulóan helyezkedjenek el, így kényelmes viseletet biztosítsanak. A puha anyagok és a láthatatlan varrás alkalmazása kényelmet és tartós eszközt biztosítanak órákon át történő zenehallgatás során is.

Kép a(z) MDR-1ABT vezeték nélküli fejhallgató termékről

Az elforgatható kialakítás megkönnyíti az utazást

Ezt a fejhallgatót nyugodtan magával viheti bárhová. A behajtható fülpárnáknak köszönhetően könnyebben tárolható, és hordozható. A fülpárnák laposan elfordíthatók, ezáltal elteheti a fejhallgatót a bőröndbe vagy táskába anélkül, hogy túl sokat venne el az értékes helyből. 

Kép a(z) MDR-1ABT vezeték nélküli fejhallgató termékről

A különálló földvezeték csökkenti az áthallást

A négyeres különálló földvezeték által jobban szétválnak az audiocsatornák, és ezáltal javul a hangzás. A hagyományos, megosztott földvezetéket használó fejhallgatókábeltől eltérően ez a kábel bal oldali, jobb oldali és a két csatornához tartozó különálló földvezetékekkel rendelkezik, így kevesebb a torzítás és az áthallás.

Lágyabb hangzást biztosító ezüstbevonatú hangkábel

Bluetooth® funkcióval nem elérhető zenékhez támadt kedve? Csupán a tartozék hangkábelt kell fejhallgatójához és kedvenc zenelejátszójához csatlakoztatni a kiváló hangminőség eléréséhez. Az ezüstbevonatú OFC (oxigénmentes réz) hangkábel mérsékeli a jelátviteli veszteséget, így kisebb mértékű lesz a hangromlás, és lágyabbak a magas frekvenciájú hangok.